fatih kısaparmak balon baskılı balon 'AK Parti kapanmasın' diyemedi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'AK Parti kapanmasın' diyemedi

Ak_Kelebek
07-30-2008, 11:19
DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ‘AK Parti’nin kapatılmasını ister miydiniz?’ sorusuna, ‘Kimse Cumhuriyet elden gitsin diye durup bakmaz” diyerek, kapatılması gerektiğini ima etti.

SKY Türk televizyonunda Enver Aysever’in sunduğu Aykırı Sorular programına katılan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ‘AK Parti’nin kapatılmasını ister miydiniz?’ sorusuna, ‘Kapatılmasını istemiyorum’ diyemedi.

Sezer, “Ben şimdi hukuken bir şey söylemek istemiyorum. Kimse, Cumhuriyet elden gitsin diye durup bakmaz. Biz bu sürece gelmesini istemezdik. Başbakan’ın gidişatı çok kötü. Başbakan erkler ayrılığını ortadan kaldırıyor. Demokrasimizi korumamız lazım” diyerek, AK Parti’nin kapatılması gerektiğini ima etti.

Sezer, DSP’nin Ecevit döneminde Gülen cemaatiyle olan ilişkileri konusunda da, “Sayın Ecevit, ‘Beni niye böyle gösteriyorlar’ derdi. Bu konuda çok fazla bilgim yok” dedi.

habervaktim.com

Gönülden
07-30-2008, 13:38
'AK Parti kapanmasın' diyemedi

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ‘AK Parti’nin kapatılmasını ister miydiniz?’ sorusuna, ‘Kimse Cumhuriyet elden gitsin diye durup bakmaz” diyerek, kapatılması gerektiğini ima etti.

SKY Türk televizyonunda Enver Aysever’in sunduğu Aykırı Sorular programına katılan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ‘AK Parti’nin kapatılmasını ister miydiniz?’ sorusuna, ‘Kapatılmasını istemiyorum’ diyemedi.

Sezer, “Ben şimdi hukuken bir şey söylemek istemiyorum. Kimse, Cumhuriyet elden gitsin diye durup bakmaz. Biz bu sürece gelmesini istemezdik. Başbakan’ın gidişatı çok kötü. Başbakan erkler ayrılığını ortadan kaldırıyor. Demokrasimizi korumamız lazım” diyerek, AK Parti’nin kapatılması gerektiğini ima etti.

Sezer, DSP’nin Ecevit döneminde Gülen cemaatiyle olan ilişkileri konusunda da, “Sayın Ecevit, ‘Beni niye böyle gösteriyorlar’ derdi. Bu konuda çok fazla bilgim yok” dedi.

'BEN ÖLMEDİM, BEN İSTİFA ETMEDİM'

habervaktim.com

Hüdaverdi
07-30-2008, 13:41
Tabi canımmm hiç der mi ? Meydanlarda dolaşan birisinin 'kapatılmamalı' demesi beklenemez.
İnsanların giyim kuşamına koca burnunu sokup alay eden seçmene sahip birisinin ne halka saygısı vardır ne de cumhurbaşkanına.Utanmadan gidişat kötü demiş-demokrasi demiş,ecevit dönemini çok özler oldu sanırım ? ;)

Ecevit gibi hastalanana kadar parti başında duracak sanrıım :-*

Haber için +1

RDönmezs
07-30-2008, 14:34
Büyük sezerin küçüğü sen neye uğraşıyorsun DSP iktidar yapmak için mi? :D

Hıfz-ı lisan
07-30-2008, 14:55
Cumhuriyetin elden gittiği vemış gibi görmek istedikleri yönden bakıyorlar..Senin desteğini almakta çok değerliydi.. ;D

Hüdaverdi
07-30-2008, 14:57
Konular birleştirildi.

EpiVaTeS
07-30-2008, 15:25
˙·٠٠•● daha partine söz geçiremiyorsun bide çıkmış bülbül gibi ötüyorsun biraz susda adam sansınlar ˙·٠٠•●••٠·˙

YavuzSultanSelim
07-30-2008, 15:59
Herkes içten içten istiyor... Demokrasiye ters gelmeyelim diye içine atıyor bu isteğini