fatih kısaparmak balon baskılı balon 23 Nisan Ata`ist Egemenlik ve Koyun Bayramınız Kutlu Olsun !. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Nisan Ata`ist Egemenlik ve Koyun Bayramınız Kutlu Olsun !.

Özgür Çağrı
04-22-2011, 20:53
23 Nisan Ata`ist Egemenlik ve Koyun Bayramı!

1-) Annesinin kendisini doğurmak için iki mevsim hastaneye gidemediği,

dört mevsim hemcinsi bir doktoru seçemediği çocuklar…

2-) Maddi borçlar ve manevi dayatmalar ile dolu bir dünyaya gözlerini açan çocuklar…

3-) Şapka takmak istemediği için asılan dedesinin resminin altında uyuyan çocuklar…

4-) Saçını göstermediği için okuldan atılan annesinin ninnileriyle büyüyen çocuklar…

5-) Doğdukları köylerinin isimleri zorla değiştirilen, ağabeyleri, babaları asit kuyularında eriyen çocuklar…

6-) İşkenceden çıkan öz babasının yüzünü bir ay sonra bile görse tanıyamayan çocuklar…

7-) Tüm komşu ülkelerin kendi ülkesine saldıracağı paranoyasıyla donatılan çocuklar…
8-) Örtü yasağı faşizmi sebebiyle psikolojisi bozulan ablasıyla büyüyen çocuklar...

9-) Diyarbakır Cezaevi’ndeyken kaşıklar dolusu katı dışkı yutturulan babasının takma dişleriyle oynayan çocuklar…

10-) Sakalı sebebiyle işe alınmayan babasının kucağında o sakalla oynayarak büyüyen çocuklar…

11-) İlahi Din’in kitabını okuması-öğrenmesi-yaşaması yasaklanan ama Ulusal Din’in kitaplarıyla henüz altı yaşında tanıştırılan çocuklar…

12-) Her sabah nasıl bir faşizm yüklü olduğunu henüz anlayamadığı bir andı içmeye zorlanan çocuklar…

13-) Her sabah profesyonel toplum mühendislerince sınıf görünümlü ideoloji laboratuvarlarına askerî düzende gönderilen çocuklar…

14-) Birilerinin ürettiği ve tetiklediği terör tiyatrosunda babasını, ağabeyini kaybeden çocuklar…

15-) Namaz kılmaları değil bale yapmaları istenen çocuklar…

16-) Analarının dilinin yerine zorla ikinci bir dil dayatılan çocuklar…

17-) Daha küçük yaşlarında, her türlü ahlaksızlığın normal kabul edildiği medyanın esiri edilen çocuklar…

18-) Duvardaki resimden her zaman kendisini görebilen ulu bir adamın yaramazlık yaparsa kızacağı paranoyasıyla eğitilen çocuklar…

19-) Yalan ve yanlışlarla yazılmış Din Kültürü ve Yakın Tarih derslerine hem de senelerce girmeye mecbur edilen çocuklar…

20-) İstek’le gittiği okulunun arsasından mermiler ve bombalar fışkıran çocuklar…

21-) Büyüklerinin seçtiği yöneticilerin idam edildiği, egemenliğin merkezi olduğu iddiasındaki meclisinin ise silahlarla basıldığı çocuklar…

22-) Ne Yaratan’ın rızası ne büyüklerinin arzusu ne aklının onayı olan bir sistemin kucağında resmi ideoloji masallarıyla büyüyen çocuklar…

23-) Dünyanın en temelsiz ideolojisine sempati duymaları için kendilerine ayrılındığından habersiz oldukları bu propaganda gününde, güle oynaya `koyun koyuna` (!) Ata’istleştirilen çocuklar…

23 Nisan Ata`ist Egemenlik ve Koyun Bayramı`nız Kutlu Olsun...

...

Fatih Tezcan

ALmi´
04-22-2011, 21:00
İlk birkaç maddeyi okurken ''23 nisan'a da laf etmeye gerek yok'' diye düşündüm. Ama ortalara gelince yazının çok doğru, anlamlı olduğunu anladım. Sağol kardeşim.

İntifada
04-22-2011, 21:01
fatih ağabey ne zaman yazmış bunu ?
eskişehirde mahkemesi vardı...

Seyyah
04-22-2011, 21:08
Derin bir konu, Allah râzı olsun.

Sevban
04-22-2011, 21:39
fatih ağabey ne zaman yazmış bunu ?
eskişehirde mahkemesi vardı...

Fatih abimizde mirzabeyoğlunun durumuna düşmez inşALLAH...
Tvnet'te izlemiştim çok cesur ve yürekli bir abimiz... :)

İntifada
04-22-2011, 22:03
herkes bebek doğar dediği için yargılanıyor varmı böyle bi ülke :)

Özgür Çağrı
04-22-2011, 22:05
“Paşaların Tankı Susturamaz Halkı!”

dediği içinde :)

Seyyah
04-22-2011, 22:18
“Paşaların Tankı Susturamaz Halkı!”

Şundaki ihtişama bak...
Böyle cesur ( Gerçek ) aydınlar lazım Türkiye'ye...Helal olsun.

LâHuTî
04-23-2011, 15:04
Bu yazıyı başka yerlerde paylaşıyorum anında kaldırılıyor.Anında muhalefet..berbat bi durum.. .

ibrahim_aksu
04-23-2011, 15:35
İlk birkaç maddeyi okurken ''23 nisan'a da laf etmeye gerek yok'' diye düşündüm. Ama ortalara gelince yazının çok doğru, anlamlı olduğunu anladım. Sağol kardeşim.

:güzel: