fatih kısaparmak balon baskılı balon 20 yılda kazandığınız 20 saniyede kaybedilebilir... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 yılda kazandığınız 20 saniyede kaybedilebilir...

umutyolcusu
08-20-2008, 17:42
Şeytan hizmetçi kılığına girmiş ve yirmi sene Cüneyd-i Bağdadi Hazretlerinin yanına gidip gelmişti.
Bir türlü gönlüne vesvese vermeye, ona istediklerini yaptırmaya muvaffak olamamıştı. Bir gün:
-“Ey Üstad! Yoksa siz benim kim olduğumu bilmiyor musunuz?” Dedi. Hz. Cüneyd:
-“Sen lanetli İblissin. İlk geldiğin andan beri seni tanıyorum,” buyurdu. Şeytan:
-“Ey Sultan-ı Muhakkikin! Sizin kadar yüksek dereceye ulaşan başka büyük bir zat tanımıyorum. Yirmi senedir size hiçbir istediğimi yaptırmaya muvaffak olamadım,” dedi. Bu sözleri işiten Cüneyd Hazretleri nefretle:
-“Defol mel’un! Şimdi de beni kendini beğenme hastalığına düşürerek mahvetmek mi istiyorsun? Yirmi senede yapamadığını yirmi saniyede mi yapacaksın? Yıkıl karşımdan!” Diye bağırdı.

umutyolcusu
08-20-2008, 18:26
OKUDUĞUNUZ İÇİN
BEN TEŞEKKÜR EDERİM...İBRET ALABİLİYORSAK AMENNA!!!

Abdullah ak
08-20-2008, 20:14
Boylesine güzel bir konuyu bize hetırlattığın içiçn allah razı olsun...Allah muvaffak etsin..