AK Gençliğin Buluşma Noktası
Güneşin İcraatları - AK İcraatlar Türkiyenin AK Partisinin icraatları bu bölümde..



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-25-2010, 17:21   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb Antalya Kent Ormanı...

Sıcak ve nemli havadan bunalan Antalyalılar, Kepez Belediyesi’nin yeşil alan düzenlemesiyle “Çamlıca Tepesi” haline getirdiği ve serin iklim koşullarının bulunduğu, Kent Ormanı’na büyük ilgi gösteriyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, yeşil alan düzenlemesiyle Antalya’ya armağan ettiği, 140 dönüm alandan oluşan Kepezüstü’ndeki Kent Ormanı, yayla görevi görüyor. Kent merkezinin, denizin ve dağların kuşbakışı izlenebildiği Kent Ormanı’nda, yeşil alanlardan ve yükseklikten dolayı serin iklim koşulları bulunuyor. Sıcaktan ve nemden bunalan Antalyalılar da soluğu Kent Ormanı’nda alıyor.

Kent merkezine göre 5–6 derece daha düşük sıcaklığın bulunduğu, nem oranının az olduğu Kent Ormanı, Antalyalılara serin bir ortamda sevdikleriyle birlikte dinlenme imkanı sunuyor. Antalya’nın yeni cazibe merkezi olan mesire alanı, günde 5 binden fazla Antalyalı’yı ağırlıyor. Akşamları da büyük ilgi gören Kent Ormanı’na gelenler, muhteşem Antalya manzarası eşliğinde çay içme imkanı buluyor.

Antalyalılar, Kent Ormanı’nda iftar açmanın keyfini de yaşıyor. Yüzlerce aile, Kent Ormanı’ndaki piknik alanında serin bir ortamda iftarını açıyor. 140 dönümü yeşillendirilen mesire alanında, Osmanlı Otağı, kır kahvesi, köy pazarı, yürüyüş yolları, piknik alanı ve su havuzu bulunuyor

 

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-25-2010, 17:53   #2
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart
Osman Baydemir uyuma uyuma!
Bırak kuru kuruya laf yapmayı.Kürt halkı için çalıştığını böyle icraatlar gerçekleştirerek göster.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-25-2010, 18:24   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart
belediyecilik sadece kaldırım taşlarını boyayıp, çöp toplamak değildir.

harika bir park olmuş, o ayranı da canım çekti
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-25-2010, 22:58   #4
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Standart
Kepez'e böyle bir seyir terasını kazandırdığı için Kepez Belediye Başkanı Sn.Hakan Tütüncü'yü tebrik ediyorum...
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi