12-05-2010, 17:04 | #1 |
Aralık Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Aralık Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevilen Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Şair Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: .......
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-05-2010, 17:12 | #2 |
vira bismillah deyip biri başlasın...
|
|
12-06-2010, 00:06 | #3 |
En Ciddi Üye: .......Cevher, Epivates, Mavera, Beylerbeyi, Adem Etyemez, Bluemoon, Ezel, Eşref, depare, Almi', Ruh-i Zar, Gönülden, Saltuk Buğra Han, TYH, unnamed, M. Atilla, Ümit-AK, Adem Etyemez, Ottoman, nun En Fanatik Üye: .......Meçhul: ) , xfce , orhan gündoğdu En Tatlı Başbelası üye: ......El Emin (sevdiğim bi kardeşim o babtan: D) En Geveze Üye: .......Akıncı 34, Furkanca Bakış, En Karizmatik Üye: ....... Almi', Eşref, Ruh-i Zar, Sükut-u Hayal, Bergüzar En Kibar Üye: .......Cevher, Mavera, Ukba, Delilin Nur, Enfal, Sükut-u Hayal, Almi', Bergüzar, Ümit-AK, Reyyan, Adem Etyemez, M_Atilla, canan erdoğan, Gönülden En Komik Üye: .......Mavera, Beylerbeyi, Meçhul, El Emin, Furkanca BAkış, Akıncı 34, Hüdaverdi, Epivates. nun En Sinirli Üye: .......unnamed, depare, Epivates, akobalı akkurt En Heyecanlı üye: .......El Emin: ), Furkanca Bakış En Sabırlı Üye: .......özgün genç,Ukba, Adem Etyemez, Ottoman, gönülden En Şair Üye: ....El Emin En iyi İmza: .......Bazen gözüme çarpan oluyor lakin şu an aklımda yok En iyi Kullanıcı Adı: .......Cevher, Sükut-u Hayal, Seyyah, Ukba, Meçhul En Efendi Üye: .......Ümit-Ak, unnamed, Akıncı 34, Cevher, Ukba, Mavera, Ezel, depare, demir_ex, Adem Etyemez, Süku-u Hayal, Meçhul , Bergüzar, Reyyan, Eşref, El Emin, Asi_İsyankar, M_Atilla, Ruh-i Zar En Muhalefet üye: .....Orhan gündoğdu, xfce, Asi_isyankar, R.dönmezs, Saltuk Buğra Han, TYH En Tekrarcı üye: ......xfce, orhan gündoğdu En Milliyetçi üye: .......Ezel, Saltuk Buğra Han En Özgürlükçü üye: ......özgün genç, Asi_isyankar, En Aykırı üye: .......xfce, Asi_isyankar En Anlaşılamaz üye: .......Asi_isyankar (şu açıdan; bir çok müspet düşüncesi var. Fakat bdp ve yandaşlarını destekleme olayına akıl erdiremiyorum böyle bir şahsiyetin), akobalı akkurt Aklıma gelenler bu kişiler.. Unuttuklarım vardır muhakkak. Affola.. Konu onurcan tarafından (08-30-2015 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-06-2010, 00:11 | #4 |
EyvALLAH Feride enlerinde yer almak güzel...
|
|
12-06-2010, 00:14 | #5 |
saol feride...
ben sinirli değilim beni sinirlendiriyorlar... |
|
12-06-2010, 00:15 | #6 |
Teşekkürler Feride...
|
|
12-06-2010, 00:16 | #7 |
Sağolasın Feride teyze...
|
|
12-06-2010, 00:16 | #8 |
|
|
12-06-2010, 00:16 | #9 |
Birde sorması ayıpta...
Bayanlar nasıl Karizma olur... Karizma erkeklere hastır... bi buna el atmamıştınız... |
|
12-06-2010, 00:17 | #10 |
sağol feride...
rep basardım normalde ama beni 5 enden az yazana rep vermiyorum |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|