fatih kısaparmak balon baskılı balon Açık açık söyle şuursuz cüce - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Açık açık söyle şuursuz cüce

EZEL
01-24-2012, 12:01
Bi Alman, bi Fransız, bi İngiliz, bi Türk, ıssız bi adaya düşmüşler...
Türk olanı “beyler lütfen bundan böyle fıkralarınızda bana Türk demeyin, Ermeni deyin” demiş!
*
Japon de.
İspanyol de.
Yunan de.
Gözünün yağını yiyim...
Türk deme.
*
Anket yapmıştı gaztenin biri...
“Biz Kimiz?” diye.
Halbuki cevap belliydi...
“Sizi leylekler getirdi.”
*
Bi başka gazte, kerameti kendinden menkul çakma profesörlere DNA
testi yaptırmış... Atalarımızın olsa
olsa Truvalı olduğunu tespit etmişti.
*
İyonyalı diyen bile oldu.
*
Ama en şahanesi şuydu:
“Türkler etnik grup...”
*
Aslına bakarsanız, babasının kim olduğundan şüphelenen gazteler için yüklü tiraj vesilesiydi. “Tarot falıyla kim olduğunu öğren” kampanyası yapılabilirdi. Gönderiyorsun doğum tarihini, ananın kızlık soyadını, rumuz
cami avlusu... Kart açıp, açıklıyorlar:
“Müjde, İtalyansınız.”
*
Veya...
“Yükselen burcu başak olan kova’lar, bu hafta kendini Afganistanlı, Pakistanlı gibi hissedebilir ama, sevdiğinizden alacağınız sürpriz bi haber karmaşık duygular içine girmenize sebep olacak, Danimarkalı olmak için
güçlü arzular hissedeceksiniz.”
*
Ya da doktor tavsiyesi...
“İlla patolojik olmayabilir, ailevi sebeplerle Türk’üm diye sakın üzülmeyin, tedavisi mümkün.”
*
Hatırlarsınız, bi ara da “Türkiyeli”ye takmışlardı kafayı... Neymiş efendim, Türkiye topraklarında doğmamız
yeterli onurmuş, Türk demiyelimmiş, Türkiyeli diyelimmiş filan.
*
E bu topraklarda doğmaksa şart...
Mustafa Kemal, Türkiyeli diil o zaman...
Di mi şekerim?
*
Netice itibariyle...
Alt kimlik üst kimlik diye, paldır
küldür, altını üstüne getirirsen
memleketin, olacağı budur.
*
İnsan ol, canımı ye.
Ama utanmadan...
Hümanist ayaklarına yatıp.
Eveleyip geveleme.
Açık açık söyle şuursuz cüce.
Kim’liğimi kaybettim...
Hükümsüzdür de.

Yılmaz Özdil

Günahım kadar sevmediğim adamın ilk beğendiğim yazısını paylaşmak istedim .

Hüdaverdi
01-24-2012, 12:22
Bir bok anlamadım desem yeridir ki anlamam mümkün değil bu lavuğu ;D
Irkçı değil miydi la bu ? Aynı zaman da kürt diye biliyorum bunu veya en azından güney doğulu.Veya geçmişinde yazdığı yazıları ;D Hakaretleri.Ulusalcı mı ? Solcu mu ? Kemalist mi ? Bunu bir türlü öğrenemedim.Hatta bunu deli gibi takip eden bir kaç ahmağa,daha doğrusu bunu takip eden onalrca ahmağa sordum bunun yazılarını topladıkları konuda -başka bir forumda- kimse neden bir bok diyemedi ? Okuyucusu bile bilmiyor bunun ne olduğunu,bu bir yana ''bu yazıda ne anlatıyor'' dediğimde cevap alınmıyor.Veya ''kürtler hakkında ne düşünüyor'' dediğimde yine cevap yok ;D

Şuna 'yazar' sıatını ekleyip yazılarını Allah rızası için eklemeyin la.Gidin yeni çağdan birisini bulun damardan girsin ama bunu eklemeyin.
Hele hele ak partiye hakaret etmiş şeref yoksunu namus kaybı yaşayan birisini hiç eklemeyin.

Ama şunu da eklemekte fayda var,gıçınday uydurmayı yalan yazmayı fena başarılıyor,hele o türkiyeli konusunda ;D
Ne de olsa bir takım mallar takip ediyor,''ben sizin babanızım'' dese inanacaklar alkış tutacaklar.

EZEL
01-24-2012, 13:07
Yılmaz Özdil anladıkda Ahmet Hakan'ı seviyorsun herhalde bu yazısı Ahmet Hakan'ı hedef alıyorda :))

Hüdaverdi
01-24-2012, 13:17
La bir cacık anlamadım diyorum ahmet hakan coşkun diyorsun bana ;D Bunlar karı koca değil mi ? Gerçi banane a lbirini bir diğerine.

EZEL
01-24-2012, 13:41
La bir cacık anlamadım diyorum ahmet hakan coşkun diyorsun bana ;D Bunlar karı koca değil mi ? Gerçi banane a lbirini bir diğerine.

Oda karısının kendinden izinsiz işler çevirmesine kızmış zaten :))

WeIO4wkId_8

3cHYVuUdbVM