AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 05-12-2009, 01:45   #1
Kullanıcı Adı
fetö
Standart Araştırıp etmeden gelen bu cahil insanları protesto ediyorum(z)
http://www.youtube.com/watch?v=i0C5NJsnIds

Konu fetö tarafından (05-12-2009 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir..
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-12-2009, 02:28   #2
Kullanıcı Adı
tek_hece
Çok ilginç.. henüz altı kişi izlemiş videoyu.. ve video açılalı bir gün bile olmamış .. videoyu paylaşıma açan yoksa siz misiniz ??
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 03:07   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Hahahahhahahahahahahahaha

"YALAN YAZIYORSUNUZ" diyor..
Muhabir "HANGİ HABERDE YALAN YAZDIK SÖYLER MİSİNİZ" deyince

"KADIKÖY'ÜN ADINI DEĞİŞTİRECEĞİM DEDİM Mİ? DEMEDİM SİZ BUNU HABER YAPTINIZ YALAN SÖYLEDİNİZ" DİYOR...

http://www.habervaktim.com/haberyazdir.php?id=69177

Mizah konusunu gerçek haber sanmış herif.. (:

Haber sandığı MİZAH yazısı da bu:

Kılıçdaroğlu, Kadıköy'ün adını değiştirecek (MİZAH)

VE
kendisi suyun metreküp fiyatını bilmeden ahkam kesiyor da..
Aday olduğu yerin ilçesinin adını bilmiyor KAĞITTEPE sanıyor da..

Levent'teki İETT garının Taksim Beyoğlu diye sallıyor da pisliklik olmuyor
kendisine KADROLAŞMA sorusu sorulunca nasıl da küplere biniyor..

Ne değişecek ki?
Sınavla alınsa ne değişecek?
Sen kadrolaştın mı kadrolaşmadın mı onun cevabını versene..

Dürüst dümenci nasıl da köpürüyor.. (:

Konu FarukARSLAN. tarafından (05-12-2009 Saat 03:12 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 03:17   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Organize dürüstlük...

Konu Necip Fazıl tarafından (05-12-2009 Saat 05:06 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 04:22   #5
Kullanıcı Adı
Seyyah
Kılıçdaroğlunun yanında bir adam varya adını unuttum.Secimlerde birinci gidiyoz diyip sonra basın toplantısı yapamayan. Gazeteci kılıçdaroğluna soruyo adam cvp veriyo Kılıçdaroğlu zorda kalınca susuyo hemen o başlıyo. Şey gibi oldu ben bilmem beyim bilir
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 13:09   #6
Kullanıcı Adı
fetö
tek_hece;
evet ben yükledim youtube'a,facebooktan link vercektim lakin herkesin yoktur diye buraya yükledim
saygılar
Alt 05-12-2009, 16:05   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
sayın fetö:

bu videoyu hangi amaçla yüklediniz ve burda hangi amaçla paylaştınız?

Biraz anlatabilir misiniz?

Başbakanın kendisini aşağılayan karikatürü mahkemeye vermesine muhtemelen kızmışsınızdır.

peki siz vakitte MİZAH BAŞLIĞINDA çıkan bir yazıyı bile anlayamayan kılıçdaroğlunu niye savunuyorsunuz?

Yok ben başbakanın mahkemeye başvurusunu onaylıyormu derseniz tamam bu yazdıklarımı görmezden gelir.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 17:57   #8
Kullanıcı Adı
fetö
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın fetö:

bu videoyu hangi amaçla yüklediniz ve burda hangi amaçla paylaştınız?

Biraz anlatabilir misiniz?

Başbakanın kendisini aşağılayan karikatürü mahkemeye vermesine muhtemelen kızmışsınızdır.

peki siz vakitte MİZAH BAŞLIĞINDA çıkan bir yazıyı bile anlayamayan kılıçdaroğlunu niye savunuyorsunuz?

Yok ben başbakanın mahkemeye başvurusunu onaylıyormu derseniz tamam bu yazdıklarımı görmezden gelir.
bu videoyu birkaç arkadaşıma attım ama facebook hesabı olmadıkları için izleyemediklerini duydum bende youtube'a attım,hemde genel bir paylaşım olsun diye..zaten bu forumdada sürekli gezinirim "protesto" forumunu görüncede hemen buraya da koydum.
tam emin değilim ama sanırsam dediğiniz karikatür "kedi" şeklinde çizmişti mizah dergilerinden biri bi dava açıldı falan ..evet aslında orda ileri gittiklerini düşünüyorum bu kademe de olan bir insanla bu şekilde dalaşa girersen çekersin tabi cezanı da :L
koyma amacım dediğim gibi protesto etmek içindir
saygılar
Alt 05-12-2009, 21:13   #9
Kullanıcı Adı
tek_hece
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu videoyu birkaç arkadaşıma attım ama facebook hesabı olmadıkları için izleyemediklerini duydum bende youtube'a attım,hemde genel bir paylaşım olsun diye..zaten bu forumdada sürekli gezinirim "protesto" forumunu görüncede hemen buraya da koydum.
tam emin değilim ama sanırsam dediğiniz karikatür "kedi" şeklinde çizmişti mizah dergilerinden biri bi dava açıldı falan ..evet aslında orda ileri gittiklerini düşünüyorum bu kademe de olan bir insanla bu şekilde dalaşa girersen çekersin tabi cezanı da :L
koyma amacım dediğim gibi protesto etmek içindir
saygılar

iyi de neyini protesto ediyorsun.. ?? cahil insan dedigin emin ol ki bir cok kişiden cok daha fazlasını bilen bir gazetecidir. bu videoda kılıçdaroglu yavuz hırsızın ev sahibini bastırması gibi gazeteciyi alaşagı ettigini zannediyor ve malum şakşakçı medyaya dönüp " ben bu gazeteyi muhatap almıyorum " diyor.. söyleyecek sözü olsa muhatap alırdı mutlaka..
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 21:38   #10
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bana bak nesin necisin bilmem ama o aklını başına devşir...

Gerçeği mizah, mizahı gerçek zannetti! Habervaktim’in, geçtiğimiz yıl Almanya'da PKK terör örgütü yetkilisi Mustafa Günel ile görüştüğüne dair yayınladığı şok belge hakkında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, “Haberi bir mizah unsuru olarak görüyorum” dedi. Kılıçdaroğlu, Rıfat Yörük imzalı “Kadıköy’ün ismini Hakimköy olarak değiştirecek” başlıklı mizah yazısını da gerçek sanarak, “Siz yalancısınız. Ben Kadıköy’ün ismini falan değiştirmeyeceğim” demişti. PKK'LIYLA YAPTIĞI GÖRÜŞME KAYITLARA GEÇTİ - HABER

KILIÇDAROĞLU, KADIKÖY'ÜN ADINI DEĞİŞTİRECEK - MİZAH - HABER

MİZAH HABERİ NASIL GERÇEK SANDI - HABER

"Frankfurt'ta PKK'lı Mustafa Günel" ile yaptığı görüşmenin Alman resmî kurumları tarafından kayıt altına alınmasını Habervaktim. com'un belgeleriyle yayınlanmasına öfkelenen CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu belgeli haberi bir mizah unsuru olarak nitelendirdi.

SAV DA ÖYLE DEMİŞTİ

İçini kartele döken Kılıçdaroğlu, haberi bir mizah unsuru olarak gördüğünü belirterek, "Bunlar hayali. Başka çaremiz yok dava açacağım." diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri, geçmişte CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın "Yes-No" konusunda düştüğü durumu hatırlattı.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun geçmişte habervaktim.com'da yayınlanan bir mizah yazısını gerçek, Alman resmi kurumlarının kayıtlarına geçmiş belgeli haberi mizah diye nitelendirmesi; "Kılıçdaraoğlu iyice dağıttı" yorumlarına neden oldu.

Konu unnamed tarafından (05-12-2009 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)