fatih kısaparmak balon baskılı balon AGD'de yeni başkan Salih Turhan - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AGD'de yeni başkan Salih Turhan

Necip Fazıl
08-11-2011, 20:06
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2010/901020110811045729803.jpg (http://www.haber7.com/)
Yaklaşık 12 yıldır AGD’nin genel başkanlığını yürüten İlyas Tongüç, görevini Salih Turhan’a devretti.

İlyas Tongüç, Saadet Partisi Başkanlık Divanı'na girerek, Saadet Partisi Mahalli İdarelerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. AGD Genel Merkez Üniversiteler komisyonu başkanlığı yapan Salih Turhan ise Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Genel Başkan olduğu kongrede Gençlik kolları genel Başkanlığı görevine başlamıştı. Turhan şimdi de Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından bir olan Anadolu Gençlik Derneği'nin Genel Başkanı oldu.
Genel Başkanlık devir teslim töreni AGD genel merkezinde yapıldı. Programa AGD eski Genel Başkanı İlyas Tongüç, AGD’nin yeni genel başkanı Salih Turhan, Başkanlık divanı üyeleri katıldı.

Haber7

Necip Fazıl
08-11-2011, 20:08
Adamların gençlik kolları ve derneklerinin yaş ortalamasını çok merak ediyorum yaa... :w: ;D

Heralde 40 - 45 arası bişeydir... ;D

Özgür Çağrı
08-11-2011, 20:10
Türkiyede agd'den daha fazla çalışan bir gençlik kuruluşu var mıdır merak ediyorum :)

Necip Fazıl
08-11-2011, 20:11
Türkiyede agd'den daha fazla çalışan bir gençlik kuruluşu var mıdır merak ediyorum :)

Ehtiyar heyeti diyecektin heralde... ;D

Özgür Çağrı
08-11-2011, 20:13
yok hayır çoluk çocuk dolu :)

MÜLTECİ
09-12-2011, 01:46
Ya öyle mi..? kaç defa teşkilatlarda bulundunuz da çoluk çocuk ve ya yaşlılarla dolu olduğunu iddia ediyorsunuz?
ben hemen hemen türkiye genelindeki bütün teşkilatların potansiyelinden haberdarım ancak dediğiniz gibi bir şeye rastlamadım.
ayrıca Dünyanın en büyük gençlik yapılanması olan AGD'nin çalışanlarını,emekverenlerini,hakkı savunmak için mücahede edenlerin kimler olduğunu görmek isterseniz,seneye FETİH VE GENÇLİK ŞÖLENİMİZE davetlisiniz...
Hayr üzre kalın...vesselam...