fatih kısaparmak balon baskılı balon 13.Hafta: Kayserispor 1-1 Trabzonspor - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 13.Hafta: Kayserispor 1-1 Trabzonspor

Üç mevsim
11-29-2008, 12:02
Kayserispor 1-1 Trabzonspor

Takımımız ligin 13. haftasında deplasmanda Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı. Umut penaltıdan yararlanamadı.

http://www.trabzonsports.com/images/haber/657Kayserispor-1-1-Trabzonspor.jpg

Stad: Atatürk

Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Adil Sinem, Deniz Çoban

Kayserispor: Souleymanou, Ali Turan, Eren, Aydın, Toledo, Mehmet Topuz, Saidou, Ragıp (Dk. 69 Bilal), Olembe (Dk. 69 Umut), Mehmet Eren (Dk. 90 Abdullah), Cangele,

Trabzonspor: Sylva, Serkan, Egemen, Song, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman (Dk. 83 Tayfun), Yattara (Dk. 90 Ceyhun), Gökhan (Dk. 81 Isaac), Umut

Golller: Dk 60 Umut (Trabzonspor), Dk. 70 (Pen) Mehmet Topuz (Kayserispor)

Sarı Kartlar: Dk. 30 Ragıp, Dk. 32 Ali Turan, Dk. 34 Cangele ve Mehmet Topuz, Dk. 81 Aydın (Kayserispor), Dk. 45 Colman, Dk. 51 Serkan(Trabzonspor)

Kırmızı Kart: Dk. 78 Egemen (Trabzonspor)

Üç mevsim
11-29-2008, 12:09
http://img75.imageshack.us/img75/769/istatishi1.png (http://imageshack.us)

Maçtan Fotoğraflar

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/611-1N5W4D4N.jpg

Bordomavililer, takımı Kayseri'de de yalnız bırakmadılar :güzel:

http://www.haber61.net/images/image_gallery/11340.jpg

Umut, penaltı kaçırdıktan sonra..

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/611-8N5Y7I8K.jpg

Tüm uğraşlar sonuçsuz kaldı ve maalesef 1 puanla yetindik

trabzonsporTS
trabzonspor.org.tr

ultrAstribun
11-29-2008, 12:13
Tarbazonspor'un şans eseri beraberliği kurtardığını düşünüyorum.

Üç mevsim
11-29-2008, 12:24
İşte Maçın Adamı..

http://www.haber61.net/images/image_gallery/11342.jpg

Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya dün akşamki yönetimiyle adeta maçın yıldızı oldu.

Kayserispor'a vermediği penaltı tartışılır (Bence penaltı değil)

Trabzonspor'a verdiği penaltı tartışılır (Ceza sahasına orta yapılırken Egemen'in çekiştirilmesi, Dünya liglerine bakılırsa penaltı ama kural Türkiye'de böyle uygulanmıyor)

Kayserispor'a verdiği penaltı çok çok tartışılır (tamamen alakasız bir pozisyon)

Egemen'e kırmızı kart yerindeydi.

Allem etti kallem etti, ne şişi yaktı ne kebabı...

Velhasıl, size katılamıyorum Yasin Güneş çünkü maçın hakkı beraberlikti, hatta maçı kaçıran biz olduk..

FarukARSLAN.
11-29-2008, 15:40
Ah be kaçan maça bak yaa...

Yok ya görmedim ben böyle bir hakem, yemin ediyorum yok. Tedahülden kaldırılmalı şöyle hakemler yahu!

Kayseriye verilen penaltı pozisyonun aynısı tüm dünya ülkelerinde aynı maçta 9826487236027568465876 defa bile olsa bir tane hakem çıkıp demez orda rakibe kasıtlı bir hareket vardı diye.. Yok yok dokunmuyor bile ya Allah aşkına bir defans oyuncusu forvetin gol atmasını engellemesi için daha ne yapabilir??

Kayseri golden sonra da inanılmaz goller kaçırdı. Yani herşey o penaltıdan sonra alt üst oldu Trabzonspor açısından..

şu ana kadar 4 ciddi maç oynadı Trabzonspor. Beşiktaş, Sivas, Kayseri, Galatasaray.
Üçüyle berabere, birine mağlup.. AAAH AH! ...

akgençlk
11-29-2008, 15:42
Yine başladı oyunlar oynanmaya... Geçen hafta penaltımız verilmedi, onun peşinden bu hafta maç katledildi. Yazık oldu, zaten zar zor lehimize verilen penaltıları da kaçırmamamız lazım.

FarukARSLAN.
11-29-2008, 16:38
Yine başladı oyunlar oynanmaya... Geçen hafta penaltımız verilmedi, onun peşinden bu hafta maç katledildi. Yazık oldu, zaten zar zor lehimize verilen penaltıları da kaçırmamamız lazım.

Penaltı işi ap ayrı bir dert.. Colman'a penaltı attırılmadığında Bu takımın penaltıcısı Yattara denmişti.. Hani Yattaraydı??

Colman var Yattara var Gökhan Ünal var

UMUT PENALTI KULLANIYOR:@

ishakyilmaz
11-29-2008, 17:05
Gerçekten kaysernin güzel üst düzey oyununa karşılık skorboardaki skora çok üzüldüm diyebilirim.Özelikle hakemin acımasız ve bariz hatalarının kayseri için maçın başından dezavantaj teşkil etmesi maçın güzeliğine gölge düşürdü.

FarukARSLAN.
11-29-2008, 18:02
Gerçekten kaysernin güzel üst düzey oyununa karşılık skorboardaki skora çok üzüldüm diyebilirim.Özelikle hakemin acımasız ve bariz hatalarının kayseri için maçın başından dezavantaj teşkil etmesi maçın güzeliğine gölge düşürdü.

Hangimaçı izlediniz acep..

Üç mevsim
11-29-2008, 22:14
Ah be kaçan maça bak yaa...

Yok ya görmedim ben böyle bir hakem, yemin ediyorum yok. Tedahülden kaldırılmalı şöyle hakemler yahu!

Kayseriye verilen penaltı pozisyonun aynısı tüm dünya ülkelerinde aynı maçta 9826487236027568465876 defa bile olsa bir tane hakem çıkıp demez orda rakibe kasıtlı bir hareket vardı diye.. Yok yok dokunmuyor bile ya Allah aşkına bir defans oyuncusu forvetin gol atmasını engellemesi için daha ne yapabilir??

Kayseri golden sonra da inanılmaz goller kaçırdı. Yani herşey o penaltıdan sonra alt üst oldu Trabzonspor açısından..

şu ana kadar 4 ciddi maç oynadı Trabzonspor. Beşiktaş, Sivas, Kayseri, Galatasaray.
Üçüyle berabere, birine mağlup.. AAAH AH! ...

Beşiktaş, Galatasaray, Sivas, Kayseri demişsin Faruk, Gaziantep'i es geçme derim Antep bizim maçın olduğu dönem çok iyiydi. Şimdi şimdi düşüşe geçti.
Ama bu bir bakıma da sevindirici çünkü diğer takımlara karşı puan kaybetmiyoruz. Puan kaybettiğimiz takımlar hep dişli rakipler. Şu Kayseri'den 3 puanı çıkarmak çok zor bir iş.

FarukARSLAN.
11-29-2008, 22:24
Beşiktaş, Galatasaray, Sivas, Kayseri demişsin Faruk, Gaziantep'i es geçme derim Antep bizim maçın olduğu dönem çok iyiydi. Şimdi şimdi düşüşe geçti.
Ama bu bir bakıma da sevindirici çünkü diğer takımlara karşı puan kaybetmiyoruz. Puan kaybettiğimiz takımlar hep dişli rakipler. Şu Kayseri'den 3 puanı çıkarmak çok zor bir iş.

Antepte kupada yendi.. Hem antep ne kadar iyi olursa olsun benim belirttiğim 4 takım şampiyonluk yarışı verebilecek takımlardı..

Şampiyonluk yarışını antep gibi takımlarla vereceksek.. Vay Trabzonun haline ..

akgençlk
11-29-2008, 22:27
Bu anadolu takımları özellikle bizi yenmek için canla başla oynuyor. İstanbul takımlarına gelince teslim oluyorlar. Bir de hakem faktörü buna eklenince gel de kazan. Şu lige Trabzonspor adı altında getir Real Madrid'i oynat bu şartlarla şampiyon olabilir mi bilmiyorum.

Kabahat biraz da Ersun Yanal'da.. Sen gol kralı çıkaracağım fantazisine kapılıp penaltıyı riske atarsan, zaten kazanması çok zor olan lig maçları daha bir zor haline geliyor. İnce hesaplar yüzünden boşuna puanlar gidiyor. Çok ararız bu puanları çok..

FarukARSLAN.
11-29-2008, 22:41
Kabahat biraz da Ersun Yanal'da.. Sen gol kralı çıkaracağım fantazisine kapılıp penaltıyı riske atarsan, (...)

Al benden de o kadar..

Üç mevsim
11-29-2008, 22:57
Akgençlik hep öyle diyoruz ama Anadolu takımları İstanbul'a karşı da canla başla oynuyorlar ya. Daha iki hafta önce Kayseri Başiktaş'ı yendi. Ankaraspor geçen hafta Beşiktaş'ı durdurdu. Bu iyi iyi Anadolu takımlaır güçlü olsun.

Arkadaşlar artık önümüz açık. Kocaelispor ve Eskişehirspor'la oynayacağız. 2 haftada ben 6 puanı cepte görüyorum. Bana şimdi demeyin Eskişehir öyle böyle, hiç inanmam. Eskişehirspor sağlam bir takım değil, bizim takıldığımız takımlar gibi sağlam değil. Bu iki maçı alır adım adım büyük finale yaklaşırız.

FarukARSLAN.
11-29-2008, 23:09
Asıl maçları kaybedersek düşmeye oynayan takımları yensek ne olur ..

akgençlk
11-30-2008, 04:26
Özgün Genç öyle deme.. Sadece bir maçı baz alarak bakma bence. Biz Anteple oynadık, adamlar Avni Akerde panzer kesildi. Aynı Antep Fenerle de oynayacak birkaç hafta sonra. İzle bak. İnşallah yanılırım. Anadolu takımları güçlü olsun, bişey demedik ama yıllardır bu Antepin Fenere maçı hediye etmesi benim hep dikkatimi çeker.

Önümüz açık olmasına açık ama bu haftaları fırsat bilerek arayı açabilseydik çok iyi olacaktı. İki haftadır rakiplerimiz puan kaybediyor ve biz de kazanamıyoruz. Ne büyük fırsatı kaçırdığımızın farkında mısın? Üstelik hala lideriz. Diyeceğim o ki, inşallah kaybedilen bu puanları aramayız. Malumdur ya ligin sonunda iş averaja bile kalabiliyor.

Üç mevsim
11-30-2008, 04:36
Aslında sen de haklısın Faruk ama benim için güçsüz takımlara puan kaybetmemek daha önemli, bu sezon için. Hatırlayalım, biz bu sezona şampiyonluk iddiasıyla başlamadık, belki gelecek sezon olmazsa sonraki sezondu planlar. Takım iyice bir yerleşecekti yani.

Ya Akgençlik öyle diyorsun ama Antep şimdi formdan düştü. Fener'i yine de zorlar ama yenilmesi normal olur. Peki o zaman takip edelim, bizden puan alanlar İstanbul'a karşı ne yapıyor.

Ayrıca bak, Faruk'a dediğim senin dediğin için de geçerli, Kayseri'de kaybettiğimiz 2 puana üzülmekten çok, kazandığımız 1 puanla avunabiliriz.