Orijinalini görmek için tıklayınız : AK PARTİ FORUM YÖNETİMİNİN EKİP ARACI
http://img63.imageshack.us/img63/6973/im733zw6.jpg
-
Bu aracı kullanacak bir babayiğit şoför var mı ki aramızda :w:
Bu araba bizim yollarda gidemez yaff...Ayrıca bu limuzin benzeri dehşet derecedeki büyük araç AkpartiForumun hepsini alır, okkkadar büyük yani. Şakkka mı bu?:D
Ben talibim ağır vasıta ehliyetimde var :w:
Ben talibim ağır vasıta ehliyetimde var :w:
Yalnız bu araç Türkiye yollarında gitmez ak parti habire yol yapıyor ama yine de yetmez bu aracın uçması lazım lütfen aramızda pilot olan varsa geçsin direksiyona :D
Yalnız bu araç Türkiye yollarında gitmez ak parti habire yol yapıyor ama yine de yetmez bu aracın uçması lazım lütfen aramızda pilot olan varsa geçsin direksiyona :D
Yahu bu körüklüdür otobüs gibi gel anlaşalım:merhaba:
Yahu bu körüklüdür otobüs gibi gel anlaşalım:merhaba:
Anlaşalım anlaşmasına da bu araç % 99 kaza yapar Türkiye yollarında sen çarpmazsan mutlaka biri sana çarpar :w:
FarukARSLAN.
02-24-2009, 05:38
Şöföör şöfööör şöfööörr.. Özgün özgün özgünnn..
Görür inşallah bu konuyuu :D
ehliyetin kralıda olsa yine süremezsiniz :w::w::w:arabanın tekerliklerini beğenmedim yöneticilere bu arabayı yakıştıramadım :w::w:
Üç mevsim
03-05-2009, 06:32
Eliyet meliyet istemez kardeşim, çekilin :cool: Bırakın bana, açılın bakalım şöööyle :yehoo:
Ama biri muavin olmalı, bu arabaya bir muavin de yetmez gbi sanki, bütün forum muavin olursa ancak :karasız:
Tecrübem var Frauk biliyo, iyi sürerim bu mereti:utandım:
Manga_Sym
03-05-2009, 18:00
Ya ne klas bir arabaymış o öyle... Kullanmaya taliplere şimdiden kolay gelsin...:D:D:D
25-01-89
03-05-2009, 22:52
bu ne biçim şey ya ,kullanılmıyodur zaar:) hem biz ak'lar en'lerin peşindemiyiz ki :)
bize yakışmaz oyle şeyler.....
Eliyet meliyet istemez kardeşim, çekilin :cool: Bırakın bana, açılın bakalım şöööyle :yehoo:
Ama biri muavin olmalı, bu arabaya bir muavin de yetmez gbi sanki, bütün forum muavin olursa ancak :karasız:
Tecrübem var Frauk biliyo, iyi sürerim bu mereti:utandım:
;1 ;1
Necip Fazıl
04-10-2009, 19:28
Muhtemelen bu restorant olarak kullanılıyodur...
İnsanlar bu tip ilginçlikler bularak ilgiyi artırabiliyorlar...
:saygılar:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.