fatih kısaparmak balon baskılı balon AK Parti olmasaydı???? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti olmasaydı????

sadeceali
11-30-2007, 18:36
Evet arkadaşlar... biraz saçma ve garip gelebilir... hatta belki kızzabilirsiniz.. ama sadece meraktan sordum... SADECEALİ... :D

çilik
12-01-2007, 18:44
mhp çünkü görüşü en yakın bu parti ak partimizden sonra...

aşk-ı ilahi
12-01-2007, 18:45
saadet....e tabiyim....

ama bu başlık vardı zaten...ben mi yanlış hatırlıyorum...

murat kurt
12-01-2007, 18:46
fazilet partisi

anladınız siz onu

murat kurt
12-01-2007, 18:48

bence chp ninki bile daha yakın mhpden itiraz ediyorum :D

aşk-ı ilahi
12-01-2007, 18:53
fazilet partisi

anladınız siz onu

hiç açıklayıcı değildi...

çilik
12-01-2007, 18:57

bence chp ninki bile daha yakın mhpden itiraz ediyorum :D

ya bana şimdilik öle geliyo ilerde ne olur bilmem ama...

romakudüs
12-01-2007, 20:27
milli görüş forumda olurdum

sadeceali
12-02-2007, 10:55
dp derdim.... uç noktslsrı oldum olası sevmem... ılımlılık..... ;)

mavera
12-02-2007, 12:33
burada haziri var buyurmazmiydin ;)
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=10582.0

sadeceali
12-02-2007, 16:50
bilmiyordum... yetkileler taşısın isterlerse...

aşk-ı ilahi
12-02-2007, 17:09

zaten orayada giriyorum....

sadeceali
12-02-2007, 17:31
ldp yi işaretleyen kardeşimi merak ettim

mavera
12-02-2007, 17:35
sormasi ayip bbp nerede..ip, ldp gibi tabela partileri yer alirken, bbp gibi partinin yer almamasi bana enterasan geldi de ;)

Beritan
12-02-2007, 17:37

bende oraya giriyorum

mavera
12-02-2007, 17:39

bende oraya giriyorum

benide alirlar mi 8)..bende üyeyim oraya ama daha yazmak nasip olmadi..malum ben yazdigim zaman ortam senlenecek ya :D :D

Beritan
12-02-2007, 17:40

bende oraya giriyorum

benide alirlar mi 8)..bende üyeyim oraya ama daha yazmak nasip olmadi..malum ben yazdigim zaman ortam senlenecek ya :D :D

nedenmiş o ben buraya yazıyorum sizi kızdırıyomuyum,....ama oarda isminiz neydi ;)

Hıfz-ı lisan
12-02-2007, 17:42
bende üyeydim hiç yazı yazmadım şimdi yorumları okuyunca bir bakayım dedim site girmeyeli baya değişmiş... :o ::) yada sitenn ismini unuttum :D

Beritan
12-02-2007, 17:44
[quote=hıfz-ı lisan ]
bende üyeydim hiç

unutmamışsın site değişdi

mavera
12-02-2007, 17:46

bende oraya giriyorum

nedenmiş o ben buraya yazıyorum sizi kızdırıyomuyum,....ama oarda isminiz neydi ;)

daha genen hafta üye oldum..ismim muamma ama daha mesaj atmak nasip olmadi, kafama göre tartisma ortami bulayim bir yerden gireriz ;)

Ravza_Ruveyda
12-03-2007, 11:33
Buraya ismi yazılan hiç bir partiye oy vermeyi düşünmezdim.
Gerçekten adam gibi parti mi var bu yazdıklarınızın içinde ki :( Hepsinin işi yalan dolan .
Oraya yazılan hiç bir partiye oy vermezdim . Hiçbirine en ufak bir sempatim bile yok .
AKPARTİ iyiki var ve hep var olacak Allah'ın izni ile.Yoksa burada ismi geçen kendi çıkarını düşünen partilere kalacaktı ülke . Çok şükür Allah'a ki AK parti var.

sadeceali
12-05-2007, 18:02
Gerçekten adam gibi parti mi var bu yazdıklarınızın içinde ki :( Hepsinin işi yalan dolan .
Oraya yazılan hiç bir partiye oy vermezdim . Hiçbirine en ufak bir sempatim bile yok .
AKPARTİ iyiki var ve hep var olacak Allah'ın izni ile.Yoksa burada ismi geçen kendi çıkarını düşünen partilere kalacaktı ülke . Çok şükür Allah'a ki AK parti var.

sana sonuna kadar katılıyorum... ama ya olmasaydı? boşmu kullancaktın?

mehmetal
12-06-2007, 01:27
sp liydım devam ederdım

Beritan
12-06-2007, 16:52
sp liydım devam ederdım

size katılmamak mümkünmü

Gölge
12-06-2007, 20:45
AKPARTİ olmasaydı MHP olurdu bana göre belkide SP olurdu o anki yönetime bağlı birşey bu ...

sadeceali
12-07-2007, 18:48
AKPARTİ olmasaydı MHP olurdu bana göre belkide SP olurdu o anki yönetime bağlı birşey bu ...

aslında haklısın kardeşim... o dönem kim iyiyse kim iyi hizme ediyorsa onu desteklemek gerekir....

tua68
12-10-2007, 15:29
hiçbiri şıkkını işaretlerim..Ben 2 defa oy kullandım 3 kasım ve 22 temmuz ikiside tabi Ak Parti..Başka bir partiye oy vermem ..Beni anlayan bir parti yok..

sadeceali
12-11-2007, 16:00
sizi anlayan olmayabilir ama ülkeyi yani toplumun genelini anlayan olabilir... o zaman ona oy vermek gerekir...... bence tabi...

TÜRK EVLADI
12-11-2007, 16:24
[i][b]MHP yada SP...

Fakat Muhsin Yazıcıoğlu neden yok listede?

Yavuz_ErTürk
12-11-2007, 16:28
SP. CHP en son tercihim olur. CHP den sonraki tercihimde MHP dir.

Feride
12-11-2007, 16:29
saadet partisi olurdu. lakin o dönemdeki kriz ortamından akparti vesilesi ile çıktık. bu yüzden şükür ki akparti var..

mavera
12-11-2007, 23:02
[i][b]MHP yada SP...

Fakat Muhsin Yazıcıoğlu neden yok listede?

ayni soruyu bende sordum..bbp neden yok diye acikcasi kendime en yakin onlari görüyorum ve ilk oyumuda sayin yazicioglu na verdim..
ak parti olmasaydi asla bos kullanmazdim sonucta ak parti olmasaydi kendi görüsüme en yakin partiye, inandigim partiye oy verirdim eger su andaki partiler mevcut olsaydi bbp ye verirdim..

murat kurt
12-11-2007, 23:29
muhsin yazıcıo. ben de seviyorum keşke bize gelse..

Onlybullet34
12-12-2007, 01:24
Mhp'ye verirdim.

loneliness
12-12-2007, 01:26
BBP ne verirdim... :) :) :) :)

TÜRK EVLADI
12-12-2007, 13:02
ayni soruyu bende sordum..bbp neden yok diye acikcasi kendime en yakin onlari görüyorum ve ilk oyumuda sayin yazicioglu na verdim..
ak parti olmasaydi asla bos kullanmazdim sonucta ak parti olmasaydi kendi görüsüme en yakin partiye, inandigim partiye oy verirdim eger su andaki partiler mevcut olsaydi bbp ye verirdim..
Çok doğrusun hocam...

Bu ülkeye gelmiş en dürüst ve namulsu insanlardan biridir ve milliyetçilik çizgisini fazşizme kaydırmayıp imanını ön planda tuttuğu içinde şu anki MHP li faşist gruplar tarafından dışlandı...(Özellikle Devlet Bahçeli tarafından)

Gerçekten oyları hakediyor ama yinede MHP geçiyo insanın içinden...

tua68
12-12-2007, 16:24
sizi anlayan olmayabilir ama ülkeyi yani toplumun genelini anlayan olabilir... o zaman ona oy vermek gerekir...... bence tabi...

ben kendimi toplumdan soyutlayamam ki ..bende toplumun bir ferdiyim... Yani toplumun genelini anlayan benide anlardı diye düşünüyorum..

sadeceali
12-12-2007, 20:11

ben kendimi toplumdan soyutlayamam ki ..bende toplumun bir ferdiyim... Yani toplumun genelini anlayan benide anlardı diye düşünüyorum..

kendinizi soyutlamanızı beklemyiorum... ama çoğunluğa uymak da var... 10 kişilik bi grupta 7 kişinin istediği yapılosa geriye kalan 3 kişide onlara uymak zorundadır... uymalıdır en azından....

MEHMET ZAHİT
12-12-2007, 20:13
HİÇ BİRİ.

mavera
12-12-2007, 20:15
arkadaslar hic biri yada oy vermezdim diyen arkadaslara birsey sormak istiyorum siz ak partiden önce ne yapiyordunuz hadi bazilarinizin yasi tutmuyrodu ama hic biri secenegi bana absürd geliyor sonucta ak parti olmasaydi onun yerini baska bir parti doldururdu..

sadeceali
12-12-2007, 20:17
arkadaslar hic biri yada oy vermezdim diyen arkadaslara birsey sormak istiyorum siz ak partiden önce ne yapiyordunuz hadi bazilarinizin yasi tutmuyrodu ama hic biri secenegi bana absürd geliyor sonucta ak parti olmasaydi onun yerini baska bir parti doldururdu..

yürü be mehmet abi.... mehmetti demi??

çok haklısın önceden napıyodunuz???

mavera
12-12-2007, 20:25

ahmet ama ne farkeder ki ayni kapiya cikar ali kardesim ;)

tua68
12-13-2007, 12:56

Ak Parti olduğuna göre :)
Olmasaydı onu o zaman düşünürdük..

sadeceali
12-13-2007, 18:06

Ak Parti olduğuna göre :)
Olmasaydı onu o zaman düşünürdük..

ama bu bence yanlış bi bakış açısı.... sadece an'ı düşünmemek gerekir...

tua68
12-14-2007, 12:36
bence bir yanlışlık yok.. bakış açısı dediğiniz şey adı üstünde ..herkesin ki farklı olabilir... bana görede sizin ki yanlıştır.. Ayrıca siz sadeceali demişsiniz. bende sadece AkParti diyorum ... :)

TÜRK EVLADI
12-14-2007, 14:29
Galiba AKP'nin yarısı Mhp kökenliymiş...

Oylar sürekli MHP'ye gidiyo:)

Onlybullet34
12-14-2007, 16:56
Galiba AKP'nin yarısı Mhp kökenliymiş...

Oylar sürekli MHP'ye gidiyo:)

2002 seçimi kurtuluş seçimiydi tüm partiler denenmiş ve kriz hali vardı ben şayet milliyetçi bir aileden geliyorum fakat seçimde halkın refahı için Akpartiye verdik bide R.Tayyip Erdoğan faktörü .

loneliness
12-14-2007, 17:15

Kolaya kaçma diyelim abi buz buna kısaca..

TÜRK EVLADI
12-16-2007, 16:59
2002 seçimi kurtuluş seçimiydi tüm partiler denenmiş ve kriz hali vardı ben şayet milliyetçi bir aileden geliyorum fakat seçimde halkın refahı için Akpartiye verdik bide R.Tayyip Erdoğan faktörü .
Bende seniğn gibiydim ama ailem Refahçı benim...

sadeceali
12-16-2007, 19:05
bence bir yanlışlık yok.. bakış açısı dediğiniz şey adı üstünde ..herkesin ki farklı olabilir... bana görede sizin ki yanlıştır.. Ayrıca siz sadeceali demişsiniz. bende sadece AkParti diyorum ... :)

bir tartışmadan karlı çıkmanın en iyi yolu katılmamakmışşş ;) haklısınız... o da sizin bakış açınız...

MaU_95
12-16-2007, 19:13
Büyük Birlik Partisi ;D
AKP den sonra ona en yakın gördüğüm partidir.

sadeceali
12-16-2007, 19:18
Büyük Birlik Partisi ;D

hmm... mhp nin dini kanadı bi bakıma....

MaU_95
12-16-2007, 19:22
Büyük Birlik Partisi ;D

hmm... mhp nin dini kanadı bi bakıma....

;D
O iş çok karışık açmayalım mevzuuyu.

sadeceali
12-16-2007, 19:23
normalde açadım ama.... vakit yok... eve gitcem.. :) stadyum var.. :)

Ravza_Ruveyda
12-18-2007, 19:42

sana sonuna kadar katılıyorum... ama ya olmasaydı? boşmu kullancaktın?

Eğer olmasaydı oyumu Asla boş kullanmazdım . İslama en yatkın parti kimse ona oy verirdim .
Ağzından Allah kelamı çıkmayan biri ile işim olmaz.Namaz kılmayan biri ile işim olmaz.
Bu Nedenleöyle insanların Genel Başkan oldukları partiye oy vermem. Ve Böyle kişilerin başa gelmeside beni rahatsız eder.

CHP 'ye ise ;bir tek o parti kalsa ASLA oy vermem .

sadeceali
12-19-2007, 13:25
niye ya iyi hizmet ettikten sonra... :)

Ravza_Ruveyda
12-19-2007, 20:45
niye ya iyi hizmet ettikten sonra... :)

Evet iyi hizmet edecek ama Türbanlıları ikinci plana atacak. Din ile alakası olmayacak öyle mi ???
Dediğim gibi benim olmazsa olmazlarım var. Dinl ile alakası olmayan Helalını Haramını bilmeyen kişiye verecek oyumda yok ..Benim gibi düşünen çok şükür bir çok insan var .
O nedenle diğer partiler iktidara gelmeyi ancak hayal ederler Allah'ın izni ile :)

berg
12-19-2007, 21:19
dtp ve chp yanındaki gülücük ne demek anlıyamadım benim siyasetimde her kese yer var akp'ye yer olduğu kadar. ben akp olsada olmasada milli görüşçüyüm bir saadetin beşinde kosuyorum.

Beritan
12-19-2007, 21:35
dtp ve chp yanındaki gülücük ne demek anlıyamadım benim siyasetimde her kese yer var akp'ye yer olduğu kadar. ben akp olsada olmasada milli görüşçüyüm bir saadetin beşinde kosuyorum.

bende milli görüşçüyüm...ama dikkat ettiğin konuya dikkat etmemiştin....evet arkadaşa cevap verelim lütfen...NEDEN

berg
12-19-2007, 21:40

bende milli görüşçüyüm...ama dikkat ettiğin konuya dikkat etmemiştin....evet arkadaşa cevap verelim lütfen...NEDEN

neden.. be abla...sence

Beritan
12-19-2007, 21:41

neden.. be abla...sence

VALLA NEDEN BENDE BİLMİYORUM....yetkili biri cevap verirse bende öğrenirim sende

fatih_44
12-19-2007, 21:57
RECEP TAYYİP ERDOĞAN HANGİ PARTİDEYSE O PARTİNİN FORUMUNDA OLURDUM

Beritan
12-19-2007, 21:58
RECEP TAYYİP ERDOĞAN HANGİ PARTİDEDEYSE O PARTİNİN FORUMUNDA OLURDUM

o zaman siz milli görüş karşıtı değilsiniz

sadeceali
12-20-2007, 11:16

neden.. be abla...sence

VALLA NEDEN BENDE BİLMİYORUM....yetkili biri cevap verirse bende öğrenirim sende

ammar abla anketi ben açmıştım...yani kastettiğiniz yetkili ben oluyom galiba... ya aslında ben sadece dtp ye koycaktım... bu arada benim siyasi anlayışımda bu vatanı bölmek üzere kurulmuş bir terör örgütüne yer olsa bile oy yok... eminim ki bu forumda kimsenin de yok...

chp ye koyma sebebim ise "muhafazakar veya sağcı" olarak bilinen bi siyasi oluşumun forumundayız... bu forumda ki bi ankete "merkez solu" koymak komiğime gitti biraz... ama yine de koydum... umarım açık olmuştur....

Saygılar

Beritan
12-20-2007, 14:52
olmazmı gayet açık oldu...açıklama için teşekkürler

sadeceali
12-20-2007, 14:54
:D

berg
12-21-2007, 18:41

neden.. be abla...sence

ammar abla anketi ben açmıştım...yani kastettiğiniz yetkili ben oluyom galiba... ya aslında ben sadece dtp ye koycaktım... bu arada benim siyasi anlayışımda bu vatanı bölmek üzere kurulmuş bir terör örgütüne yer olsa bile oy yok... eminim ki bu forumda kimsenin de yok...

chp ye koyma sebebim ise "muhafazakar veya sağcı" olarak bilinen bi siyasi oluşumun forumundayız... bu forumda ki bi ankete "merkez solu" koymak komiğime gitti biraz... ama yine de koydum... umarım açık olmuştur....

Saygılar

chp' solcudur ve türkiyedeki sol anlayışı ve şahsi görüşüme göre muhafazakar ve islami kesimin düşmanıdır fakat bu ne yaman çelişkidir ki senin deyiminle"muhafazakar veya sağcı" olarak bilinen bi siyasi oluşumun içinde Edibe Sözen ve Ertuğrul Günay gibi koyu sol babaları vardır ? büyüzden solcular chp de sahne alamaz ise ertuğrul günay gibi başkanlığa oynayıp kaybedenler için soldan ikinci durak akp...

aşk-ı ilahi
12-21-2007, 18:43

neden.. be abla...sence

Saygılar

chp' solcudur ve türkiyedeki sol anlayışı ve şahsi görüşüme göre muhafazakar ve islami kesimin düşmanıdır fakat bu ne yaman çelişkidir ki senin deyiminle"muhafazakar veya sağcı" olarak bilinen bi siyasi oluşumun içinde Edibe Sözen ve Ertuğrul Günay gibi koyu sol babaları vardır ? buyüden solcular chp de sahne alamaz ise ertuğrul günay gibi başkanlığa oynayıp kaybedenler için soldan ikinci durak akp...

altına imzamı atarım kardeşim.....

mavera
12-21-2007, 18:48
chp' solcudur ve türkiyedeki sol anlayışı ve şahsi görüşüme göre muhafazakar ve islami kesimin düşmanıdır fakat bu ne yaman çelişkidir ki senin deyiminle"muhafazakar veya sağcı" olarak bilinen bi siyasi oluşumun içinde Edibe Sözen ve Ertuğrul Günay gibi koyu sol babaları vardır ? büyüzden solcular chp de sahne alamaz ise ertuğrul günay gibi başkanlığa oynayıp kaybedenler için soldan ikinci durak akp...
Saygılar

ak partiyle milli görüsü karistirdin kardes herhalde..milli görüs kökenli partilerde sol görüsten gelen insanlarin olmasi garip karsilanabilir ama ak parti gibi her kesime hitap eden, genis kitleleri kapsayan partilerde sol görüslü insanlarin olmasi gayet normaldir..
kaldiki o insanlar ak partide bulunurken ak partinin muhafazakar demokrat kisiligini göz önüne alarak bulunmuslardir kaldiki ikiside sol kökenden gelmis olmalarina ragmen özgürlükcü, her kesimin takdirini almis ve ak partiye yakinsan isimlerdir..
eger onlar su andaki sol kesimi tasvip etseydiler chp de yada türevi partilerde olurdular ancak onlar kendileri ve ülkemiz icin daha hayirligi olacagi icin ak partiyi tercih etmislerdir!..

berg
12-21-2007, 18:58
mavera abi önce likle senle bayadır sizinle görüşmüyordum gördüğüme sevindim ve bayramınız mübarek olsun...
konu olarakta ben birşey demedim ... dediğin gibi çok normal ama arkadşın muhafakar sağ demesine ve onlara sol demesine cevap verdim akp ne muhafakar sağcı nede sol karşıtı orta yolcu .. saygı duyarım ama muhafakar sağ diye nitelenmesi, çok yanlış...
saygılar....

mavera
12-21-2007, 19:03
mavera abi önce likle senle bayadır sizinle görüşmüyordum gördüğüme sevindim ve bayramınız mübarek olsun...
konu olarakta ben birşey demedim ... dediğin gibi çok normal ama arkadşın muhafakar sağ demesine ve onlara sol demesine cevap verdim akp ne muhafakar sağcı nede sol karşıtı orta yolcu .. saygı duyarım ama muhafakar sağ diye nitelenmesi, çok yanlış...
saygılar....

seninde bayramin mübarek olsun kardes..ak parti kendini muhafazakar demokrat olarak nitelendiriyor..ak parti su anki konjoktürde sagci bir parti olarak görülüyor ama her kesimden oy aliyor..
aslinda bu konuyu bu forumda cok tartistim türkiyede sag, sol kavramlari konusunda bir karmasa var..nedense sol denilince dinle,imanla alakasi olmayan kesimler akla geliyor tabiki bunda chp nin tutumu var oysaki dünyadaki sol görüslü partilerin anlayislari, chp ile tam anlamiyla zit..

berg
12-21-2007, 19:15
abim haklısın fakat dikkat ederseniz bizim tasvif ettiğimiz solgörüşler hep gayri müslim ülkelerde çünkü hak olmayan şeye itiraz edilirse desteklerim... ama bu ülkenin % 97 si müslüman bir ülke burda islam var islamın yanına solda gelse başka görüşte gelse bizi cezb etmez. başka bir konu ise bu ülke sol denince ismet inönü gibi biri ve baş örtülü bir millet vekiline meclis kürsüsünden bu kadına haddini bildirin diyen ecevit , baykal gibi biri akla geliyor türkiyedeki sol böyle. zaten yazımdada demdim türkiyedeki sol...

sadeceali
12-23-2007, 17:56
saygılar....

kardeş ben akp ye sol kaşıtı demedim... hiç bir siyasi oluşumun karşıtıdır demedim... sadece siyasi oluşumların zıt olduğunu söyledim...

TÜRK EVLADI
12-23-2007, 20:31
Şahsen chp ve dtp'nin yanına gülücük koyulması çok hoşuma gitmişti...

Dtp gibi vatan düşmanı yaratıkların mevcut olduğu bir parti ve sol olduğunu söyleyip fakirin hakkını gözetmesi gerekirken bütün oyunu zengin ve burnu havada kesimden alan bir partiyle tabi ki dalga geçmek güzel olmuş...

Diğer arkadaşın tepkiside yanlış sayılmaz aslında çünkü dalga geçmekte o taraftaki insanların bizi anlamasına engel olabilir...

Ne diyeyim bilmiyorum :)

aydınlık_yarınlar
12-23-2007, 23:06
SAADET PARTİSİNDE OLURDUM ÇÜNKÜ SAADETLİYDİM BİR ZAMANLAR.......

sadeceali
12-24-2007, 14:50
zaten bu oluşumun büyük bir bölümünü milli görüşten gelner oluşturuyo... :)

mavera
12-24-2007, 15:07

büyük bir bölümü derken yönetici kadroyu mu yoksa tabanimi kastettin ali kardesim ;)

berg
12-24-2007, 21:55

büyük bir bölümü derken yönetici kadroyu mu yoksa tabanimi kastettin ali kardesim ;)

ne o abim zoruna mı gitti ... acı da olsa ikiside % 70 milli görüş tabanlı.

mavera
12-25-2007, 17:17

:D :D..benim niye zoruma gitsinki tabanini kaptiran milli görüscülerin zoruna gitsin :)..demek ki saadette birsey bulamamislarda bizim partimize gelmisler o halde zoruna gidecek kisiler belli ;)..
birde yüzde 70 az olmamis mi sunu yüzde 90 yapsaydi malum ak partiden önce milli görüs devamli tek basina iktidardi onu tek basina iktidar yapan yüzde 70 daha sonra ak partiyi iktidar yapti!..
kardes ya sen hesap yapmasini bilmiyorsun yada siyasetten anlamiyorsun ama ikinci sik agir basiyor :)..ak partinin tabanin yüzde 70 i türkiye genelinde yüzde 30-35 e denk gelir..milli görüs tabanli partiler en iyi zamanlarinda yüzde 21 almistir birde arada saadetin aldigi oyu hesaplarsak senin siyasetten anlamadigin ortaya cikiyor ama beni yaniltip hesaptan anlamiyorum abi de diyebilirsin güzel kardesim 8)

sadeceali
12-25-2007, 17:20

:D :D..benim niye zoruma gitsinki tabanini kaptiran milli görüscülerin zoruna gitsin :)..demek ki saadette birsey bulamamislarda bizim partimize gelmisler o halde zoruna gidecek kisiler belli ;)..
birde yüzde 70 az olmamis mi sunu yüzde 90 yapsaydi malum ak partiden önce milli görüs devamli tek basina iktidardi onu tek basina iktidar yapan yüzde 70 daha sonra ak partiyi iktidar yapti!..
kardes ya sen hesap yapmasini bilmiyorsun yada siyasetten anlamiyorsun ama ikinci sik agir basiyor :)..ak partinin tabanin yüzde 70 i türkiye genelinde yüzde 30-35 e denk gelir..milli görüs tabanli partiler en iyi zamanlarinda yüzde 21 almistir birde arada saadetin aldigi oyu hesaplarsak senin siyasetten anlamadigin ortaya cikiyor ama beni yaniltip hesaptan anlamiyorum abi de diyebilirsin güzel kardesim 8)

ahmet ti demi...... ahmet abi sadece ilk cümleni okudum... öyle bi şey yazmışsın ki gerisini okumaya gerek görmedim... çok ama çok doğru bir tespit olmuş.... bu arada ben taban yönetim ayırmadım.. genel olarak demiştim...,

tabanini kaptiran milli görüscülerin zoruna gitsin :).. :D :D :D :D

mavera
12-25-2007, 17:31
ali kardesim arkadas zorunami gitti demiste bende niye zoruma gitsin dedim ki, milli görüs kökenlilerin partimizde olmasi, onlarin cogunluk olmasi beni sevindirir ama birilerini üzüyor baksana 8)..
bu arada ismim ahmet ;)

sadeceali
12-25-2007, 17:33
ali kardesim arkadas zorunami gitti demiste bende niye zoruma gitsin dedim ki, milli görüs kökenlilerin partimizde olmasi, onlarin cogunluk olmasi beni sevindirir ama birilerini üzüyor baksana 8)..
bu arada ismim ahmet ;)

evet kolay bi durum olmasa gerek onlar için.... sonuçta zamanında kendilerini destekleyenler, dediğin gibi yanlış bişi bulmuşlarki, bu oluşuma geçmişler.... bence iyi de etmişler.... :)

mavera
12-25-2007, 17:37
bu arada ismim ahmet ;)

evet kolay bi durum olmasa gerek onlar için.... sonuçta zamanında kendilerini destekleyenler, dediğin gibi yanlış bişi bulmuşlarki, bu oluşuma geçmişler.... bence iyi de etmişler.... :)

hayirlisi olsun kardesim..görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..bizim kimseye karsi kinimiz yok, partimizin kapisi sonuna kadar herkese acik..

sadeceali
12-25-2007, 17:40
tabiki açık... olmalı da zaten... bizi diğerlerinden ayıran yanlarımızdan biri bu....

neyse abim benim kalkma lazım... daha sonra görüşürüz... hadi allah emanet ol...