fatih kısaparmak balon baskılı balon AK PARTİ’NİN GENÇLİĞİ NEREDE ? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK PARTİ’NİN GENÇLİĞİ NEREDE ?

Halit ALBAYRAK
09-18-2007, 16:22
Gençlik ; yani 16-25 yaş arası kız erkek topluluğu. Dünyadaki tüm sigara üreticilerinin ve Uyuşturucu tacirlerinin gözbebeği.
Bir de siyasi partilerin ve yasadışı örgütlerin.
Ayrıca holding patronlarının ve eğitim yatırımcılarının.
Bugünün Başbakanı ülke sağlı sollu sallanırken önemli bir gençlik lideriydi. Kimseye elleşmeden kavgaya girmeden halkasına katılanları kana ve kire bulaştırmadı. Israrla hakikati gösterdi. Gece gündüz anlattı durdu. Gençlerden aldığı güçle bugünlere geldi.
Ama şimdi partisinin gençliği yok. Yani var da yok. Kağıt üzerinde tastamam. Hatta fazlası var eksiği yok. Ama icraatta ara ki bulasın. Siz hiç gördünüz ya da duydunuz mu ?
'Sigaraya ve içkiye hayır' diye yürüyen, kitap okuma kampanyaları düzenleyen, beş on fakiri evlendirmek için aralarında para toplayan, şehit ailelerine ve çocuklarına kol kanat geren, mahallesindeki okula bir sınıf daha ilave edilsin diye koşan,kocakarının sobasına kömür çuvalını sırtlayan, kimsesizlerin hastane refakatinde nöbetleşen, amatör ruhlu Ak Parti' li gençleri… Sahiden gördünüz mü ?
Ama il ve ilçe teşkilatları gençleri topluyormuş, sorunlarını dinliyorlarmış. 70 yaşındaki annem biliyor, ama il ve ilçe başkanları bilmiyor, öyle mi ? Öyleyse nedir bu göstermelik çabalar ? Başbakanın emrini yanlış anlamışlar da ondan. Büyük Reis gençleri örgütleyin.
Kurda kuşa kaptırmayın, arıya sokturmayın, ata teptirmeyin, oka deldirtmeyin, dağa çıkarmayın diye yırtınıyor. 'Onlara hakkı öğretin'' diye bas bas bağırıyor. Ama il ve ilçe başkanları sadece toplantı yapıyor. Bir de yerinde zıplayarak ''görevimizi yapıyoruz'' havası veriyorlar.
Başbakan ''geleceğin Tayyiplerini şimdiden yetiştirin'' diye emrediyor.
Ama yerel başkanlar havanda su döğüyor.
Niçin ?
Kendilerini sollama istidadı olan, hiç bir gence tahammülleri yoktur.
Ne olur ne olmaz diye tedbiri elden bırakmazlar, ''Ya bir genç bu hizmete bizden daha layık olursa ''diye ödleri kopar.
Onun için gençlere tüm kapıları sıkı sıkı kapalı tutarlar. Yurt dışında tahsil görmüş birkaç gençle geleceğin Tayyipleri yetişmez, bu böyle biline.
Ak Parti'nin tüm kurmaylarına sesleniyorum….
Türkiye,' nin ve Ak Parti' nin istikbali için,
Genç Tayyiplere, Abdullahlara ve Bülentlere ihtiyaç var. En önemlisi onları keşfedecek ve yetiştirecek il ve ilçe başkanlarına…ve eğitim uzmanlarına ne kadar muhtacız.
Abdurrahman Çelebilerden bıktık artık
Tayyip ruhlu gençleri yetiştirmek şimdiki ilçe başkanlarının harcı değil.Bu belli oldu.
Dört yıldır en ufak bir çaba bile yok.
Öyleyse ey milletini seven Ak Parti' nin büyük yöneticileri gökten üç elma düşmesini beklemeyin. Bir şeyler yapın.
Recep Tayip Erdoğan' nın mirasını sömürmekten vazgeçin.
Ak Parti ile siyasette ikbal arayanlar; koltuğa yapışmayın. Koşun ve cesur olun. Gençlere kulak verin. Siyasette başarının başka yolu yok.
Genel başkanınızı görmediniz mi ? Nereden nereye geldi. Kırk yıldan beri koşuyor. Defalarca ev sohbetine katıldım. Hakkı hakikati ilk ondan duydum. Korkunun zerresini, yorgunluğun emaresini görmedim onun çehresinde. Korkakların ve tembellerin amansız düşmanıydı. Zira siyaset korkakların ve hımbılların işi hiç değil. Korkunun ecele faydası yok bilirsiniz.
Eğitim geleneği olmayan, gençliğe yatırım yapmayan, her fikir ve siyasi parti yıkılmaya mahkumdur, yıkılmıştır da. Trabzon' da olanlar hepimize ders olsun.
Başı boş bırakılan gençlik ya davulcuya ya da zurnacıya…
Benden söylemesi.
Seçimler yakın ve son pişmanlık fayda vermez.

Yazar: AYHAN ALBAYRAK

Kafes
09-18-2007, 16:24
burada iste

GÜLseven
09-18-2007, 16:28
buradayızzzz!!!

Halit ALBAYRAK
09-20-2007, 15:43
güncell. arkadaşlar başlığa yorum yapmayalım. okuduktan sonra yorum yaparsanız daha anlamlı olacak.

Ak_Kelebek
09-20-2007, 15:45
burdayızzzzzz:) ;D

pRoff
09-20-2007, 15:48
Çok güzel bir yazı bu ortamda yeni tayyiplerin , bülentlerin , güllerin yetişmesi çok zor :-\