Orijinalini görmek için tıklayınız : AK PARTİ GENÇLİĞE İSİM ARANIYOR
odeon2003
06-08-2009, 18:22
Arkadaşlar AK Parti Gençleri olarak Ak partinin Gençlerine Hitap edebilecek Bulunduğunuz Yörelerde Bir Dernek Vakıf Veya Lokal Kuracak Olsanız İsmimize Ve Duruşumuza Yakın Olarak bizi Temsil edecek Hangi İsmi kullanırdınız. ? ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
Ertuğrul ÖZGÜL
06-08-2009, 18:24
Vatan aşıkları olabilir mi? yada Beraber yürüyenler başbakanın beraber yürüdük biz bu yollarda sözüne atfen...
Aslın güzel şeyler varda kullanıldığı için olmaz...
fazla düşünmeden cevaplıyorum mazur görün ama;
Aydınlığa Acık Karanlığa Kapalı
Basharflerinden AAKK Olabilir ya da;
Akgençlikten AKG olabilir :)
Kolay gelsin...;1
odeon2003
06-08-2009, 18:35
Arkadaşlar paylaşımlar Güzel Fakat Daha değişik Daha Kısa ve akılda kalıcı Bir şey olmalı ki Karşıdan Gören İşte Bunlar onlar,
Onlar ......???....... diyebilmeli
ÖRNEK (YENİÇERİLER)
Arkadaşlar paylaşımlar Güzel Fakat Daha değişik Daha Kısa ve akılda kalıcı Bir şey olmalı ki Karşıdan Gören İşte Bunlar onlar,
ÖRNEK (YENİÇERİLER)
akıncılar nasıl ;;)
ATmaCA53
06-08-2009, 18:41
ak yenilik gençlik kolları
Özgür Çağrı
06-08-2009, 18:54
Akıncılar olabilir
veya
Ak Ocakları
Ak Ocakları
furkan ocakmocak farklı seyler cağrıstırabilir :w:
ocak kavramı siyasal örgütlenmede milliyetçi kanat tarafından kullanılıyor.
fakat partimiz merkez partisi...
;1
Ertuğrul ÖZGÜL
06-08-2009, 19:02
Akıncılar olabilir
veya
Ak Ocakları
Akıncılar kullanıldı galiba...
bi ara milli görüş gençleri tarafından...
Özgür Çağrı
06-08-2009, 19:40
Akıncılar kullanıldı galiba...
bi ara milli görüş gençleri tarafından...
Milli Selamet Partisi Gençlik Kollarıydı fakat Msp nin taban kitlesi şu anda ak partide bulunduğu için farketmez
Favorim Akıncılar
http://www.dirilisnesli.com/resimler/galeri/178.jpg
Ayrıca Başbakanımızda Akıncıydı :saygılar:
Özgür Çağrı
06-08-2009, 19:41
furkan ocakmocak farklı seyler cağrıstırabilir :w:
ocak kavramı siyasal örgütlenmede milliyetçi kanat tarafından kullanılıyor.
fakat partimiz merkez partisi...
;1
Enes :hihi2: Ocak olmaz gerçekten :olmaz: Mazaallah adından bela bulaşır :V
Özgür Çağrı
06-08-2009, 23:45
Bu kadar güzel ve ilgi çekici bir konuya bu kadar az ilgi
Olmaz Olmaz ! Van Münüt Ak gençlik
Azıcık ilgi gösterelim açılan konulara
Abdullah KAÇ
06-08-2009, 23:50
İsim Zaten Belli.
AK Gençlik Lokali
AK Gençlik Derneği
Yektâ-Ak
06-09-2009, 00:20
ÖRNEK (YENİÇERİLER)
Arkadaşım Yektâ anlamı eşi ve benzeri olmayan tek ve benzersiz anlamındadır bu uygun olabilir :)
Arkadaşım Yektâ anlamı eşi ve benzeri olmayan tek ve benzersiz anlamındadır bu uygun olabilir :)
Bu sıfat biraz manasız bana göre, bu alan için..Zira Allah'a ait olan bir kavram..
Yektâ-Ak
06-09-2009, 00:35
Bu açıdan bakarsak çok şey aynı manayı ifade ediyor,nitekim ameller niyetlere göredir ;)..neyse zaten sadece bir fikirdi..beğeniledebilir beğenilmeyedebilir..
Uzatmak gayretinde değilim de.. Bence biraz daha dikkat etmek gerekir, bu ve benzer manalar ifade eden kelimeler....Genel manada söylüyorum bunları.. Sizi hedef alarak değil..Neyse.. Benim ki sadece bir uyarı..
Blackflow
06-09-2009, 09:30
İsim Zaten Belli.
AK Gençlik Lokali
AK Gençlik Derneği
Evet belli diye biliyordum konu acayip gelmişti. Teşekkürler.
odeon2003
06-11-2009, 19:21
Arkadaşlar Yorumlar Güzel fakat daha yenilikçi Vizyonumuza ve misyonumuza yakışan isimler olursa daha güzel olur diye düşünüyorum çünkü Ak Parti Türkiye'nin Yeniliğe ve gelişmeye açılan penceresi değilmi _?
milletçi
06-12-2009, 12:12
Arkadaşlar AK Parti Gençleri olarak Ak partinin Gençlerine Hitap edebilecek Bulunduğunuz Yörelerde Bir Dernek Vakıf Veya Lokal Kuracak Olsanız İsmimize Ve Duruşumuza Yakın Olarak bizi Temsil edecek Hangi İsmi kullanırdınız. ? ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
tabiki muhafazakar demokrat gençlik derneğ
i
milletçi
06-12-2009, 12:13
muhafazkr dmkrt gençlk dernei
Necip Fazıl
06-24-2009, 19:03
AKıncılar... :cool:
Supraliminal
06-24-2009, 19:13
-AKP kurulurken size eskisinden daha iyi bir Türkiye, daha müreffeh bir ülke vadetmişti. Fakat geldiğimiz noktada hem ekonomik hemde moral motivasyon olarak daha kötü bir Türkiye ile karşı karşıyayız.
Akparti Hükümeti Türkiye ekonomisini Dünyanın en iyi 16.ekonomisi Avrupa'nın 6.büyük ekonomisi.Merak etme yeterince büyüyoruz.
Cumhuriyet tarihinin en gelişme gösteren ekonomisi Türkiye açısından.
56.binlere getirdi.
Doları 1.100 civarına çekti ;)
Aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan, 2002 seçimleri öncesinde iktidara geldiğimiz takdirde sadece 1 kere IMF ile anlaşma yaparız demişti. Fakat 2009 Türkiyesi halen daha IMF'den para dilenir oldu.
İmf'ye olan borcumuz 29 Milyar dolarken 7 milyar dolara indi.Senin o dilenme tabirin Ecevit için geçerli.
-Bir yanda "one minute" deyip popülizm ve şovenizm yaparken öte yandan one minute dediği siyonist israilin en büyük müttefiki olmuşlardır.
Yalan söleme iftira atma Müslümansan günaha girme !
İsrailin Gazze saldırısına en büyük tepkiyi Türkiye gösterdi Saçmalama !
-Monşerlere halk önünde karşı görünürken, perde arkalarında monşerler ne istiyorsa aynısını yapmışlardır.
Atmaya devam ediyorsun günaha girmekten vazgeç.Belgen varsa çıkar !
Diğer sölediklerine cevap bile vermiyorum onlar başlı başına uydurmasyondan ibaret .Cevap verdiklerimde aynı şekilde ama yalan dolanada sabretmek bi yere kadar.
Yaralı ülkenin başında uçuşan,son nefesini bekleyen "AK Babalar" grubu olabilir.
Necip Fazıl
06-24-2009, 19:22
Yaralı ülkenin başında uçuşan,son nefesini bekleyen "AK Babalar" grubu olabilir.
Bu yazı da senin forumdaki sonun olabilir... :güzel:
MuhafazAKar duruş...:cool:
nurullah
08-26-2009, 16:51
VATAN DELİLERİ=TEK TÜRKİYE DİZİSİNDE FAVORİ KELİME..
demcemal
09-08-2009, 15:00
avrasya gençlik nasıl?
ilhan4444
09-10-2009, 04:34
ben olsaydım apgençli olsun derim yani anamızın pak gençliği
ilhan4444
09-10-2009, 04:35
ben olsam apgençliği olsun derim yani anamızın pak gençliği ilhan güngör
●..eNes..●
12-12-2009, 19:52
genç tayyipler en iyisidir bence :) Akıncılar da çok güzel fakat o kullanılırsa irticacı derler ve bu partimiz için hiç te iyi olmaz.
By_iLHaNLı
01-09-2010, 01:18
Ak Yoldaşlar [AY],Yeni Akıncılar Birliği [YAB]..... Şimdilik bu ikisi aklıma geldi ;)
Erhan KARACA
01-09-2010, 01:37
CİHAD ! (http://www.facebook.com/video/video.php?v=105547916128017&ref=mf)
Erhan KARACA
01-09-2010, 01:38
CİHAD ! (http://www.facebook.com/video/video.php?v=105547916128017&ref=mf) جهاد
mervesar
01-09-2010, 02:57
http://i48.tinypic.com/35bdngo.jpg
http://i45.tinypic.com/xd3lx.jpg
Milli Selamet Partisi Gençlik Kollarıydı fakat Msp nin taban kitlesi şu anda ak partide bulunduğu için farketmez
Favorim Akıncılar
http://www.dirilisnesli.com/resimler/galeri/178.jpg
Ayrıca Başbakanımızda Akıncıydı :saygılar:
bir konuya açıklık getirmek istiyorum MSP yani Milli Selamet Partisi Erbakan Hocamızın MNP yani Milli Nizam Partisinin kapatılmasından sonra kurduğu şimdiki varisi ise Saadet Partisinin olduğu milli görüş tabanlı bir partidir. Akpartiyle hiçbir alakası kalmamıştır sadece birkaç siyasetci tamamiyle Milli Selamet partisinin tüzüğünden ayrılarak yeni parti kurmuşlardır o kadar. MSP ile Akparti ilişkilendirilemez.
ikincisi ise Akıncılar ismi hala ANADOLU GENÇLİK derneği tarafından kullanılmaktadır bu yüzden başka fikirlerer yönelmenizi tavsiye ederim.
Üçüncüsü ise sayın Recep Tayip Erdoğan milli görüş gömleğini çıkarttım açıklamasını yaparak akıncılıktanda istifa etmiş sayılır.
umarım yeterince aydınlatıcı olmuşumdur. SAYGILARIMLA.... :güzel:
Sadece birkaç!!! siyasetçi mi... Buna sadece gülünür... Sizin orada ''sadece birkaç'' deyimi kaç sayısına kadar kullanılıyor acaba...
Ayrıca Milli Görüşçülerle Ak Partiyi ilişkilendirmekten rahatsız olacak bir taraf varsa sanırım o Ak Parti tarafı olacaktır ;)
●..eNes..●
01-09-2010, 10:22
Şu anda kafama yatan bikaç isim var
Cihad Erleri
جهد ار لَر
Gönül Kervanı
Genç Tayyipler
Cengaverler :)
Sadece birkaç!!! siyasetçi mi... Buna sadece gülünür... Sizin orada ''sadece birkaç'' deyimi kaç sayısına kadar kullanılıyor acaba...
Ayrıca Milli Görüşçülerle Ak Partiyi ilişkilendirmekten rahatsız olacak bir taraf varsa sanırım o Ak Parti tarafı olacaktır ;)
işinize geld imi Milli Görüşün tabanı bizde diyorsunuz işinize gelmedi mi alakamız yok diyorsunuz. evet sadece birkaç kişi ayrıldı oda zaten hiç milli görüşcü olamamış olanlardı. Akparti ilk kurulduğu günden beri bas bağıran biziz onlar milli görüşcü değil olmazda diye. halada bağırıyoruz FARK VAR diye ama ne yazıkki toplumda hala onlar milli görüş öğrencisi diye övünen saf halkımız çoğunlukta başta benim çevremdeki insanlar. ben hala Tayyip Erdoğan'ı görünce Erbakan'ın öğrencisi diye gururlanan Akpartilileri görüyorum çok üzücüdürki sayılareıda az değil. bu da halkımızın siyasetten pek anlamadığının göstergesi.
işte ondan biz diyoruz FARK VAR diye. SAYGILARIMLA.:güzel:
(not: konuyu katledip başka alanlara çekmemek adına birdaha cevap yazmıyacağım.)
ENES_CAN_AK
01-09-2010, 15:49
AkTürkler...
AkAnadolu...
aslında en güzeli ak gençler..
işinize geld imi Milli Görüşün tabanı bizde diyorsunuz işinize gelmedi mi alakamız yok diyorsunuz. evet sadece birkaç kişi ayrıldı oda zaten hiç milli görüşcü olamamış olanlardı. Akparti ilk kurulduğu günden beri bas bağıran biziz onlar milli görüşcü değil olmazda diye. halada bağırıyoruz FARK VAR diye ama ne yazıkki toplumda hala onlar milli görüş öğrencisi diye övünen saf halkımız çoğunlukta başta benim çevremdeki insanlar. ben hala Tayyip Erdoğan'ı görünce Erbakan'ın öğrencisi diye gururlanan Akpartilileri görüyorum çok üzücüdürki sayılareıda az değil. bu da halkımızın siyasetten pek anlamadığının göstergesi.
(not: konuyu katledip başka alanlara çekmemek adına birdaha cevap yazmıyacağım.)
Haklısınız fark olduğu konusunda hemfikiriz, yaklaşık 15-16 milyon oy oranı kadar bir fark var...
Hala tarihleri boyunca %20 yi geçememiş milli görüşçülerin Ak Partinin oylarını Erbakan Hoca sayesinde aldıklarını söylemesi düştüğünüz acı ve komik durumun bir göstergesi olsa gerek.
Siz ülke genelinde siyasetten alayan yaklaşık 500 bin kişi olarak anlamaya devam edin, varın diğerleri anlamasın...
İntifada
01-10-2010, 21:25
AlnıAK Gençlik
●..eNes..●
01-13-2010, 00:17
İsim aramaya gerek yok diye düşünüyorum artık.AK GENÇLİK en güzeli
Ak Gençlik isminden sıkıldıysak aktif gençlik olabilir:):)
●..eNes..●
01-13-2010, 01:51
http://img97.imageshack.us/img97/1102/akglogo.png
AK GENÇLİK
yeni akıncılar birliği bence de güzel
haldunbarış
09-08-2011, 18:22
IŞIK SÜVARİLERİ OLABİLİR:)
Yıldırım
09-20-2011, 02:15
Akgençlik de yapıştır gitsin...
Hyilmazer
11-27-2011, 04:12
Gençlerin Toplanacağı, Hep beraber vakit geçirebileceği,Eğitim alabilecekleri,Sohbet edebilecekleri Bir organizasyon kurulması lazım bu faaliyetlerin yapıldığı Mekanlara da "AKYURT" denilebilir. Türkiye Gençliği AKYURT'larda Birleşiyor ve Gelişiyor? Yorumlarınızı bekliyorum.
Bu konu Hakkında AKİM e gerekli Müracaatı da yaptım arkadaşlar. Gençleri Sokaktan ve kötü alışkanlıklardan soyutlamak için Bir nevi Gelişim Tesisi gibi kullanılabilecek bu tür yerlere ihtiyaç var diye düşünüyorum.
RiKiTaRiNKi
12-02-2011, 03:30
Işık Burdan Yükselir
Ak Yoldaşlar
RiKiTaRiNKi
12-02-2011, 03:36
Fark vardıda ne oldu?Hocaya saygımız sonsuz biz nankör değiliz evelallah.Evet biz siyasetten anlamıyoruz siz anlıyorsunuzki 10 yıldır bizim oy verdiğimiz parti bu ülkede iktidar.
abdullah abii buraya yorum yazmis;D
ziyasahbaz
02-06-2012, 02:47
AYDINLANMIŞ GENÇLER
Engin Nalçakar
06-27-2012, 12:03
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem,
Gelenin keyfi için geçmişe asla sövemem.
Biri ecdadıma saldırdı mı hatta boğarım,
Boğamazsam hiç olmazsa yanımdan kovarım.
Üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam
Hele hak namına ölsem haksızlığa tapamam.
Yumuşak başlı isem kim demiş uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum.
Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim,
Adam aldırma da git, diyemem aldırırım
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım.
Mehmet Akif Ersoy (http://www.blogcu.com/manager/Tarihe_san_ver/MEHMED_AKiF.htm)
Engin Nalçakar
08-14-2012, 23:22
MİLLETİN ADAMLARI
samilkilic
09-30-2012, 17:50
1) 2071 Gençleri
2) Adaletin Veliahtları
3) Geleceğin AK yüzleri
4) Genç AK'ıl Genç AK'ım Hedef 2071
5) Adaletin Geleceği
6) 2071 AK'ıncıları
---
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.