fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak Parti Forum 1 Yaşında ! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti Forum 1 Yaşında !

Abdullah KAÇ
07-01-2008, 02:07
Merhaba Arkadaşlar!

Ak Parti Forum 1 Yaşında!

Bu günlere, büyük ve sağlam dostluklar, ciddi bilgi paylaşımı ve kardeşlik duyguları içerisinde geldik.

Her zaman AK Gençliğe yakışır bir tutum ve uslup içinde olmaya gayret gösterdik. Yunus Emre'nin çizgisinde "Yaradılanı severiz, Yaradan'dan ötürü" anlayışı içinde olduk. Gündemi değerlendirdik, fikirlerimizi paylaştık ve iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla bu günlere geldik.

Önümüzdeki dönemlerde daha verimli daha kaliteli bir platform olma yolunda hepbirlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz inşaallah.

Her bir üye arkadaşımızı tek tek sevgiyle selamlıyoruz.

Daha Nice AK Yıllara...

Selam ve Dua İle...

DURMAK YOK! YOLA DEVAM!

yolcu44
07-01-2008, 02:14
[font=palatino linotype][i][b]Bir fidan dikildi muhabbet toprağına ve her gelen bir kova su döktü köküne..
Büyüdü büyüdü ve meyvesinden yiyenlerden olduk.
Büyüyoruz...
Bu devasa ilim, dostluk, kardeşlik ağacından faydalanabilmeniz temennimizdir.

Bir kova su ile…

Önceleri minik bir bulut vardı göklerde. Ve o bulut bir sisten bir gölgeden ibaretti.
Kısa zaman sonara minik minik bulutlar geldi biraraya ve yürekten bir nebze kopup
yağmur oldu bütün duygular.
Yağıyoruz...

Yağmurumuza yağmur katmanız dileği ile...

Nice güzel yıllara inşaAllah.

[size=14pt]Bilgi akışı devam ediyor !

Esra KAÇ
07-01-2008, 02:19
Ak Parti Forumumuz 1 Yaşında!

Acısıyla,tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle geride bıraktığımız bir yılda, hepimiz çok şeyler öğrendik ve kendimize çok şeyler kattık. Ak Parti Forum olarak tüm üyelerimizle birlikte oluşturduğumuz bu güzel ve değerli kardeşlik ortamını pekiştirip, değerlerimize değer katmak ümidiyle...

Nice AK Yıllara!

ultrAstribun
07-01-2008, 02:34
Bu siteyi hazırlayan ve bizlerin beğenisine sunup,ak parti kimliğini yansıtmaya yardımcı olan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Partimizle birlikte nice yıllara.

oguzdesouza
07-01-2008, 02:36
Daha üye olduğum günü dün gibi hatırlarım... İlk gördüğümde nasıl bir heyecanla üye olmuştum... İnsanın içindeki AK sevdayı daha da artırdı.. En kötü günümüzde bile bu site sayesinde moral bulduk... İyi günlerimizi de beraber geçirdik.. Ama en önemlisi AK yüreklerin birliğini birlikte yaşadık... Her zaman bir şeyler kaptık...

Daha nice senelere AK olmasa da başı dik bir şekilde girmek ve ''Yağmura yağmur katmaya devam etme dileğiyle'' ... :)

ENGİNEER
07-01-2008, 02:39
Vay bee..Bu günleride mi görecektik 8)

Bu forum bana çok şey kazandırdı...Arkadaş, abi, abla, kültür, saygı, karakter...Çok şey...

tayyipleyiz
07-01-2008, 02:52
Enlerin zirve olduğu, paylaşımların mükemmeliyet arzettiği dostluk ve arkadaşlığın;

uhuvvet ve kardeşliğin, bir olma, bütünlük arzetme kavramlarının gerçek manasına ulaştığı, kimseyi ötekileştirmeyen,

bendendir diyebilen bu güzide birlikteliğin özüne inebilen, fikirleri ile varlığını sürdüren, kişiliği ile model olan; Başta değerli

Yöneticilerimiz ve çok sevdiğim değer verdiğim güzide üyelerimiz ile "bir" olmaktan, beraber bulunmaktan, büyük bir haz

duyuyor; kendimize değer katması adına da yeterli buluyor, bu birlikteliğin nazenin ortamı olan Ak Parti forumumuzun

Nice

yıllara temennisi ile 1. yaşını içtenlikle siz değerli dostlarımızla kutluyor; Nice beraber yıllara duası ile de hep birlikte

olmayı ümit ediyorum. Umarım "biz birbirimiz için buradayız" şuurunu asla kaybetmeyiz. :)

Saygılarımla ...

ümitli_bekleyis
07-01-2008, 03:25
...
Değil mi cephemizin sinesinde iman bir;
Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir;

...

Üstad Mehmet AKİF'in de belirttiği gibiSabır, anlayış , başarı ve en önemlisi hak yolunda birlik ve beraberliğimizin daim , paylaşımlarımızın aydınlık geleceğe katkı ve ışık olması , dostluk ve kardeşliğimizin ömrümüz yettiğince sürmesi dileğiyle...

Ak Parti Forumumuz 1 Yaşında!

Hayır ve güzellikle doldurulmuş Nice Yıllara İnşaAllah ....

RDönmezs
07-01-2008, 10:08
Henüz fidanız dahada büyüyeceğiz .

Bizim yaptıklarımız başkaların rüyaları olabilir.

Zoru başarırız, imkansız ise sadece biraz zaman alır o kadar..

Meyve veren ağaç olmaya ısrarla devam edicez.

http://img67.imageshack.us/img67/7204/1yasindayizakpartforumta3.gif

siyah gül 07
07-01-2008, 10:16
Merhaba ben forumda bazı sorunlar nedeniyle yeniyim ama radyodan tanıştığım güzel dostluklar kurduğum arkadaşlarım oldu
emeği geçen başta Abdullah beye ve tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler!!!!!!!
nice güzel yıllara hep birlikte

Deniz.Feneri
07-01-2008, 10:25
Vay bee..Bu günleride mi görecektik 8)

Bu forum bana çok şey kazandırdı...Arkadaş, abi, abla, kültür, saygı, karakter...Çok şey...

daha nice günler göreceğiz inşallah hocam. Tüm AK Parti forum yönetici ve üyelerine saygılarımı sunuyorum. Engineer hocamın da dediği gibi forumun kazandırdıkları çok bu kazanımları saymak yetmez.

Berika
07-01-2008, 10:38
Forumumuz bir yaşında..

Ama sanki yıllardır buradaymışız gibi geliyor.

Bu forumun bana kattıklarını anlatmaya kalksam heralde sayfalar yetmez ???

En önemlisi ülkenin sorunlarına,değerlerine kayıtsız kalmayan gençlerle buluşmak çok güzel :)

Çok güzel insanlar tanıdım.Abi dediğim kardeş dediğim :)

Benimle aynı fikirde olsanız da olmasanızda sizlerden çok şey öğrendim.

Umarım çok daha güzel bir ortamla bilgi akışımıza devam ederiz..

Nice ak yıllara :)

HALKINCUMHURİYETSEVGİSİ
07-01-2008, 11:26
Hayırlı olsun 1. yıl

tozkaldiran
07-01-2008, 11:58
bu forum bir yıl içinde ömrümden yılları götürdü saçlarım ağardı... :-X
nice yıllara.... :-*

Abrek
07-01-2008, 13:07
Ben bu güzel ortami hazirlayan Abdullah baskana şukranlarimi sunarım ve nice yillara beraber olmaktan mutlululuklar duyarim nice ak senelere dilerim

Supraliminal
07-01-2008, 13:10
NİCE AK , MUTLU , PAYLAŞIMLI , HAYIRLI Yıllara 1 yılımz Kutlu olsun

AK_Türk
07-01-2008, 14:09
http://www.duslerforum.org/bayrak.gifhttp://img412.imageshack.us/img412/3302/1yaspn9.jpg

1 yaşındayız ve hala yıkılmadık ayaktayız

Demekki ben Forum kurulduktan 14 gun sonra uye olmusum ;D
ilk uye oldugum gunu cok iyi hatirliyorum, icimde bir heyecan secimler yaklasiyor ve bende internette soyle akpartililerle bulusacak bir yer ariyorumki youtube da buranin adini gordum ve cok yeni oldugundan google da aradigimda bile bulamamistim ve bir yolla buldum ve buradayim ve su anda herhalde forumumuz en buyuk parti forumu, nereden nereye... Nice Ak yillara.. Allah beraberligimizi devamli kilsin...

NetinRuhu
07-01-2008, 14:10
He ya hiç sorma ne güzel günlermiş o günler

Mcht_Ln
07-01-2008, 14:13
Bende bu başlık nerde diyordum. :)

Nice Ak senelere inşAllah...

NetinRuhu
07-01-2008, 14:15
Benim 9 ağustosda bir yılım olacak ey be ne günlerdi yahu

AK_Türk
07-01-2008, 14:37
Benim 9 ağustosda bir yılım olacak ey be ne günlerdi yahu

valla cok ozledim simdi :'(

Kafes
07-01-2008, 14:55
benim de 20 agustos ta bir yilim olacak

NetinRuhu
07-01-2008, 14:56
benim de 20 agustos ta bir yilim olacak
senden tam 11 gün önce gelmişim be kıdemliyim senden birbaşka :D :D :D

HAKK_DAVA
07-01-2008, 15:09
RABBİM

HAKK'ı HAKK bilip, HAKK'ı tutmayı

ve

Batıl'ı Batıl bilip, karşısında durmayı bizlere nasip etsin İNŞAALLAH...

Selametle...

ethemkara1
07-01-2008, 15:18
Ak parti foruma emeğe geçen bütün arkadaşlara teşekkür eder nice yıllar artarak hep birlikte ak yarınlarda buluşmak dileği ile

Neşe
07-01-2008, 15:56
Acısıyla,tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle geride bıraktığımız bir yılda,güzel günler geçtirdik umarım rabbim hayırlı ve uzun ak günlere çıkmammızı nasip eder...

ak forum altında emeği olan herkesden allah razı olsun böyle güzel bi paylaşımda bulundukları için ...herkese hayırlı nice ak seneler....

Duygu'Seli~
07-01-2008, 17:19
Söyleyecek pek bir şey bulamıyorum..Gönül yazım düzensizdir biraz, bazı arkadaşlarım gibi kafiyeli hoş sözlerim olmayabilir.. :) Sadece aranızda olmaktan,sizleri tanımaktan,yeni şeyler öğrenip,bildiklerimide sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum.. Allah hepinizden razı olsun.. Daha güzel,daha hayırlı nice senelerde yine beraber oluruz inşAllah.. :-* Hepinizi Allah için çok seviyorum..

BaDe_EsNa
07-01-2008, 17:24
benim forumu bulup alışmam benimsemem müdavimi olmam biraz geç olmuş ama olsun sonuçta şimdi burdayım
daha nice nice uzun yılları olsun inşaallah forumun

ya benim bir korkum var Allah vermesin de bu yargı başımızdayken verecek sanırım Ak Parti kapatılırsa bizim forumda kapanmaz di mii :'(

dildade
07-01-2008, 17:25
Nice yıllara hep beraber inşaallah 12 gün sonra benim gelişimde bu foruma bir yıl olacak ... :)

ENGİNEER
07-01-2008, 17:26
Benim foruma gelişimin yıldönümü olması için 2 ay felan var heralde :/

Hıfz-ı lisan
07-01-2008, 17:31
Akparti forum altında emeği olan herkese teşekkürler..Sayenizde çok özel insanlarla tanıştım..bilmedikleri öğrenme yolunca en güzel akışı yakaladım.. sizlerle olmak mutluluk verici..:)

(maillerime milli görüşçülerin attığı (70 kadar)mesajlarla karşılaştığımda bu forum ismini görüp öyle üye olmuştum..teşekkür mesajı yolasam iyi olur sanırım :)

Sukût-u_Hayal
07-01-2008, 17:34
1 yıl ... Acısı ile tatlı ile güzel bir yılı birlikte geride bıraktık .... Bizlere bu güzel ortamı sunan herkese teşekkürler..
Nice güzel yıllar da daha birlikte olucaz inşALLAH ...

HUZUR
07-01-2008, 18:11
Forumda emeği geçen Abdullah ve Dolunay Kadim Başkana, yönetimdeki güzel insanlara, yetkililere, Editörlere, bölüm sorumlularına, Dj Başkanı ve ekibine katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Allah hepsinden razı olsun. ellerinize yüreğinize sağlık.
İnşallah bu başarınıızIn devamını diler, nice yıllarda birlik ve beraberlik içinde kalırız.

DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİ İLE

Beritan
07-01-2008, 18:39
bu forumda nice nice yıllar inşallah :-*
bu foruma geldiğimde bu kadar seviceğim ve bu kadar sağlam insanlar görüceğimi hiç düşünmemiştim....
ben burda iyi günlerin yanında kötü günlerde yaşadım ama iyi dostlar iyiliğin ağır basmasını sağladı...
inşaallah daha 2. yılları 3. cü yılları kutlarız..
bu forum bana çok şey kattı...teşekkürler
burdan bu forumda emeği geçen herkese teşekkürler

emre_
07-01-2008, 18:40
hayırlı ve uzun ak seneler...

Kırık_Çocuk
07-01-2008, 18:57
1 seneyi de geçti tabi bu isimle 1 sene :)

ALTIN_NESİL
07-01-2008, 19:10
Allah Yolumuzu Açık Etsin ( Amin )

Demokrat
07-01-2008, 19:24
Vaybe bir sene oldu, dile kolay.. gecen sene agustos ayinin 2 sinde üye olmustum, zaman ne cabuk akip geciyor..
kimler geldi, kimler gecti nice dostluklar edindik, nice güzel sohbetler ettik...
ne diyelim nice yeni senelere... 8)

parabol
07-01-2008, 19:26
İlk geldiğim günü hatırlıyorum...hep derim klavye bile kullanamıyordum...kimler geldi kimler geçti..neler neler öğrendik paylaştık...dostluklar arkadaşlıklar...kazandığımız abiler ablalar...bu forumda hiç çok sıcak olamadım karakter meselesi sanırım ama hep çok büyük bir sevgi besledim herkese...

Ahmet abiden öğrendiklerim , Emrenin yoldaşlığı , Tunahan ve Nurullahın dosluğu , Sümeyra ve ayşe_berra nın ablalığı bu forumun bana kazandırdığı en önemli şeyler oldu.....

Hep beraber nice senelere inşallah...

Abdullah Kaç başkana bizi böyle bir platformda birleştirdiği için çok çok teşekkürederim....

kardelen007
07-01-2008, 21:06
Çok güzel fikirler,yorumlar gördüm bu forumda...Sevinçleri, kederleri paylaştık...Seçimlerden önce üye olmuşum iyi ki diyorum o günün mutluluğunu buarada paylaşmak çok güzeldi...Daha nice AK senelere inşallah..Bu forumda emeği geçen herkese de teşekkürler tabi..

Nagihan
07-01-2008, 21:45
Foruma üye olalı daha 3 ay oldu...Çok fazla kişiyle tanışmadım...Ama o kadar çok değerli insanlar var ki yorumlarıyla bana çok şey kattılar...Abdullah Kaç ve Dolunay Kadim başkanlara,forumda emeği olan herkese ve bana bu forumu öneren Ali'ye çok teşekkür ediyorum.. :) Nice ak senelere inşallah...

RDönmezs
07-02-2008, 00:57
İlk sayfadaki mesajımı düzenledim :D

Nagihan
07-02-2008, 01:05

1 yaşındayız cok güzel + :-*

RDönmezs
07-02-2008, 01:10

1 yaşındayız cok güzel + :-*
Teşekkürler ;)
İnşAllah daha uzun yıllar burada olacağız..

Saltuk Buğra Han
07-02-2008, 01:13
Hayırlı olsun arkadaşlar.

KaRaYı-L-aN
07-02-2008, 01:22
hayırlara vesile olması dileğiyle 2. bir yıla... :-X

LoNeLiNeSS
07-02-2008, 01:24
1 sene olmuş... Daha dün gibi hatırlıyorum. 15 temmuz büyük istanbul mitinginden önce foruma üye olmışdum.. Yaşadıklarımızı hatırlıyorum bir an da o kadar dolu dolu geçmişki 1 yıl heralde forum en güzel şahidi..

Forumun en eskilerindenimdir 8) mitingden önce 10 Temmuz du sanırım tarihini hatırlamıyorum (şu anki tarihe dikkat etmeyin siz :D).. Çok farklı şeyler öğrendim ( Ak_mavish Ak_saliha parabol only selo akkparti Mavera, Ak_Tunahan Kelebek sümeyra Türk Evladı Feyza anatolia Yavuz abi ümitli bekleyiş, Ayşe berra, ak_zeınebu, Necip Fazıl (vesselam göremiyoruz kendisini)... (Şu isim değişikliklerine alışamadım gitti eskileri tercih ederim).. Hepsinin bende yeri ayrıdır ismini sayamadığım diğer arkadaşlar da tabii Tartışma kültürünü sanal alemde de olsa dostlukları arkadaşlıkları onlardan öğrendim..

Belki kırgınlıklarda olmuş olabilir ancak bu hiç bir zaman arkadaş sevgisinden öte geçemedi denedik ama olmadı...

iyiki varsınız arkadaşlar

Berika
07-02-2008, 01:25
1 sene olmuş... Daha dün gibi hatırlıyorum. 15 temmuz büyük istanbul mitinginden önce foruma üye olmışdum.. Yaşadıklarımızı hatırlıyorum bir an da o kadar dolu dolu geçmişki 1 yıl heralde forum en güzel şahidi..

Forumun en eskilerindenimdir 8) mitingden önce 10 Temmuz du sanırım tarihini hatırlamıyorum (şu anki tarihe dikkat etmeyin siz :D).. Çok farklı şeyler öğrendim ( Ak_mavish Ak_saliha parabol only selo akkparti Mavera, Ak_Tunahan Kelebek sümeyra Türk Evladı Feyza anatolia Yavuz abi ümitli bekleyiş, Ayşe berra, ak_zeınebu, Necip Fazıl (vesselam göremiyoruz kendisini)... (Şu isim değişikliklerine alışamadım gitti eskileri tercih ederim).. Hepsinin bende yeri ayrıdır ismini sayamadığım diğer arkadaşlar da tabii Tartışma kültürünü sanal alemde de olsa dostlukları arkadaşlıkları onlardan öğrendim..

Belki kırgınlıklarda olmuş olabilir ancak bu hiç bir zaman arkadaş sevgisinden öte geçemedi denedik ama olmadı...

iyiki varsınız arkadaşlar

:)

parabol
07-02-2008, 01:27
sende iyiki varsın Nurullah.... :)

CeVHeR
07-02-2008, 01:27
İster bu isimle, ister başka isimle ama daima ışık saçarak geçireceğimiz nice yıllar var daha önümüzde. Durmadan büyüyerek, durmadan paylaşarak, durmadan istişare ederek; daha hızlı bir şeklide yürümeye hatta koşmaya devam edeceğiz...
Akpartiforum' un birinci yılı kutlu olsun... :-*

KırıkTesti
07-02-2008, 01:34
Allah c.c. hayırlı eylesin ... Eskiyen sadece yıllar, baki kalan ise dostluklar olur inşAllah ;)

Muhabbetle ...

Parantez
07-02-2008, 01:35
Başta Abdullah kaç dolunay ve esra başkan olmak üzere
bu forumda emeği geçen tüm editörlere yetkililere moderatörlere dj'lere üyelere
çok teşekkürler ve tebrikler...
böylesine değerli bilgili insanlarla aynı platformda olmak benim için büyük şans
1. yılımız kutlu olsun partimizin bizlere tuttuğu ışık ve umutla daha nice yıllara hepbirlikte elele yürürüz inşallah...

RDönmezs
07-02-2008, 01:36
İster bu isimle, ister başka isimle ama daima ışık saçarak geçireceğimiz nice yıllar var daha önümüzde. Durmadan büyüyerek, durmadan paylaşarak, durmadan istişare ederek; daha hızlı bir şeklide yürümeye hatta koşmaya devam edeceğiz...
Akpartiforum' un birinci yılı kutlu olsun... :-*
Çok duygu yüklü bir konuşma oldu ağlatacan beni ramazan :D :'( :D

MertcAn_1903
07-02-2008, 02:19
Şimdi üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum :)
1 sene sizden ayrı kalmışım bu bende bir hicran oluşturdu :(
Umarım bundan sonra beraber geçireceğimiz güzel günler olur ;)

Selam ve Dua ile...

İ K R A
07-02-2008, 18:11
http://img385.imageshack.us/img385/5545/11780146wm3.png nice AK yıllara.......

Gölge
07-02-2008, 18:15
Akpartiforum da emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşaallah Hep birlikte daha nice ak yılllara ....

http://www.canim.net/e-cards/images/yeniyil/yeni_yil5.jpg

Necip Fazıl
07-02-2008, 18:15
çok duyguluyum yaaa :'( :'( :'(

ATmaCA53
07-02-2008, 20:03
akpartiforum.com forum sitesi birlik ve beraberliğimizi sağlayan tek site ALLAH nice ömürler versin, ayrıca tüm islam alemin şimdiden itibaren regaip kandilini kutluyorum... :-* ;)

Yâren
07-02-2008, 23:05
1. yılımız kutlu olsun. Nice senelere inşallah. Bu yolda birçok zorluklarla karşılaştı forum, dalga dalga gelen provakatorler ile omuz omuza mücadele ettik. Üye sayımıza arttırmak için herkes kendi çapında reklam yaptı. Sıradan üyeler değilde bir aile gibi davrandık.

Bu yolda ampuller sönerse Güneşler doğacak.. Bu yolda ismimiz değişecek olsa dahi yine beraber olacağız..

ENGİNEER
07-02-2008, 23:09
Buraya üye olduğumda dalgasına üye olmuştum serkan yücel şuraya gir dedi bende üyelik aldım arada girip bakıyordum ama hiç umrumda değildi...

Sonra bir kaç yorum yaparken Tunahanla felan tartışmaya girince istemende tartışmadan çıkamaz oldun...Ama iyi ki girmişim..Bu forumda hayatımda tanıdığım en dürüst, zeki insanları tanıdım diyebilirim..Büyük şans oldu benim için burası...İnşallah burdan biçok kişiyle uzun zaman görüşücez :)

talhacan
07-03-2008, 16:04
Arkadaşlar 1.yılımız kutlu olsun nice güzel yıllara.

sesli34
07-03-2008, 16:06
emeği geçen herkese teşekkür ederim daha nice ve güzel yıllara temennisi ile doğum günümüz kutlu ve mutlu olsun

saygılarla

EpiVaTeS
07-03-2008, 16:11
Hep Beraber nice Ak Yıllar Akpartiforumla birlikte gireriz inşALLAH
Forumda emeği geçen yorumları ile katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim

Hüdaverdi
07-03-2008, 16:40
Allah sitemizi hackerların kem gözlerinden korusun,böyle güzel bir ortamı hazırlayan-emeği geçen herkes teşekkür ederim.Daha nice yılara inşaAllah :)

Kandiliniz mübarek olsun.

Necip Fazıl
07-03-2008, 17:52
bi yaşıma daha girdim iyimi :D ;D

LoNeLiNeSS
07-04-2008, 01:47
:D :D

LüGaT
07-04-2008, 01:59
Böylesine güzel bir topluluğun içinde sanal da olsa bulunmak güzel bir duygu. Daha nice müşterek güzel günlerde, müşretek hayırlarda, müşterek dualarda buluşmak, birlikte olmak dileğiyle...

LoNeLiNeSS
07-04-2008, 02:02
:D :D

Formunuzun 1. yılı kutlu ve mutlu olsun.Nice idam iplerine yakışır bir müslümana bu kelimeler.

Deniz i şimdi defnettik seni ne zaman defnediyoruz bakalım..

tayyipleyiz
07-04-2008, 02:37
Arkadaşın kafası iyi galiba. Söylese alttan alırız. En fazla yarım saat ömrü kaldı kanaatimce. Gzmişin rekorunu kıramadı beceriksiz.

Kafası iyi olan sizsiniz.Anca mesaj silip kıvırın.İşinize gelmedimi gerçekler ?

Müslümanım diye geçinenler.Mason....

Seviyenin aşağısını görebiliyormusun. Bu takındığın tavır, misyonun gereğimidir. Bize islam dersi veren sen olamazsın. İslam nedir? Hangi üslubu seçer bunu bir google nimetine danış bakalım. Ne sonuçlar bulacaksın. Terbiyeli olmazsan.terbiyene müsamaha gösterecek bir yer seçersin.

Bu arada kandilinde mubarek olsun. :)

Kafes
07-04-2008, 09:08
bi yaşıma daha girdim iyimi :D ;D

:D ;D

sümeyra
07-04-2008, 12:54
Bu güzel aile bana çok şeyler kattı :) Gönül sayarım değerli kişilerle dolup taştı :)
Sanal ortamda olsa da bu kadar sevgi besleyeceğim kişinin olacağı asla aklıma gelmezdi
Sizleri tanımaktan ne kadar hoşnut olduğumu anlatamam. Bu ortamdaki karşılıklı muhabbet ölçülemez bir değer. Rabbim muhabbetimizi arttırsın ve daha yakın dostluklar kurabilmemezi nasip etsin. :) Değer verebilmek çok güzel :-[ Hepinize çok teşekkür ederim. Ailemizin 1. yaşı kutlu olsun. :)

zeynepsude
07-04-2008, 15:06
herkese mrb cok gecte olsa aranıza katıldım ak partili olmaktan gurur duyuyorum

Şidaam
07-04-2008, 15:15
Tüm gençliğimize hayırlı olsun arkadaşlar. Nice yıllara birlikte ulaşmak dileğiyle..

Cuneyd
07-04-2008, 19:30
HAYIRLI OLSUN:)

Ak-Cengâver
07-04-2008, 20:44
Nice mutlu yıllara ;D

Ngereklinsan
07-05-2008, 17:36
Kop koca bir yılı devirdik Kahkahasıyla , acısıyla tatlısıyla gideni geleni herşeyi gördük bir yılda. Nice yıllara Akpartiforum
Bu arada Yarın bende 1 yaşıma girecegim sanırım forumda

güliş
07-05-2008, 17:36
nice mutlu yıllara hep beraber inşallah...

suskun58
07-06-2008, 10:41
hayırlı olsun

dolunay55
07-06-2008, 11:15
allahu teala yıllar buyu mutlu huzurlu hep beraber ilerlemeyi nasip eder inş. allahu teala bütünlüğümüzü bozmasın dualarım la allah hepinizden razı olsun ak kardeşlerim SAYGILARIMLA.

ercanak
07-06-2008, 14:13
İNŞALLAH uzun yıllar aynı isim ve aynı çatı altında mücadeye devam ederiz .

akdarica1
07-07-2008, 23:11
arkadaşlar
başbakanımızın yaptıgı gönül işidir .......
''gönül vermedikçe gönül bulamazsın ''demiş mevlana
genel başkanımız vede tüm bakan larımız aynı ugurda mucadele etmektedir
bizlerde nazizane yardımcı olmaktayır gönül yardımına.....
allah bizleri bu yolda muhaffak etsin .
darıca genclik kolları KOCAELİ

DURMAK YOK YOLA DEVAM

MelekTube
07-09-2008, 13:16
biz düştüğümüz yerden kalkarız :)

aksavaşçı
07-09-2008, 13:20
Allah bu siteye hayırlı ve uzun ömürler versin.Amin.

zeynepsude
07-09-2008, 16:21
bu ülkede recep tayyip erdoganlar bitmeyecegini herkes bilsin hepimiz recep tayyip erdoganız sayın baskabanım eger bu yazımı olurda okursan lütfen ya bizim evede oturmya gelin ne olur ya cok istiyorum sizi yakından görmek ne olur:)mantida yaparım :)

zeynepsude
07-09-2008, 16:23
benimki bi umut gerceklesmeyecek bi umut hemde

FERM@N
07-09-2008, 16:37
yola devam...

ravzagulu
07-09-2008, 23:35
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. NİCE YILLARA AK PARTİ HEP SENİNLEYİZ

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Ömer_Furkan
07-10-2008, 17:32
Ak parti forum ilk doğduğunda biz burdaydık sonuna kadarda burda oluruz inş..

daha gidEcek cok yolumuz var...DURMAK YOK YOLA DEVAM.... :) :)

serkan yücel
07-11-2008, 21:54
İnşAllah nice Uzun senelerde hep birlikte akparti forum ailesiyle geçirmek ümidiyle bu günlere bu aileyi taşımakla emeyi geçen herkeze TEŞEKKÜRLER ..

ŞAFAK : 199

Hıfz-ı lisan
07-11-2008, 21:56
hoşgeldiniz :)

RDönmezs
07-11-2008, 22:01
Ak Parti forum ilk doğduğunda biz burdaydık sonuna kadarda burda oluruz inş..

daha gidEcek cok yolumuz var...DURMAK YOK YOLA DEVAM.... :) :)
Aynen hisarlı kardeşim :D
FOREVER ÇENGELKÖY :D

serkan yücel
07-11-2008, 22:01
hoşbulduk Hıfz-ı_Lisan kardeşim nasılsın inşallah temennim iyi olmandır uzun zaman oldu forumda bulunmayalı çok şükür ki sizleri burda görmek beni mutlu ediyor.....

Hıfz-ı lisan
07-11-2008, 22:03
sağolun..sizde iyisinizdir inşaallah.sizleride görmek mutlu edici..:)

msaid
07-13-2008, 23:35
HİZMETTE DURMAK YOK YOLA DEVAM

emre_
07-14-2008, 13:46
nice ak yıllara hep birlikte

reyy@n
07-14-2008, 19:31
http://img106.imageshack.us/img106/9807/1demethuzuntebrikler1yiqs6.gif

ultraaslan hasan
07-14-2008, 22:27
hayırlı olsun

MelekTube
07-15-2008, 15:18
hayırlı olsun,inş..

by @ efsane
07-15-2008, 20:34
BEN BU SİTE ÇOK SÜPER YAPAN DAN ALLAH RAZI OLSUN BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM DURMAK YOK YOLA DEVAM

kralfk
07-16-2008, 15:55
site hazırlayan ekibe çok teşekkür ederim

HüseyinYıldırım
07-16-2008, 22:33
DAHA NİCE YILLARA İNŞALLAH

HERŞEY TÜRKİYE İÇİN

DURMAK YOK YOLA DEVAM

HaKaNia
07-18-2008, 02:38
nice yıllara, aydınlık yarınlara..

FuRKaN41
07-18-2008, 20:58
Hayırlı Olsun :)

_Almina_
07-21-2008, 15:46
ben forumda oldukça yeniyim inşallah ikinci yaşında bende burda olurum... nice ak forumlara :)

kbra14
07-23-2008, 04:31
Bugün katıldım ama umarım diğer yıl dönümlerinde burada olurum dualar hep dillerde olsun inşallah daha nice yıllar dileğiyle..

kbra14
07-23-2008, 04:35
daha çok yeniyim ama birinci yılda katılmak da güzel umarım diğer yıl dönümlerinde burda olurum duaların dillerden düşmemesi dileğiyle nice yıllara..

fakir_
07-23-2008, 17:56
Arkdaşlar ilk önce site kurucularına böyle bi site kurduklların için teşekkür ediyorum. Aranıza yeni katıldım, umarım daim olurum. Selamların en güzeli üzerinize olsun. ALLAHA emanet olun..

MHP
07-24-2008, 12:57
ülkeyi sömürdüğünüz yetmedimi hala!!!

angelep
07-24-2008, 12:58
amanında amanın kim gelmiş eskii ülkücüler gelmiş :D

tavsanli genclik kollari
07-24-2008, 13:39
MHP nickli kullanıcı ağır ol bakalım.heyecan yapma,gerginlik çıkarma.
forumumuzdan edineceğin bir bilgi varsa edin git.
iyi eğlenceler

angelep
07-24-2008, 13:41
MHP nickli kullanıcı ağır ol bakalım.heyecan yapma,gerginlik çıkarma.
forumumuzdan edineceğin bir bilgi varsa edin git.
iyi eğlenceler

hocam bilgi edinebilmek için önce zeka lazımdı sağolsun bölüm yetkilileri anlamışlar garibin sorununu veeee
BAAAAAAAAAAAAAN :D

dursundogan
07-25-2008, 01:58
öncelikle bir yaşında olan akpartiforumun değerli kurucusu abdullah bey e çok teşekkür ederim siteye üye olduğum zamandan beri yüzünü hiç görmediğim ama çok samimi olduğum arkadaşlarım oldu benimle aynı görüşte aynı davada çalışan davadaşlarımla burada olmak ayrı bir mutluluk veriyor kandillerde onlardan msj almak yüzünü hiç görmediğim insanların bize dua ettiğini bilmek ve onlara dua etmek çok güzel bir duygu yaa allah ın izni ile bz daha çok akyıllar göreceğiz rabbim babasultana (r.tayyip ERDOĞAN)zarar vermesin ben onu çok seviyorum bu arada siteyi sürekli takip eden destek veren davadaşlarımada teşekkür ederim ayrıca rabbim yar ve yardımcımız olsun

Mu-Alim
07-28-2008, 19:27
Birisi MHP mi dedi? Hemen aldım kokusunu mhpcilerin, geldim ben de...

Yetmedi kardeşim sömürdüğümüz ülkeyi, ben diyeyim bir dönem sen de iki dönem daha sömüreceğiz ülkeyi...Siz de çok beklersiniz daha ülkeyi sömüreceğiniz günleri...

( siz de iş yapmanın adı sömürmek. Siz iktidarı hortum sanarsınız. O yüzden sizin dilinizle konuşmak lazım sizinle. )

Yani diyorum, daha çok sömürürüz biz bu ülkeyi...

Neyse, kusura bakmayın arkadaşlar...

Ben de bir yılı aşkın bir süredir bu forumda olanlardanım. Bazı özel nedenlerden dolayı gelip gidemiyorum pek ama gelişmeleri takip ediyorum...

Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
Kıskananlar çatlasın...

Berika
07-28-2008, 19:29
:)

parabol
07-28-2008, 19:29

Yetmedi kardeşim sömürdüğümüz ülkeyi, ben diyeyim bir dönem sen de iki dönem daha sömüreceğiz ülkeyi...Siz de çok beklersiniz daha ülkeyi sömüreceğiniz günleri...

( siz de iş yapmanın adı sömürmek. Siz iktidarı hortum sanarsınız. O yüzden sizin dilinizle konuşmak lazım sizinle. )

Ben de bir yılı aşkın bir süredir bu forumda olanlardanım. Bazı özel nedenlerden dolayı gelip gidemiyorum pek ama gelişmeleri takip ediyorum...

Kıskananlar çatlasın...

Geldiğin belli oluyor yani :D

Demokrat
07-28-2008, 19:30
oo tunahan bey siz ugrarmiydiniz buralara, sizi gören cennetlik ;)

Mu-Alim
07-28-2008, 19:32
Demokrat Hocam, demokrasiden anladığına şüphe yok; ama ben tanıyamadım seni ya..Gerçi aklımda biri var tabi ama...(:

Abrek
07-28-2008, 19:32
vay tunahan abi nasılsın ama ben msn goruyordum tunahan abimi

Demokrat
07-28-2008, 19:33
Demokrat Hocam, demokrasiden anladığına şüphe yok; ama ben tanıyamadım seni ya..Gerçi aklımda biri var tabi ama...(:

isine gelmeyince tanimaz oldun, aklindaki kabusunum ben adamim ;D ;D forumda en son gözüne görünecegin kisiyim, bil bakayim kimim >:( >:(

Mu-Alim
07-28-2008, 19:34

Kıskananlar çatlasın...

(+) gönlüne sağlık güzel insan , hoş geldiniz , bu kadar uzun soluklu neden ayrı kalıyorsunuz bizden , cümlelerinizin içindeki hayatı yakalamanın zevkini hoş düşüncelerinizin içinde gezinme ruhunu bizlerden uzak tutmayın inşaALLAH , özletmek isteyen , özlenecek kadar özlem yüklemezler bedenlere :)

Yalçın Hocam sanırım güzel şeyler söylüyorsun. (: ( Şaka yapıyorum Abi. )

Abi bu aralar pek bir fakir fukarayız. Okul bitti, işe başlamadık henüz.Memleketteyim, burada net yok. İnşallah Eylül'den itibaren eski günlere döneriz. ( Tabi o zaman 657'li olacağız ama bakalım, hayırlısı... )

Mu-Alim
07-28-2008, 19:36

isine gelmeyince tanimaz oldun, aklindaki kabusunum ben adamim ;D ;D forumda en son gözüne görünecegin kisiyim, bil bakayim kimim >:( >:(

Ya çıkaramadım, kusura bakmayın...Ne o öyle adamım filan, bu samimiyet nereden geliyor...Yoksa siz de mi mhpcisiniz? (:

Demokrat
07-28-2008, 19:39

Ya çıkaramadım, kusura bakmayın...Ne o öyle adamım filan, bu samimiyet nereden geliyor...Yoksa siz de mi mhpcisiniz? (:

evet bende ülkücüyüm senin gibi liberallerden nefret ediyorum :) sen gel msn ede alayim hesabini 8)

Abrek
07-28-2008, 19:42
ahmet abi birilerin kaşındısı tutu herhalde:)

Demokrat
07-28-2008, 19:43
ahmet abi birilerin kaşındısı tutu herhalde:)

aliyorum simdi hesabini

Abrek
07-28-2008, 19:44
yardıma gerek varmı abiiiii

Demokrat
07-28-2008, 19:49
adamin derdini anladim, adamin hayirli isleri varmis o yüzden buralara ugramiyormus ne diyelim hayirli olsun :)

Abrek
07-28-2008, 19:50
adamin derdini anladim, adamin hayirli isleri varmis o yüzden buralara ugramiyormus ne diyelim hayirli olsun :)

:D

Demokrat
07-28-2008, 19:51
o kadar dedim kendini yakma diye ama bizi dinleyen kim ;D ;D ;D

parabol
07-28-2008, 19:51

bak sen hiç haberimiz yok..alacağın olsun tunahan...

Meftun
07-28-2008, 19:52
vayyy :-X

Demokrat
07-28-2008, 19:53
buyur tuna ayikla pirincin tasini bakalim ;D

Mu-Alim
07-28-2008, 19:53
Ya Ahmet Abi'nin abartması arkadaşlar.Öyle bir şey olursa haberiniz olur elbet. Öyle bir şey yok. Haberi yalanlıyorum.

Berika
07-28-2008, 19:54

:-X :-X :D :D

parabol
07-28-2008, 19:54
buyur tuna ayikla pirincin tasini bakalim ;D

Ayıklancak birşey yok artık...

Hayırlı olsun bakalım...

Demokrat
07-28-2008, 19:57
Ya Ahmet Abi'nin abartması arkadaşlar.Öyle bir şey olursa haberiniz olur elbet. Öyle bir şey yok. Haberi yalanlıyorum.

bana yalancimi diyorsun :)

Mu-Alim
07-28-2008, 19:57
Arkadaşlar ne zaman Ahmet Abi bir şey söylese, ona inanıyorsunuz; ben aksini söyleyince bana inanmıyorsunuz. Siz nasıl demokratsınız! Bu ne yargısız infaz, bu ne kendini bilmezlik, bu ne küçük dağları ben yarattımcılık kardeşim ya!

(:

Mu-Alim
07-28-2008, 19:58

bana yalancimi diyorsun :)

Tam olarak değil...(:

Demokrat
07-28-2008, 19:59
ne zaman istemeye gidyioruz tunahan ;D ;D

parabol
07-28-2008, 19:59
ne zaman istemeye gidyioruz tunahan ;D ;D

:D Günün bombası valla..

Berika
07-28-2008, 20:00
:D :D :D :D :D :D :D

Meftun
07-28-2008, 20:01
vayyy kız kimlerdenmiş ki :D :D :D

Demokrat
07-28-2008, 20:02
sizde ne meraklisiniz kardesim :)

Abrek
07-28-2008, 20:03
tunahan abiiiiii neden kaçıyorsunnnnn ;)

Mu-Alim
07-28-2008, 20:09
Arkadaşlar henüz kesin ve yakın bir şey yok.Ahmet Abi'nin intikam çabaları bunlar. Evet, dedikleri kısmen doğru ama dediğim gibi yakında öyle bir şey yok.

Demokrat
07-28-2008, 20:10
Arkadaşlar henüz kesin ve yakın bir şey yok.Ahmet Abi'nin intikam çabaları bunlar. Evet, dedikleri kısmen doğru ama dediğim gibi yakında öyle bir şey yok.

msn kayitlarini aktayim istersen, hodri meydan 8)

Mu-Alim
07-28-2008, 20:11

Abi burada söylediğimden farklı bir şey söylemedim ki..Yakın zamanda isteyeceğiz inşallah.Seneye de düğün hazırlıkları var.Ne yani bir yıl kısa bir süre mi? (:

Abrek
07-28-2008, 20:11

yok arkadaslar tunahan abile konuştum ben ahmet abi intikam alıyor tunahan abiden :)

Berika
07-28-2008, 20:12
vayyy hayırlı olsun tuna 8)

Demokrat
07-28-2008, 20:13

Abi burada söylediğimden farklı bir şey söylemedim ki..Yakın zamanda isteyeceğiz inşAllah.Seneye de düğün hazırlıkları var.Ne yani bir yıl kısa bir süre mi? (:

böyle de , canimi ye :).. hadi simdiden hayirli olsun, istersen bende geleyim istemeye ickisi, kumari yoktur biraz liberalligi vardir idare edin deriz artik :)

Meftun
07-28-2008, 20:14
hayırlı olsun tunahan....

Mu-Alim
07-28-2008, 20:15
Teşekkürler arkadaşlar. Akpartiforum'un yıldönümü sayfasını böyle özel ve kimsenin dinlemek zorunda olmadığı konularla meşgul etmeyelim. (:

Teşekkürler Saliha...(:

Tamam Abi, sözünü aldım, birlikte gidiyoruz o zaman.(:

Berika
07-28-2008, 20:17
Ahmet abiyle mi :D :D kıyma kendine :D :D :D

Demokrat
07-28-2008, 23:14

eger isteyecegimiz kisi ak partiliyse sorun yok ama baska bir partiliyse o is yas :)

Meftun
07-29-2008, 03:15

eger isteyecegimiz kisi ak partiliyse sorun yok ama baska bir partiliyse o is yas :)

Kesinlikle...'Müslüman mahallesinde salyangoz satma derler sizin bu yaptığınıza' diye bir başlarsa abim unut sen o kızı tunahan :D

Demokrat
07-29-2008, 03:23

Kesinlikle...'Müslüman mahallesinde salyangoz satma derler sizin bu yaptığınıza' diye bir başlarsa abim unut sen o kızı tunahan :D

Tuna isini bilir :)

civcivimbenim
07-29-2008, 11:00
selamlar

HUZUR
07-30-2008, 19:33
http://img411.imageshack.us/img411/6716/123456fk2.gif

ASLANBEYLER
07-30-2008, 20:39
ALLAHA ŞÜKÜR KAPANMADI AKP MİZ GEÇMİŞ OLSUN AKP GEÇMİŞ OLSUN SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN :-* :-* :-*

nerminnn
07-31-2008, 01:56
AK PARTININ KAPATILMAMASI İNŞAALAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR ALLAHIN İZNİYLE DURMAK YOK YOLA DEVAMM...

ForzAkp
07-31-2008, 11:01
Nice ak yıllara...

gülsüm kaftar
08-01-2008, 01:23
ben değerli başbakanım daha yeni belediye başkanı iken içimden bir ses bu adamı sev dedi ve o günden beri sayın recep tayip erdoğanı babam gibi sever ve birey olarak her tür olumsuz düşünceye karşı elimden geldikçe savunurum bir gün gelipte tanışmak isterim bu mükemmel liderle allah nasip ederse.ben bu bartiye destek verenlerin sevdalısıyım sizin içinizde olmasamsa bu parti için seçmen kazandıramaya devam edecem ve içimdeki ses bana sevmeye davam et dediği sürece elimden gelen her şeyi yapacam dediğiniz gibi durmak yok yola devam ne olur selamımı iletin ve onu ne kadar sevdiğimi kelimeler bile ifade etmediğinide iletin allah tayip erdoğanı her türlü kaza ve belalardan korusun onun için dua ediyorum ve allah yar ve yardımcısı olsun.

Necip Fazil
08-01-2008, 01:24
Sanırım en eskılerden sayılırım ... Sahi eskilerden yani 1 yaşında olanlardan kimler vardı ki ...

VesseLam

Kafes
08-01-2008, 01:29
20 Agustosta bir yasimi dolduracagim yurumeye basladim bile ;D

Necip Fazil
08-01-2008, 01:31
Şu nick değişiklikleri siteye pek yaramamış gibi ... En azından benim açimdan : )

VesseLam

Berika
08-01-2008, 01:42
Kafes eski adını pek çaktırmıyor 8)

Necip Fazil
08-01-2008, 01:45
Yakında anlarız 8) Neyse konuda dağılmasın, merkta hoş şey değildir, velhasılı kelam nice yıllara Allah'ın izni ile diyelim ... ( Bağlamayı çekebilkdik mi bilemiyorum ama idare eder gibi :) )

VesseLam

Hıfz-ı lisan
08-03-2008, 01:58
Çok nadide kişileri tanıdım forum sayesinde..Foruma geleli bir sene olmuş.. ??? ::)

Hıfz-ı lisan
08-03-2008, 02:02
Çok nadide kişileri tanıdım forum sayesinde..Foruma geleli bir sene olmuş.. ??? ::)
Bende sizi uzaktan hiç muhabbetimiz olmasada tanıyorum çok iyi birisiniz iyiki tanımışım :)
Allah razı olsun.. :)

ugurcvs
08-05-2008, 15:17
ARKADASLAR BENIM AKRABAMIN KIZ HAKLA ILISKILERI BITIRDI VE İŞ BANKASINDA ÇALIŞMAYA BAŞLADI HERGUN ESENLERDEN KALKIP BUYUK CEKMECEYE GIDIP GELIYORDU BANKAYA GIRMEDEN KIZ ARKADASININ EVINE UGRAYIP BASINI ACMAK ZORUN DA kalıyordu banka ya oyle gırebılıyordu iş bankası 1 ay gıttı ama gerızekaglı banka yonetıcılerı kızın acık gıyınmedıgınden supelenıp gızlıce gozlemcı takarak pesıne gorup herseyı anlatmış mudure mudurde aksama kadar çalıştırmıs ve iş çıkısı odasına cagırmıs ve işine son varmiş sormuş ne sebeten diye yanıt alamamış nedır bu ya nasıl bır memlekette yasıyoruz hepımız kardes deyılmıyız acıga neden acık sın dıyomuz yoooo neden basortulu kardeslerımızın sosyal yasamları kısıtlanıyo sorarım sıze gerekırse başbakana bile yazıcam bu konuyu saygılar herkeze......

siyah gül 07
08-05-2008, 15:25
ARKADASLAR BENIM AKRABAMIN KIZ HAKLA ILISKILERI BITIRDI VE İŞ BANKASINDA ÇALIŞMAYA BAŞLADI HERGUN ESENLERDEN KALKIP BUYUK CEKMECEYE GIDIP GELIYORDU BANKAYA GIRMEDEN KIZ ARKADASININ EVINE UGRAYIP BASINI ACMAK ZORUN DA kalıyordu banka ya oyle gırebılıyordu iş bankası 1 ay gıttı ama gerızekaglı banka yonetıcılerı kızın acık gıyınmedıgınden supelenıp gızlıce gozlemcı takarak pesıne gorup herseyı anlatmış mudure mudurde aksama kadar çalıştırmıs ve iş çıkısı odasına cagırmıs ve işine son varmiş sormuş ne sebeten diye yanıt alamamış nedır bu ya nasıl bır memlekette yasıyoruz hepımız kardes deyılmıyız acıga neden acık sın dıyomuz yoooo neden basortulu kardeslerımızın sosyal yasamları kısıtlanıyo sorarım sıze gerekırse başbakana bile yazıcam bu konuyu saygılar herkeze......

Doğrudur arkadaşım 9 ay işsiz gezdim ben başörtülüyüm diye bir doktor dahi yanında çalıştırmak istemedi bir avukat olmaz başörtülüsün dedi bu ve buna benzer bir sürü vaka çok iyi anlıyorum inşallah onun deeğrini bilebilecek bu haliyle çalışabilceği bir iş bullur Rabbim yardımcısı olsun :(

Deniz.Feneri
08-05-2008, 17:14

başbakana yazman neyi değiştirecek ki? Bu uğurda partimiz kapanıyordu az daha. Elin kolun bağlı da duramazsın tabiki onlardan gelecek ekmek parası gelmez olsun. Sadece güneşin doğuşunu bekleyeceğiz hakkımızı arayıp savunacağımız ve sonunda gülen tarafın bizim olacağımız zamanı beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok.Umutsuzca konuşmuş olabilirim hatta bundan ötürü belki suçlarsınız beni ama sonuçta başörtüyü istemeyenler kim başmuhalefet chp. iş banklası ile ilgileri o kadar büyük ki yönetici grubu chp kaynıyor hep.

denizfeneri
08-05-2008, 21:08
nice yıllara kardeşler.forum inş onları yirmileri kutlar

adaşım çok haklısın.biraz zamana ihtiyaç var.elbet bu düzen değişecek.az kaldı allahın izniyle.zalimlerin bir hesabı varsa allahın da var ;)