![]() |
#1 |
![]() 1-Seni Doguracağıma Taş Dogursaydım
2-Senin CocukLarında Sana Aynılarını Yapsın İnsALLah 3-Hep Babanın Tarafını Tut Sen 4-kanser Ettiniz Beni 5-Kızdımmı Adım Kızdı oLuyouR 6-Öleyimde KurtuLun Benden ( Ev İşleri Yarım Kalır xD ) 7-Sende KuLagını Bana verme 8-güN Yüzü gösteRmediniz Bana 9-KiMe ceKtiN sen Bilmemki 10-Seni Alan 3 qüN Sonra geRi getiRiR 11-Yaptıgın Banaysa,ÖqrendigiN saNa 12-Seni Dokuz Ay karNımda Tasıdım Ben 13-Kimin Cocuguna güLüp,kimiN cocuguNu kıNadıysam Basıma geLdi 14-Hep Sen Yüz Veriyorsun Buna MücahiT 15-Sanada iyiLik yaramıyoR 16-Ne yani sen vaRken benmi ekmek almaya gideyim....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() süpper yaa...
![]() -baban gelecek hala bulaşık duruyor,zaten makine yıkıyor, -ben senin yaşındayken ablan kucağımdaydı, -akşam yat demeyle yatmaz sabah kalk demeyle kalkmaz, -allah seni alana yardım etsin, -bunların getireceği yok ben getireyim(sofrada eksik olunca,tabii numaradan blöf yapıyorlar) vs... bunlarda benm annemden inciler... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() En çok 3 gün sonra kapıya geri bırakırları kullanıyordu dimi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bazen sinirlenince 'Bana Anne deme!!!' demezmiler birde
![]() Kurban olurum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ''Senin çocuğunda sana benzer inşAllah da ne çektiğimi anlarsın''
Der annem hep en küçük şeyde bile. ![]() Bende ne güzel olur çok iyi anlaşırız derim sinir olur :p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Baban şöyle şöyle dedi cabuk yap (: Kendisinin yaptırmak istedigini baban dedi diyerek yaptırması (: bugun dedi aklıma geldi :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hehheh
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() bi örnek vermedende geçmiyim ![]() baban dedi bugün pantolonlarını ütüleyicekmişsin ben demiyorum baban dio ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 2-Senin CocukLarında Sana Aynılarını Yapsın İnsALLah
3-Hep Babanın Tarafını Tut Sen 11-Yaptıgın Banaysa,ÖqrendigiN saNa ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|