fatih kısaparmak balon baskılı balon AK Parti Şener'i ihraç edecek mi? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti Şener'i ihraç edecek mi?

Ak_Kelebek
05-07-2008, 11:59
Abdüllatif Şener'in açıklamaları AK Parti'nin Merkez Yürütme Kurulu toplantısının gündemindeydi. Toplantıda Şener'in ihracı istendi mi? AK Parti bu konuda nasıl bir yol izleyecek?

AKP, yeni parti kurma hazırlıkları ve siyasette boşluk olduğuna yönelik açıklamaları ile gündeme gelen AK Parti MKYK üyesi Abdüllatif Şener'i partiden ihraç etmeyecek.

Abdüllatif Şener'in açıklamaları AKP'nin Merkez Yürütme Kurulu toplantısının gündemindeydi.

CNN TÜRK muhabiri Fatih Atik'in edindiği bilgilere göre toplantıda bazı üyeler Şener'in gazete ve televizyonlara da yansıyan eleştirilerini gündeme getirdi.

Şener'in bu açıklamaları yaparken hala Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi olması eleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şener'le ilgili yorum yapmadığı ve konuyu kapattığı öğrenildi.

Abdüllatif Şener'in partiden ihraç edilmesine Merkez Yürütme Kurulu üyeleri itiraz etti. Toplantıda ihraç yerine Şener'in istifasının beklenmesi görüşü benimsendi.
CNN TÜRK

tayyipleyiz
05-07-2008, 12:23
Milli görüş ve ulusalcılık arasına sıkışan bu zata, çokta "yüklenmeyelim" hani... Bakalım neler yapabilecek. Nedense aklıma hep Erkan MUMCU geliyor... :-X

akgenclik56
05-07-2008, 13:05
abdulatif şener tam bir ak partili :)
gerçek nasıl görünürse öyle yorumlanır bizlerinde bir özelliği var nasıl duysak öyle yorumluyoruz
burdan anlaışalacağı gibi duymak önemli değil görmek önemli:)

EpiVaTeS
05-07-2008, 13:14
abdulatif şener tam bir ak partili :)
gerçek nasıl görünürse öyle yorumlanır bizlerinde bir özelliği var nasıl duysak öyle yorumluyoruz
burdan anlaışalacağı gibi duymak önemli değil görmek önemli:)

katılıyorum bu yoruma
kartelin ne dediği yada ne yorumlar yaptığı önemli değil bizim için gerçek daha önemlidir....

Eşref
05-07-2008, 13:20
Ben Sayın Şener'i beğeniyorum. Ak Partimizi kuran dört öncüden biridir. Yani Ak Parti onun da bir partisi. Erkan Mumcu gibi sonradan gelme biri değildir. Eleştrileri olabilir. Hatta çok ağırda gelebilir bizlere. Bunları normal karşılamalıyız. Kötü bir amacı olduğunu hiç zannetmiyorum.Zaten Ak Partimizin de Şener'i ihraç edeceğine hiç ihtimal vermiyorum. O kendisi bırakırsa ayrı.

Sayın başbakanımızın da dediği gibi "bu konu gündemimizde yok!"

EpiVaTeS
05-07-2008, 13:25
bizde onu söylemeye anlatmaya çalışıyoruz
ama bazı arkadaşlarımız kartelin azından konuşmaya bayılıyorlar...
Abdullatif Şener aramıza sonradan giren biri değildir..
Çekirdekten yetişme evlatlarımızdandır.....

Demokrat
05-07-2008, 13:27
Sayin Sener eger belli bir kesimin doldurusuna gelirse sonu erkan mumcu dan hic ama hic farkli olmaz..Sayin Senerin yaptigi yanlis uluorta heryerde ak partiyi elestirmesidir kendisi mykk üyesidir eger parti hakkinda elestirileri varsa orada dile getirebilir ama tv, tv dolasip, dogru davutculuk yapmanin hic bir anlami yok..
Tabiki sayin Sener bir Turhan Cömez yada bir Erkan Mumcu degildir ama hic bir zamanda vazgecilmez birisi degildir eger ki ak partiye zarar vermeye baslarsa o zaman kangren bütün vücudu sarmadan kol kesilmelidir

EpiVaTeS
05-07-2008, 13:30
Sayin Sener eger belli bir kesimin doldurusuna gelirse sonu erkan mumcu dan hic ama hic farkli olmaz..Sayin Senerin yaptigi yanlis uluorta heryerde ak partiyi elestirmesidir kendisi mykk üyesidir eger parti hakkinda elestirileri varsa orada dile getirebilir ama tv, tv dolasip, dogru davutculuk yapmanin hic bir anlami yok..
Tabiki sayin Sener bir Turhan Cömez yada bir Erkan Mumcu degildir ama hic bir zamanda vazgecilmez birisi degildir eger ki ak partiye zarar vermeye baslarsa o zaman kangren bütün vücudu sarmadan kol kesilmelidir

bence kangren olmaz geçen gece izledim Teke Tekde pek de öyle AK Partiyi satacak gibi düşünceleri yoktu
AK Partinin içinde başkaları olabilir! ama Şener bunu yapmaz....

tayyipleyiz
05-07-2008, 13:31

Bu yorum beğeni ve takdir hakeder...+1 ;) :-*

akgenclik56
05-07-2008, 17:47
kesinlikle :)

ATmaCA53
05-07-2008, 19:42
şeneri sevmem niye derseniz artık birilerin dolduruşuna gelip ak partiyi eleştiriyor, bende işte buna kızıyorum...

Gercekleri Görelim
05-07-2008, 21:42
Milli görüş ve ulusalcılık arasına sıkışan bu zata, çokta "yüklenmeyelim" hani... Bakalım neler yapabilecek. Nedense aklıma hep Erkan MUMCU geliyor... :-X
nasil Milli görüs ile baglanti kurdun anlayamadim ;),hatirlatirim ki Abdullatif senner de Tayyip bey gibi bir takim sevrelerden ödül alarak harekete gecti, bunu ise sadece dersten kaytaranlar yapar,sanirim abdullatif senner de Tayyip bey gibi hareket ederek sansini denemektedir ne diyelim etme bulma Dünyasi :D

Eşref
05-07-2008, 22:15
şeneri sevmem niye derseniz artık birilerin dolduruşuna gelip ak partiyi eleştiriyor, bende işte buna kızıyorum...

Sorun eleştiri yapması mı? Bir Ak Parti kurucusu, kendi partisi hakkında eleştiri yapamaz mı? Doğrudur yanlış. Orası ayrı bir konu. Ama ne söyledi ki sende böyle bir düşünce oluştu? Dolduruşa geldi derken kimin dolduruşuna geldi? Lütfen bizi aydınlatırsan çok sevinirim. Bir insan hakkında olumsuz yorum yaparken, önce sebeplerini sayalım. Bu adama kızıyorum yada Bu adamı sevmiyorum deyip geçmek doğru değil.

Demokrat
05-08-2008, 00:23

Sorun eleştiri yapması mı? Bir Ak Parti kurucusu, kendi partisi hakkında eleştiri yapamaz mı? Doğrudur yanlış. Orası ayrı bir konu. Ama ne söyledi ki sende böyle bir düşünce oluştu? Dolduruşa geldi derken kimin dolduruşuna geldi? Lütfen bizi aydınlatırsan çok sevinirim. Bir insan hakkında olumsuz yorum yaparken, önce sebeplerini sayalım. Bu adama kızıyorum yada Bu adamı sevmiyorum deyip geçmek doğru değil.

Kardes elestirinin üsulu ve mekani vardir..sen tv tv dolasip ak partiyi elestirmeyi iyi niyetli görüyorsan cok iyimsersin..sayin sener mkyk üyesisidr elestirilerini orada pekala dile getirebilir, sayin basbakaninda yakininda birisidir onada iletebilir..
Ama muhalif kanal ve programlarda imali sözler söylemek, üstü kapali konusmak ve ak parti üyesi olmak hicte etik olmasa gerek..
siz hem bir partinin üyesi olun hemde türkiyede siyasi bosluk var deyin o zaman bas istifani doldur o boslugu yada cik genel baskan adayi ol böyle birilerine malzeme verecek sekilde konusmanin anlami nedir ;)
elestirecegim diye dogru davutluk yapmamali..ona bakarsaniz turan cömezde bu partiyi elestiriyordu..elestirmek var elestirmek var yapici olmak lazim yikici degil..
neden kartel medyasinin köse yazarlari gün gecmesin ki sener hakkinda senaryolar yazmasin, acaba onlari hangi neden sevkediyor böyle yazmaya ;)

Eşref
05-08-2008, 00:44

Kardes elestirinin üsulu ve mekani vardir..sen tv tv dolasip ak partiyi elestirmeyi iyi niyetli görüyorsan cok iyimsersin..sayin sener mkyk üyesisidr elestirilerini orada pekala dile getirebilir, sayin basbakaninda yakininda birisidir onada iletebilir..
Ama muhalif kanal ve programlarda imali sözler söylemek, üstü kapali konusmak ve ak parti üyesi olmak hicte etik olmasa gerek..
siz hem bir partinin üyesi olun hemde türkiyede siyasi bosluk var deyin o zaman bas istifani doldur o boslugu yada cik genel baskan adayi ol böyle birilerine malzeme verecek sekilde konusmanin anlami nedir ;)
elestirecegim diye dogru davutluk yapmamali..ona bakarsaniz turan cömezde bu partiyi elestiriyordu..elestirmek var elestirmek var yapici olmak lazim yikici degil..
neden kartel medyasinin köse yazarlari gün gecmesin ki sener hakkinda senaryolar yazmasin, acaba onlari hangi neden sevkediyor böyle yazmaya ;)

Çok sağolasın. + Fakat ben dün bir tv'de izledim Sayın Şener'i. Gayet mantıklı yerinde açıklamalar yaptı. Daha önce yapılan yorumları yine Sayın Şener'in ağzından duymadan ben bir yorum yapmam. Ama bunları, kartelci medyanın bir abartısı olarak görüyorum.

Demokrat
05-08-2008, 12:13
Ben hepsini agzimla duydum..hem flash tv turan cömezin programinda, hem habertürkte basin klübünde hem skytürkte serdar akinanin programinda ;)

Eşref
05-08-2008, 12:26
Ben hepsini agzimla duydum..hem flash tv turan cömezin programinda, hem habertürkte basin klübünde hem skytürkte serdar akinanin programinda ;)

Flash tv'ye Turan Çömez'in programına da mı çıktı? O zaman gerçekten bir sıkıntı var.

Demokrat
05-08-2008, 12:34

Flash tv'ye Turan Çömez'in programına da mı çıktı? O zaman gerçekten bir sıkıntı var.

Evet o programada cikti ve karsiklikli resmen paslastilar... yoksa sayin sener benim en cok sevdigim kisiler arasindadir ama bu tutumu bana cok itici geliyor..

Eşref
05-08-2008, 12:41

Evet o programada cikti ve karsiklikli resmen paslastilar... yoksa sayin sener benim en cok sevdigim kisiler arasindadir ama bu tutumu bana cok itici geliyor..

Ak Partide herkes iyi ama çok sevdiğim ve çok güvendiğim 6-7 kişiden biriydi. Şuan çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Ne konuştuğunu bilmiyorum. Ama ne konuşursa konuşsun Turan Çömez gibi birinin programına katılmış olması kabul edilebilir değil.

ATmaCA53
05-08-2008, 13:22

Ak Partide herkes iyi ama çok sevdiğim ve çok güvendiğim 6-7 kişiden biriydi. Şuan çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Ne konuştuğunu bilmiyorum. Ama ne konuşursa konuşsun Turan Çömez gibi birinin programına katılmış olması kabul edilebilir değil.

bende işte bunu demek istiyorum, bizi hayal kırıklığına uğrattı, mahjlasef chpnin dolduruşuna geliyorlar...

Yâren
05-08-2008, 13:30
İhraç edilirse mazlum rolü üstlenmiş olur ve prim yapar. Bence kendisi istifa etmeli.

Eşref
05-08-2008, 13:48
Bir yazar vardı. Ergenokon ile ilgili bir kitap yazdı. Adını hatırlayamıyorum. AK Parti içinde Ergenekon'la bağlantılı bazı isimlerin olduğunu söylüyordu. Abdüllatif Şener ve Turan Çömez bu operasyonları bildikleri için partiden ayrıldı demişti. Sayın Şener'in myk üyesi olmasını da sakıncalı olduğunu söylemişti. Partiyi zayıflatıp ergenekonu korumak adına. O gün güldüm ama şimdi bu flash tv olayını öğrenince aklıma takıldı. Kafamı inanılmaz karıştırdınız vallahi. Nasıl bir işin içindeyiz Allah'ım ya

ENGİNEER
05-08-2008, 13:50
Bence bu adamı hiç ellememek lazım..

Nede olsa kime yüklensek değeri artıyor...