fatih kısaparmak balon baskılı balon AK Parti'den MHP'li Toskay'a sert tepki - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti'den MHP'li Toskay'a sert tepki

EZEL
03-22-2010, 00:47
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay’ın sözleri AK Parti temsilcilerini çok kızdırdı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Erken seçim Türkiye’ye zarar verir. Bunu isteyenler vatan hainidir” sözleri üzerine söylediği, “O zaman seni darbeyle değiştirirler” yönündeki açıklamaları, AK Parti ’lilerin tepkisine yol açtı.
Toskay’ın, Başbakan Erdoğan’a yönelik, “Sen bu seçimi isteyenlere ‘vatan haini’ dersen o zaman seni ancak darbeyle değiştirirler” şeklindeki sözlerini değerlendiren AK Parti’liler, sert tepki gösterdiler.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Akademisyen bir milletvekiline bu sözleri yakıştırmıyorum. Demokrasilerde iktidarlar darbeyle değil, seçimle değişir. Toskay temennisini ifade ediyor” dedi.
İktidarların halkın iradesiyle değiştiğini vurgulan Çelik, Başbakan Erdoğan’ın “Erken seçim çağrıları yapan” muhalefet partilerine yönelik yaptığı açıklamaları hatırlatarak, “Sayın Başbakan erken seçimi gündemde tutanların, ekonomik istikrara zarar vereceği endişesini dile getirmiştir” diye konuştu.
Darbelerin artık üçüncü Dünya ülkelerinde olduğunu savunan Çelik, “Afrika'da darbeyi sabah çavuş, akşam on başı yapıyor. Bu zihniyetle kendisine ‘akademisyenim’ diyen Sayın Toskay’ın, sözleriyle darbeye katkı vermesini açıkçası yadırgadım” dedi.
-SAÇMALAMA HAKKINI KULLANMIŞ-
AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ise, “Millet, iktidarları ne zaman değiştireceğini darbecilere, darbeci hayranlarına sormamıştır, bundan sonra da sormayacaktır. Bu açıklamaları bana göre, kendisinin saçmalama hakkıdır” dedi.
Bozdağ, “Belli ki Sayın Toskay, artık MHP’nin seçimle iktidara gelmeyeceğini anladı. MHP, AK Parti iktidarının değişme ümidini yitirmiştir. Herkes iyi bilmelidir ki, demokrasilerde iktidarları tayin eden sadece millettir. Darbe ve darbecilerin yedeğinde iktidar aramak artık tarihe kavuşmuştur” diye konuştu.
Toskay’ın açıklamalarının, milletten yana mı, yoksa darbecilerden yana mı olduğu konusunda şüpheye düştüğünü ifade eden Bozdağ, “Bu açıklamaları mensubu olduğu partinin demokrasiden yana olmayan, milletten yana olmayan zihniyetin bir ‘dışa vuruşu’ olsa gerek” dedi.
kynk (http://www9.gazetevatan.com/AKPden_MHPli_Toskaya_sert_tepki_/295137/1/Gundem)

EpiVaTeS
03-22-2010, 01:20
Yahu şu siteye haber açarken...
Lütfen başlıkları gözden geçirelim...
Konuyu okuyasım gelmiyor inanın AKP denilince...
AK Parti...Ak Parti...
Rica ediyorum...

İntifada
03-22-2010, 02:00
Bu ülkede bir daha darbe olsun bir daha tank yürütülsün hasan celal güzelin arkasından gidip bende tankların üzerine çıkacağım.Artık halk uyandı darbeye hele bi yeltende görelim.

Bekir bozdağa helal olsun bir adam her lafıyla her hareketiyle birilerine ayar verirmi veriyormuş demek ki.Bekir bozdağ gerekeni söylemiş daha ne diyelim

romakudüs
03-22-2010, 10:52
gerçekten bekir bozdağı kutluyorum çok güzel konuşmuş

Ukbâ
03-22-2010, 10:56
Bir türlü içlerindeki darbe hayranlıklarını gizleyemeyen ruhu pörsümüş zihniyetler bir şekilde bunu dışarı taşırıyor. Seçimleri basiretsizlikleri yüzünden erkene alan geçmiş siyasi adımları yaşatmayı arzulayanların gayeleri hizmet etmek değil hizmet edeni engellemek olduğunu herkes biliyor. Ülkenin enerjisini heba eden kurumları kışkırtarak siyasi dengeleri bozan sözde siyasilerin sandığı işaret etmesi ahmaklıkdır.

SSS
03-22-2010, 11:00
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay’ın sözleri AKP temsilcilerini çok kızdırdı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Erken seçim Türkiye’ye zarar verir. Bunu isteyenler vatan hainidir” sözleri üzerine söylediği, “O zaman seni darbeyle değiştirirler” yönündeki açıklamaları, AKP’lilerin tepkisine yol açtı.
Toskay’ın, Başbakan Erdoğan’a yönelik, “Sen bu seçimi isteyenlere ‘vatan haini’ dersen o zaman seni ancak darbeyle değiştirirler” şeklindeki sözlerini değerlendiren AKP’liler, sert tepki gösterdiler.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Akademisyen bir milletvekiline bu sözleri yakıştırmıyorum. Demokrasilerde iktidarlar darbeyle değil, seçimle değişir. Toskay temennisini ifade ediyor” dedi.
İktidarların halkın iradesiyle değiştiğini vurgulan Çelik, Başbakan Erdoğan’ın “Erken seçim çağrıları yapan” muhalefet partilerine yönelik yaptığı açıklamaları hatırlatarak, “Sayın Başbakan erken seçimi gündemde tutanların, ekonomik istikrara zarar vereceği endişesini dile getirmiştir” diye konuştu.
Darbelerin artık üçüncü Dünya ülkelerinde olduğunu savunan Çelik, “Afrika'da darbeyi sabah çavuş, akşam on başı yapıyor. Bu zihniyetle kendisine ‘akademisyenim’ diyen Sayın Toskay’ın, sözleriyle darbeye katkı vermesini açıkçası yadırgadım” dedi.
-SAÇMALAMA HAKKINI KULLANMIŞ-
AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ise, “Millet, iktidarları ne zaman değiştireceğini darbecilere, darbeci hayranlarına sormamıştır, bundan sonra da sormayacaktır. Bu açıklamaları bana göre, kendisinin saçmalama hakkıdır” dedi.
Bozdağ, “Belli ki Sayın Toskay, artık MHP’nin seçimle iktidara gelmeyeceğini anladı. MHP, AKP iktidarının değişme ümidini yitirmiştir. Herkes iyi bilmelidir ki, demokrasilerde iktidarları tayin eden sadece millettir. Darbe ve darbecilerin yedeğinde iktidar aramak artık tarihe kavuşmuştur” diye konuştu.
Toskay’ın açıklamalarının, milletten yana mı, yoksa darbecilerden yana mı olduğu konusunda şüpheye düştüğünü ifade eden Bozdağ, “Bu açıklamaları mensubu olduğu partinin demokrasiden yana olmayan, milletten yana olmayan zihniyetin bir ‘dışa vuruşu’ olsa gerek” dedi.
kynk (http://www9.gazetevatan.com/AKPden_MHPli_Toskaya_sert_tepki_/295137/1/Gundem)

............ :güzel: .............

SSS
03-22-2010, 11:01
AK Parti...Ak Parti...
Rica ediyorum...

Haklı sitem............................................. :saygılar:

SSS
03-22-2010, 11:03
gerçekten bekir bozdağı kutluyorum çok güzel konuşmuş

******* :güzel: ******

SSS
03-22-2010, 11:05
Bir türlü içlerindeki darbe hayranlıklarını gizleyemeyen ruhu pörsümüş zihniyetler bir şekilde bunu dışarı taşırıyor. Seçimleri basiretsizlikleri yüzünden erkene alan geçmiş siyasi adımları yaşatmayı arzulayanların gayeleri hizmet etmek değil hizmet edeni engellemek olduğunu herkes biliyor. Ülkenin enerjisini heba eden kurumları kışkırtarak siyasi dengeleri bozan sözde siyasilerin sandığı işaret etmesi ahmaklıkdır.

............. :güzel: ...........

SSS
03-22-2010, 11:06
Bu ülkede bir daha darbe olsun bir daha tank yürütülsün hasan celal güzelin arkasından gidip bende tankların üzerine çıkacağım.Artık halk uyandı darbeye hele bi yeltende görelim.

Bekir bozdağa helal olsun bir adam her lafıyla her hareketiyle birilerine ayar verirmi veriyormuş demek ki.Bekir bozdağ gerekeni söylemiş daha ne diyelim

******* :güzel: ******

EZEL
03-22-2010, 11:35
AK Parti...Ak Parti...
Rica ediyorum...

Evet beni önemli bir konuda uyardığın için teşekkür ediyorum Konu başlığı ve konu içerisindeki hataları düzelttim .
Saygılar

tolga_09
03-23-2010, 17:01
Birileri seçimle alt edemediklerini darbeyle nasıl deviririz diye hesaplara başlamış gibi ama sanırım bu seferki silahlı değil hukuk darbesi olacak.Bu millet darbenin her türlüsüne ne tepki vereceğii gayet iyi bilir :)