fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak Parti'li Belediye Başkan'a yakalama emri - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti'li Belediye Başkan'a yakalama emri

şeyh şamil
09-06-2008, 18:46
Ak Parti Batman İl Başkanı hakkında yakalama emri çıkarıldı.

BATMAN'daki kamu kurum ve kuruluşları açılan ihaleleri kendi istekleri doğrultusunda yönlendirdikleri gerekçesiyle polisin yaptığı ‘Zıpkın’ adı verilen operasyonunda gözaltına alınan 14 zanlıdan 7'si tutuklandı. Operasyon kapsamında aralarında Ak Parti Batman İl Başkanı Ömer El'in de bulunduğu 4 zanlı hakkında yakalama emri çıkarıldı. Malatya'da bulunduğunu belirten İl Başkanı El, olayla ilgisinin bulunmadığını, pazartesi günü ifade vereceğini söyledi.

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlar tarafından açılan ihaleleri kendi istekleri doğrultusunda yönlendirdikleri gerekçesiyle mahkemeden aldığı izinle aralarında Sosyal Güvenlik Kurumu'ndaki bazı memurlar ile işadamlarının telefonlarını dinlemeye aldı. Polis, dinlemenin ardından ‘Zıpkın’ adını verdiği operasyonla 14 zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramada ise, kalem şeklinde 1 tabanca, ruhsatsız tabanca, kuru sıkmadan bozma 2 tabanca, 6 şarjör, 161 mermi, 9 milimetre çapında 20 gaz fişeği, kalem tabancaya ait 15 fişek, 2 senet, 1 senet fotokopisi, kaşe ve firmalara ait fiyat teklif mektupları ele geçirildi.

Operasyon kapsamında Ak Parti Batman İl Başkanı Ömer El, tutuklanan zanlılardan Ferdi Özdemir ile yaptığı görüşme polis tarafından kaydedildi. Özdemir, El'i arayarak, “Şıh ile görüşsen iyi olur. Onunla işimiz var. Konuşup bizi ara” dediği, El'in de “Tamam görüşüp size arayacağım. Merak etmeyin” karşılığını verdiği bildirildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü'nde soruguları tamamlanan 14 zanlı dün gece adliyeye sevkedildi. Zanlılardan Hayyam Özdemir, Sermet Özdemir, Ferdi Özdemir, Mahmut Özdemir. Atilla Kaylan, Erdal Vural, ile Sosyal Güvenlik Kurumu'nda görevli Edip Dursun, ‘İhaleye fesat karıştırarak, haksız yere kazanç sağlamak' suçundan tutuklandı. Diğer zanlılar ise serbest bırakıldı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, olayda adı geçen Ak Parti İl Başkanı Ömer El'in de aralarında bulunduğu 4 zanlı hakkında yakalama emri çıkardı. Malatya’da bulunan Ak Parti İl Başkanı Ömer El, kendisini arayıp, zor durumda olan bir kişinin yardım istediğin bu kişi ile telefon görüşmesini yaptığını söyledi. El, “Arandığımı Cumhuriyet Savcılığı'ndan öğrendim. Pazartesi günü Batman’a giderek Cumhuriyet Savcılığı’na ifade vereceğim” dedi.

haberözel

şeyh şamil
09-06-2008, 21:32
yakasınlar yolsuzluk yapan iti

Sen ne şereften yoksul bir insan bozması canavarsın.Sevmiyorsan sevme neden hakaret etmeninde üstünde laf ediyorsun.

Duygu'Seli~
09-06-2008, 21:37
Haberimizin kaynağını yazalım..Aksi halde silinecektir..!!
selametle..

aylinalp
09-07-2008, 16:51
yakalsın akp yolsuzlukcuları ortaya cıkıyor yakalsın akp ceza vesilsin

R.T.E.
09-07-2008, 16:54
yakalsın Ak Parti yolsuzlukcuları ortaya cıkıyor yakalsın Ak Parti ceza vesilsin

yani kininden harfleri bile yanlış yazıyorsun ya bravo.
bu arada olaya gelirsek yolsuzluk olduğu kanıtlanmış değildir.

sesli34
09-07-2008, 16:54
kaynak nerede iki saat araştırmayalım arkadaşlar

aylinalp
09-07-2008, 17:21
vakit ve zaman dışında her yerde mevcut akp yolsuzlukları oratay cıkarıayar hepiniz aynısınız oylarınız buyuk dusute siz kendinizi akndrımaya devam edin oyunuz sizin 80 dimi ;D

R.T.E.
09-07-2008, 17:55
vakit ve zaman dışında her yerde mevcut Ak Parti yolsuzlukları oratay cıkarıayar hepiniz aynısınız oylarınız buyuk dusute siz kendinizi akndrımaya devam edin oyunuz sizin 80 dimi ;D

80 ne %80 i mi kastediyorsun. daha milletinin %80 inin a58 milyon olduğunu bilmeyen kişilik.

aylinalp
09-07-2008, 17:57
vakit ve zaman dışında her yerde mevcut Ak Parti yolsuzlukları oratay cıkarıayar hepiniz aynısınız oylarınız buyuk dusute siz kendinizi akndrımaya devam edin oyunuz sizin 80 dimi ;D

80 ne %80 i mi kastediyorsun. daha milletinin %80 inin a58 milyon olduğunu bilmeyen kişilik.
%80 bende onu kaydettim ama ne4rde sende o beyin sizin oyunuz o kadar alı gelince %80 bekliyoruz

sümeyye
09-07-2008, 18:35

%80 bende onu kaydettim ama ne4rde sende o beyin sizin oyunuz o kadar alı gelince %80 bekliyoruz

ya çok komiksin gerçekten güle güle ölüyorum, daha doğru düzgün yazı yazamıyosun, bir de çıkmış saçma sapan inandığın ya da ne deyim kendini mi kandırdığın desem laflar söylüyosun bence sen söylediklerine kendin bile inanmıyosun, bi şeyler yapmaya çalışıyosun sadece.Ben şunu anlamıyorum Ak Parti'nin oyları düşüyor derler senin gibiler fakat sonucu gördükleri halde neye dayanarak %80 hayal gittikçe düşüyosunuz derler anlamıyorum kimse sana inanmıyo ve kimseyi de etkilemiyosun sen boşuna çırpınıyosun bi şeyler için galiba kendini kandırıyosun...

akgençlk
09-08-2008, 18:32
Akpartili herhangibir belediye başkanının yolsuzluk yapmış olması, Akpartiye maledilemez... Her başkan yaptığı yolsuzluktan kendi sorumludur. Bu tür haberleri fırsat bilerek Akpartiye çamur atanların art niyetli olduklarını düşünüyorum. Unutmayın bu ülkede yolsuzlukların kökünü kurutan parti Akpartidir.