fatih kısaparmak balon baskılı balon Abdullatif Sener in siyasi parti kurmasi durumu nasil degistirir? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdullatif Sener in siyasi parti kurmasi durumu nasil degistirir?

Demokrat
07-15-2008, 14:34
Evet sayin sener hakkinda, siyasete atilmasi hakkinda neler düsünüyorsunuz...

YavuzSultanSelim
07-15-2008, 14:36
ilk oyları ben verdim :)

Tabela partisi olmaktan ileri bile gidemez. Cem Uzan bile daha fazla oy alır.

Partisini yarı yolda bırakıp rakip olmak ne demekmiş görür seçimlerde

Demokrat
07-15-2008, 14:40
bende sayin senerde Türkiye yi yönetecek kapasite olmadigini düsünüyorum iyi bir insan, iyi bir akademisyen ama asla iyi bir lider degil..

Mcht_Ln
07-15-2008, 14:41
Lider vasfı yokki.Hiçbişey olmaz.

Meftun
07-15-2008, 14:42
bağımsız girerse akıllılık etmiş olur...

kesinlikle Türkiyeyi yönetecek kapasitede değil ve alsa bile bu başka partlerden olur...bu kurusıkı bir laf değil...söylemlerine ve hayranlarına bakarak söylüyorum..

Demokrat
07-15-2008, 14:42
sanirim herkes sayin senerin Türkiye yi yönetecek kapasitesi olmadiginda hemfikir :)

EpiVaTeS
07-15-2008, 14:44
˙·٠٠•● Benim anlamadığım neden hep Konyaya giderler len sanki görende Konya onu destekler zannedecekler parti kuran Konyaya gidiyor ˙·٠٠•●••٠·˙

YavuzSultanSelim
07-15-2008, 14:45
Bu ülkeyi kapasite yoksunu kimler yönetti zamanında. Ama halkımız artık akıllandı

Demokrat
07-15-2008, 14:46
˙·٠٠•● Benim anlamadığım neden hep Konyaya giderler len sanki görende Konya onu destekler zannedecekler parti kuran Konyaya gidiyor ˙·٠٠•●••٠·˙

oradaki ince mesaji anlamiyorsun herhalde 8)

_Yeniden_
07-15-2008, 14:47
Valla amaç Ak Parti'nin oyunu düşürmek olduktan sonra muhalefet bile destekler sayın Şener'i...Ama alıcağı oy onu tatmin etmez sanırım...Tabi her politikacı gibi kendinden emin bir duruşu var da liderlik vasfını taşımıyor bence...

bilgi müdavimi
07-15-2008, 14:47

Nedeni:Necmettin Erbakanın Memleketi ve Milli Görüşü Devam ettirecem demek oluyor!...

YavuzSultanSelim
07-15-2008, 14:48
Valla amaç Ak Parti'nin oyunu düşürmek olduktan sonra muhalefet bile destekler sayın Şener'i...Ama alıcağı oy onu tatmin etmez sanırım...Tabi her politikacı gibi kendinden emin bir duruşu var da liderlik vasfını taşımıyor bence...

Bunlar Ak Partinin oylarını düşürelim derken kendi oylarından oluyorlar :D

EpiVaTeS
07-15-2008, 14:50

Nedeni:Necmettin Erbakanın Memleketi ve Milli Görüşü Devam ettirecem demek oluyor!...
˙·٠٠•● Erbakan Sinoplu Konyalı değil ˙·٠٠•●••٠·˙

taya
07-15-2008, 14:51
En fazla sivastan bagimsiz milletvekili secilir

Sonunu Erkan Mumcu gibi görüyorum

Türkiyeyi yönetecek kapasitede degil

Bundan ötesi yok..

bilgi müdavimi
07-15-2008, 14:51
˙·٠٠•● Erbakan Sinoplu Konyalı değil ˙·٠٠•●••٠·˙

Sinoplu da Konyadan aday oluyordu abi.
Milli Görüşün Kalesi KONYA.

EpiVaTeS
07-15-2008, 14:53
˙·٠٠•● Menfaate bak be bide Konyayı alet ediyorlar siyasi geleceklerine yazık˙·٠٠•●••٠·˙

YavuzSultanSelim
07-15-2008, 14:54
˙·٠٠•● Menfaate bak be bide Konyayı alet ediyorlar siyasi geleceklerine yazık˙·٠٠•●••٠·˙

Alet etmedikleri ne kaldı ki >:(

bilgi müdavimi
07-15-2008, 14:55
Bence AK Partiyi etkiler ama zarar veremez.Fakat iyi yöneteceklerse neden olmasın.Başbakanlık biraz olsun karizma ister.O Tayyip Erdoğanda çok fazla var.Ama Şenerde pek yok.
Karizmasız yapacaksa geçsin yönetsin.

_Yeniden_
07-15-2008, 14:58
belki chp bile destekler geçen seçimde gördük mhp ye oy isterlerlerken,gerçi zaten a.şenerin bu işe tek başına kalkışmadığını düşünüyorum arkasında birileri olduğu muhakkak...

Chp ve diğer muhalefet partilerinin rotası iktidarı karalamak olduğu sürece Şener'i de destekleyeceklerdir... ;)
Ama en çok merak ettiğim bu adam hangi partiden oy kapıcak? Kimden gelicek oya güveniyor da böyle bir sorumluluğu üstleniyor?

EpiVaTeS
07-15-2008, 15:02
˙·٠٠•● Alacağı oy yüzde 5 bilemedin 6 oda ondan bundan kopartacağıdır ˙·٠٠•●••٠·˙

bilgi müdavimi
07-15-2008, 15:03
CHP desteklemez.Görüşü milli görüş,Duruşu menfaat ve karizmatiksizlik olacak.
Fakat AK Partiye zarar verir.Tanıdıklarımdan ona oy verecekler var.ANAP ve DP nin toplamı ona oy verecek,Milli Görüşte ona dersek ve Aynı zamanda AKParti nin 1/4 ü dersek %25 i buluyor.Anap+DP+Saadet Partisi=%10 desek AKP %15 desek.

Hemen hemen CHP yi geçer.Fakat yine de ben bir sitesine bakacam.Görüşü neymiş.Programı neymiş.Merak ettim.

www.yeniolusumhareketi.com

kardelen007
07-15-2008, 15:04
% 25 mi o kadar da değil barajı aşarsa dua etsin bee

bilgi müdavimi
07-15-2008, 15:13

Aşarlar.Ama iktidar olamazlar.

politikaci
07-15-2008, 15:14
akpartiye ciddi bir rakip olacak dah aşimdiden ailemde verecek insanlar artmaya başladı

Supraliminal
07-15-2008, 15:14
bence chp mhp barajı geçemeyecek(inşallah).
şener partisiyle meclise girecek ve gerçek muhalefet görevi görecek.sonrasında meclisimiz hiç olmadığı kadar hızlı çalışacaktır(inşallah).

YavuzSultanSelim
07-15-2008, 15:15

Aşarlar.Ama iktidar olamazlar.

Barajı aşacaklarını sanmıyorum... İhtimal bile vermiyorum. Cem Uzan bile daha çok oy alır bu kadar eminim

politikaci
07-15-2008, 15:16
İnşallah barajı geçer.. ama chp ve mhp geçemesin meclisteki 2 parti olsun akparti birde bununki.. ülke inanın daha iyi gelişir

bilgi müdavimi
07-15-2008, 15:18
akpartiye ciddi bir rakip olacak dah aşimdiden ailemde verecek insanlar artmaya başladı

Aynı kaderi paylaşıyoruz ve toplumun büyük kesimi de aynı kaderi paylaışıyor olmalı.Ciddi rakip olurda,ancak Demokratlar ve Saadet partisine zarar verirler.Akpye de kısmen.Ana Muhalefet olurlar.İktidar asla olamazlar.Akparti kapatılırsa da başbakan görün Kadir Topbaş olacak.Oy sayımız azalmayacaktır.Kadir Topbaşa sol kesimden de destek gellir yine AKPartinin devamı olarak yeni bir parti başa gelir.A.ŞENER e yine muhalefet yolu görünür.

Aynen dediklerim çıkacaktır.

Necip Fazıl
07-15-2008, 15:18
chp ve mhp nin tabanı zaten barajı geçmeye yetecektir... :-*

Şener de barajı geçemez :-*

politikaci
07-15-2008, 15:20

Aynı kaderi paylaşıyoruz ve toplumun büyük kesimi de aynı kaderi paylaışıyor olmalı.Ciddi rakip olurda,ancak Demokratlar ve Saadet partisine zarar verirler.Akpye de kısmen.Ana Muhalefet olurlar.İktidar aslan.Akparti kapatılırsa da başbakan görün Kadir Topbaş olacak.Oy sayımız azalmayacaktır.Kadir Topbaşa sol kesimden de destek gellir yine AKPartinin devamı olarak yeni bir parti başa gelir.A.ŞENER e yine muhalefet yolu görünür.

Aslında Benimde dediklerim var mesela Başbakanımız kpartinin kapatılacağını biliyor ve abdullatif şeneri partiden sıyırtmış olabilir bilerek.. sonra başbakanımız 5 yıl sonra cumhurbaşkanıda olabilir yani ülkeyi abdullatif şenere emanet etmek gibi.. buda mantıklı bir olgu

Ömer_Furkan
07-15-2008, 15:23
bizden ayrılmadan önce en cok sevdiğim bir Ak partiliydi..katıldığı programlarda,tartısmalarda cok iyi bi grafik çizdi bence..herşeye bi cevabı vardı akıl doluu...bence diğer partilere nazaran iyi bir oy alır...

ama suda var aynı şeyi erkan mumcuda yaptı ne kdr başarılı olduğu ortada.. :D :D

ama yinde sonuna kadar kızgınızz abdullatif şenere >:( >:(

bilgi müdavimi
07-15-2008, 15:25
Ama Hatice Kardeşim şöyle bir söz vardır ki,
Abdullatif Şenerin Akpartiye o kadar eleştirisiyle ilgili

HER ŞAKADA GERÇEK PAYI VARDIR.

Ayrıcca neden T.ERDOĞAN onu geçirrtsin ki,Yerine çok sayıda geçebilecek zat var.(Başbbakan olabilecek)

Ama yine de güzel bir düşünü.Sana benden +1 HATİCE KARDEŞ. :)

Demokrat
07-15-2008, 15:27

Aynı kaderi paylaşıyoruz ve toplumun büyük kesimi de aynı kaderi paylaışıyor olmalı.Ciddi rakip olurda,ancak Demokratlar ve Saadet partisine zarar verirler.Akpye de kısmen.Ana Muhalefet olurlar.İktidar aslan.Akparti kapatılırsa da başbakan görün Kadir Topbaş olacak.Oy sayımız azalmayacaktır.Kadir Topbaşa sol kesimden de destek gellir yine AKPartinin devamı olarak yeni bir parti başa gelir.A.ŞENER e yine muhalefet yolu görünür.

Aslında Benimde dediklerim var mesela Başbakanımız kpartinin kapatılacağını biliyor ve abdullatif şeneri partiden sıyırtmış olabilir bilerek.. sonra başbakanımız 5 yıl sonra cumhurbaşkanıda olabilir yani ülkeyi abdullatif şenere emanet etmek gibi.. buda mantıklı bir olgu

bu ayni sp lilerin Ak Parti erbakani cumhurbaskani yapacagiz demeleri gibi bir senaryo olmus :).. arkadaslar sundan emin olunuz senerden ne köy olur, ne kasaba bunu duygusalca söylemiyorum, bunu ak partili oldugum icinde söylemiyorum aksine seneri severim ve iyi bir insan oldugunu düsünürüm, fikir yapisi olarak cok yakiniz ancak sayin sener asla ama asla bu ülkeyi yönetecek kapasitede degildir.
Bakmayin simdi ona oy verecegini söylemelerine secim zamani yaklasinca millet oyunun bosa gidecegini farkedince gerekeni yapar yoksa gecen secimde sp ye cok kayma yasanacak deniliyordu ;)

Supraliminal
07-15-2008, 15:27
İnşAllah barajı geçer.. ama chp ve mhp geçemesin meclisteki 2 parti olsun akparti birde bununki.. ülke inanın daha iyi gelişir

aynen bende böyle düşündüm ;)

kardelen007
07-15-2008, 15:33
Aynen ya Babamın arkadaşı sp deyip duruyodu ama Ak Pari ye vermiş oyunu....

kardelen007
07-15-2008, 15:36
Bakan olarak devam etseydi onun için en iyisi olacaktı...Belli değilmiydi zaten böyle olcağı seçimlere girmeyişiyle...Partimiz yine iktidar olur Şener de geçemez barajı...

bilgi müdavimi
07-15-2008, 17:50
Bence hainlik yaptı.Partiyi kendi de kurdu,ama kurduğu partiyi eleştiriyor.Bu ne menfaatçilik!

Ak-Cengâver
07-15-2008, 23:47
Sn. Şener hakkında pek fazla bir şey bilmiyorum ama Türkiyeyi yönetebilecek biri değil...bence ona başbakanlıktan daha çok öğretmenlik yakışıyor, bence hiç böyle bir işe kalkışıp boşuna dertsiz başını derde sokmasın.

maviinsan
07-16-2008, 00:14
bence de barajı geçemez.Keşke ayrılmasaydı.Durup dururken kim dolduruşa getirdi acaba?

Bu arada kendisi hakkında bir kitap çıkmış
http://www.latifsiyaset.com/main.html

bilgi müdavimi
07-16-2008, 14:53
Bence A.Şener artık öğrencileri tarafından göklere çıkarıldı ve onu dolduruşa getirmişler.

politikaci
07-16-2008, 14:54
Bence hainlik yaptı.Partiyi kendi de kurdu,ama kurduğu partiyi eleştiriyor.Bu ne menfaatçilik!
neler yapsada "hainlik" kelimesi fazlasıyla ağır geleceği kanaatindeyim..

RDönmezs
07-18-2008, 01:55

Tabele partisi olmaktan öteye gideez

Ben kesinlikle oy vermem

oguzdesouza
07-18-2008, 02:10

Aynı kaderi paylaşıyoruz ve toplumun büyük kesimi de aynı kaderi paylaışıyor olmalı.Ciddi rakip olurda,ancak Demokratlar ve Saadet partisine zarar verirler.Akpye de kısmen.Ana Muhalefet olurlar.İktidar asla olamazlar.Akparti kapatılırsa da başbakan görün Kadir Topbaş olacak.Oy sayımız azalmayacaktır.Kadir Topbaşa sol kesimden de destek gellir yine AKPartinin devamı olarak yeni bir parti başa gelir.A.ŞENER e yine muhalefet yolu görünür.

Mustafa sen bu senoryoya inanıomusun?

Ana muhalefet Şener olacak biz ikitidar olacağız... Peki CHP,MHP ne olacak?

Kadir Topbaş da kim kardeşim, bu partide ondan önce sözü geçen kaç kişi var?

Bırakın Şeneri falan bi şey çıkmayacağını ben demiyorum halk diyor...

Konvoy falan bunlar bahane hepsi de menfaat için orda zamanında onun bunun tayinini ben de yapsam benim de olur o kadar konvoyum...

AK_Türk
07-18-2008, 17:57
Sonunu Erkan Mumcu gibi görüyorum

Ben kesinlikle oy vermem

güliş
07-19-2008, 22:10
sonunu erkan mumcu gibi görüyorum,tabele partisi olmaktan öteye gidemez,güvendiği dağlara kar yağabilir diye seçtim ama kesinlikle oy da vermem... >:(

Neşe
07-19-2008, 22:59
sonu belli güvendiği dağlara kar yağar

hakansükür
07-19-2008, 23:21
Ak partiyi ciddi rakip olabilir