Orijinalini görmek için tıklayınız : Adnan polattan emre yorumu
politikaci
05-31-2008, 22:41
"Hayırlı olsun"
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, eski oyuncuları Emre'nin ezeli rakipleri Fenerbahçe ile anlaşmasını değerlendirdi.
FENER'İN BOMBASI EMRE BELÖZOĞLU
Adnan Polat, "Emre bizim eski futbolcumuz. Böyle birşeyi kendine uygun görmüşse, Fenerbahçe'de Emre'den yararlanacağını düşünüp transferi yapmıştır. İki tarafa da hayırlı olsun. Başka birşey diyemem" şeklinde konuştu
Sukut-u Hayal
05-31-2008, 23:03
:'( :'( :'(
Hala inanmiyorum ;D
politikaci
05-31-2008, 23:04
giderse gitsin ee onun seçimi .nasıl gelecek alisamiyene acaba
Sukut-u Hayal
05-31-2008, 23:07
Bence yalan haber..
Fenerbahce newcastle unitedla anlasmiz emreyle degil :-*
Finallere bir hafta kaldi. Emrenin boyle kritik bir donemde transfer gorusmesi yapacagini dusunmuyorum.
politikaci
05-31-2008, 23:09
emre filan açıklama yaptı doğru bence. fenerin resmi siteside açıklama yaptı. giderse gider.isterse onlara ronaldinho gelsin..önce müzeye bakacaksın sonra itibarına..sonra parana bakıcan
Sukut-u Hayal
05-31-2008, 23:12
Nerede emre aciklama yapti :o..
Fener sadece kulubuyle anlastigini acikladi..
Menajeriyle daha gorusecekler.
ortada bisey yok.
Ingilizlerin sitesinde bu konu hakkinda bisey yazmiyor :-X
politikaci
05-31-2008, 23:13
neden bu kadar şaşırıyorsun ki gidemezmi giderse gider allah alllah artık bizden çıkmış gitmiş. paraya bakıyor bunlar işte şeref burdan bellşi oluyor
Sukut-u Hayal
05-31-2008, 23:15
Sizin hemen inanmaniza sasiriyorum :)
Adami hemen para goz ilan ettiniz..
Adam kamptayken nasil anlasmissa :-X
berat_2107
05-31-2008, 23:15
adnan başkan bunları ağzından derken keşke yüreğinden geçen konuşmaları ağzından çıkarsaydı.
Sukut-u Hayal
05-31-2008, 23:30
Haberin basinda soyle yaziyor:
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, kariyerini Galatasaray'da yapan ve Avrupa'ya giderek önce İnter ardından Newcastle Unıted'a transfer olan Emre Belözoğlu'nun ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye gelmesi halinde görüşlerini açıkladı.
http://www.samanyoluhaber.com/haber-103644.html
Gordugunuz gibi ortada bisey yok.
Kırık_Çocuk
05-31-2008, 23:32
Futbolcular işçidir.. Nerede çalışmak isterse orada çalışır bu kadar basit..Niye sahipleniyoruz insanları anlamıyorum...
Bu gibi şeyler ancak fanatizme götürür >:(
Sukut-u Hayal
05-31-2008, 23:34
Adam kendisi her roportajinda 'turkiyeyi bir kac yil dusunmuyorum, gelirsem galatasaraydan baska takimda oyanam' derse insan ister istemez sasiriyor :)
inanmak istemiyorum yalan olmalı.... :(
yada yolu açık olsun..tabi seçtiğim seçim ne kadar yolunu açık eder :D
politikaci
05-31-2008, 23:40
Valla zaten eninde sonunda öğrenicez ya imza atıcak yada atmıcak :-*
Sukut-u Hayal
05-31-2008, 23:40
Bu kacinci yazisim bilmiyorum ama ;D haber yalan :)
kayısıkentli44
05-31-2008, 23:46
emre açıklma yapmış..imza oldu die...mutluyumda demiş türkiye ye geliom die....ama ne demişer paranın satın alamayacagı degerler vardır gerisi için aziz yıldırımın master card ı ;)
Sukut-u Hayal
05-31-2008, 23:51
emre açıklma yapmış..imza oldu die...mutluyumda demiş türkiye ye geliom die....ama ne demişer paranın satın alamayacagı degerler vardır gerisi için aziz yıldırımın master card ı ;)
Kamptayken nasil aciklama yapiyormus.
Fatih Terimin buna izin vermedigini biliyorsunuz :-*
kayısıkentli44
05-31-2008, 23:53
okudugum haberin yalancısıyım....ama gitti yaaa....bundan sonra emre agzıyla kanarya degil leopar tutsa adam olmaz...yazıklar olsun yaa..para bu akdar mı degerli olur...ama ne profesyonellik....yerim profesyonelligi beee...biz türklerin profesyonelligi yoktuır..kalbimizle oynarız bu sporuuuuuuuuu >:( >:( >:( >:(
Sukut-u Hayal
06-01-2008, 00:06
okudugum haberin yalancısıyım....ama gitti yaaa....bundan sonra emre agzıyla kanarya degil leopar tutsa adam olmaz...yazıklar olsun yaa..para bu akdar mı degerli olur...ama ne profesyonellik....yerim profesyonelligi beee...biz türklerin profesyonelligi yoktuır..kalbimizle oynarız bu sporuuuuuuuuu >:( >:( >:( >:(
Nereye gitti kardesim..Ortada bisey yok..Adami hemen para goz ilan ettiniz..Yapmayin Allah askina yaa :(
Yerinde olsam gitmeden önce Okan'a danışırdım..Başına neler gelmiş diye. :-X
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.