Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti Kadın Kollarına nasıl üye olabilirim?
öznur şahin
01-25-2009, 02:08
ben kadın kollarına üye olmak istiyorum nasıl olabilirim
ishakyilmaz
01-25-2009, 12:59
Öznur hanım bulunduğunuz ilçe veya il Teşkilatlarının kadın kolları birimlerine gitmeniz,ve düşüncelerinizi sunmanız kafidir.Teşkilatta bulunan hanım kardeşlerimiz sizlere yardımcı olacaklarıdır.
kardelen5050
02-06-2009, 10:10
Genel Başkan ve Başbakanımız Sn.Tayyip Erdoğan'ın talimatları gereğince "Belirlenecek herüç genel ve meclis üyesinden biri kadın olarak belirlenecektir" Koşullarını acaba Hangi il ve ilçe teşkilatları yerine getiriyor. Lİsteye Gİremeyen KAdınlar Ne yapmalı?
Davos'ta Haksızlığa tahammül edemeyen Bir Başbakan'ın Teşkilatlarındaki haksızlıklar nasıl çözülmeli?
ishakyilmaz
02-06-2009, 11:47
Genel Başkan ve Başbakanımız Sn.Tayyip Erdoğan'ın talimatları gereğince "Belirlenecek herüç genel ve meclis üyesinden biri kadın olarak belirlenecektir" Koşullarını acaba Hangi il ve ilçe teşkilatları yerine getiriyor. Lİsteye Gİremeyen KAdınlar Ne yapmalı?
Davos'ta Haksızlığa tahammül edemeyen Bir Başbakan'ın Teşkilatlarındaki haksızlıklar nasıl çözülmeli?
Genel olarak Başbakanımızın gençlere ve kadınlara siyasette verdiği önem tartışılmaz bir boyuttadır.Her alanda kendilerinin söz sahibi yapılmasını bizzat isteyen,teşkilatların her kademesinde görev almalarına olanak tanıyan,bu yerel seçimlerdede dediğiniz gibi kadın başkan adayları ile birlikte meclis üyeliklerinede seçilmelerini istemiştir.Gel gelgellelim listelerin yoğun olmasından dolayı bazı kişilerin yer alıp almadığına...Mutlaka kadınlar yer alacaktır ama hangisinin listede yer alacağına müktedir değiliz...O yüzden çok çalışı,başarınız diyorum;1
*medine*
03-27-2009, 16:51
hmm
bende düşünüyorum şu ara
inşallah nasip olursa öyle bir planım var kadın kollarına katılmak ve faydalı olabilmek isterim.
bende kadın kollarına üye olmak istiyorum.faliyetleri neler,ne yaparlar bi bilgniz varmı.nasıl üye olabilirim..
ishakyilmaz
04-01-2009, 12:44
bende kadın kollarına üye olmak istiyorum.faliyetleri neler,ne yaparlar bi bilgniz varmı.nasıl üye olabilirim..
Bulunduğunuz il veye ilçe teşkilatımıza uğramınız yeterlidir.Gerekli tüm bilgileri sizlere sunarlar.
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:08
Bugün bizim eve gelmişler.
Hediyede getirmişler.
Gönülden
02-20-2011, 01:12
Bugün bizim eve gelmişler.
Hediyede getirmişler.
Hüdaverdi bilgilendirme için bu başlığımı seçtin :) parti icraatlarınıda anlatmışlarmı bari...çukulata ve kahvemi getirmişler:hihi2:
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:17
Napam bunu gördüm :D
Bilmem,annem dedikodu yapmıştır :w:
Zıbarıyordum ben.
Başbakan bir yere gelcekmiş,oraya davet etmişler annemi.
Ha söz etmişler,özellikle sağlık alanında yapılan değişikliklerden.
Fazla da bişi sormadım.
Kahvatılık getirmişler.
Kahvatılık derken,masaya koymaya uyarayan şey.
4 tane porselen şeyi var.
Bişeyin üstüne koyuyorsun.
Üstünü de kapatıyorsun bir kapla.
Çok güzel sağlam şey.
Severim bende mutfak eşyalarını ;D
Dedim anneme beni niye çağırmadın,dedi rahatsız olurlardı pardüsülü insanlardı diye uyandırmadım seni :w:
Gönülden
02-20-2011, 01:21
Kahvaltılık setimi götürmüşler :karasız: bizden bir adım öndeler desenize biz çukulata ve kahveye talim ediyoruz :hihi2:
Neyse enazından icraatlerdende bahsetmişler...senin uyumanda yerinde olmuş kalkıpda ne yapacakdın Hüdaverdi :hihi2:
yav hüdo reyiz niye hortlattın başlığı;D
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:27
Evet kahvatılık seti.
Çok güzel,sağlamda baya.Pahalıdır kesin.
Çok beğendim ben :p
Örnek alın örnek ;D
Ne o siz etmiyor musunuz yoksa ?
Edecekelr tabi ki ;D
Çay içmeye gelmiyorlar sonuçta :p
Bilmem bilgialırdım,bilgi verirdim az bişi yoksa ne yapıcam oturcak halim yok ;D
Iyy sevmem kadım ortamını çen çen çene :w:
Hortlattık bir kere geri dönüşümü yok artık :w:
de hayde yapıştır...
gerçi bizim burda biz sadece kahve götürüyoruz...
bu sefer bayrak ve afiş çalışması yapılmayacak..
herhalde bu şekilde reklam yapılıyor...
daha iyi olmuş...
Gönülden
02-20-2011, 01:32
Onların ilçe zengin sanırım :) bizimkiler biraz cimri davranıyor hediye konusunda...biz bilgiye susamış gönüllere partimizi anlatıyoruz daha ne olsun :w:aç gözlü davranıp içilen bir bardak çaya göz dikmeyin bakem ;1
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:34
Aga senin ne işin var kadın kollarında yahu :w:
Kahve sökmez ama bir kutu fıntıklı 2 ü bir araya versinler tamamdır ;D
Bayrak ve afiş mi veriliyordu ? veriliyorsa işe yaramaz bunlar asla.
Durun hele fotosunu çekeyim de çatır çatır ortadan cart diye çatlayın:p
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:37
Onların ilçe zengin sanırım :) bizimkiler biraz cimri davranıyor hediye konusunda...biz bilgiye susamış gönüllere partimizi anlatıyoruz daha ne olsun :w:aç gözlü davranıp içilen bir bardak çaya göz dikmeyin bakem ;1
Kağıthane bizim ilçe.Belediye başkanı da ak partili,bizim mahallenin eski elemanlarından.Bu yüzdne sevilir,oyları toplar,hizmeti de harika vallah.
Kollukların beledi ile ilişkisini bilmeme anlamam ama destek veriyordur belki ;D
Eskiden chp imiş burası ama bakalım biraz araştırayım önceki seçimlerde hangi partiye ne akdar oy verilmiş.
Yerel seçimlerde hep ak parti çıktı Fazlı Kılıç :güzel:
la benim kadın kollarınla işim yok;D
ev ziyaretlerinden bahsediyom ben...
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:43
Erkeklerde mi yapıyor :S
Erkeklerin ne işi var yahu ev ziyaretlerinde ;D
Erkek kolları neden yok ? Kadın erkek eşit değil mi ;ı:
Gönülden
02-20-2011, 01:45
Hüdaverdi kahve dağıtan herkesi kadınkollarına koydu gitti Ebubekir kardeşim :) ana kadaemede dolaşıyor varmı öyle oturmak :)
Kağıthane gerçekten güzel çalışan teşkilatlardan...bu sene boş işlerden çok birebir halk ile içiçe olup icraatları anlatmak esas alındı Hüdaverdi.. ama senin gibi iki kahveye meraklı olanda çok ;D
diğer birimler bizde aga;D
kadınlar kadın kollarında;D
Hüdaverdi kahve dağıtan herkesi kadınkollarına koydu gitti Ebubekir kardeşim :) ana kadaemede dolaşıyor varmı öyle oturmak :)
Kağıthane gerçekten güzel çalışan teşkilatlardan...bu sene boş işlerden çok birebir halk ile içiçe olup icraatları anlatmak esas alındı Hüdaverdi.. ama senin gibi iki kahveye meraklı olanda çok ;D
teşkilatçılar belli oluyor;D;D;D
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:49
Hee bir kahvenin 40 yıl hatırıyla yola çıakrakten veriyorlar olsa gerek ;D Valla bana chp bile fındıklı 3-4 kutu kahve verse oylarımı onlara veririm ;D Valla kısmı,verseler kısmı içindi,vermem tabi atarım kazığımı :w:
Kadın kolları iyi çalışıyor ama ak nokta berbat durumda yerini mekanını bile bilmiyorum belli başlı kişiler belli ki sahiplenmiş sadece kendi aralarında dolanıyorlar.Bunu kazlı çeşme mitingine giderken gördüm.
Referandumda da chp nin arabası eksik olamzdı,gerçi bizim arabalr da baya gezdi ama sonlara bıraktılar :@
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/401.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/404.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/405.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/20/402.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:51
İçleri dolu olsaymış tam olurmuş :w:
Ama sanırımsadece üyeler içindir bu ? Annem üye çünkü.
Üye olmayanalra daha ucuz şeyler götürülüyordur,kahve gibi heralde ?
reyiz işi bilmiyorsun sen;D
ben bi gecede 4-5 nokta gezdiğimi biliyorum..
hepsini galayana getiriyorduk;D
coşkulu adamlar lazım oraya;D
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:53
Galyana derken nasıl getiriyordunuz la at yarışı gibi bir şey mi yapıyordunuz heycan dolu :p
Hiç alakam olmadığı için bilmemem doğal yaw,sevmem öyle ön planda olmadığım işler içerisinde olmayı :p
Gönülden
02-20-2011, 01:54
Tabakları gözümüze sokmana gerek yok Hüdaverdi :) anladık zengin ilçe Kağıthane..
Ak noktalara üye yapmak için çok iyi çalışmalardan onada adam lazım kaç ay önceden başlayınca başında bekletecek adam bulamıyoruz vesselam..
Ayıpsın Hüdaverdi üye olmayanlara diye bir olay yok sadece Kağıthane musluğun ağzını açmış :neki:
galayan derken AK Parti müziklerini yükses sesla çaldırıyorduk..
hemen bayrak ve afiş çalışması...
ortalığı bir hareketlendiriyorduk tamam işte...
birde sempati çekmek için özellikle üye olmayanlara gidiyorlar...
Hüdaverdi
02-20-2011, 01:59
Tek tek parça halinde de çekecektim de neysee dedim :w:
Kuşlarıma yem verselerdi keşke daha hayırlı olurdu :p
Ak parti adam bulamıyorsa ooo diğer partiler napıyor onu merak ediyorum ;D
Gerçi ak parti de particilik gibi bir şeyde yok,ak partili olan her yerde partili olduğunu da göstermeyi sevmiyor bununda etkisi vardır ;D Takım tutar gibi particilik anlayışı yok.
Yok yaw belki chp li olacak,üye olmayana da ayrı muamale illa ki lazım bana göre ;D
Yoksa kadın evden kovar,hediyeyi de alır vermez :w: Vallah benim gözüm kalır ;D Parti parası bu çöpe gitmesin :p
Hüdaverdi
02-20-2011, 02:01
galayan derken AK Parti müziklerini yükses sesla çaldırıyorduk..
hemen bayrak ve afiş çalışması...
ortalığı bir hareketlendiriyorduk tamam işte...
birde sempati çekmek için özellikle üye olmayanlara gidiyorlar...
İşin sonunda da toplanıp baklava olayı yapacaksın tam olacak ;D Aktif olamayan üyelere gitmekte fayda var.Sonrasında üye olmayanlara gidilcek ebet yoksa verim alınmaz ;D
hee ben diyorum mangal partisi yapalım diye..
Başkan fırça atıyor..
işin gücün mangal diye;D
Hüdaverdi
02-20-2011, 02:09
Başkanı değiştirin ;D
İlk bahar da geliyor,seçim öncesi piknik gibi organizasyonların yapılmasında baya fayda var :güzel:
kubragunes
02-20-2011, 02:12
s.a balıkesir gençlik kolları nerede acaba ben balıkesir merkezde okyorum üniversite ögrencisiyim yardımcı olursnız sevinirim
aman aga yapılmasın boşver...
uzak kalsın...
s.a balıkesir gençlik kolları nerede acaba ben balıkesir merkezde okyorum üniversite ögrencisiyim yardımcı olursnız sevinirim
nette bakıp adresi alabilirsin:güzel::güzel:
Hüdaverdi
02-20-2011, 02:19
Yapılsın aga ne güzel olur vallahi.
Hoşsevmem bilmediğim ortamları ama güzel olur bence ;D
s.a balıkesir gençlik kolları nerede acaba ben balıkesir merkezde okyorum üniversite ögrencisiyim yardımcı olursnız sevinirimMerkez ilçe başkanlığından bilgi verirler.
Gençlik kollarına baktım adres tel vs. bulamadım.
http://akpartibalikesir.com/?iletisim/0/Ak_Parti_Iletisim_Bilgileri
İntifada
02-20-2011, 02:21
konuda sohbete dönmüş...
yapın gerekeni yoksa şikayet ederim he...
Kağıthane bizim ilçe.Belediye başkanı da ak partili,bizim mahallenin eski elemanlarından.Bu yüzdne sevilir,oyları toplar,hizmeti de harika vallah.
Kollukların beledi ile ilişkisini bilmeme anlamam ama destek veriyordur belki ;D
Eskiden chp imiş burası ama bakalım biraz araştırayım önceki seçimlerde hangi partiye ne akdar oy verilmiş.
Yerel seçimlerde hep ak parti çıktı Fazlı Kılıç :güzel:
Nasıl yani ??? Bende Kağıthane de oturuyorum ama bize gelen giden yok yıllardır ! Sinir ediyorlar beni.
Hüdaverdi
02-20-2011, 02:37
Çağlayanda oturmuyor musun sen ?
Şişli ye bağlı sanırım çağlayan.
Gürsel Mahallesi sakiniyim ben.
Hem nereye bağlı olduğumu bilmesem ne diye Kağıthane yazayım ??? !
Hüdaverdi
02-20-2011, 02:43
Tel aç gelirler o zaman :güzel:
merve git teşkilatı bas;D
İntifada
02-20-2011, 02:47
mhpye sivaslı adayı var diye oy at sonra teşkilat nerede de...
hakket öylemi yav;D
vay toprakçı vay;D
EpiVaTeS
02-20-2011, 02:58
Teşkilat olarak bitmiş durumdayız...
Yönetimde olanların çoğu godoman ve menfaat peşindeler...
Özellikle belediyelerde rant savaşı dönüyor...
buna uyuz oluyorum...
biz bunun için bu partide değiliz...
Zahidegül
02-27-2011, 19:36
bende düşünüyorum inşAllah.
Delilin NuR
02-27-2011, 20:52
Teşkilat olarak bitmiş durumdayız...
Yönetimde olanların çoğu godoman ve menfaat peşindeler...
Özellikle belediyelerde rant savaşı dönüyor...
buna uyuz oluyorum...
biz bunun için bu partide değiliz...
Katılıyorum...
aktif üye olmak istiyoruuum :hmm ne yapmam gerekiyor :karasız: sadece elinde bilgisayar oturmak istemiyorum :neki: faaliyetlere etkinlklere katılmak istiyorum :V geç bile kaldım :ayutandım:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.