fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak Parti Neden Yeni Fikirlere Kapalı Hale Geldi ? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti Neden Yeni Fikirlere Kapalı Hale Geldi ?

ALtindaL
01-18-2017, 18:01
Turkiye'nin
Ekonomık
Sosyolojık
Toplumsal Psikoloji
İstihbarat ve Bilgi Kıymetlendirme
Kurumsal Reform alanlarında fikirlerim var ama gelin gorun ki Ak partinin genç fikirlere yönelik hic bir calısması yok?
Ak partılı yonetıcılerımız keşke il , ilçe teskılatlarına ulkemız ıcın ıyı seyler düşünen ,ureten , parlak fıkırlerı olan , proje ureten gençlere keşke on ayak olsaydı ama gelın gorun kı içim kan ağlayarak diyorum ki hic bir sey yok.
Bakın size bir anımı anlatım ;
Surıyede ic savaş çıkarken Turkıyenın bır an once sınıra duvar ormesını gerektıgını duşundum bir ak parti il binasina gittim durumu beyan ettim sahsen ciddiye alınmadım , sonra aradan yıllar geçti ve baktım ki partimiz 4 yıl sonra soyledıgım seyı yapmış, kısacası genclerın fıkırlerıne onem verin , onları dınleyın

HaSar
01-30-2017, 19:14
Böyle işler, aklıma geldi hadi yapalımla olmaz: Bu; plan, proje, ekonomi ve lojistiği ve güvenliği de kapsayan yorucu bir süreci de kapsar. 4 yıllık bir süre gerekmiş gerçekleştirebilmek için. Bu fikri senin gibi, başka kim bilir kaç kişi daha düşünüp gerekli yerlere bildirdi. Ama burada senin söylediğin; ' genclerin fikirlerine önem verin , onları dınleyin' Gerçeğinin ve uygulama yollarının daha da geliştirilip dikkate alınmasının vurgulanması, uygulanması önemlidir.

ykaya730
02-05-2017, 21:45
haklısın kardeşim

Orhan Tas
02-05-2017, 23:10
Kardeşim herşey hayal Eti'miz gibi olacak zaten...zamana birak sen

serseriocuk
03-28-2017, 18:09
pek katılmıyorum malesef

meralabla
09-19-2017, 14:26
Yeni Fikirlere Karşı Tutumunuz, Özgüveninizle İlişkilidir .

kerim3791
12-28-2018, 17:13
önceden çok güzel fikirler ile geliyordu şu zamanlar ekonokiden dolayıda olabilir