![]() |
#1 |
![]() Türkiye Kominist Partisi üyesi yaklaşık 300 kişi Antalya'da açıklarında bulunan ABD'nin USS Dwight Eisenhower uçak gemisini protestolar sürüyor.
Güllük Caddesi'nde toplanan Türkiye Komünist Partisi üyesi yaklaşık 30 kişi, üzerinde ''Eisenhower Gemisi Komutanı'nı makamında ağırlayan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı'nı kınıyoruz'' yazan siyah çelenk ile Büyükşehir Belediyesi'ne yürümek istedi. Polisin uyarısına rağmen dağılmayan gruba, polis yetkililerince taşkınlık yapmadan Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüme izni verildi. Bunun üzerine ABD aleyhine sloganlar atarak yürüyen grup çevrede bulunan vatandaşlara ve turistlere bildiriler dağıtarak geminin Antalya'dan gönderilmesi için destek istedi. Grubun Dönerciler Çarşısında bir grup ABD askeriyle karşılaşması üzerine, yabancı dil bilen polisler, askerleri bölgeden uzaklaştırıldı. Grubun ''Yanki go home'' şeklinde sloganlarına, ABD'li askerler alkışla karşılık verdi. Geniş güvenlik önlemleri altında Antalya Büyükşehir Belediyesi önüne gelen göstericiler, burada bir süre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve CHP aleyhine sloganlar attı. Basın açıklamasını okuyan göstericiler, belediye önüne siyah çelenk bıraktıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Öte yandan, Kışlahan Çarşısı önünde toplanan, Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri adlı grup, basın açıklaması ile ABD uçak gemisini protesto etti. Antalya'da açıklarında bulunan uçak gemisi, dün de bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu üyelerince protesto edilmişti. 5 bini aşkın personeli bulunan gemi, yarın sabah saatlerinde Antalya'dan ayrılacak. AA http://www.haber7.com/haber/20100708...sine-tepki.php
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bravo TKP'lilere, kutluyorum, katılıyorum.
AMERİKA DEFOL! O pis ayaklarınızı bu güzel topraklara basmayın! TKP'ye bu konuda tam destek, hep destek! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bravo TKP'lilere, kutluyorum, katılıyorum.
AMERİKA DEFOL! O pis ayaklarınızı bu güzel topraklara basmayın! TKP'ye bu konuda tam destek, hep destek! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Yani anlıyacağınız onlar Irak için Iraklı ve Filistinli müslümanlara destek için değil Rusya şakşakçısı olduklar için bu protestoyu yapıyorlar . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yok bu konuda size katılmıyorum. Bir konuda birisi doğru yapmışsa ona doğru derim desteklerim. Bu doğru yapanlar başka bir konuda yanlış yapmışlarsa o konu için yanlış yapmışlar derim eleştiririm. Başka bir konuda yanlış yaptılar diye diğer konudaki doğrusunu görmezden gelemem. TKP burda doğru olanı yapmıştır, destekliyorum. Rusların askerleri antalyada eğlenselerdi onları protesto etmeselerdi o zaman ben de tkpyi protesto ederdim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
5 / MÂİDE - 8 Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan kininiz, sakın ha sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun. Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Burda sizmi onları kullanıyorsunuz yoksa onlarmı sizi ? Siz kullanıldığınızın farkında değilmisiniz diyerek kendinizle hesaplaşmanızı öneririm . Konu EZEL tarafından (07-09-2010 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Artık izin verilmemesi lazım bu tür büyük savaş gemilerinin ülkemizin yakınlarında bulunmasına,sularımızda gezmesine.Anında ankarayı vurabilecek güçteler,asla izin verilmemeli.Babamın gemisi değil sonuçta.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|