Orijinalini görmek için tıklayınız : 21 Temmuzda Bekliyoruz
İstanbul Zetinburnu Sahilde Bekliyoruz. Akparti Mitingine. her yerden kaçınılmaz fırsat ulusalcı mitinglere göstereceğiz kalabalık nasıl olurmuş diye!!
mustafak
07-09-2007, 16:38
Bence kimseye bişey göstermek zorunda değilsiniz. İnsanlar bindirilmiş kıtalarla gerçek vatandaşları çok iyi anlıyor bunu merak etme. Ben genel anlamda mitinglere katılmaya karşıyım... O yüzden gelmeyeceğim. Ama umarım gönlünüzden geçen olur....
Bence kimseye bişey göstermek zorunda değilsiniz. İnsanlar bindirilmiş kıtalarla gerçek vatandaşları çok iyi anlıyor bunu merak etme. Ben genel anlamda mitinglere katılmaya karşıyım... O yüzden gelmeyeceğim. Ama umarım gönlünüzden geçen olur....
;)senin kararın saygı duyarım bu arada miting 15 temmuz pazar günü zeytinburnu sahilde
zeytinburnu sahil???
bende gelmek istiyorummmm, gelicem...ama zeyinburnu sahile nasıl geçeceğim??
zeytinburnu sahil???
bende gelmek istiyorummmm, gelicem...ama zeyinburnu sahile nasıl geçeceğim??
otobüsle ;D
inşallah çok kalabalık olur
mustafak
07-10-2007, 15:00
Hakkatten oraya millet nasıl gelecek. Keşke Taksim Meydanı'nda olsaydı. İşten çıkınca direkt gelirdim. :)
FoRZa-Akp
07-10-2007, 16:19
Milletttt Merakk Etmeyin Çok Kalabalık Olacak Buna Söz Veriyorum :) nuh demi kardeşim türkiyeyi orya doldurursun sen hehehe :D:D:
Haydii millet zeytinburnuna Ondan sonra 15 Temmuzda KOCAELİ İZMİT ANITPARKa saaat: 14.00 da HERKESİ KESİN BEKLİYORUZ ÇOK KALABALIK OLCAKKK
doldururuz beaaa kim gelmezki doğru olana forzaakp ;D
osman_mizanoglu
07-12-2007, 04:14
tabiki allahın ıznıyle oradayız başbakanımız nerde biz ordayız
: DURMAK YOK YOLA DEVAM :
Ömer_Furkan
07-13-2007, 21:39
kaybolmazsak ordayızzz ;)
mustafak
07-13-2007, 23:32
Kaybolma konusunda Leonidasla aynı fikirdeyim.
Kazlıçeşmeyi pek çok İstanbullu hala bilmiyor....
Ömer_Furkan
07-14-2007, 18:51
allahın izniyle buluruz ama yaa..sora sora bağdatı buluyor millet zeytinburnunumu bulamicas ;D
sametkaymakci
07-14-2007, 18:53
kaybolmazsak ordayızzz ;)
Kalabalık İstanbul'u almaz yarın. Kimse kaybolmaz :)
akferhat
07-15-2007, 13:09
ordayım inş. herkes görsün AKPARTİYİ
akferhat
07-15-2007, 13:10
15 TEMMUZDDDA HEERKES ORDA BENDE ORDAYIMMM
akferhat
07-15-2007, 13:13
AK PARTİ 23 TEMMUZ SABAHI YİNE İKTİDAR KARDEŞLERİM KISKINANLAR ÇATLASIN :)
akferhat
07-15-2007, 13:21
NUH KARDEŞİM SEN RESMİ NASIL KOYUYORSUNN BİDE 15 TEMMUZDA BAŞBAKANIN YANINA ÇIKABİLİRİM BENİM TANIDIK RİZELİYİM BENDE AMA İST. OTURUYORUM BAŞBAKANIMIZIN HEMŞİRİSİYİM :)
NUH KARDEŞİM SEN RESMİ NASIL KOYUYORSUNN BİDE 15 TEMMUZDA BAŞBAKANIN YANINA ÇIKABİLİRİM BENİM TANIDIK RİZELİYİM BENDE AMA İST. OTURUYORUM BAŞBAKANIMIZIN HEMŞİRİSİYİM :)
o dostum başbakanın hemşehrisi bizim başımızın üstündedir! :)
partimiz için muhteşem bir gövde gösterisi oldu.ben de orada olupta o heyecanı yaşayanlardanım...
vuslat_19
07-21-2007, 03:45
kesinlikle çok özel bi gündü orda olduğum o çoşkuyu yaşadığım için çok mutluyum insan hergün olsada gitsek diyo:)
başkanımda çok formundaydı yine espirileri ardı ardına sıraladı :)
bi tane söyliyim çok gülmüştüm buna yalanın fiyatı düştü oldu 1 ytl :D
kesinlikle çok özel bi gündü orda olduğum o çoşkuyu yaşadığım için çok mutluyum insan hergün olsada gitsek diyo:)
başkanımda çok formundaydı yine espirileri ardı ardına sıraladı :)
bi tane söyliyim çok gülmüştüm buna yalanın fiyatı düştü oldu 1 ytl :D
bitaneside "baykalın kılavuzluğunu yapanlar karga" ;D ;D
RDönmezs
08-12-2007, 02:29
1.000.000 aşkın insan geldi...!!!
kıskananlar çatlasın
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.