Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti Forumda ne isterdiniz??
Degerli Arkadaslar ;
Ar-Ge calismalarimiz icin sitede egilimi ölcülüyoruz..Bu nedenle sizlerde kendi gözlemlerinizle bize yardimci olursaniz seviniriz..
Yapmaniz gereken tek sey Ak Parti Forumda hangi konularda eksiklik var, Hangi konulara agirlik verilmeli gibi sorulara ankette uygun cevap vermeniz..
Cevaplariniz bizim calismalarimizda yol gösterici olacatkir..amacimiz forumu en üst seviyeye getirmek buda siz degerli üyelerin destegiyle olur..
3 sikki isaretleyebiliyorsunuz.. birde yaptiginiz oylamalara mümkünse kücük aciklamalar getirilirse memnun oluruz..
saygilarimla..
oy kullanan arkadaslar bir zahmet yorumuda esirgemeyelim 8)
Necip Fazil
12-09-2007, 15:26
İlim, irfan, saygı, hürmet, anlayış, ön yargılı olmama, Siyaset, Ekonomi ... vesaire vesaire ...
VesseLam
Onlybullet34
12-09-2007, 15:31
Teşkilatların geniş katılımlı foruma katılıması , eğitim ve kültüre ağırlık , en önemlisi Vizyon .
İlim, irfan, saygı, hürmet, anlayış, ön yargılı olmama, Siyaset, Ekonomi ... vesaire vesaire ...
VesseLam
bunlar senin gibi degerli üyelerin daha aktif olmasiyla artacaktir güzel insan..
Necip Fazil
12-09-2007, 15:38
Estağfurullah, nedendir bilmiyorum soğuyoruz, soğutuluyoruz ... Hayırlısı Allah'tan.
VesseLam
Estağfurullah, nedendir bilmiyorum soğuyoruz, soğutuluyoruz ... Hayırlısı Allah'tan.
VesseLam
insallah hersey yoluna girecek güzel kardesim..biz icimizdeki samimiyeti öldürmeyelim bunlar düzelecek seyler..
bı yazı dızısı kosesı olsa nasıl olur..haftada bır guncellenen..bılır kısıler tarafınadan cesıtlı konularda tarafsız yazılan...tamamen bılgılenmek amaclı...
mesela turk sıyası tarıhı olabılır bu konulardan bırı...cumhuruyet donemınden sonrası..ama yasanan her turlu olay belgelerıyle yorum katmadan sunulcak...
tabı daha cesıtlı konularda da olabılır...
nasıl olur..
bı yazı dızısı kosesı olsa nasıl olur..haftada bır guncellenen..bılır kısıler tarafınadan cesıtlı konularda tarafsız yazılan...tamamen bılgılenmek amaclı...
mesela turk sıyası tarıhı olabılır bu konulardan bırı...cumhuruyet donemınden sonrası..ama yasanan her turlu olay belgelerıyle yorum katmadan sunulcak...
nasıl olur..
arastirma tarzimi diyorsun yoksa referat tarzimi yani sunum seklindemi..
aslinda güzel olur mesela kendimden örnek vereyim benim hakim oldugum bir konuda bir gün sunum yapilir, yazilar aktarilir daha sonra üyeler sorularini sorar..
ayni sekidle diger üyeler kendi alanlarinda sunumlar yaparlar..
Onlybullet34
12-09-2007, 15:50
VesseLam
Sigarana karışanmı var :) :)
Necip Fazil
12-09-2007, 15:50
Burası basit bir forum olsa belki çoktan yol almıştık ama davamızın mekanı ... Herşeye EywAllah diyoruz. Sizin gibi güzel insanların burada görev alması oldukça manidar. Bizde sizden gelenlere EywAllah deriz.
VesseLam
Burası basit bir forum olsa belki çoktan yol almıştık ama davamızın mekanı ... Herşeye EywAllah diyoruz. Sizin gibi güzel insanların burada görev alması oldukça manidar. Bizde sizden gelenlere EywAllah deriz.
VesseLam
dava adami olmak zor kardesim..;)..bizler zoru secenleriz..kolayi herkes basarir önemli olan zoru basarmaktir güzel kardesim..
nasıl olur..
aslinda güzel olur mesela kendimden örnek vereyim benim hakim oldugum bir konuda bir gün sunum yapilir, yazilar aktarilir daha sonra üyeler sorularini sorar..
aslında benım dusuncemde dıger uyelerın katılımı yoktu..ama gelıstırılebılır tabı bu sadece bı fıkır...
teşkilatlandırma, siyaset ve köşe yazıları :( eksik bence...
ne zahmeti tabikide yorum yaparız abi....
din bölümnünde baya eksiklik var bence
tarihin daha fazla üzerinde durulması gerekio..
nasıl olur..
abi mesela sivil anayasa konusunda özetlenmiş kısaltılmış bir paylaşım yaptık kimse soru sormuyor tartışmıyor..başörtüsü konusunda mangalda kül bırakmayanlar yasayı okumadılar bile...ben emek sarfettim okuyun falan demiyorum ama akpartinin sitesinde nasıl olur da buna ilgi gösterilmez anlayamıyorum..
teşkilatlandırma, siyaset ve köşe yazıları :( eksik bence...
evet teskitlatlarla iliskimiz cok düsük..oysaki aramizda teskilatci bir cok arkadas var hatta bir cok genclik baskanida var bu iliski siki tutulmali..
bunun üstünde durulmali ;)
ne zahmeti tabikide yorum yaparız abi....
din bölümnünde baya eksiklik var bence
biraz acar misin ne gibi bir eksiklik..naisl katilim arttirailabilir..
bu arada gecmis olsun 8)
nasıl olur..
abi mesela sivil anayasa konusunda özetlenmiş kısaltılmış bir paylaşım yaptık kimse soru sormuyor tartışmıyor..başörtüsü konusunda mangalda kül bırakmayanlar yasayı okumadılar bile...ben emek sarfettim okuyun falan demiyorum ama akpartinin sitesinde nasıl olur da buna ilgi gösterilmez anlayamıyorum..
orasi öyle kardes o yüzden bu konunun üstüne düsük ya..önce sorunlar tespit edilecek sonra üzerine gidilecek..
su sunum olayi benim aklima yatti mesela bir yazar, sair hakkinda hersey arastirilir daha sonra o kisi bu konuyu bizlerle paylasir, bizde konuya katkida bulunabilir, konu üzerinde tartisabiliriz..
oguzdesouza
12-09-2007, 17:12
teşkilatların katılımı çok az.Belki de teşkilatlar daha böyle bir forum sitesi olduğunu bilmiyor.Tanıtıma önem verilerek teşkilatları foruma çekebiliriz.
Genel Kültür ve videolar bölümüne önem verilmeli .
teşkilatların katılımı çok az.Belki de teşkilatlar daha böyle bir forum sitesi olduğunu bilmiyor.Tanıtıma önem verilerek teşkilatları foruma çekebiliriz.
Genel Kültür ve videolar bölümüne önem verilmeli .
evet ayni noktaya temas etmissin..teskilatlanindirma..
oylarimizi kullanalim lütfen..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.