Orijinalini görmek için tıklayınız : A Milli takımın turkuaz renkli yeni formasını doğru buluyormusunuz?
politikaci
05-10-2008, 16:54
A Milli takımın turkuaz renkli yeni formasını doğru buluyormusunuz?
Ya ben görmedim öyle mi olmuş.
politikaci
05-10-2008, 17:02
Ya ben görmedim öyle olmuş.
maalesef öyle oldu güzel forma fakat gören bizi yunanistan sanır :-X
ENGİNEER
05-10-2008, 17:05
Çok doğru olmş....
Bazen radikal kararlar alıp köklü değişiklikler yapmak gerekir...
turkuazı kullanmak şart değil ki.. mis gibi formalarımız var bizim..
Sukut-u Hayal
05-10-2008, 17:22
Bence cok guzel..
Ak-Cengâver
05-10-2008, 20:31
bence hiç güzel olmamış, kırmızı beyaz varken turkuazı da kim çıkarttı? ben ilk gördüğümde çok tuhaf gelmişti, hâlâ da ısınamadım :o
Ayşe_Berra
05-10-2008, 21:06
Bence gayet hoş ve estetik. Üzerinde onurumuz olan bayrağın simgesi var ya renk önemli değil bence. Bunlar basit ayrıntılar. Formanın rengi değil temsil ettikleri önemli, içindeki duruş, tavır önemli; sözle, özle ne kadar temsil edebildiği önemli... Kırmızı ya da turkuaz olması değil...
ENGİNEER
05-10-2008, 22:47
Bence gayet hoş ve estetik. Üzerinde onurumuz olan bayrağın simgesi var ya renk önemli değil bence. Bunlar basit ayrıntılar. Formanın rengi değil temsil ettikleri önemli, içindeki duruş, tavır önemli; sözle, özle ne kadar temsil edebildiği önemli... Kırmızı ya da turkuaz olması değil...
Hatırlıyorum Milli Basketbol takımımız ABD'de yapılan Dünya Şampiyonasına hep birlikte saçlarını beyaza boyatarak gitmişti ve Türkiye o turnuvada başarısız olmasına rağmen büyük sevgi toplamıştı...
Bazen bu tür şeyler işe yarıyor...
Turkuaz Türk ismiyle özdeşleşen bir renk ve çok farklı..Zaten bütün ülkelerin renklerinde kırmızı ve beyaz var..Böyle çok farklı olduk gerçekten 8)
Ayşe_Berra
05-10-2008, 22:50
Hatırlıyorum Milli Basketbol takımımız ABD'de yapılan Dünya Şampiyonasına hep birlikte saçlarını beyaza boyatarak gitmişti ve Türkiye o turnuvada başarısız olmasına rağmen büyük sevgi toplamıştı...
Bazen bu tür şeyler işe yarıyor...
Turkuaz Türk ismiyle özdeşleşen bir renk ve çok farklı..Zaten bütün ülkelerin renklerinde kırmızı ve beyaz var..Böyle çok farklı olduk gerçekten 8)
Bencede farklı dediğim gibi gayet hoş... Ama illa kırmızı beyaz olacak,olmalıydı mantığıyla düşünenler içinde yine diyorum renk bir ayrıntı bence.
Mis gibi forma nesi kötü ki ???
Bence çok estetik.. Ayrıca ülke ismini forma rengindede taşıyan ilk ve tek takım
Bence oldukça güzel.Turkuaz favori rengimdir zaten. :-*
Ayrıca sadece bu forma yok arkadaşlar diğerlerinide kullanacaklar tabii.
ENGİNEER
05-10-2008, 23:19
Bence oldukça güzel.Turkuaz favori rengimdir zaten. :-*
Ayrıca sadece bu forma yok arkadaşlar diğerlerinide kullanacaklar tabii.
Turkuaz deplasmanda, Kırmızı-beyaz içerde kullanılıcak heralde...
Hayir cok cirkin ama bana ne ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.