fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak Parti gençliği internet ortamında neden sayı olarak çok az? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti gençliği internet ortamında neden sayı olarak çok az?

ak çözüm
01-28-2009, 21:26
Başta Ak Parti forumda olmak üzere Ak gençlik bilgisayarla pek ilgili değil anladığım kadarıyla. İnternette biraz gezindi mi insan anlaşılıyor. Daha 10.000 i bile göremedik. Oysa ki bize hakaret etme hevesinde olanlar 100.000 lerle ifade ediliyor. Gerçi onların da tek etkili olduğu alan sanal alem. Ama bizlerin de biraz daha etkili olmamız gerektiğini düşünüyorum.

ak çözüm
02-02-2009, 16:54
Demek ki kimse neden böyle olduğunu bilmiyor herhalde.

FarukARSLAN.
02-02-2009, 16:59
İnternette azınlık olduğumuz kanaatinde değilim, yalnızca 'azınlık çok azgın'.. Olay bu...

son durak
02-02-2009, 17:09
İnternette azınlık olduğumuz kanaatinde değilim, yalnızca 'azınlık çok azgın'.. Olay bu...
aynen katılıyorum........

LâHuTî
02-02-2009, 17:26
İnternet ortamında azınlık çoğunluk o kadar da önemli değil aslında.
Sonuçta yayılmacı ve yanıltıcı bir ortam internet alemi..

ak61
02-02-2009, 19:30
Aslında varoşların partisiyiz, bizim %60-70 oy aldığımız yerlerde internet değil doğru düzgün yol yok.Tabiki batıdada AKP li var ama işte sayıca baskın değiliz o kadarda.

ishakyilmaz
02-02-2009, 19:35
Benimde özelikle üzerinde durduğum önemli bir konu.Bilgi toplumunda yaşadığımız y.y da insanlar hemen her an bilgisayarlarının başında,internette dünyayı dolaşmaktadırlar.Ve bu hergeçen gün sayısızca artmaktadır.Kardeşimizin sitemini bu doğrultuda doğru görüyorum.Ama hamdolsun bilinçli ve dürüst geçnlerimiz kardeşlerimiz sayesinde her geçen gün gelişmekte,büyümekte Akpartiforum...Çok kısa bir zamanda sanal alemin tek ve vazgeçilmez adresi olacaktır.

....tuğbA.....
02-02-2009, 20:01
evet ben senelrdir ak particiyim ama malesef yeni farkettim ben burayı ..............
kendime çok kızıyorum aslında hayat koşuşturmacasında böyle atlamalar oluyor normaldir ama keşke daha önceden görseydim .................
Ben burayı facebooktan aldım burdan bir arkadaş Dolunay.kadim'di
sanırım, eklemiş bir bakayım dedim hemen kaydoldum...............

ak_cag
02-02-2009, 20:47
bu form icin emegi gecen herkese tesekurederim.

Cerrah
02-02-2009, 22:53
Çok Katılıyorum.Özellikle Site olarak çok değişik projelere imza atılması gerekiyor.

Efkâr-ı Mütemadi
02-02-2009, 23:21
Ben Ak Parti'li olmama rağmen, facebookta vs. bunu belli eden gruplara katılamıyorum. Çünkü insanlar tarafından dışlanıyor ve yobaz olarak değerlendiriliyorum.Hatta alay konusu bile oldum. Diyeceksiniz ki bu kadar önemli mi arkadaş. Herkesin bulunduğu ortam farklı maalesef ki etrafımda o tarz insanlardan başka kimse yok ki bu benim suçum değil..

Şimdi baktım da, bu son olaydan sonra Facebookta kurulmuş Ak Parti'ye destek veren grupların hem sayıları hem üyeleri arttı.

tugba_007
02-02-2009, 23:34
Gençlik msn, facebook, müzik, ödev vs dışında bilgisayarı yani dolayısıyla interneti pek kullanmıyor.(Sözüm meclisten dışarı) Bir sebebi bu olabilir.Bunu önlemek için gençliğin hayata bakış açısı değişmeli.
Ak Gençlik ne tam anlamıyla bilinçli ne de heveslerinden arınmış durumdadır.

Bir diğer sebebi de forum içerisindeki kırgınlıklar veya saygı eksikliği olabilir. Bu da forum içierisindekilerin kendileri hakkında düşünmesi gerektiği ayrıca bir konu.

akmmr
02-02-2009, 23:50
Çok Katılıyorum.Özellikle Site olarak çok değişik projelere imza atılması gerekiyor.
arkadaşa katılıyorum forum olarak aynı ildeki arkadaşlar ortaklaşa birşeyler yapabilirler(yapıldığını biliyorum fakat birazcık daha aktif bir gençlik oluşturulabilir)çünkü gençlik yerinde oturamaz:yehoo::yehoo:

mhmtsntrk
02-03-2009, 17:48
sadece ınternet ortamında bu kdar kısı warsa kım bılır normal hayatta kac 100 binler wardır gülüm:D:D:DD

Yetkili Notu: Hitaplarımıza ve yazdığımzı harflere dikkat edelim lütfen. w,q gibi Türkçemizi bozucu harfler kullanmıyoruz.

....tuğbA.....
02-03-2009, 21:27
sadece ınternet ortamında bu kdar kısı warsa kım bılır normal hayatta kac 100 binler wardır gülüm:D:D:DD

sanal ortam hiçbirzaman gerçekleri tam olarak yansıtmıyor bunu haberlerinden bile anlıyoruz saçmasapan şeyler söyleniyor bazen............
ayrıca bazı gruplar var özellikle akpyi karalamak için oluşmuş kişiler ,,bazılarıda sırf müslümanları eleştirmek için daha neler neler......
hem ayrıca birkişi birkaç farklı isimle.... hatta kimbilir kaç farklı isimle ortalıkda dolaşıyor ...

kolbay
02-05-2009, 22:36
İnternet ortamı,gazete ve tv organları gibi kartel medyanın elinde...ben yıllardır internet kullanıcısıyım ve kendime ait web sitelerim var.İşin içindeyim yani.Ak parti olarak bence,teknolojiye önem verilmeli.

Birde eva ya çok çok katılıyorum..
Günümüzde afedersiniz,soyunmak,çıplak dolaşmak neredeyse,bir binayı boyayacak kadar makyaj yapmak ÇAĞDAŞLIK olarak nitelendirilirken (ki bu drum böyle olduğundan beri,taciz,tecevüz olayların artışına bakabilirsiniz)

Dine,islama,ALlaha peygambere yakın olan insanlar yobaz,gerici,sofu gibi tabirlerle karşılaşıyor.insanlar bu tarz yerlere nedne üye olmuoyr derseniz

O çağdaş ! insanların yanında yakınında çalışanı var,kartel medyada çalışan ekmek parası kazanan var.Belki de üye olup işlerinden atılmak istemezler.Dikkat edin ziyaretçi sayısı çok fazla forum.ama üye olmuyorlar.Onlar bizlerin Gizli destekçileri

bilgi müdavimi
02-05-2009, 22:48
Onlar cahiliye ile ilerliyorlar.Biz ise ilim ve bilimi 2 kanat yapıp ilerliyoruz.Biz kartal gibi yüksekten uçarız ve kelebek gibi sevimli oluruz.

ATmaCA53
02-05-2009, 22:56
arkadaşlar DURMAK YOK YOLA DEVAM, ALLAH izniyle bu seçimi kazandığımız taktirde herkesin buraya doluşacağını ve tebrik mesajları alacağımıza umut ediyorum.

bir site var yerel seçim ile ilgili anket yapılmış ak parti şuan birinci sırada, oy oranıda çok, bide site sahibi mhpli olunca artık bu kararı siz düşünün işte yerel seçim oy oranı http://www.satboard.org/625-siyaset-ve-politika/57776-anket-2009-yerel-secimlerde-oyunuz-kime-2.html

Morte
02-05-2009, 23:30
Gerçekten de sadece burada değil, internette her ortamda böyle, özellikle benim yaşıtlarımda bir aşırılık var, yani 18-20 yaş arası insanlarda falan. Ve bir de tarafsızken bunların arasına çekilenler... Bence internette daha da aktif olmalıyız, mesela facebook'da falan.