![]() |
#1 |
![]() biraz önce samanyoluhaberde izledim sinirlerim tepe yaptı. 2 yıldır sürekli düzenlediği geleneksel "alkollü içki" partisini yine yapacakmış.
son 2 yıldır düzenlediği bu utanç partisinde 2 kişi aşırı alkolden ölmüştü. bu sene yine yapacakmış. Hey Allahım ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yetti gari hoca diyecegim ama acik söyleyim o antalyalilara müstehak siz menderes türel gibi sehrin cehresini degistiren adami bir tramvay yolu muhabbetine secmeyin sonra yasakciligiyla ünlü sahsiyeti baskan secim, hersey müstehak artik bir 3 yil daha sabredeceksiniz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yazık günah ya. Belediyenin parası yani milletin parası, bunun içki partisine gidiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() antalya halkı buna nasıl müsamaha gösteriyor anlamıyorum ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Vallahi Hüdaverdi, dediğin doğru olabilir. Allah aşkına şunun geçen senelerde yaptığına bir bakın; ![]() ![]() ![]() ![]() Bu millet, tarihinde böyle birşey görmedi. Anladı ki sonraki seçimde yok, resmen milletin parasıyla kafayı çekip, alem yapıyor. Bunun bir yasal cezası muhakkak olmalı diye düşünüyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İyi ki koydun fotoları aklıma fena bir şey geldi yapmaya çalışıcam bekleyin görün
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Off... giriş kapısının arkasında duran sopamı ıslatıp girişmek için neler vermezdim ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() oy veren ameleler düşünsün...
banane... beter olsunlar... akılsız başın cezasını ayaklar çeker... |
|
![]() |
![]() |
![]() |