Orijinalini görmek için tıklayınız : AK PARTİ’Yi Desteklemek İçin ‘99’ Nedenimiz?
ishakyilmaz
06-22-2010, 18:05
AK PARTİ’Yİ DESTEKLEMEK İÇİN ‘99’ NEDENİMİZ?
Türkiye’nin makûs kaderini değiştirerek, Türk siyaset tarihine adını altın harflerle yazdıran AK PARTİ’Yİ neden desteklemeliyiz diyenler için naçizane 99 neden sıralamak istiyorum. Ha! Bu arada bu yazıyı AK PARTİ taraftarlığı, amigoluğu veyahut şirin görünme kabilinden asla ve katta düşünmeyiniz! Sadece ve sadece objektif bir bakış açısı olarak değerlendirebiliriz… Şimdi geçelim nedenlerimize:
1.Recep Tayyip Erdoğan gibi karizmatik bir lideri olduğu için. Seven sevmeyen herkesin tüm liderlik vasıflarına sahip olduğundan dolayı Erdoğan’a, bu hakkını teslim etmektedir.
2.Hamlaşmış Türk siyasetine yeniden bir vizyon ve misyon kazandırdı. Bu süreçte siyasettin dili tamamıyla değişti.
3.Siyasettin merkezine ‘gençliği ve kadını’ yerleştirerek,siyasette alışılmışın dışına çıkıldı.
4.Siyasetti, problem yaratmaktan ziyade sorun çözmekte kullanıldı.Politika yapılmadı,kronikleşmiş sorunlara siyasetten çözümler arandı.
5.’BEN’ merkezli siyasetten uzak durularak,’BİZ’ odaklı bir yaklaşım sunuldu.
6.Siyasette mevki ve makam olgusunu değiştirerek,halka hizmetkarlık makamları inşa edildi.Halka tepeden bakılmadı,her zaman halkın içinde olundu.
7.Sabah ayrı öğlen ayrı ağızları yapılmadı.
8.Dik duruldu ama diklenmeden!
9.Yapacağız,edeceğiz anlayışından çok,yaptık-ettik söylemini gördük.
10. Eğitimi vasıflı siyasetçinin vazgeçilmez unsuru kılarak siyaset akademileri ile insanlar eğitilerek siyaset arenasına kazandırıldı.
11.İdeolojik düşüncelerin arkasına sığınarak körü körüne tabular yaratılmadı.
12.Ankara’nın aşılmaz duvarları aşılarak, sırça köşklerden çıkılıp halkın inine inildi.
13.Unutulmaya yüz tutan milli şuur gerçek vatansever aşkı ile gün yüzüne çıkarıldı.
14.’’Halkçıyız,Milliyetçiyiz,şucuyuz,bucuyuz’’edeb iyatı yapılmadı.Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için denildi.
15.Hiç kimse görüş ve düşüncelerinden dolayı,en önemlisi inançlarından dolayı dışlanmadı.
16.Milletin iyiliği için gece gündüz demeden çalışıldı.
17.Millette rağmen değil,milletle birlikte hareket edildi.Halkın dediği kabul görüldü.
18.Her alanda kalkınmanın ve büyümenin startı verilip yarı yolda çekilip gidilmedi.
19.Göstermelik temel ve hizmetler olgusu tamamıyla değiştirildi.
20.Türkiye ekonomisi zikzak dönemini kapatıp istikrar ve güven dönemine girildi.
21.Gece yarısı kararları ile halk sabah gözünü kriz günaydınları ile açmadı.
22.Kendi ülkesinde sıralamaya giremeyen ekonomi veriler,AB sıralamalarına girdi.
23.Zam ve kriz korkularına son verildi.
24.Devletin bütçesi başkalarının bütçesi yapılmadı.Bankaların içi boşaltılarak halktan hesabı sorulmadı.
25.TBMM şanına ve şerefine yakışır biçimde millette hizmet vermeye başladı.
26.Meclis yan gelip yatma yeri olmaktan çıkartılarak sabahlara kadar millettin yararına çalıştı.
27.Millettin vekilleri seçimden seçime değil,her gün seçmeninin karşısına çıkmaya başladı.
28.Devlet mafya ve çeteler esaretinden kurtarıldı.Bunlarla sonuna kadar mücadele edildi.
29.İllegal örgütlenmelerin önü kesildi,devlet millet kaynaşmasının önü ardına kadar açıldı.
30.Türkiye kaybettiği itibarını tekrar kazandı.Kazanmakla kalınmayarak dünyanın her karış toprağına ayak basıldı.
31.Avrupa ziyaretleri tatil için yapılmaktan çıkartılarak,Türkiye’nin menfaatleri öne sürüldü.
32.AB liginden düşen Türkiye Dünya liginde yer almaya başladı.
33.Yedi düvelle söz geçiren Türkiye yeniden söz sahibi oldu.
34.Dış ilişkiler Türkiye’nin şanına yaraşır şekilde müzakere edildi.
35.AB karşısında düğme ilikleyip,el pençe divan durmaktan,ayak ayak üstüne atıldı.
36.Türkiye’nin yolunu bilmeyen yabancı liderler artık Türkiye’den çıkamaz oldular.
37.Hangi alanda problem ve gereksinim görüldüyse derhal çözüme geçildi.
38.Türkiye’nin dar,virajlı,çukurlu,dağ,taş yolları boğulmaktan kurtarılarak,nefes aldırıldı.Yol yapımında tarihin en yüksek verileri elde edildi.
39.Hava ulaşımı bulunmaz Hint kumaşı olmaktan çıkartılarak,herkesin imkanına sunuldu.
40.Suyu olmayan köy kalmadı.Köy okulları internette kavuştu.
41.İnsanlar sağlık alanında ölüp ölüp,diriltilmekten,sağlam gidip kronik sorunlardan dolayı hasta olmaktan kurtarıldı.Bu alandaki sorunlar minimize edildi.
42.Eğitim konusunda hayati adımlar atıldı.Eğitim sistemi sağlığına kavuşturuldu.
43.Tarım ve hayvancılık alanında her türlü imkan ve olanak yaratılmaya çalışıldı.
44.İnsanlar kira öder gibi ev sahibi yapıldı.Konut sorunu tamamıyla çözüldü.
45.Engelliler başımızın tacı denilerek tüm sorunları çözüldü,her türlü imkan sağlandı.
46.Etnik ve inanç özgürlüğü önündeki tüm sorunları bertaraf etmek için açılımlar yapıldı.
47.Sosyal devlet olma gereği mekanizmasını işleterek sosyal yardımlaşma kapsamında devasa yardımlar yapıldı.
49.Nerede kanayan bir yara görüldüyse merhem olma düşüncesi ile derhal harekete geçildi.
50.Türkiye’nin Batısı ile Doğusu arasındaki derin uçurumlara son verildi.Doğuda Batı gibi hizmet görmeye başladı.
51.Yerel yönetimlere gerekli tüm imkanlar sağlanarak Belediyecilik anlayışı hizmet üreten bir anlayışa dönüştürüldü.
52.Kentsel dönüşümler ile şehirlerimiz mimari ve estetik bir yapıya kavuşturuldu.
53.Siyasetti yerele yayarak Ankara hakimiyetti eşitlendi.
54.Demokrasi sözde olmaktan çıkartılarak layık ı Vecihi ile temsil edildi.
55.Hukuk ve adalet kavramları gerçek manalarına kavuşturuldu.
56.Yargı hiyerarşisine son verilerek herkesin kanunlar önünde eşit muamele görmesi için büyük çabalar harcandı.
56.Yargıdaki hukuksuz ve adaletsiz yargılanmaların önüne geçildi.
57.Üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçildi.
58.Hayali derin devletler düşünceleri yıkılarak nasıl devlet olunacağı cümle aleme gösterildi.
59.Devletin içinin boşaltılmasına zemin hazırlayan yolsuzluklarla büyük mücadeleler verildi.
60.Devletin tüm kurumları çağın şartlarına el verişli hale getirildi.
61.Dünyada ki son teknolojik yeniliklerden Türkiye mahrum bırakılmadı.
62.Halkı canından bezdiren bürokrasi canavarlığına son verildi.
63.Vatandaş hizmetlere en kısa sürede erişerek yığılmaların ve tıkanıkların önüne geçildi.
64.Türkiye her alanda temsil edilerek Türk milletinin boynu bükük bırakılmadı.
65.Türkiye söz dinleyen konumundan sözü dinlenir konumuna getirildi.
66.Demokrasi düşmanı darbe ve cuntacılar ile korkusuzca mücadele edildi.
67.Türkiye’ye demokrasi dışı müdahaleler ile ağır bedeller ödetenlerden hesap soruldu.
68.Siyaset demokratik ve meşru alana çekildi.
69.En büyük hakem halk ilan edilerek hesap sandıkta verildi.
70.Demokrasi dışı tüm müdahalelere göğüs gerildi,boyun eğilmedi.
71.Hukuk ve adalettin dışına çıkılmadı.
72.Muhalefettin kimyası ters yüz edildi.
73.Hamasi ve ideolojik muhalefet anlayışının yıkılmasına vesile olundu.
74.Gerçek muhalefetten çekinilmedi aksine gereksinim duyuldu.
75.Hamasi nutuklarla milletin emaneti heba edilmedi.
76.Var olanla yetinilmeyerek yok olanın mücadelesi verildi.
77.Hiçbir zaman rehavete düşülmedi,daima maraton koşuldu.
78.Takım ruhu başarının felsefesi yapıldı.
79.Birilerine çamur atarak,birileri üzerinden siyaset yapılmadı.
80.Kirli siyasi oyunların içine girilmedi.
81.Başarısızlıkta ısrar edilip arkasına sığınılmadı,arkasında durulmadı.
82.Halkın bağrına bastığı Recep Tayyip Erdoğan vardı.
83.Halkının iyi ve kötü gününde yanı başında yer alan Recep Tayyip Erdoğan vardı.
84.Türkiye yıllardır özlem duyduğu gerçek bir lidere kavuşmuştu.
85.Recep Tayyip Erdoğan halkın sesi oldu.
86. Dünya Avrupa’nın merkezinde haklı olarak esip gürleyen bir lider gördü.
87. Dil,din,ırk gözetilmeksizin yardıma muhtaç ülkelere,İnsanlık adına her türlü yardım yapıldı.
88.Yurtta sulh dünyada barış için her türlü adım atıldı.
89.Avrupa’da yaşayan gurbetçilerimiz hiçbir zaman yalnız bırakılmadı.
90.Atılan her adımın hesabı millete verildi.
91.Kürsülerde demagoji yapılmadı yapılan ve yapılacaklar konuşuldu.
92.Kapalı kapılar arkasında kirli senaryolar değil,ülke çıkarları konuşuldu.
93.Türkiye’ye vize uygulanan ülkeler listesinden çıkartıldı.
94.Türkiye artık yabancı yatırımcıların iştihanı kabartan ülke konumuna geldi.
95.Türkiye’nin geçirdiği yenilenme ve değişim dünya dengelerini değiştirdi.
96.Halkı için her şeyi göze alan, yola beyaz kefenle çıkan bir lider çıktı halkın karşısına.
97.Lider nasıl olur,nasıl konuşur,hitabet nasıl yapılır millet tarafından görülüp takdir edildi.
98.Yiğit düştüğü yerden kalkmasını bilendir şiarı ile hareket edilerek umutsuzluğa yer verilmedi.
99.Her şeye rağmen,yılmadan,yorulmadan,yıkılmadan,ilk gün ki gibi aynı heyecan ve sinerji ile yola devam ediliyor…
İshak YILMAZ
http://facebookvideoindir.gen.tr/iste-ak-parti-ve-digerlerinin-farki-acik-belli.html
redyellow
07-19-2010, 16:59
bunların hiç birisi beni oy vermeye, hükümet partisine destek vermeye ikna etmedi.
İcraatlarına tek tek bakmayı, doğru bulduguma doğru, yanlış bulduğuma da yanlış demeyi tercih ediyorum.
İntifada
07-19-2010, 21:44
Birinci neden bile başlı başlına yetiyor benim için...
redyellow
07-20-2010, 10:32
Birinci neden bile başlı başlına yetiyor benim için...
Birinci neden olarak KARİZMA gösterilmiş. Bir partiye oy vermek için genel başkanın karizması önemli mi bu kadar?
Deniz Baykal da karizmatik değilmiydi?
Karizma mı? fikir ve düşünce mi?
İcraatlarına tek tek bakmayı, doğru bulduguma doğru, yanlış bulduğuma da yanlış demeyi tercih ediyorum.
Çok Doğru bir yaklaşım... Lakin Hakikatleride görmeliyiz... Ak Parti Türkiye'de Çok Önemli İcraatler yapmıştır...! Sadece Ülkede konuşulamıyanların konuşulması bile Ak Partiyi övmek için yeterlidir...!
redyellow
07-20-2010, 11:44
Çok Doğru bir yaklaşım... Lakin Hakikatleride görmeliyiz... Ak Parti Türkiye'de Çok Önemli İcraatler yapmıştır...! Sadece Ülkede konuşulamıyanların konuşulması bile Ak Partiyi övmek için yeterlidir...!
Hocam övmek ayrıdır, şu icraatı iyidir demek ayrıdır oy vermek ayrıdır.
Taraf gazetesi de bana göre ülkede konuşulmayanları konuşturuyor. Taraf camiası parti kursa oy vermem gerekir mi?
Ben vermem.
Mesela sayın akıncı, karizmatik olmayı oy vermeye sebep görebiliyor ama ben tam tersini düşünüyorum.
Karizma yerine fikir ve düşünceyi tercih ediyorum.
Hocam övmek ayrıdır, şu icraatı iyidir demek ayrıdır oy vermek ayrıdır.
EyvAllah...
Taraf gazetesi de bana göre ülkede konuşulmayanları konuşturuyor. Taraf camiası parti kursa oy vermem gerekir mi?
Ben vermem.
Ama Hakkını vermek lazım gelir ! Adaletli olarak Doğruya doğru yanlışa yanlış demek Müslümanlık gereğidir...!
Mesela sayın akıncı, karizmatik olmayı oy vermeye sebep görebiliyor ama ben tam tersini düşünüyorum.
Karizma yerine fikir ve düşünceyi tercih ediyorum.
EyvAllah bende aynı şekilde düşünüyorum acizane...
redyellow
07-20-2010, 12:14
sayın haarp:
Sizinle iyi anlaşıyoruz şeytan kulağına kurşun:)
Eyvallah kardeşim, teşekkür ediyorum. Doğryu kim yaparsa yapsın hakkını vermek bu doğru yapmıştır demek bizim inancımız gereğidir.sizin parti de yapsa bizim parti de yapsa başkabir partide yapsa bu böyle olmalıdır. Allaha emanet olasın.
EyvAllah Kardeşim Allah Razı Olsun... ! Hepimizin Davası bir... Detaylarda ayrılmak acizane beni etkilemez... Hedef 1 olduktan sonra ! Davamız İslam...
Terennüm
07-20-2010, 14:14
Bir reklamda soyle dıyorduk: biz daha iyisini yapasiya kadar en iyisi bu. Akparti kendisiyle yarışıyor.ülkedeki diğer partilerde ülke sorunlarıyla dertlenip çözüm üretseler akpartinin alternatifi olurdu. Malesef yok.zaten akpartininde en büyük handikapı bu.
Bir reklamda soyle dıyorduk: biz daha iyisini yapasiya kadar en iyisi bu. Akparti kendisiyle yarışıyor.ülkedeki diğer partilerde ülke sorunlarıyla dertlenip çözüm üretseler akpartinin alternatifi olurdu. Malesef yok.zaten akpartininde en büyük handikapı bu.
MaşaAllah... Önemli bir açı...
redyellow
07-20-2010, 15:59
Handikap mı? şans mı?
Ben şansı olduğunu düşünüyorum. Alternatif olsaydı bu kadar çoğunlukla iktidar olamazdınız.
Terennüm
07-20-2010, 23:52
Handikap mı? şans mı?
Ben şansı olduğunu düşünüyorum. Alternatif olsaydı bu kadar çoğunlukla iktidar olamazdınız.
Çözüm adına alternatif yok.muhalefet adına diğer partiler hariç devletin kurumları fazlasıyla muhalefet ve bağ oluyorlar.
Cihannur
07-21-2010, 16:44
Handikap mı? şans mı?
En iyi, en doğru ve en başarılının alternatifi olmaz!
AK Parti; Muhafazakâr Demokrat, Toplumsal Merkez, Tertemiz - Ak özelliklere sahip bir siyasi parti olarak; en iyi ve en doğru zihniyete, fikriyata ve dünya görüşüne sahip olan en iyi ve en doğru siyasi partidir.
AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında yapmış olduklarıyla Türk Siyasi Tarihinde AK Parti'ye kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş en başarılı siyasi parti olmuştur.
AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir. AK Parti'nin alternatifi yoktur ve AK Parti var oldukça AK Parti'nin alternatifi olmayacaktır inşaallah. Çünkü AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir Allah'a şükürler olsun.
redyellow
07-21-2010, 18:54
En iyi, en doğru ve en başarılının alternatifi olmaz!
AK Parti; Muhafazakâr Demokrat, Toplumsal Merkez, Tertemiz - Ak özelliklere sahip bir siyasi parti olarak; en iyi ve en doğru zihniyete, fikriyata ve dünya görüşüne sahip olan en iyi ve en doğru siyasi partidir.
AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında yapmış olduklarıyla Türk Siyasi Tarihinde AK Parti'ye kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş en başarılı siyasi parti olmuştur.
AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir. AK Parti'nin alternatifi yoktur ve AK Parti var oldukça AK Parti'nin alternatifi olmayacaktır inşaallah. Çünkü AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir Allah'a şükürler olsun.
En iyi... En DOĞRU ve en başarılı...
Acaba çok uçmuşsun kardeşim desem gücenir misin?
İntifada
07-21-2010, 19:27
daha iyisi daha doğrusu daha başarılısı gelene kadar bunu söylemeye hakkı var cihannurun...
Cihannur
07-21-2010, 20:06
Gerçekleri söylüyorum kardeşim. Konuyu biraz daha açarak gerçekleri söylediğimi kanıtlayayım.
Soru: En iyi ve en doğru zihniyet, fikriyat ve dünya görüşü nedir?
Cevap: Muhafazakâr Demokratlıktır. Muhafazakârlık, Türk Milleti'nin sahip olduğu; iyi, doğru ve güzel tüm değerleri; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak ve Demokratlık, demokrat olmak, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmaktır. AK Parti, Muhafazakâr Demokrat bir siyasi parti olarak en iyi ve en doğru zihniyet, fikriyat ve dünya görüşüne sahip olan siyasi partidir.
Soru: En iyi ve en doğru olmak nedir?
Cevap: Muhafazakâr Demokrat olmanın yanı sıra Toplumsal Merkez partisi olarak; aşırılığa, radikalliğe, marjinalliğe kapalı olup, toplumun ortalama değerlerine sahip olarak ayrımcılık yapmadan herkesi kucaklamak ve Tertemiz - Ak bir siyasi parti olup, 3Y (Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklar) ile mücadele politikası izleyerek; yolsuzlukları, yoksulluğu ve yasakları azaltmak için mücadele etmektir.
Soru: En iyi ve en doğru siyasi parti hangisidir?
Cevap: En iyi ve en doğru siyasi parti, Muhazakâr Demokrat olmanın yanı sıra Toplumsal Merkez partisi olan ve 3Y (Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklar) ile mücadele eden Tertemiz - Ak bir siyasi parti olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) dir.
Soru: En başarılı olmak nedir?
Cevap: Türk Siyasi Tarihinde siyasi partilerin resmî olarak var oldukları 1908'den 2010'a kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne en çok hizmet etmiş olan siyasi parti olmak en başarılı olmaktır.
Soru: Türk Siyasi Tarihinde 1908'den 2010'a kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında yapmış olduğu hizmetlerle Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne en çok hizmet etmiş olan en başarılı siyasi parti hangisidir?
Cevap: Türk Siyasi Tarihinde 1908'den 2010'a kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne en çok hizmet etmiş olan en başarılı siyasi parti Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) dir.
Soru: En iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti hangisidir?
Cevap: En iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti; Muhafazakâr Demokrat, Toplumsal Merkez, Tertemiz - Ak olan, Türk Siyasi Tarihinde 1908'den 2010'a kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş siyasi parti olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) dir.
vaadettiklerini yapmaları tek sebebimdir...
Cihannur
07-21-2010, 21:47
Redyellow kardeşim, sorunuza cevabımı verdikten sonra Haber 7 İnternet sitesinde bir habere rastladım. Konumuzla da bağlantısı olan o haberi AK Parti Forum'da paylaştım. Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak forumda paylaşmış olduğum o haberi okur musunuz?
http://www.akpartiforum.com/borsadan-tum-zamanlarin-kapanis-rekoru-t132690.html?p=772389#post772389
redyellow
07-21-2010, 23:49
Redyellow kardeşim, sorunuza cevabımı verdikten sonra Haber 7 İnternet sitesinde bir habere rastladım. Konumuzla da bağlantısı olan o haberi AK Parti Forum'da paylaştım. Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak forumda paylaşmış olduğum o haberi okur musunuz?
http://www.akpartiforum.com/borsadan-tum-zamanlarin-kapanis-rekoru-t132690.html?p=772389#post772389
Borsadan tüm zamanların kapanış rekoru????
EEeee bu ne oluyor şimdi?
Sİzin partinin en DOĞRU, en iyi, en başarılı olduğunu mu gösterir bu?
Ya kardeşim borsa inmiş, çıkmış, yükselmiş, rekor kırmış... bana ne? bana ne faydası var?
Borsa tarihi rekor kırdı diye hükümet emekli maaşlarına yüzde 30 zam mı yapıyor?
Borsa rekor kırdı diye işsizlik küt diye yere mi çakılıyor?
Borsa rekor kırdı diye terör sona mı eriyor?
Bu mudur yani en doğru, en iyi, en başarılı olmanın örneği?
Yapmayın lüften.
Cihannur
07-22-2010, 00:21
Borsadan tüm zamanların kapanış rekoru????
EEeee bu ne oluyor şimdi?
Sİzin partinin en DOĞRU, en iyi, en başarılı olduğunu mu gösterir bu?
Ya kardeşim borsa inmiş, çıkmış, yükselmiş, rekor kırmış... bana ne? bana ne faydası var?
Borsa tarihi rekor kırdı diye hükümet emekli maaşlarına yüzde 30 zam mı yapıyor?
Borsa rekor kırdı diye işsizlik küt diye yere mi çakılıyor?
Borsa rekor kırdı diye terör sona mı eriyor?
Bu mudur yani en doğru, en iyi, en başarılı olmanın örneği?
Yapmayın lüften.
Önceki mesajımı okumadınız galiba. Lütfen önceki mesajımı okuyunuz. O mesajımda AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğunu kanıtladım.
AK Parti'nin Türk Siyasi Tarihinde 1908'den 2010'a kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne en çok hizmet etmiş olan en başarılı siyasi parti olduğunu kesin olarak kanıtlayan pek çok reddedilemez delil mevcuttur. AK Parti iktidara gelmeden önce 1 Kasım 2002 tarihinde 7.000'ler seviyelerinde olan Borsa'nın, bugün 21 Temmuz 2010 tarihinde 59.000'ler seviyelerine yükselmiş olması AK Parti'nin en başarılı siyasi parti olduğunun delillerindendir.
redyellow
07-22-2010, 00:30
hayır hayır onu da okudum, KANITLADIM demişsin, yapma sevglii kardeşim kanıtlamak ayrı bir şeydir kendi görüşünü yazmak ayrı bir şeydir.
Sana göre öyledir ama bana göre bir çok kişiye göre öyle değildir, yani kanıtlanan bir şey yok, sadece kendi görüşünü yazdın, ben katılmıyorum o yazına da, çok abartılı.
hala borsadan bahsediyorsun:) borsa benim karnımı doyurmuyor, memura, işçiye, emekliye zam olarak geri dönmüyor, bana ne diyorum ama hala tekrar tekrar yazıyorsun ve bunu bile partinizin en başarılı siyasi parti diyerek sunuyorsun sevgili kardeşim.
Ben pes ediyorum:)
redyellow
07-22-2010, 00:30
hayır hayır onu da okudum, KANITLADIM demişsin, yapma sevglii kardeşim kanıtlamak ayrı bir şeydir kendi görüşünü yazmak ayrı bir şeydir.
Sana göre öyledir ama bana göre bir çok kişiye göre öyle değildir, yani kanıtlanan bir şey yok, sadece kendi görüşünü yazdın, ben katılmıyorum o yazına da, çok abartılı.
hala borsadan bahsediyorsun:) borsa benim karnımı doyurmuyor, memura, işçiye, emekliye zam olarak geri dönmüyor, bana ne diyorum ama hala tekrar tekrar yazıyorsun ve bunu bile partinizin en başarılı siyasi parti diyerek sunuyorsun sevgili kardeşim.
Cihannur
07-22-2010, 01:03
AK Parti'nin yapmış olduğu diğer pek çok olağanüstü ve muhteşem hizmetlerinden bahsetmeden sadece tek bir hizmetinden bahsederek, Türk Siyasi Tarihinin Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne en çok hizmet etmiş en başarılı siyasi partisinin AK Parti olduğunu kanıtlayayım:
1908 - 2002 Yılları Arasındaki 94 Yılda İktidar Olmuş Tüm Siyasi Partilerin Ulaşmış Olduğu Milli Gelir Rakamı: 230 Milyar $'lar seviyeleridir.
2002 - 2010 Yılları Arasında 7,5 Yıldır İktidarda Bulunan AK Parti'nin Ulaşmış Olduğu Milli Gelir Rakamı: 1929 Dünya Ekonomik Krizinden sonra dünyanın görmüş olduğu en büyük ekonomik kriz olan 2008 Dünya Ekonomik Krizine rağmen 600 - 700 Milyar $'lar seviyeleridir.
AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında, Türk Siyasi Tarihinin kendi dönemine kadar geçen 94 yılının sonunda ulaşılmış olan Milli Gelir rakamının (230 Milyar $'lar) hemen hemen 2 katı kadar Milli Gelir artışı (400 - 500 Milyar $'lar) sağlamış olması, AK Parti'nin Türk Siyasi Tarihinde Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş en başarılı siyasi parti olduğunun apaçık ve reddedilemez delillerindendir.
redyellow
07-22-2010, 01:09
borsadan bu sefer de milli gelire geldik.
Milli gelir arttı, milli gelir şu kadar oldu deniyor ama ne hikmetse asgari ücretliye, emekliye, memura yüzde 3 zam verirken gözleri patlıyor.
Demek ki en doğru, en başarılı, en iyi parti olmanın kuralı bu!
Allah hayırlı etsin sayın cihannur.
Cihannur
07-22-2010, 01:24
Milli gelir arttı, milli gelir şu kadar oldu deniyor ama ne hikmetse asgari ücretliye, emekliye, memura yüzde 3 zam verirken gözleri patlıyor.
Borsa sizin için önemli olmayabilir; ama Türkiye'nin ekonomik istikrarı ve gelişimi için önemlidir. Borsa yükseldikçe Borsa'da işlem gören şirketlerin değerleri de yükselecek böylelikle ülkemizin ekonomisi gelişecektir.
AK Parti'nin yapmış olduğu diğer pek çok olağanüstü ve muhteşem hizmetlerinden bahsetmeden sadece başka bir tek hizmetinden daha bahsederek, Türk Siyasi Tarihinin Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne en çok hizmet etmiş en başarılı siyasi partisinin AK Parti olduğunu kanıtlayayım:
1908 - 2002 Yılları Arasındaki 94 Yılda İktidar Olmuş Tüm Siyasi Partilerin Ulaşmış Olduğu Bölünmüş Yol (Duble Yol) Uzunluğu: 6.000 kilometre civarındadır.
2002 - 2010 Yılları Arasında 7,5 Yıldır İktidarda Bulunan AK Parti'nin Ulaşmış Olduğu Bölünmüş Yol (Duble Yol) Uzunluğu: 1929 Dünya Ekonomik Krizinden sonra dünyanın görmüş olduğu en büyük ekonomik kriz olan 2008 Dünya Ekonomik Krizine rağmen 11.500 kilometre civarındadır.
AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında, Türk Siyasi Tarihinin kendi dönemine kadar geçen 94 yılının sonunda ulaşılmış olan bölünmüş yol (duble yol) uzunluğunun (6.000 km. civarında) hemen hemen 2 katı kadar duble yol (11.500 km. civarında) yapmış olması, AK Parti'nin Türk Siyasi Tarihinde Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş en başarılı siyasi parti olduğunun apaçık ve reddedilemez delillerindendir.
Kardeş takıldın sanırım "en doğru en başarılıya" Senin için kriter nedir? Memurlara emeklilere en çok zammı kim yaptı acaba? 10 yıl önceki emekkli maaşıyla şimdi ki maaşının dolar üzerinden paritesini kur bakalım..
Günümüzde şu an ki partilerden en doğru en başarılı en iyi parti yine AKpartidir..
Ama zaten sana ne desek ne belge göstersek inanmayacaksın:)
EpiVaTeS
07-24-2010, 15:01
99 istenirse 999'da olur...
redyellow
07-25-2010, 02:11
Kardeş takıldın sanırım "en doğru en başarılıya" Senin için kriter nedir? Memurlara emeklilere en çok zammı kim yaptı acaba? 10 yıl önceki emekkli maaşıyla şimdi ki maaşının dolar üzerinden paritesini kur bakalım..
Günümüzde şu an ki partilerden en doğru en başarılı en iyi parti yine AKpartidir..
Ama zaten sana ne desek ne belge göstersek inanmayacaksın:)
ya hocam 4 tane mesaj yazmışsın ama beni acaip tanıyorsun ki ne desek ne belge göstersek inanmaycaksın diyorsun:)
ha memurlara emeklilere en çok zammı kim yaptı demişsin, hadi sizin partinin yaptığını söyle de güleyim:)
Ha pardon 8 senenin toplamı belki refah yol hükümetinden bir senekinden fazladır bu olabilir belki:)
Cihannur
07-25-2010, 16:52
ya hocam 4 tane mesaj yazmışsın ama beni acaip tanıyorsun ki ne desek ne belge göstersek inanmaycaksın diyorsun:)
ha memurlara emeklilere en çok zammı kim yaptı demişsin, hadi sizin partinin yaptığını söyle de güleyim:)
Ha pardon 8 senenin toplamı belki refah yol hükümetinden bir senekinden fazladır bu olabilir belki:)
Saadet Partisi'nin, listesini reddederek Milli Görüş partisi olmaktan çıktığı kongresinde listesi reddedilmiş olan http://img408.imageshack.us/img408/1219/hnzrsmiley.gif (http://img408.imageshack.us/i/hnzrsmiley.gif/) Necmettin Erbakan'ın başında bulunduğu Refahyol Hükümeti, 1 yıllık koalisyon iktidarında ülkemize ve milletimize hizmetler yapmıştır. Allah, o hükümette olup da ülkemize ve miletimize samimiyetle hizmet etmiş olanlardan razı olsun.http://img405.imageshack.us/img405/4083/osdiyensmiley.gif (http://img405.imageshack.us/i/osdiyensmiley.gif/)
AK Parti sahip olduğu; zihniyet, fikriyat, dünya görüşüyle ve 7,5 yılık iktidarında yapmış olduğu olağanüstü ve muhteşem hizmetleriyle Türk Siyasi Tarihinde 1908 yılında 2010 yılına kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Mileti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olmuştur. Apaçık ve reddedilemez gerçek budur. AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir Allah'a şükürler olsun.http://img38.imageshack.us/img38/4605/tebudurdiyensmiley.gif (http://img38.imageshack.us/i/tebudurdiyensmiley.gif/)
redyellow
07-25-2010, 18:04
cihannur:
Boşuna uğraşma:)
Cihannur
07-25-2010, 18:52
cihannur:
Boşuna uğraşma:)
Redyellow, başka delillerle de apaçık ve reddedilemez gerçeği sonsuza kadar kanıtlayabilirim inşaallah.http://img408.imageshack.us/img408/1219/hnzrsmiley.gif (http://img408.imageshack.us/i/hnzrsmiley.gif/)
Gerçekler reddedilemezler. İsterseniz gerçekleri baştan başlayıp madde madde sıralayıp tek tek kanıtlayayım. Henüz ikna olmadıysanız göstereceğim diğer pek çok delillerin sonucunda, AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğu apaçık ve reddedilemez gerçeğini kabul edeceksinizdir inşaallah.http://img413.imageshack.us/img413/8616/hhdiyensmiley.gif (http://img413.imageshack.us/i/hhdiyensmiley.gif/)
redyellow
07-25-2010, 19:19
hayır... sadece KANITLADIĞINI SANARSIN.
Gerçek dediğin şey mesela borsanın rekor kırması, bana ne, emekli ahmet amcaya ne, asgari ücretli veliye ne dedim ama görmezden geldin:)
Cihannur
07-25-2010, 21:00
hayır... sadece KANITLADIĞINI SANARSIN.
Gerçek dediğin şey mesela borsanın rekor kırması, bana ne, emekli ahmet amcaya ne, asgari ücretli veliye ne dedim ama görmezden geldin:)
Cesaretiniz varsa deneyelim. Hodri meydan. AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğunu, Allah'ın izniyle bu konuda kanıtlayayım. Lütfen, sadece "Evet, kanıtla" deyiniz. Siz, "Evet, kanıtla" dedikten sonra, bu konuya yazacağım mesajlarımla, AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğunu sonsuza kadar kanıtlayayım inşaallah.
redyellow
07-25-2010, 21:07
yok benim cesaretim yok o kadar acaip şeyleri okumaya:)
Rakamlardan nefret ederim, ben milli gelirden, borsadan vs. anlamam, ben benim cebimden, emekli babamın cebinden, asgari ücretli ahmet kardeşimin cebinden anlarım.
HAYIR, KANITLAMA!
Cihannur
07-25-2010, 21:26
yok benim cesaretim yok o kadar acaip şeyleri okumaya:)
Rakamlardan nefret ederim, ben milli gelirden, borsadan vs. anlamam, ben benim cebimden, emekli babamın cebinden, asgari ücretli ahmet kardeşimin cebinden anlarım.
HAYIR, KANITLAMA!
Peki, öyle olsun. Korktunuz; gerçekleri duymaktan korktunuz. Siz; gerçekleri duymak istemeseniz de, gerçeklere kapalı dursanız da, gerçekleri reddetseniz de, ne yaparsanız yapın gerçekleri yok edemezsiniz. AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir Allah'a şükürler olsun.
redyellow
07-25-2010, 23:56
gerçekleri görmekten değil de gereksiz gürültü yapmaktan korktum:)
hipermuhafazakar
07-27-2010, 15:43
AK Partiyi desteklemek için 1000 tane neden sayılabilir. En az 500 tane icraat ben sadece gazete küpürü olarak koyabilirim buraya ! İçinde Türkiyenin AK Parti öncesi içler acısı hali ve ona eklenen son getirilen hali mevcuttur. En düşük memur maaşının kaç kat yükseltiği, üniversitesiz şehir kalmaması, İMF'ye 22,5 milyar dolar olan borcun silinmesi, en çok atamaların AK Parti döneminde yapılması, yapılan yollar, derslikler, kavşaklar, dik duran bir Türkiye AMA EN ÖNEMLİSİDE DEVLET İÇİNDEKİ İHANET ÇETELERİNİN TEMİZLENİYOR OLMASI...Başka ne yapması istenir beklenir bir hükümetten ??
Tayyip Erdoğan'a kurulan suikastler, darbe planları, terör örgütlerini devreye sokmaları vs onun Türk Milleti için ne büyük bir lütuf bir şans olduğunu desteklememiz gerektiğini işaret ediyor !!!
Live is yours
07-31-2010, 18:36
Evet Yasasin Basbakanimiz.
Türkiyede pislik birakmayacak insAllah.
palipleten
11-20-2010, 21:35
daha bir sürü nedeni var ::)
ke-mal ' in ben genel başkan olmayacagım deyipte şimdi genel başkan olması gibi mi ? :w:
bu kadar sebebimiz ollduğunu ben bile bilmiydrdum
0000000000
01-25-2011, 19:30
56. ve 56. maddelerin uygulanabilirliği tartışılır. Bir çokları için evet dönüşüm ve reformlar olmuştur. Tatbik konusunda azgın zevatın etkisi hala kırılmamıştır.
AK PARTİ’Yİ DESTEKLEMEK İÇİN ‘99’ NEDENİMİZ?
Türkiye’nin makûs kaderini değiştirerek, Türk siyaset tarihine adını altın harflerle yazdıran AK PARTİ’Yİ neden desteklemeliyiz diyenler için naçizane 99 neden sıralamak istiyorum. Ha! Bu arada bu yazıyı AK PARTİ taraftarlığı, amigoluğu veyahut şirin görünme kabilinden asla ve katta düşünmeyiniz! Sadece ve sadece objektif bir bakış açısı olarak değerlendirebiliriz… Şimdi geçelim nedenlerimize:
1.Recep Tayyip Erdoğan gibi karizmatik bir lideri olduğu için. Seven sevmeyen herkesin tüm liderlik vasıflarına sahip olduğundan dolayı Erdoğan’a, bu hakkını teslim etmektedir.
2.Hamlaşmış Türk siyasetine yeniden bir vizyon ve misyon kazandırdı. Bu süreçte siyasettin dili tamamıyla değişti.
3.Siyasettin merkezine ‘gençliği ve kadını’ yerleştirerek,siyasette alışılmışın dışına çıkıldı.
4.Siyasetti, problem yaratmaktan ziyade sorun çözmekte kullanıldı.Politika yapılmadı,kronikleşmiş sorunlara siyasetten çözümler arandı.
5.’BEN’ merkezli siyasetten uzak durularak,’BİZ’ odaklı bir yaklaşım sunuldu.
6.Siyasette mevki ve makam olgusunu değiştirerek,halka hizmetkarlık makamları inşa edildi.Halka tepeden bakılmadı,her zaman halkın içinde olundu.
8.Dik duruldu ama diklenmeden!
9.Yapacağız,edeceğiz anlayışından çok,yaptık-ettik söylemini gördük.
10. Eğitimi vasıflı siyasetçinin vazgeçilmez unsuru kılarak siyaset akademileri ile insanlar eğitilerek siyaset arenasına kazandırıldı.
11.İdeolojik düşüncelerin arkasına sığınarak körü körüne tabular yaratılmadı.
12.Ankara’nın aşılmaz duvarları aşılarak, sırça köşklerden çıkılıp halkın inine inildi.
13.Unutulmaya yüz tutan milli şuur gerçek vatansever aşkı ile gün yüzüne çıkarıldı.
14.’’Halkçıyız,Milliyetçiyiz,şucuyuz,bucuyuz’’edeb iyatı yapılmadı.Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için denildi.
15.Hiç kimse görüş ve düşüncelerinden dolayı,en önemlisi inançlarından dolayı dışlanmadı.
16.Milletin iyiliği için gece gündüz demeden çalışıldı.
17.Millette rağmen değil,milletle birlikte hareket edildi.Halkın dediği kabul görüldü.
18.Her alanda kalkınmanın ve büyümenin startı verilip yarı yolda çekilip gidilmedi.
19.Göstermelik temel ve hizmetler olgusu tamamıyla değiştirildi.
20.Türkiye ekonomisi zikzak dönemini kapatıp istikrar ve güven dönemine girildi.
21.Gece yarısı kararları ile halk sabah gözünü kriz günaydınları ile açmadı.
22.Kendi ülkesinde sıralamaya giremeyen ekonomi veriler,AB sıralamalarına girdi.
23.Zam ve kriz korkularına son verildi.
24.Devletin bütçesi başkalarının bütçesi yapılmadı.Bankaların içi boşaltılarak halktan hesabı sorulmadı.
25.TBMM şanına ve şerefine yakışır biçimde millette hizmet vermeye başladı.
26.Meclis yan gelip yatma yeri olmaktan çıkartılarak sabahlara kadar millettin yararına çalıştı.
27.Millettin vekilleri seçimden seçime değil,her gün seçmeninin karşısına çıkmaya başladı.
28.Devlet mafya ve çeteler esaretinden kurtarıldı.Bunlarla sonuna kadar mücadele edildi.
30.Türkiye kaybettiği itibarını tekrar kazandı.Kazanmakla kalınmayarak dünyanın her karış toprağına ayak basıldı.
31.Avrupa ziyaretleri tatil için yapılmaktan çıkartılarak,Türkiye’nin menfaatleri öne sürüldü.
32.AB liginden düşen Türkiye Dünya liginde yer almaya başladı.
33.Yedi düvelle söz geçiren Türkiye yeniden söz sahibi oldu.
34.Dış ilişkiler Türkiye’nin şanına yaraşır şekilde müzakere edildi.
35.AB karşısında düğme ilikleyip,el pençe divan durmaktan,ayak ayak üstüne atıldı.
36.Türkiye’nin yolunu bilmeyen yabancı liderler artık Türkiye’den çıkamaz oldular.
37.Hangi alanda problem ve gereksinim görüldüyse derhal çözüme geçildi.
38.Türkiye’nin dar,virajlı,çukurlu,dağ,taş yolları boğulmaktan kurtarılarak,nefes aldırıldı.Yol yapımında tarihin en yüksek verileri elde edildi.
39.Hava ulaşımı bulunmaz Hint kumaşı olmaktan çıkartılarak,herkesin imkanına sunuldu.
40.Suyu olmayan köy kalmadı.Köy okulları internette kavuştu.
41.İnsanlar sağlık alanında ölüp ölüp,diriltilmekten,sağlam gidip kronik sorunlardan dolayı hasta olmaktan kurtarıldı.Bu alandaki sorunlar minimize edildi.
42.Eğitim konusunda hayati adımlar atıldı.Eğitim sistemi sağlığına kavuşturuldu.
43.Tarım ve hayvancılık alanında her türlü imkan ve olanak yaratılmaya çalışıldı.
44.İnsanlar kira öder gibi ev sahibi yapıldı.Konut sorunu tamamıyla çözüldü.
45.Engelliler başımızın tacı denilerek tüm sorunları çözüldü,her türlü imkan sağlandı.
46.Etnik ve inanç özgürlüğü önündeki tüm sorunları bertaraf etmek için açılımlar yapıldı.
47.Sosyal devlet olma gereği mekanizmasını işleterek sosyal yardımlaşma kapsamında devasa yardımlar yapıldı.
49.Nerede kanayan bir yara görüldüyse merhem olma düşüncesi ile derhal harekete geçildi.
50.Türkiye’nin Batısı ile Doğusu arasındaki derin uçurumlara son verildi.Doğuda Batı gibi hizmet görmeye başladı.
51.Yerel yönetimlere gerekli tüm imkanlar sağlanarak Belediyecilik anlayışı hizmet üreten bir anlayışa dönüştürüldü.
52.Kentsel dönüşümler ile şehirlerimiz mimari ve estetik bir yapıya kavuşturuldu.
53.Siyasetti yerele yayarak Ankara hakimiyetti eşitlendi.
54.Demokrasi sözde olmaktan çıkartılarak layık ı Vecihi ile temsil edildi.
55.Hukuk ve adalet kavramları gerçek manalarına kavuşturuldu.
56.Yargı hiyerarşisine son verilerek herkesin kanunlar önünde eşit muamele görmesi için büyük çabalar harcandı.
56.Yargıdaki hukuksuz ve adaletsiz yargılanmaların önüne geçildi.
57.Üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçildi.
58.Hayali derin devletler düşünceleri yıkılarak nasıl devlet olunacağı cümle aleme gösterildi.
59.Devletin içinin boşaltılmasına zemin hazırlayan yolsuzluklarla büyük mücadeleler verildi.
60.Devletin tüm kurumları çağın şartlarına el verişli hale getirildi.
61.Dünyada ki son teknolojik yeniliklerden Türkiye mahrum bırakılmadı.
62.Halkı canından bezdiren bürokrasi canavarlığına son verildi.
63.Vatandaş hizmetlere en kısa sürede erişerek yığılmaların ve tıkanıkların önüne geçildi.
64.Türkiye her alanda temsil edilerek Türk milletinin boynu bükük bırakılmadı.
65.Türkiye söz dinleyen konumundan sözü dinlenir konumuna getirildi.
66.Demokrasi düşmanı darbe ve cuntacılar ile korkusuzca mücadele edildi.
67.Türkiye’ye demokrasi dışı müdahaleler ile ağır bedeller ödetenlerden hesap soruldu.
68.Siyaset demokratik ve meşru alana çekildi.
69.En büyük hakem halk ilan edilerek hesap sandıkta verildi.
70.Demokrasi dışı tüm müdahalelere göğüs gerildi,boyun eğilmedi.
71.Hukuk ve adalettin dışına çıkılmadı.
72.Muhalefettin kimyası ters yüz edildi.
73.Hamasi ve ideolojik muhalefet anlayışının yıkılmasına vesile olundu.
74.Gerçek muhalefetten çekinilmedi aksine gereksinim duyuldu.
75.Hamasi nutuklarla milletin emaneti heba edilmedi.
76.Var olanla yetinilmeyerek yok olanın mücadelesi verildi.
77.Hiçbir zaman rehavete düşülmedi,daima maraton koşuldu.
78.Takım ruhu başarının felsefesi yapıldı.
79.Birilerine çamur atarak,birileri üzerinden siyaset yapılmadı.
80.Kirli siyasi oyunların içine girilmedi.
81.Başarısızlıkta ısrar edilip arkasına sığınılmadı,arkasında durulmadı.
82.Halkın bağrına bastığı Recep Tayyip Erdoğan vardı.
83.Halkının iyi ve kötü gününde yanı başında yer alan Recep Tayyip Erdoğan vardı.
84.Türkiye yıllardır özlem duyduğu gerçek bir lidere kavuşmuştu.
85.Recep Tayyip Erdoğan halkın sesi oldu.
86. Dünya Avrupa’nın merkezinde haklı olarak esip gürleyen bir lider gördü.
87. Dil,din,ırk gözetilmeksizin yardıma muhtaç ülkelere,İnsanlık adına her türlü yardım yapıldı.
88.Yurtta sulh dünyada barış için her türlü adım atıldı.
89.Avrupa’da yaşayan gurbetçilerimiz hiçbir zaman yalnız bırakılmadı.
90.Atılan her adımın hesabı millete verildi.
91.Kürsülerde demagoji yapılmadı yapılan ve yapılacaklar konuşuldu.
92.Kapalı kapılar arkasında kirli senaryolar değil,ülke çıkarları konuşuldu.
93.Türkiye’ye vize uygulanan ülkeler listesinden çıkartıldı.
94.Türkiye artık yabancı yatırımcıların iştihanı kabartan ülke konumuna geldi.
95.Türkiye’nin geçirdiği yenilenme ve değişim dünya dengelerini değiştirdi.
96.Halkı için her şeyi göze alan, yola beyaz kefenle çıkan bir lider çıktı halkın karşısına.
97.Lider nasıl olur,nasıl konuşur,hitabet nasıl yapılır millet tarafından görülüp takdir edildi.
98.Yiğit düştüğü yerden kalkmasını bilendir şiarı ile hareket edilerek umutsuzluğa yer verilmedi.
99.Her şeye rağmen,yılmadan,yorulmadan,yıkılmadan,ilk gün ki gibi aynı heyecan ve sinerji ile yola devam ediliyor…
İshak YILMAZ
Bir madde harici destekliyorum. Adam gibi adam, tek başına iltidar insAllah.
Hiç birini beğenmedim diyen kardeşimiz yapılanları görmüyor, ak partili de değil zaten.
Namazda kulağı olmayanın ezanda kulağı olmazmış.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.