![]() |
#1 |
![]() Elektrik Faturası Tarihe Karışacak dedi, Antalyalının Oyunu topladı
Antalya'nın yeni belediye başkanı Chp'li M. Akaydın, elektrik faturasını tarihe karıştıracağını iddia ederek seçimi kazandı. Projenin Adı: "Güneş Topla Benim İçin" Güneş Topla benim için projesiyle; ısınma, soğutma, aydınlatma, ulaşım için enerji güneşten sağlanacak. Böylece Antalya halkı için elektrik faturası tarihe karışacak.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() solar enerji ile sansını denıyecek demek ki bakalım kaynagı nerden bulcak
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bunu başarırsa ayakta alkışlarım hiç sevmediğim biri olsada ..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Maliyeti cooook yuksek bı proje arkadaslar yanı cok saglam kaynak gereklı ...Sadece bir evin elektrık enejısını saglamak ıcın 100 lerce binliralık yatırım yapmak gerekiyor o acıdan nukleer enejı daha tercıh edılebilir gunumuzde..Gelecegi bılemem ama..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Böyle birşeyin gerçek olmasına imkan yok. Olsa da bunu chp yapamaz. Antalya halkı, bu adamı seçerek önündeki 5 yılını heba etti.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Anketlerde mı onceden bunu gosterdı cok merak edıyorum neden hızmete gozlerıını yumdular ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() merak etmeyin bu projeyi gerçekleştiremeyeceklerdir. bi daha ki seçimler geldiginde bize bir dönem daha şans verin zamana ihtiyacımız var projelerimiz yarım kalmasın diyerek milleti bir kere daha kandıracaklardır. ama üzülmüyorum kendi düşen aglamazmış..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|