Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Mayıs'ta ezilen 'işçiler' (!) (polis kamerası)
Hüdaverdi
05-03-2008, 16:03
Televizyonlarda boy boy 1 Mayıs'ta polis dayağı görüntüleri yayınlanınca, Emniyet te kendi kamerasından göstericiler içindeki "terörü" yayınladı...
İstanbul Emniyeti polis kamerasından 1 Mayıs gösterileri sırasında cam çerçeve indiren, kaldırımları söken, terör örgütü üyeleri ve göstericileri yayınladı.
İşte o görüntüler...
Tıklayınız. (http://www.analiztv.com/news_detail.php?id=833)
Polisimizin elleri dert görmesin. Sağolsunlar varolsunlar. :-*
ben bunu polise hakaret eden cehaşpe millet vekiline
mehmet ali birant a izletmek isterimden onlar baksınlar
birde kalkıp türk polisine iftira atıp hakeret ederler
şerefsiz insanlar çok iyi yaptı polisimiz elleri dert görmesin
Ak_Kelebek
05-03-2008, 16:08
İşçiysen işçiliğini bil eylem yapacaksanda yürüyüşünü yap dağıl nedir bu kadar rezalet kardeşim?? Yetmiomuş gibi birde Hükümeti sorumlu tut bu sahnelerden sonra!!!
Rahat durun artık TÜRKİYE'YE ve TÜRK MALINA ZARAR VERMEKTEN VAZ GEÇİN...Sığamıyorsanızda bu ülkeyi terk edin.. >:(
ENGİNEER
05-03-2008, 16:10
O telefon kulübelerini taşlayıp harab edecek kadar şerefsizler!
Diğer gün o kulübeler onarılınca onları kullanıp görüşme yapacak kadar karaktersizler!
Hiç bir zaman özgürlüklerin sınırsız olması gerektiğini düşünmedim...
Devlet otoriterse devlettir!
Polis en güzelini yaptı ve bunları bir güzel dövdü...
Hüdaverdi
05-03-2008, 16:12
Polis sınavına giresim tuttu 8) 2 yıllıktan 4 yıllık eğitime geçmeseydi düşünürdüm belki,o zaman ver jopu,ver gazı,vur öldüresiye 8) Şiddet çözüm değil ama bunlara ne yapılsa yeridir.
Herkes Haddini Hududunu Bilmelidir.Bilmeyenlere de öğretilir! Nurs ile uslanmayanı etmeli tekdir! Tekdirden anlamayanın hakkı kötektir,joptur,gazdır,dayaktır! :-*
oturanboğa
05-03-2008, 17:17
bunlar bi de emekçi dimi....yazıklar olsun....boşuna dememişler;yapana değil yaptırana bakacaksın...polis olsam ben de vururum...hiç acımam
Müntesip
05-03-2008, 17:27
bunların işçi hakkı gibi dertleri yok,bunların amacı devlet otoritesini zaafa ugratmak.ve disk gösterisine katılanların nerdeyse yarısı lise talebesi ve emekliler.diger yarısı da pkk'lı ve kendilerini devrimci adleden komunistler...fazla söze gerek yok.
ayrıca kameranın kolunu kıran ve yerde oturan kadına tekme atan polislerle birlikte,ankara'da hayvani bir hırsla polis'e vuran adamı vurmayan,kaldırım taslarıyla kamu ve özel yerlere zarar veren VATAN HAİNlerini yakalayıp eşşek sudan gelinceye kadar dövmeyen polisleride kınıyorum.
Adamın yüzü kapalı, elinde taş "biz taşla onlar bombayla saldırıyor. Bu nasıl adalet" diyor. Yüzsüz tv kanallarıda tutup haklı gösteriyor. >:( Polisin hastaneye bomba atması dışında yaptığı tüm eylemleri destekliyorum.
Hüdaverdi
05-03-2008, 18:14
Gerek fotoğraflara gerekse görüntülere bakarsan işçi değil sadece halk evleri,tkp,ödp,dev-gençlik vs. örgütler oradaydı,saat 12 gibi işçiler dağıldı :-*
Geriye kalanların çoğu pkk yandaşları kişilerdi :-*
Dağdakilerin modern versiyonu.
Müntesip
05-03-2008, 18:28
2 3 tane provakatör cam kırdı diye polis terörünü yok sayamayız.İstanbul valisi devletin valisi değil hükümetin valisi olmuştur ve polis devletini işçi kardeşlerimize yaşatmıştır.
2-3 tane polis birkaç tane kendini bilmezi dövdü diye de polis terörü diyemeyiz öyle değil mi ??
Akmehmet_Akif
05-03-2008, 19:05
ben 2 dakikalığına kanal 1 e baktım salak gibi orda polis boşu boşuna biber gazı sıktı diyor ama Samanyoluhaberi izleyince asıl suçlunun kim olduğunu öğrendim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.