Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!
Gönülden
08-07-2010, 23:12
http://img704.imageshack.us/img704/7324/71291983.png
.::ReyyaN::.
08-07-2010, 23:25
Bu Hatice bensem benim ne işim var bu listede :w:
İntifada
08-07-2010, 23:26
Bu Hatice bensem benim ne işim var bu listede :w:
sorulması gereken bir soru bence ;D;D
oylarimi adm, hakan üstadlarim basta olmak üzere bizleri her gün dünyadan haberdar eden ertugrul kardesime verdim..
ayrica hifzi lisan kardesime vefa oyu hatice kardesimede saygisi ve efendiliginden dolayi oy verdim..
diger arkadaslari fazla tanimiyorum insallah zamanla onlarida tanima firsatimiz olur..
Tüm arkadaşlara oyumu verdim hayırlı olsun..
akgurbetci
08-08-2010, 01:25
Bende oyumu kullandim. Hepsi hak ediyor :saygılar:
EpiVaTeS
08-08-2010, 01:46
Ayrım yok...
Herkese verdim oyumu...
Delilin NuR
08-08-2010, 01:55
Bir önceki yarışmada bende vardım ...
Dur bakayım bakayım şimdi burda olupta , o zaman bana oy vermeyen kimler varmış ... :)
Ona göre davranayım...
Bugün bana yarın sana demişler ... :)
İşin espirisi tabi bunlar ...
İnşAllah hayırla sonuçlanır ...
Hak eden kazanır ...
Zaten önemli olan katılmak ... ;1
redyellow
08-08-2010, 02:36
Herkese oy verilebiliyor mu?
Bu yanlış değil mi?
3 kişi secilecekse en fazla 3 kişiye oy kullanılmalı diye düşünüyorum.
Herkese oy verilebiliyor mu?
Bu yanlış değil mi?
3 kişi secilecekse en fazla 3 kişiye oy kullanılmalı diye düşünüyorum.
Bence de zaten hepsine oy verince terazide değişen bir durumda olmuyor işin çekişme kısmı kayboluyor...:)
Orası işin kaymak kısmı bence işin kaymağını batırmakta olmaz..:)
Cihannur
08-08-2010, 12:35
Ağustos Ayı için ayın üyesi yarışmasında yarışan arkadaşlara başarılar dilerim. Oyumu kullanayım.
BuRaK ReiS
08-08-2010, 17:47
İlk defa ismim geçiyor:ağla::ağla::güzel:
Terennüm
08-08-2010, 18:37
hayırlı oolsun:)
İntifada
08-09-2010, 01:21
hepsi birbirinden değerli üyeler...
ama tabi ki aralarından bazılarını seçmemiz gerekiyor...
hatçe,hıfzı lisan,minikkelebek ve ertuğrul üstadıma verdim oylarımı...
hayırlısı olsun...
Eski toprakların oyu yine sonda belirlenecek gibi..:)
Cihannur
08-09-2010, 02:32
İlk defa ismim geçiyor:ağla::ağla::güzel:
Sakın, Tarkan'ı ve Messi'yi getireceğini vaat etme! Temmuz Ayının 1. Üyesi seçilirsem AK Parti Forum'a Tarkan'ı ve Messi'yi getireceğim vaadinde bulunmuştum; ama beni 1. seçmediler. :ağla:
erdemkepenek
08-09-2010, 13:22
Hakan ÖZKAN
hepsi birbirinden güzel insanlar, ayrım yapmadan hepsine verdim....
Yeni listemiz görsel olarak ve üyeler olarak çok zengin. Emeği geçenlerden mevlam razı olsun.
Ertuğrul kardeşimizin çok yönlü mücadelesi her daim takdire değer. Diğer kardeşlerimizin de çok güzel katkıları var elbette .
Ertuğrul ÖZGÜL
08-09-2010, 15:24
Oyumu kullandım....
Hakan abi ve adem abiye verdim.....
Rabbim oy verenlerden razı olsun....:gül::çiçek:
Gönülden
08-09-2010, 22:56
Daha yarışmanın başı ama maşallah çok çetin bir çekişme var :)
BlueMoon
08-09-2010, 23:40
oy kullanan kullanmayan veren vermeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. sağolun var olun. Allah razı olsun liseye bizi ekleyenden de :)
Beylerbeyi
08-11-2010, 13:12
ankette çok değerli üyeler var yalnız tahminime göre şuan ilk 4 de olan üyelerden 3 ü dereceye girer :)
Gönülden
08-11-2010, 14:38
Şuana kadar 39 arkadaşımız oyunu kullanmış heran herşey değişebilir :)
Hakan bey listeye alın alın dediniz ortalardada yoksunuz muhterem :)
3 Kişi dışında herkese verdim oy.. :))
Hakan Özkan
08-13-2010, 19:11
Doğru söyler yalçın başkan 08:00 kalkış 02:00 yatış.Nasıl uyku ise.Akşamları takılamıyor yalçın başkan bize.
Canan hocam biz latife olsun diye söyledik.Bizi yarıştırdığın arkadaşların tümü bizi ezer geçer.Gerçi çok da ihtiyacım var kontür e ama .Kazanamassam sizden isterim canan hocam ona göre.:)
Gönülden
08-13-2010, 19:43
Doğru söyler yalçın başkan 08:00 kalkış 02:00 yatış.Nasıl uyku ise.Akşamları takılamıyor yalçın başkan bize.
Canan hocam biz latife olsun diye söyledik.Bizi yarıştırdığın arkadaşların tümü bizi ezer geçer.Gerçi çok da ihtiyacım var kontür e ama .Kazanamassam sizden isterim canan hocam ona göre.:)
Hakan üsdad kontörün sponsoru belli iken bize ne hacet :) neyse şimdiden yarışmayı önde götürenlerden olmanız münasebetiyle kontör alma gibi bir sorunun derdine düşmemin gereği yok :w:
Efendim forumda aktif olmasanızda forum üyeleri sizi birinciliğe çıkarmak için yarışıyor ;1 bu gidişle Ertuğrul kardeşimizi zorlayacaksınız...
Bu arada muhterem gözünüz aydın :)...Allah bağışlasın bir oğlunuz olmuş...Mevlam sağlıkla, analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah :çiçek:
Teşekkür ederim sizlerin içinde aday olarak çıkabilmek bile bir başarı sayılır :)
Herkese başarılar dilerim..
BuRaK ReiS
08-14-2010, 16:35
Bana oy veren kardeşlerime teşekkür ediyorum.
Özgür Çağrı
08-14-2010, 16:41
Bu arada muhterem gözünüz aydın :)...Allah bağışlasın bir oğlunuz olmuş...Mevlam sağlıkla, analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah :çiçek:
Allah analı babalı büyütsün abi inşAllah devrimi birlikte yaparız kardeşimizle ;D ismini ne koydunuz merak ettim :hmm
Hakan Özkan
08-14-2010, 17:20
Canan hanım Allahrazı olsun güzel temennileriniz için.Sakarya mitinginden döndük yalçın abiyle.Zeytinburnundaki ilk mitingde ordayız sizi bulacağız.:)Sizin buralara kadar gelip haber vermeden dönüşünüzü hala sindiremedik.
Furkan kardeşim teşekkür ederim.İsmi Eyyub Ensar.İnşeallah ismi gibi yaşantısı da o mubarek eyyub el ensari hazretlerine benzer. Dua edin.
rizzelli
08-14-2010, 17:33
Canan hanım Allahrazı olsun güzel temennileriniz için.Sakarya mitinginden döndük yalçın abiyle.Zeytinburnundaki ilk mitingde ordayız sizi bulacağız.:)Sizin buralara kadar gelip haber vermeden dönüşünüzü hala sindiremedik.
Furkan kardeşim teşekkür ederim.İsmi Eyyub Ensar.İnşeallah ismi gibi yaşantısı da o mubarek eyyub el ensari hazretlerine benzer. Dua edin.
Allah bağışlasın,vatana millete hayırlı bir evlat olsun.
Bu sizin ikinci çocuğunuz galiba.Yoksa bir başlık açar sevincinizi bizimle paylaşırdınız herhalde:)
Hakan Özkan
08-14-2010, 17:38
Allah bağışlasın,vatana millete hayırlı bir evlat olsun.
Bu sizin ikinci çocuğunuz galiba.Yoksa bir başlık açar sevincinizi bizimle paylaşırdınız herhalde:)
Allahrazı olsun.Biri ikisi olurmu kardeş evlat evlattır.Yaşlandığımızı formda hissettirmek istemediğimizdendir.:)
bende kullandım hayırlısı olsun...
Gönülden
08-14-2010, 23:24
Evet Sakarya mitingini izledim televizyondan...o neydi yahu soğuk gül banyosu falan :)
Hakan üsdat ben şimdi ne desem :neki: 5 eylülde kazlıçeşmeyi ayağa kaldıracağız bizi bulursanız ne ala :)
Allahrazı olsun.Biri ikisi olurmu kardeş evlat evlattır.Yaşlandığımızı formda hissettirmek istemediğimizdendir :)
Birde Yalçın üsdat ile birlikte yaşlandığınızı kabul etseniz :w: yakında dede olacaksınız :)
Birde Yalçın üsdat ile birlikte yaşlandığınızı kabul etseniz :w: yakında dede olacaksınız :)
Abla yaşlandıklarını çaktırma yoksa yaşlılık diyip bana verdikleri sözü unutmaya çalışabilirler..:)
Bana hakan abi kız bulacaktı yalçın abide tüm masrafları karşılayacaktı ve bende bedavaya getireceğim..:D en azından öyle hayal ediyorum..
Armut piş ağzıma düş..:) Ohh...
Gönülden bakıyorum da keyfiniz yerinde. Yaşlanan sanki bir tek o söyledikleriniz. :)
Hakan abi Muhammet kardeşimizden kurtulmanın pek mümkünatı yok. O yüzden ne gerekiyorsa yapılsın.
Bu arada Ertuğrul kardeşimiz bir hayli fark atmış.
Gönülden hanım mesaj sayısı kotası varmı hala eğer öyle ise oylama oranları yine son güne kadar değişebilir. :)
Gönülden
08-15-2010, 13:04
Yeni mesaj kotamız her zamanki gibi var üsdat :) gene yeni üyelerin saldırısına mı uğradık :)
Yaşlılık mevzusuna gelince korknun ecele faydasının olmadığı gibi kaçışında yaşlılığa faydası yok...benim baz aldığım konu belii ...baba, amca,dede :hihi2: kim önce bu vasıflara ulaşırsa birinciliği kapar:)
Yok efendim yarışma sonunda bakılır buna şu an öyle bir tespitimiz yok. :)
Bu psikolojinin bende ne kadar büyük tahrifat yaptığını biliyorsunuz birde hakan abide ama bunun da hesabı sorulur. Bir çok kardeşimizi evinde bastığımız gibi sizin sokağıda buluruz biz.;;)
Gönülden
08-15-2010, 13:22
Yok efendim yarışma sonunda bakılır buna şu an öyle bir tespitimiz yok. :)
Bu psikolojinin bende ne kadar büyük tahrifat yaptığını biliyorsunuz birde hakan abide ama bunun da hesabı sorulur. Bir çok kardeşimizi evinde bastığımız gibi sizin sokağıda buluruz biz.;;)
Tahribat mı :hihi2:
Hesap sormak mı dediniz :ağla:
Yok canım daha neler :çiçek:
Tahribat mı :hihi2:
Hesap sormak mı dediniz :ağla:
Yok canım daha neler :çiçek:
Evet hemde yüksek tozda tahribat. Asit dengem bile bozuluyor.:)
Hesap sormak konusunda unutkandım ama dün hakan abi bu yönümü motive etti şimdi en az onun kadar hesap alma arzum var . Heleki bu satırlardan sonra gerci yaşlandık ya pekde hesap alma mecalimiz olmaz ama neyse. :)
EpiVaTeS
08-15-2010, 14:26
Herkese oy verdim desem...;D
"Hakan abi Muhammet kardeşimizden kurtulmanın pek mümkünatı yok. O yüzden ne gerekiyorsa yapılsın."
Bilmem orasını burasını abi bak annemi geri plana çektim dedim sen beri dur şöyle benim abilerim bana bulacaklar :d tabi bizi ekmeseler :D
Tamam güzel kardeşim siz eğitim serüveninizi mükemmel şekilde tamamlayın gereken ne ise onu yaparız. :)
Bir sonraki ayda yönetimden gönülden ak kelebek Nun Nusret gibi isimleride görecekmiyiz acaba
Tamam güzel kardeşim siz eğitim serüveninizi mükemmel şekilde tamamlayın gereken ne ise onu yaparız. :)
Bir sonraki ayda yönetimden gönülden ak kelebek Nun Nusret gibi isimleride görecekmiyiz acaba
Abi zaten o olunca ne sizin nede benim yorulmama gerek yok talep listesi son raddesine kadar dolar..:) Siz beni bu iki yıl içinde evlendiriyorsanız evlendirin evlendirmiyorsanız bakayım kendi başımın çaresine..:)
Hüdaverdi
08-16-2010, 01:07
Kullandım verdim 4 kişiye hayırlı olsun :güzel:
Delilin NuR
08-16-2010, 01:51
Arkadaşlar başlıkta ne yazıyor ... ??
Ayın üyesini seçiyoruz diyor , En fazla çocuğu kim yapacak yazmıyor ...
Lütfen katletmeyin konuyu ... :)
Nunnn nerdesin ... :)
Nun temizlik işlerinden yorgun düştü.
Evet biraz konu ekseninden kayıyor ama bir yönü ile konunun canlı kalması faydalı gibi ne dersin. :)
Yönetimin önümüzdeki yarışmada listeye girmesi konusunda sessiz kalması heron sessizliğine benziyor.
Ya olmadı yeni üye olan arkadaşları yaparız üzülmeyin siz.
siyah gül 07
08-16-2010, 11:46
Oyumu kullandım hayırlı olsun
1. arkadaş bizide görür heralde;ı:
Görmezler efendim görmezler . Daha önce kimse kimseyi görmedi. En iyisi yöneticilere söyleyelim sizi de listeye alsınlar. :) başka çıkar yolu yok bunun .
siyah gül 07
08-16-2010, 12:17
Evet aslında neden beni listeye almıyorlar ???
Beğenmiyorlar mı beni acaba ;ı:
Evet biraz konu ekseninden kayıyor ama bir yönü ile konunun canlı kalması faydalı gibi ne dersin. :)
Yönetimin önümüzdeki yarışmada listeye girmesi konusunda sessiz kalması heron sessizliğine benziyor.
Bu mesaj silinme olayına deli oluyorum abi ya hu altı üstü iki kelime çıtlattık yani ne oldu onu anlamıyorum ki tam tersine konuyada yaradı...LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH... En iyisi biz yorum atmayalım madem silinecek ne diye emek veriyorum ne diye vakit veriyorum.
Delilin NuR
08-16-2010, 15:10
Evet aslında neden beni listeye almıyorlar ???
Beğenmiyorlar mı beni acaba ;ı:
Her listeye aldıklarını beğeniyorlar diye bir şey yok ... :)
Benide listeye almışlardı sağolsunlar,hemde 1. yaptılar ama sondan birinci ... :)
Aman Allahım tam bir rezillik, ben bu yenilgiyi kabullenemedim ve gittim üye adımı değiştirdim ... ;D
Ama yinede şükrediyorum ya hiç oy almasaydım ... :)
Allah c.c razı olsun oy verenlerden ...
Allah ne muratları varsa versin ...
siyah gül 07
08-16-2010, 15:18
Benide listeye almışlardı sağolsunlar,hemde 1. yaptılar ama sondan birinci ... :)
Aman Allahım tam bir rezillik, ben bu yenilgiyi kabullenemedim ve gittim üye adımı değiştirdim ... ;D
O da kötüymüş yaaa Vazgeçtim benide almasınlar listeye bunca yıl besleyip büyüttüğüm karizma arada kaynamasın;ı:
Delilin NuR
08-16-2010, 15:25
O da kötüymüş yaaa Vazgeçtim benide almasınlar listeye bunca yıl besleyip büyüttüğüm karizma arada kaynamasın;ı:
Yaaa öyle işte ...
Sevinemedimki beni listeye aldıklarına... :)
Artık kendimi şöyle avuttum " Önemli olan katılmak " ... diye
Halbuki katılıp 1. birinci olmakta ayrı bir onurdur...
Yinede ama olsun diyorum bende 1. oldum ama sondan ... ;D
Oda bir onurdur benim için ...
Benim durumuma düşmek istemiyorsanız sessiz durun yerinizde ... :)
Cihannur
08-16-2010, 16:05
Novek banlanmasaydı sondan 1. muhtemelen o olacaktı. Sizin şanssızlığınız novek'in banlanması olmuş. :(
Bu mesaj silinme olayına deli oluyorum abi ya hu altı üstü iki kelime çıtlattık yani ne oldu onu anlamıyorum ki tam tersine konuyada yaradı...LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH... En iyisi biz yorum atmayalım madem silinecek ne diye emek veriyorum ne diye vakit veriyorum.
Arkadaşlar başlıkta ne yazıyor ... ??
Ayın üyesini seçiyoruz diyor , En fazla çocuğu kim yapacak yazmıyor ...
Lütfen katletmeyin konuyu ... :)
Arkadaşın da değindiği gibi;
Alt tarafı iki kelime çıtlatması felan değildi, baya baya en fazla çocuk tartışması yapılmıştı... Başlığa yarayacak diye en alakasızından bir konuya müdahale etmemezlik yapamazdım herhalde...
Neyse, konuya yarayacak birşeyler yapmak istiyorsanız, çok çocuk bol kadın olayına girmeyin, liste ile ilgili söyleyecek bir çift kelamınız olsun.
Konu kapanmıştır, derdi olan özelden sorabilir... Teşekkürler.
İki kelimede ben ek yapacaktım konuya. Keyfimi kaçırdın nun alacağın olsun.
Özgür Çağrı
08-16-2010, 16:45
Kızdırmayın torpağımı len o olmasa forum kokar be :hihi2: Bende oyumu verdim bu ara :)
siz.
Yalçın Başkanın listeye girmesi için mücadelelere başlamış bulunmaktayım efem =DD
Neden; çünkü eğer listeye girme gibi bir durumum olursa, en azından sonuncu olduğumda kabul edilir bir mazeretim olur =D
Mesela:
Efendim tabiki de sonuncu olurum, Yalçın Başkanla yarıştırırsanız böyle olur, tüm parsayı o topladı, bize de dip kaldı :hihi2:
Nasıl ama :)
Hakan Özkan
08-16-2010, 17:37
Ukba 'nın son satırına katılıyorum. Yönetimi birbirine kırdırmayalım. :)
Estağfurullah sevgili Nun. Bir kere beni listeye aldınız başınıza gelmedik kalmadı bundan sonra aynı adımı atmamanızı öneririm.
Aslında bu kez ya yönetimdeki arkadaşlarımızı bu heyacana ortak edelim yada yeni üye olan kardeşlerimizi bu havuza katalım. Artık önümüzdeki aya kadar bunun kararını verirsiniz.
Demirden korksak trene binmeyiz üstad :) Gerçi trene hâli hazırda hiç binmişliğim yok =DD
Yönetimdeki arkadaşlarımızı listeye alıyoruz zaten, bölüm sorumlusu arkadaşlarımızdan en az 3 kişiyi listeye dahil ettik :)
Sizler kadar etkili yorumlar yapmaya başladığımız bir dönemde sizin gölgenizde listeye girmeyi düşünebiliriz.Estağfirullah efem, tevazu yap-a-mayın diye konuyu kısmen kapatıyorum =))
Hakan üstadı listeye aldık, ses yok seda yok =) Sayın Cihannur geçen maratonda her ne kadar başarısız bir teklif de olsa (=D) Tarkan ve Messi vaadinde bulunmuştu, yok mu sizin ortaya süreceğiniz bir göz boyama usulü =DD
Malumunuz bizim buralarda demokrasi böyle işler :hihi2:
Hakan Özkan
08-17-2010, 22:47
Yalçın başkan hiç sahip çıkmıyorsun bize. İki üç gün yoktuk alt taraflara düştük. :) gerci arkadaşların hepsi benden daha aktif ya
Ertuğrul kardeşimizin sizin önünüzde olması kadar doğal bir gelişme olmazdı herhalde. Listeye girdikten sonra performansınız bir hayli düştü adalet şaşmaz bu forumda. :)
Gönülden
08-18-2010, 15:28
Oylama henüz bitmedi Hakan üsdat yılgınlık yok :) sizin Eyyub bebek gibi bir uğurunuz var şimdi...meşekatli ve zor iş burda olmamanızı anlıyoruz yani :)
Önümüzdeki anketi yeni üyelerimizdn yapabiliriz Yalçın başkanım...şimdi yönetim falan demişsiniz bu listede ak kelebek ve NUN'u düşünemiyorum :) mesaj sayısından konu tavan yapar :hihi2: üstüne birde Nusret ve ben eklenince seyreyleyin yönetimin halini :w:
Hakan Özkan
08-18-2010, 20:31
Oylama henüz bitmedi Hakan üsdat yılgınlık yok :) sizin Eyyub bebek gibi bir uğurunuz var şimdi...meşekatli ve zor iş burda olmamanızı anlıyoruz yani :)
Allah razı olsun canan hocam iyi motive ediyorsunuz.Fakat Eyyu ensar ı gece den gece ye görüyorum.İştemposu öyle yüksek ki sırf sizi kırmama uğruna birsürü engamenin içinde yazmaya çalışıyorum.Bizler olmasak da formda sizlerin varlığı herşeye değer.:):gül:
Sitede henùz cok yeniyim ve kimlerin ne kadar aktif oldugunu bilemem ama listede isimleri yazilmayi hak kazanmis arkadaslar hepsi :) bende hepsine oy verdim...
Hayirli olsun herkese :gül:
Aslında tüm arkadaşlarımız kendi yorumlarıyla foruma ayrı ayrı bir renk katıyor. Fakat Ertuğrul kardeşimizin forum için daha çok emek harcadığı hem de kendine has yorumlarla foruma ciddi katkılar sağladığı kanaatindeyim. Bu nedenle Ertuğrul kardeşimizden yana oy kullandım.
Hakan Özkan
08-23-2010, 22:54
Aslında tüm arkadaşlarımız kendi yorumlarıyla foruma ayrı ayrı bir renk katıyor. Fakat Ertuğrul kardeşimizin forum için daha çok emek harcadığı hem de kendine has yorumlarla foruma ciddi katkılar sağladığı kanaatindeyim. Bu nedenle Ertuğrul kardeşimizden yana oy kullandım.
Çok ölçülü bir karar. Ertuğrul arkadaşımızın verdiği mücadele ortada.
Ertuğrul ÖZGÜL
08-24-2010, 10:20
Çok ölçülü bir karar. Ertuğrul arkadaşımızın verdiği mücadele ortada.
Abi ben yarışma için paylaşım yapmıyorum ki...;1
Ben hep böyleyim bi ara sınavdan dolayı giremdim o yüzden durdu yoksa siz beni bir sene önce görecektiniz....;D
O da olursa fena olmaz hani:hihi2:
Terennüm
08-24-2010, 12:14
Abi ben yarışma için paylaşım yapmıyorum ki...;1
Ben hep böyleyim bi ara sınavdan dolayı giremdim o yüzden durdu yoksa siz beni bir sene önce görecektiniz....;D
O da olursa fena olmaz hani:hihi2:
bu mevzuda ertuğrula hak veriyorum..hele ilk zamanlar o kadar çok konu paylaşılıyordu ki yönetime bu yüzden şikayetler gidiyordu...hatta her üyeye 5 konu açma kotası bile düşünülmüştü ertuğru için:)
son günlerde bu performansında düşme var sanki ertuğrulum:)
Necip Fazıl
08-24-2010, 12:35
Seçim zor ama HIFZ-I LİSAN ilk dikkatimi çeken o oldu isimler arasında...
Ertuğrul ÖZGÜL
08-24-2010, 14:39
bu mevzuda ertuğrula hak veriyorum..hele ilk zamanlar o kadar çok konu paylaşılıyordu ki yönetime bu yüzden şikayetler gidiyordu...hatta her üyeye 5 konu açma kotası bile düşünülmüştü ertuğru için:)
son günlerde bu performansında düşme var sanki ertuğrulum:)
:):):)...
Aşırı fark yok aslında abi.... o zaman daha fazlaydı tabiki birde o zaman o kadar göze batmamın hatta rahatsız edici gözkmemin sebebi tek gibi bişeydim... bir meçhul kardeşim vardı... şimdi paylaşımcı kardeşlerim çoğaldı... birde tabi eskiden okul olduğu için sabah altıda gözüme takılan tüm haberleri paylaşmak zorunda kalıyordum...
Şimdi yayarak açıyorum....;D
Erhan KARACA
08-24-2010, 22:57
Hakan Abi Birincilik için Biraz daha gayret içinde çalışmalı (:
Hakan Özkan
08-24-2010, 23:13
Hakan Abi Birincilik için Biraz daha gayret içinde çalışmalı (:
:) Nerdesin sen Erhan.
Sen kime verdin ? Yalçın söylemez ama ısrar ile öğrenecem onu ;ı:
Erhan KARACA
08-24-2010, 23:18
düzeltme isticem smdi abi (: tek oy kullandım seni gormedim (: Alenen duzeltme isteyebilir miyim (: bi tek oy verdim bi de bu abime oy vermek istiyorum (:
son günlere dogru dengeler degisebilir..
Erhan KARACA
08-24-2010, 23:20
çalışıyorum abim Güngorende (: www.fikriorme.com.tr (http://www.fikriorme.com.tr) İpliğe hayat veriyoruz (:
4 5 eylulde Yalçın Abimin Yanına gidecem.. Gel ama fazla kalma dedi daha gitmeden.. napacam bilmiom (: yakınsan ayarla kendini abim o gunlere goruselm sennle (:
Hakan Özkan
08-24-2010, 23:23
düzeltme isticem smdi abi (: tek oy kullandım seni gormedim (: Alenen duzeltme isteyebilir miyim (: bi tek oy verdim bi de bu abime oy vermek istiyorum (:
Bir oy bir oydur gerekli mercilere iletirim bunu erhan :) şimdilik çıkıyorum yarın sıkıştırırız görevlileri.
Hakan Özkan
08-24-2010, 23:24
son günlere dogru dengeler degisebilir..
Ukba kadar bize çalışsaydınız şimdi önde olurduk abi :)
Hakan Özkan
08-24-2010, 23:25
çalışıyorum abim Güngorende (: www.fikriorme.com.tr (http://www.fikriorme.com.tr) İpliğe hayat veriyoruz (:
4 5 eylulde Yalçın Abimin Yanına gidecem.. Gel ama fazla kalma dedi daha gitmeden.. napacam bilmiom (: yakınsan ayarla kendini abim o gunlere goruselm sennle (:
Gel gel yakınlık ne demek mutlaka görüşürüz. Şimdi cıokıyorum kalın sağlıcakla
Ukba kadar bize çalışsaydınız şimdi önde olurduk abi :)
abicim sizin icin calismaya ne hacet, isminizin agirligi bu kadar oy aldi eger o güzel yorumlarinizda cimrilik yapmayip daha fazla zaman ayirsaydiniz ukba abimize sizin aldiginiz oylarin hesabini tutmak düserdi ;)
Hakan abi yükselmiş yahu :) Düşürmek için tüm gücümü sarf edeceğim..:)
Erhan KARACA
08-24-2010, 23:43
Reylerunuzi Hakan Abime İstiyorum (: Hakan Abime Evet mi :D Hakan Abim Tercihiniz mi (:
Reylerunuzi Hakan Abime İstiyorum (: Hakan Abime Evet mi :D Hakan Abim Tercihiniz mi (:
Sen nereden çıktın abi :D böyle zıpçıktı cafer gibi :D girmedin girmedin böyle bir kereden de girilmezki alıştıra alıştıra gir :D
Sen kime verdin ? Yalçın söylemez ama ısrar ile öğrenecem onu ;ı:
Ben de göremiyorum :ağla:
Tüh ne güzel koz olurdu elime :ağla:
Neyse artık, bu arada ben hâlâ oy vermedim =)
Hakan Özkan
08-25-2010, 22:09
Oy vermedi iseniz bunu değerlendirelim Nun son günler ne gibi istekleriniz var. :)
Mavera kardeş haklısın ukba kadar aktif değiliz yalnış zamanda listeye aldı bizi yönetim :)
Muhammed elinden geleni ardına koyma sakın :) sen zararıma iş yapmassın.
Oy vermedi iseniz bunu değerlendirelim Nun son günler ne gibi istekleriniz var. :)
Mavera kardeş haklısın ukba kadar aktif değiliz yalnış zamanda listeye aldı bizi yönetim :)
Muhammed elinden geleni ardına koyma sakın :) sen zararıma iş yapmassın.
:) Abi bu güzel sözlerine kanmamak için direniyorum kendime karşı..:)
Hakan Özkan
08-26-2010, 11:52
Hakan abi sizin oy oranınız 35 olduğu ve bu bizlerde hayırı çağrıştırdığı için yarışma dengelerinden uzaklaştırılabilirsiniz. Mavera abimizin yardımına nail olmak kolay kolay olmaz bu arada . :)
Başkanım bu aşamada hayır lı cümleler kurmamaya dikkat ediniz lütfen.Mavere abimizin desteğini almak muhakkak herkese nail olmaz.Ama sizlerde bu desteğin akabinde bizlere gereken değeri oylarınızla verin lütfen.:)
Ben aleni haykırıyorum evet diyen arkadaşlar gelin ortak paydada buluşalım.Evet diyelim ağustos ayı için,gelecek aylar için önümüzü açalım.:)
Evet diyenler haydi oy kullanmaya:)
Hakan özkan için bir evet yeterli:)
Hakan Özkan
08-26-2010, 12:09
Başkanım bilirsiniz ki zaten bizim işimiz yoğunlukta köylüler ile.Onun için köylere çıkmak için çaba sarfetmeye gerek yok bizim ayağımıza geldikleri vakit evetleri çoğaltıyoruz.Bak busabah bile bir evet daha kazandık.:)
Ama sizlerin köylere gidip o güçlü hitabetiniz ile evet in gerekliliğini anlatmanız 12 eylülde sandıkları patlatacağını umuyorum.:)
Hımm, şimdi şöyleki:
Zaten baştan kaybettiniz hocam, benim "Evetçigiller"le işim olmaz, "Hayır"da hayır olduğuna, keramet olduğuna inanmaktayım! :hihi2:
Gerçi tamam itiraf ediyorum, Hayır da hayır olduğuna felan inandığım yok tüm Hayırcıgiller gibi, sadece bu işin Ak Partiye yaramasını hazmedemiyorum, kıskanıyorum onları, kimsenin yapamadığını yapacaklar :) Ne kadar bu anayasa benim işime de gelse, ideolojik sabit fikir değil mi? İlla de ı ııııı :hihi2: Gözüme görünmüyor güzellikleri sadece Ak Parti faktörü batıyor bana, deliye dönüyorum iftar basasım var ya :hihi2:
Neyse işte iş bu sebeple oyum hayır, bu yüzden de boş kullanacağım =D
Ya da vereceğiniz rüşvete bağlı olarak seçimim değiştirebilirim, gerçi ben elit biriyim, oyumu satmam ama elitler de modern olarak oy satabilir, bilirsiniz işte bu işleri:hihi2:
Hımm, şimdi şöyleki:
Zaten baştan kaybettiniz hocam, benim "Evetçigiller"le işim olmaz, "Hayır"da hayır olduğuna, keramet olduğuna inanmaktayım! :hihi2:
Gerçi tamam itiraf ediyorum, Hayır da hayır olduğuna felan inandığım yok tüm Hayırcıgiller gibi, sadece bu işin Ak Partiye yaramasını hazmedemiyorum, kıskanıyorum onları, kimsenin yapamadığını yapacaklar :) Ne kadar bu anayasa benim işime de gelse, ideolojik sabit fikir değil mi? İlla de ı ııııı :hihi2: Gözüme görünmüyor güzellikleri sadece Ak Parti faktörü batıyor bana, deliye dönüyorum iftar basasım var ya :hihi2:
Ya da vereceğiniz rüşvete bağlı olarak seçimim değiştirebilirim, gerçi ben elit biriyim, oyumu satmam ama elitler de modern olarak oy satabilir, bilirsiniz işte bu işleri:hihi2:
Rüşvet öyle mi? Suç üstü yakalandınız! Cezanızı bu durumda ben keseceğim. :karizmatik: Lütfen profilinize bakın, ardından cezanızı konuşalım. ;ı:
Rüşvet öyle mi? Suç üstü yakalandınız! Cezanızı bu durumda ben keseceğim. :karizmatik: Lütfen profilinize bakın, ardından cezanızı konuşalım. ;ı:
http://www.akpartiforum.com/images/reputation/reputation_pos.gif Ağustos Ay'ı İçin;... (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=791072#post791072) 26-08-2010 01:23 PM KaraEsref (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=4708) Vereceğiniz rüşvete bağlı olarak cezanızı unutabilirim. :P
:hihi2:
Amanııın nasıl bir dünya burası yav :hihi2:
Ya aslında Hakan Bey'e rüşvet verin derkene onu kasdetmemiştim, nasıl desem yani bir bakıma onun oy alabilmek için forum için yapması gerekenleri örnekleyecektim :hihi2:
Hem rüşvet derken ben öyle dağdaki çobanlar gibi rüşvet almam, elit amcalarım gibi modern yaparım herşeyi, kılıf bulurum kilise direğine, minare katiyen kullanmadım bakın, yobaz değilim çünkü :hihi2:
Neyse topralayamadım =DD Artık görmezden geliverin, yoksa bana ceza sökmez Silivrinin bir kapısından koyarsınız olmayan bir hastalık çıkartıp öteki kapısından çıkarım :hihi2:
Bilirsiniz bu işleri işte konuşturmayın beni :hihi2:
Hakan Özkan
08-26-2010, 17:57
Hımm, şimdi şöyleki:
İyice karmançorman oldum bu cümleler karşısında :) ben bir şey demedim ne lazımsa hemen yapalım bitsin bu ızdırap. :)
Erhan KARACA
08-28-2010, 21:27
Burdan İlk olarak forum yonetimine Sesleniyorum: oyumu hakan abiye verin ben duzeltemiyorum (:
2. olarak da Yıldırım demirorene sesleniyorum: istedigi tup markasını kullanarak bi forvet alsun da artık konstipasyona girecem yauu (:
Hakan Özkan
08-29-2010, 10:39
Burdan İlk olarak forum yonetimine Sesleniyorum: oyumu hakan abiye verin ben duzeltemiyorum (:
2. olarak da Yıldırım demirorene sesleniyorum: istedigi tup markasını kullanarak bi forvet alsun da artık konstipasyona girecem yauu (:
Zaman aşımından ötürü istemiyorum senin küflenmiş oyun yaramaz bana Erhan.Sen buraya gel elden ver onu :w:
cekismeye bakar misiniz :) son 2 gün ve bir oy cok degerli, hatirlatmak isterim :)
Hakan Özkan
08-29-2010, 11:44
cekismeye bakar misiniz :) son 2 gün ve bir oy cok degerli, hatirlatmak isterim :)
:) Hocam Ertuğrulun yokluğunu iyi değerlendirdik. Devşirme oylarmı ne var burda . Hiçte vaatde bulunmadım ya neyse. Bitsin artık bu ızdırap :w:
bende diyorum sitede iki gündür haber eksikligi var demek ki ertugrul kardesimiz ortalarda yok..
ama abicim ertugrul gibi caliskan bir arkadasimiza bu kadar yaklasmaniz hele hele böyle cimri bir yorum yazmayla yaklasmak bile bence güzeldir..
ama bana kalsa sizi ukba abimle ayni listeye koyarim ki birbirinize panzehir olun :)
bende diyorum sitede iki gündür haber eksikligi var demek ki ertugrul kardesimiz ortalarda yok..
ama abicim ertugrul gibi caliskan bir arkadasimiza bu kadar yaklasmaniz hele hele böyle cimri bir yorum yazmayla yaklasmak bile bence güzeldir..
ama bana kalsa sizi ukba abimle ayni listeye koyarim ki birbirinize panzehir olun :)
:)Çok dehşet bir fikir... :)O listeye birde Yalçın Karaca gerek.;D
yok koskoca yalcin baskani, sade üyelerle ayni listeye koyup karizmasini cizdiremeyiz :) ya birinci olmazsa sonrasi vahim sonuclar dogurabilir :)
yok koskoca yalcin baskani, sade üyelerle ayni listeye koyup karizmasini cizdiremeyiz :) ya birinci olmazsa sonrasi vahim sonuclar dogurabilir :)
O zaman Yalçın Karaca+Ukba ramazan paketi yapalım ;D
Delilin NuR
08-29-2010, 17:24
Hocam bu " koskoca " ve hemen yanında " sade üyeler" lafları pek sempatik durmuyor ...
Yalçın abi yüreği güzel bir insan değerli bir insan ama yinede ...
Ona koskoca deyip diğer üyeleri değersiz görüyormuş gibi sade demek olmadı sayın mavera abim ... :)
Hocam bu " koskoca " ve hemen yanında " sade üyeler" lafları pek sempatik durmuyor ...
Ona koskoca deyip diğer üyeleri değersiz görüyormuş gibi sade demek olmadı sayın mavera abim ... :)
Siz işin espirisini hala öğrenmediniz demi ya hu forumda koskoca konular devrildi bir tanesini de mi yakalayamadınız ;D
bir agiz tadiyla ironi yaptirmiyorsunuz ha :) koskoca dediysek benden kilolu onu kastettik :)
üstünede seni esantiyon verelim :)
üstünede seni esantiyon verelim :)
:) Yalçın abinin olduğu yere Hayır demem ..:) Bak yine karıştırdım Yahu ne Yalçın abisi onu tanımam bile Ukba benim vazgeçilmezim ;D
sansini zorluyorsun, farkinda misin :)
Delilin NuR
08-29-2010, 17:33
bir agiz tadiyla ironi yaptirmiyorsunuz ha :) koskoca dediysek benden kilolu onu kastettik :)
Söylemedim farzedin o zaman ... :)
Siz işin espirisini hala öğrenmediniz demi ya hu forumda koskoca konular devrildi bir tanesini de mi yakalayamadınız ;D
Yakalayamamışım demek, baksana rezil oldum ...:)
Artık bir kaç yıl yorum yaparmıyım bilemiyorum ... :)
sansini zorluyorsun, farkinda misin :)
Ciddi misin abi öylemi yapmışım..:) Yeminle hiç farkında değilim :D Ne yapayım yalçın abiye olan hırsımı burada döküyorum bende :D
Söylemedim farzedin o zaman ... :)
Yakalayamamışım demek, baksana rezil oldum ...:)
Artık bir kaç yıl yorum yaparmıyım bilemiyorum ... :)
:) Hesap adresimi vereyim msneden 100 TL nakit yollayın size işi anlatayım.;D
muhammet ya aclik basina vurdu yada hayat artik senin icin bir anlam ifade etmiyor :)
muhammet ya aclik basina vurdu yada hayat artik senin icin bir anlam ifade etmiyor :)
:) İnsan Sarrafı :)
Abi 987654321 kilo parfümü 7 saat boyunca durmadan teneffüs etseydin sende böyle olurdun :D Üzerine birde susuzluk ;D
Hakan Özkan
08-29-2010, 17:55
Bu kadar cimri olduğum halde Ertuğrulun peşinde olmak bile yeterli.:) ukba ile olmaktan sıkıldım artık bari listelerde olmayalım :utangaç:
Bu kadar cimri olduğum halde Ertuğrulun peşinde olmak bile yeterli.:) ukba ile olmaktan sıkıldım artık bari listelerde olmayalım :utangaç:
orasini bilemeyecegim artik abicim :).. bildigim tek sey iki günün kaldigi ve oy farkinin cok az kaldigi böyle olunca Muhammet bile kendini bulunmaz hint kumasi saniyor haberin olsun ;D
Hakan Özkan
08-29-2010, 17:58
Muhammed kardeş zekana hayranım. :karizmatik:
orasini bilemeyecegim artik abicim :).. bildigim tek sey iki günün kaldigi ve oy farkinin cok az kaldigi böyle olunca Muhammet bile kendini bulunmaz hint kumasi saniyor haberin olsun ;D
:) Ne dedim ki abi :D
Muhammed kardeş zekana hayranım. :karizmatik:
Kime çektim acaba?????????
Gönülden
08-29-2010, 19:11
Hakan üsdat son dakika bu ne çıkış :) anket çok çekişmeli gidiyor Ertuğrul nerdesin :)
Evet oylarını kullanamyn tüm arkadaşlarımız oylarını kullansın inşallah...
Hakan üsdat son dakika bu ne çıkış :) anket çok çekişmeli gidiyor Ertuğrul nerdesin :)
Evet oylarını kullanamyn tüm arkadaşlarımız oylarını kullansın inşallah...
Son günlerdeki hissedilir artış için yönetimi incelemeye davet ediyorum. :) Hakan abi cılız hatta sönük yorumları ile bu kadar oy alması muhtemel değil.
Yönetim yeni liste için hazırlıklara başlasa iyi olur. Yeni üyelerin olacağı liste yarışmaya çok daha farklı hava katacak gibi. Hayırlısı artık.
Gönülden
08-30-2010, 13:38
[QUOTE=Ukbâ;792851]Son günlerdeki hissedilir artış için yönetimi incelemeye davet ediyorum. :) Hakan abi cılız hatta sönük yorumları ile bu kadar oy alması muhtemel değil.
Bu ne diyor Hakan üsdat cılız ve sönük mü :neki: birde canlı ve aktif yazsa sizin rekorunuza ortak olurdu herhalde sevgili Ukba :)
Evet yeni anketimizi yeni üyelerimizden düzenleyebiliriz...aktif bir şekilde yorumlarıyla bizlerle olacak arkadaşlarımız şimdiden başlasınlar yazmaya :)
[QUOTE=Ukbâ;792851]Son günlerdeki hissedilir artış için yönetimi incelemeye davet ediyorum. :) Hakan abi cılız hatta sönük yorumları ile bu kadar oy alması muhtemel değil.
Bu ne diyor Hakan üsdat cılız ve sönük mü :neki: birde canlı ve aktif yazsa sizin rekorunuza ortak olurdu herhalde sevgili Ukba :)
Evet yeni anketimizi yeni üyelerimizden düzenleyebiliriz...aktif bir şekilde yorumlarıyla bizlerle olacak arkadaşlarımız şimdiden başlasınlar yazmaya :)
Evet öyle , sürekli bana Ertuğrul kardeşimiz benden kat kat aktif ve canlı benim kendisine bu kadar yanaşmam bile başlı başına başarı , hakan abi ile ukba'yı aynı kefeye koymayın lütfen ukba yılmadan hem sosyal hemde sanal alemde çalışıyor. :utangaç:
Son günlerdeki hissedilir artış için yönetimi incelemeye davet ediyorum. :) Hakan abi cılız hatta sönük yorumları ile bu kadar oy alması muhtemel değil.
Yönetim yeni liste için hazırlıklara başlasa iyi olur. Yeni üyelerin olacağı liste yarışmaya çok daha farklı hava katacak gibi. Hayırlısı artık.
abicim bencede ortada kpss gibi karisik bir durum var :) yök e söyleyelimde bu konuyada el atsin :)
[QUOTE=Gönülden;792892]
Evet öyle , sürekli bana Ertuğrul kardeşimiz benden kat kat aktif ve canlı benim kendisine bu kadar yanaşmam bile başlı başına başarı , hakan abi ile ukba'yı aynı kefeye koymayın lütfen ukba yılmadan hem sosyal hemde sanal alemde çalışıyor. :utangaç:
Mütevaziliğine hastayım abi ;D;D;D
Gönülden
08-30-2010, 14:44
hakan abi ile ukba'yı aynı kefeye koymayın lütfen ukba yılmadan hem sosyal hemde sanal alemde çalışıyor.
Bu ne şimdi üsdat :) Hakan üsdad gelince cevabını verir artıkın bilemem artık ...(Hakan üsdat sana çalışmıyorsun diyor ;D)
Hile hurda yok oylamada Hakan üsdadın ismi yetiyor oyları alamaya :) kpss falan şeffaf anketimizi karalamayın..
Burda YÖK'ün sahibi belli ahmet kardeşim müdahale falan demeyin şimdi :w:
abicim bencede ortada kpss gibi karisik bir durum var :) yök e söyleyelimde bu konuyada el atsin :)
Bu cemaat başımıza bela oldu.Artık ortamlara girmeye korkuyoruz.
Nereye girsek karşımızda bir tane cemaat adamı.
Her yeri ele geçirmişler.Her yerde kadrolaşmışlar..
Bak forumu bile ele geçirmişler..
Kendi adamlarını sürüyorlar sonra birinci yapıyorlar..
Oylamayı da kapalı yapıyorlar BAK BAK BAK!
Niye yapıyorlar biliyor musun ahmet abi sırf oyunları gün yüzüne çıkmasın.
Bu ne şimdi üsdat :) Hakan üsdad gelince cevabını verir artıkın bilemem artık ...(Hakan üsdat sana çalışmıyorsun diyor ;D)
Hile hurda yok oylamada Hakan üsdadın ismi yetiyor oyları alamaya :) kpss falan şeffaf anketimizi karalamayın..
Siz sivil dikta uyguluyorsunuz. Mevcut olan kast sistemi kalelerimizi korumak için gerekli. Bu yöndeki sızma yıldırma yorumlarınızdan ürkmüyorum. Bu anketin tek sahibi koruyucusu kollayıcısı varsa o da ideolojik çevre ve onların siyasi uzantılarıdır. :) Bugün çok yazdık ne yazdığımın farkında değilim afola.:)
Bu cemaat başımıza bela oldu.Artık ortamlara girmeye korkuyoruz.
Nereye girsek karşımızda bir tane cemaat adamı.
Her yeri ele geçirmişler.Her yerde kadrolaşmışlar..
Bak forumu bile ele geçirmişler..
Kendi adamlarını sürüyorlar sonra birinci yapıyorlar..
Oylamayı da kapalı yapıyorlar BAK BAK BAK!
Niye yapıyorlar biliyor musun ahmet abi sırf oyunları gün yüzüne çıkmasın.
Siyaseten tükenen zümreler , ak partiden bunalan çevreler için referandum çok önemli o güne kadar her tarafı bulandırma korkular yayma kokuşmuş zihniyetin tek çıkar yoludur.
Siyaseten tükenen zümreler , ak partiden bunalan çevreler için referandum çok önemli o güne kadar her tarafı bulandırma korkular yayma kokuşmuş zihniyetin tek çıkar yoludur.
Kokuşmuş zihniyet ben mi oluyorum.:)
Korkuyorum ALLAH ALLAH niye korkmayayım kardeşim.
Devlette sizsiniz Ergenekon da :)
Niye Korkmayayım :D
(ama ciddi soruyorum şimdi biz ne oluyoruz anlamadım :D biri şeriatçı diyor biri derin devletçi diyor :D sagdaki solcu etiketi vuruyor soldaki sagcı etiketi :D ne büyük kafaymış bu böyle her yerden çıkıyor :D )
Kokuşmuş zihniyet ben mi oluyorum.:)
Korkuyorum ALLAH ALLAH niye korkmayayım kardeşim.
Devlette sizsiniz Ergenekon da :)
Niye Korkmayayım :D
(ama ciddi soruyorum şimdi biz ne oluyoruz anlamadım :D biri şeriatçı diyor biri derin devletçi diyor :D sagdaki solcu etiketi vuruyor soldaki sagcı etiketi :D ne büyük kafaymış bu böyle her yerden çıkıyor :D )
:) Sen bu bahçenin gülüsün kardeşim :)
şimdi gitmem lazım yoksa size derin devlete dair krokiler sunardım :)
Gönülden
08-30-2010, 15:02
Siz sivil dikta uyguluyorsunuz. Mevcut olan kast sistemi kalelerimizi korumak için gerekli. Bu yöndeki sızma yıldırma yorumlarınızdan ürkmüyorum. Bu anketin tek sahibi koruyucusu kollayıcısı varsa o da ideolojik çevre ve onların siyasi uzantılarıdır. :) Bugün çok yazdık ne yazdığımın farkında değilim afola.:)
Sivil dikta,ideoloji,referandum,kılıçtaroğlu,bürokrasi ...gelde dayan bu tempoya :)
Bırak Muhammed bırak derin devlete bir girerse çıkamayız vallah...konu anket hak getire :w:
Hüdaverdi
08-30-2010, 15:03
Çok çekişmeli geçiyor daha 1 gün var bakalım sonuç nasıl olacak :)
:) Sen bu bahçenin gülüsün kardeşim :)
Verdin gazı kaçtın abi iyi öyle olsun ...
Sivil dikta,ideoloji,referandum,kılıçtaroğlu,bürokrasi ...gelde dayan bu tempoya :)
Bırak Muhammed bırak derin devlete bir girerse çıkamayız vallah...konu anket hak getire :w:
:D Ya ben derin devlet falan istemiyim :D Bana bu cemaati anlatsın yeter :D Kafam karıştı şimdi.
Ben kimim ?
Siz Kimsiniz?
Hocaefendi Kim ? :D Biz Kimiz?Neyiz Neciyiz ? :hihi2::hihi2::hihi2:
Gönülden
08-30-2010, 15:13
:D Ya ben derin devlet falan istemiyim :D Bana bu cemaati anlatsın yeter :D Kafam karıştı şimdi.
Ben kimim ?
Siz Kimsiniz?
Hocaefendi Kim ? :D Biz Kimiz?Neyiz Neciyiz ? :hihi2::hihi2::hihi2:
Sevgili Muhammed sen kafayı cemaate iyice taktın :)
Kim kimdir görünen köy ortada üzerine fotomontaj kaldıramayacak güzellikte hemde...onun için fazla kurcalayıp köyün ahengini bozmayalım derim Muhammed :)
Hüdaverdi
08-30-2010, 15:15
Ben kimim ?
Siz Kimsiniz?
Hocaefendi Kim ? :D Biz Kimiz?Neyiz Neciyiz ? :hihi2::hihi2::hihi2:Okuyunca aklıma Takva filminin sonu geldi en sonun kafayı sıyırıyordu adam aman haa dikkat et ;D
Bırak cemaati,gel bizim cemiyete :w:
Şarkımızda var, Flört - Cemiyette Pişiyoruz ;D
Sevgili Muhammed sen kafayı cemaate iyice taktın :)
Kim kimdir görünen köy ortada üzerine fotomontaj kaldıramayacak güzellikte hemde...onun için fazla kurcalayıp köyün ahengini bozmayalım derim Muhammed :)
:) Benim suçum yok :) Herkes kafayı takmış ister istemez bende etkilendim :)Sevdiğim abilerime her halde bu sene farklı gözle bakacağım :D
(İşin espirisi abla yani elhamdulillah kafayı sıyırmadık :D Az ucundan takılıyorum :D )
Okuyunca aklıma Takva filminin sonu geldi en sonun kafayı sıyırıyordu adam aman haa dikkat et ;D
Bırak cemaati,gel bizim cemiyete :w:
Şarkımızda var, Flört - Cemiyette Pişiyoruz ;D
:) Ooo sizin cemaat midir cemiyet midir beni aşar :D Benim tarzım değil ben almıyım.
Yeni liste hazırlıkları başlasın artık. Son gün.:)
Hakan Özkan
08-31-2010, 18:13
Canan hanım bu ukba haddini aşıyor banlayın şunu. :)
Gönülden
08-31-2010, 18:25
Canan hanım bu ukba haddini aşıyor banlayın şunu. :)
Hakan üsdat bu Ukba yenilikler pek açık değil...oylarınızı hazmedemiyor muhterem :)
Banlamak mı :neki: açık referanduma gitsek kazanabilirmiyiz acep :)
Hakan Özkan
08-31-2010, 18:27
Hakan üsdat bu Ukba yenilikler pek açık değil...oylarınızı hazmedemiyor muhterem :)
Banlamak mı :neki: açık referanduma gitsek kazanabilirmiyiz acep :)
:w::w: Bu ara bir haller var yorgun düşüyor hiç hoşgörülü değil. Şikayet ettiğimi görmesin yalnız. İki referandumu bu beden kaldırmaz Canan hanım hele birini atlatalım zaman geçmeden düşünelim bu fikri . :)
Gönülden
08-31-2010, 18:40
:w::w: Bu ara bir haller var yorgun düşüyor hiç hoşgörülü değil. Şikayet ettiğimi görmesin yalnız. İki referandumu bu beden kaldırmaz Canan hanım hele birini atlatalım zaman geçmeden düşünelim bu fikri . :)
Siz ortada yokken o atıp tutuyor üsdat bırakın görsün :) isyan var isyan :w:
Şu referandumu geçtik geçtik yoksa ikinci referandumu yeniliklere kapalı bir anayasa ile oylamaya sunamayız :) bu Yalçın üsdat bizi görevden alıp sürgüne gönderir
Hop ne oluyor! Birileri bana ve furkan'a haber vermeden isyan mı yapıyor...
Bizsiz devrim mi olur isyan mı olur..Hadi ben görmemezlikten geliyorum ama furkan görünce kızmasın. :D
Özgür Çağrı
08-31-2010, 22:31
Bizsin isyan hareketi ha bu devrimcilere hakarettir :hihi2:
İsyanınızı tanımıyoruz
Asi_isyankar
08-31-2010, 22:38
Adem Etyemez'e Oy'umu kullandım, şu son günde...
Bizsin isyan hareketi ha bu devrimcilere hakarettir :hihi2:
İsyanınızı tanımıyoruz
:) Ver ateşe körüğü...
Gönülden
09-01-2010, 01:57
Ağustos ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir...
Ayın yıldız üyesi : Ertuğrul Özgül
Ayın Ak Üyesi : Hakan Özkan
Ayın Üyesi :Minikkelebek
Bu listede olup kazanmaya hak kazanan ilk üç arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz :çiçek:
Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun ...
Birinci ve ikinci olan arkadaşlarımız telefon numaralarını yönetimdeki bir arkadaşımıza gönderdikleri takdirde hediye konuşma süreleri yüklenecektir...3. olan arkadaşımızın da beğenileri en kısa zamanda verilecektir....
Yeni anketimiz formumuzda son zamanlarda aktif olup yorum ve paylaşımlarıyla bizlerle olan yeni arkadaşlardan oluşacaktır...selametle
dereceye giren arkadaslari tebrik ederim.. bu arada haddime degil ama bedevi, matilla, IKRA gibi yeni nesil ak gencleride listede görmek isteriz..
Gönülden
09-01-2010, 02:15
dereceye giren arkadaslari tebrik ederim.. bu arada haddime degil ama bedevi, matilla, IKRA gibi yeni nesil ak gencleride listede görmek isteriz..
Muhterem altta düşdüğüm nota bak :utangaç:
İntifada
09-01-2010, 03:24
nun reyiz...
şu mesajı taşıma olayını bana bi öğretsene...
url mi ne soruyo hep...
Cihannur
09-01-2010, 03:49
Ağustos Ayının; 1. Üyesi seçilen Ertuğrul Özgül, 2. Üyesi seçilen Hakan Özkan ve 3. Üyesi seçilen Minik Kelebek arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.http://img822.imageshack.us/img822/6812/alklayansmiley3.gif (http://img822.imageshack.us/i/alklayansmiley3.gif/)
Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyoruz. Foruma kazandırdıkları her tür bilgi kırıntıları için kendilerine minnetlerimizi sunuyoruz.
Ahmet abi yukarda ısrarla yeni üye arkadaşlarımız listede olacaklardır diye uyarı notları düştüler yoksa yinemi beni listeye alma çalışmaların var.
akgurbetci
09-01-2010, 13:45
Aman diyim Ukbâ abi siz tekrar girecek olursaniz listeye Forum yine birbrine girecek ;1;1
$aka bir yana degerli dostlarimizi tebrik ederim. Eksik olmayin paylasimlariniz Forum adina cok mühim.
Eylül oylamasinda bulusmak dilegiyle : )
Aman diyim Ukbâ abi siz tekrar girecek olursaniz listeye Forum yine birbrine girecek ;1;1
$aka bir yana degerli dostlarimizi tebrik ederim. Eksik olmayin paylasimlariniz Forum adina cok mühim.
Eylül oylamasinda bulusmak dilegiyle : )
Haklısınız. Zaten bir daha teşebbüs edemezler.. :)
Yeni listeler tepelerde hazırlanmış yavaş yavaş fırına sürülür. :)
Ak_Kelebek
09-01-2010, 14:58
Başarılı olan arkadaşları kutluyorum. En kısa zamanda yeni üyelerimiz ile yola devam edeceğiz.
.::ReyyaN::.
09-01-2010, 15:24
Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim :)
Dereceye girenleri tebrik ederim. Girmeyenleri de tebrik etmek aktif olup ankete seçildikleri için:)
Ahmet Yasin
09-01-2010, 15:54
Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum.;1
Ertuğrul ÖZGÜL
09-01-2010, 16:05
Dereceye giren arkadaşları kutluyorum...;D
Kendi adımada forum ahalisine teşekkür ediyorum... Rabbim Mübarek ayda dularımızı kabul eylesin....Cümlemizden razı olsun....:gül:
Hakan Özkan
09-01-2010, 20:16
Yarışma son ermiş nihayet. Bir çok arkdaşımız bizden daha aktif olduğu halde yinede ikinci olmuşuz . Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Ertuğrul kardeşimi ayrıca tebrik ederim hakketti birinciliği. Bu arada yönetimden ricam kontörlerimin acilen ulaşmasıdır. Tel'im var ilgili yerlerde bekliyorum.;ı:
Gizli telkın ile tehdit ederim ben adamı :hihi2:
Hadi ya ..
İntifada
09-01-2010, 21:08
dereceye girenlere başarılar...
gerçekten çok zorlu bir listeydi bu...
Ertuğrul ÖZGÜL
09-03-2010, 06:14
Yarışma son ermiş nihayet. Bir çok arkdaşımız bizden daha aktif olduğu halde yinede ikinci olmuşuz . Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Ertuğrul kardeşimi ayrıca tebrik ederim hakketti birinciliği. Bu arada yönetimden ricam kontörlerimin acilen ulaşmasıdır. Tel'im var ilgili yerlerde bekliyorum.;ı:
Allah razı olsun abi....
Evet bende telimi göndere bilirim kim ilgileniyorsa.... Malüm kayıt dönemi tller havada uçuşuyor;D
Hakan Özkan 39 54.93%
Ertuğrul Özgül 41 57.75%
Blur 14 19.72%
BlueMoon 14 19.72%
Adem Etyemez 28 39.44%
Hıfz-ı lisan 27 38.03%
Hatice 32 45.07%
Minikkelebek 33 46.48%
BuRaKReiS 16 22.54%
Listedeki Herkesi TEBRIK EDIYORUM :) daha nice basarilara InsaAllah...
Özgür Çağrı
09-03-2010, 18:39
Dereceye girenlere tebrik ediyorum haziran ayının birincisi olarak (H)
Gönülden
09-04-2010, 15:17
Arkadaşlar Eylül ayı için açmış olduğumuz ayın enleri listesinede bakıp http://www.akpartiforum.com/eylul-ayi-icin-ayin-uyeleri-anketi-baslamistir-t135820.html önümüzdeki oylama için fikir sahibi olmamız yerinde olacaktır...birçoğu yeni ve tanımadığımız üyelerden oluşuyor...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.