Orijinalini görmek için tıklayınız : 14 yaşındaki çocuk, aşkı için intihar etti
Kadızâde Rûmi
03-06-2011, 00:30
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/03/05/14-yasinda-intihar-etti-1184703.Jpeg
BURSA’da ilköğretim okuluna giden 14 yaşındaki Enes özdemir, dün gece evde kimsenin bulunmadığı sırada kendini oturma odasında tavanına asarak intihar etti. Özdemir’in yaşamına son verdiği odadaki masada, kız arkadaşına ait olduğu sanılan fotoğraf ve içtiği sigarayı söndürdüğü küllük bulundu.
Merkez Osmangazi ilçesi Molla Fenari Mahallesi’nde oturan Enes Özdemir dün akşam annesi Firdevs Özdemir’in evde olmadığı sırada, kendini oturma odasında bulunan beşikler için kullanılan çengele iple astı. Babası Çanakkale’de inşaat işlerinde çalışan ilköğretim okuluna giden Enes Özdemir’in cesedi, akşam komşu ziyaretinden eve dönen annesi Firdevs Özdemir tarafından bulundu.
Yaşamına son verdiği odada sevgilisine ait fotoğraf ve içtiği sigaraları söndürdüğü küllük bulunan Enes Özdemir’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.
Kaynak (http://gundem.milliyet.com.tr/14-yasinda-intihar-etti/gundem/gundemdetay/05.03.2011/1360416/default.htm)
Allahım ! Nasıl yani ??? İnanamıyorum, dehşete düştüm :(
boyle medyanin belasini ..
Özgür Çağrı
03-06-2011, 13:50
yok artık daha neler
Hüdaverdi
03-06-2011, 13:52
Vay canına.
Bu yaşlarda çocuklarda duygusallık falan ağır basar bu baya ileri götürmüş.
Vay canına.
Sadece Aşk İçin Değildir Bence Başka Dertleride Vardır Mutlaka...
Saltuk Buğra Han
03-06-2011, 15:15
Kötü alışkanlıkları kullanım yaşının süratle düştüğü ülkemiz de buna paralel intihar yaşının da düştüğünü hayret ve üzüntü içersin de izliyoruz.
14 yaşındaki çocuk torbalıda ahırda kendini asrak intihar etti.
Muş ta zorla evlendirilen 14 yaşındaki kız kendini yatak odasının tavanına asarak intihar etti.
Ömerdağı Köyü'nde yaşayan ... adlı kız çocuğu, akşam anne ve babasının evde olmadığı bir sırada evde bulunan av tüfeğini göğsüne dayayarak yaşamına son verdi.
Bunun gibi onlarcası belkide yüzlercesi.
henüz daha fiziksel gelişimini bile tamamlayamamış ölümün sadece yaşlılara özgü bir şey olduğunu zannedecek kadar küçük yaşta olan bu çocuklara ne olduğunu anlayabilmemiz için önce aile içindeki sorumsuz ve ilgisiz ebeveynler den başlamak üzere ilişki kurduğu okul ve arkadaş çevresine kadar bir gözden geçirilmesi gerekir.
Ama herşeyden önce bana kalırsa en başta aile geliyor.
Eğitilmesi gereken aile.
Hem fiziksel hemde ruhsal açıdan gelecekte sağlıklı bir toplum için bence bu şart.
Aşık olmanın yaşı yoktur çocuklar aşık olmaz onlar bunu oyun sanıyor diyenler okusun şimdi..
Tabi sebep farklı da olabilir ama buda bu gerçeği değiştirmez :)
Kötü bir son olmuş Allah affeder inşaallah..
Efkâr-ı Mütemadi
03-06-2011, 16:57
Çocuk kendini asmış, anne misafirlikte. Çocuk kendini öldürecek kadar yalnız hissediyor, sigaraya sığınıyor. Kim bilir kimden,neyden özendi. Aile, intiharın Allah katında hiçbir affı olmadığını öğretememiş çocuğa. Şimdi çocuğa mı üzülelim, geride kalan kardeşlerin yetiştireceği nice öfkeli çocuklara mı. Aile için eğitim şart... Bunu en iyi yaşayan ve bilenlerden biri olduğumu düşünüyorum. Allah affetsin... Çok üzüldüm
aşka bak yav;D
sorsan kesin evleneceklerdir;D
anne ve babanın sorumlsuzluğu...
Çok üzüldüm ya. Başka sebepler de vardı belki bilemeyiz ama olan çocuga ve ailesine oldu. Şimdi anne ve babası kötü bir durumda olsa gerek. Allah sabır versin.
Kardeşimize de Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok üzücü bir durum.
yahu bu aşk değildir başka bişeydir.
bide intahar vardır bunun altında başka bişi..
Çocuğun, sevgilisinin resmini koyup sigara içmesi, sonra da iple kendini asması basit bir olay değil. Bunun en büyük sorumlusu abuk-sabuk televizyon dizileridir.
14 yaş, ülkemizde erkekler için ergenliğe geçiş yaşıdır. İnşAllah bu küçük kardeşimiz bir ergen olarak değil, bir çocuk olarak son nefesini vermiştir.
Tarantula_
03-06-2011, 19:25
Allah affetsin yahu.. Berbat bir durum ne sorumsuz aileler var Allahım =(
Bence konu başkadır 14 yaşındaki çocuk aşkı ne bilir
Ruh-i zar
03-06-2011, 19:38
'Aşk' değilde takıntı diyelim biz buna..
Kendini iyi hissetmesini sağlayacak başka hiç bişey göremiyorsa etrafta ilgisini tek bir alana yoğunlaştırmış olabilir..
14 yaşında çocuk ergenlik çağına daha yeni giriyor adam gibi bi ailesi yoksa, birazda zayıf bi çocuksa, çevresindeki herhangi birşeyden etkilenme olasılığı çok yüksek..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.