fatih kısaparmak balon baskılı balon AKP % 100 Kapatılacak.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP % 100 Kapatılacak..

Semm
05-10-2008, 08:25
"AKP yüzde 100 kapatılacak... Önümüzde çok ciddi bir darbe tehlikesi var... Erdoğan, Erbakan gibi davranmayacak, davranacaksa yuh olsun..."

http://s.aktifhaber.com/images/news/73534.jpg

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenen, 'AK Parti ve kapatılma davası' başlıklı toplantıya katılan eski Milli Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel, AK Parti'nin yüzde 100 kapatılacağını söyledi. Güzel, 'Bir defa şunu bilin: AK Parti yüzde yüz kapatılır yüzde doksan dokuz değil. Bunlar enayi mi? Kapatır gibi yapacak kapatmayacak. Sonra AK Parti oyunun üzerine yüzde 20 koyup gelecek' dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenen, 'AK Parti ve kapatılma davası' başlıklı toplantıya eski Milli Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel katıldı. Hasan Celal Güzel yaptığı konuşmada AK Parti hakkında açılan davaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti'nin yüzde yüz kapatılacağını öne süren Güzel, 'Bir defa şunu bilin: AK Parti yüzde yüz kapatılır yüzde doksan dokuz değil. Bunlar enayi mi? Kapatır gibi yapacak kapatmayacak. Sonra AK Parti oyunun üzerine yüzde 20 koyup gelecek' dedi.

Türkiye'nin buhranlı günlerden geçtiğine dikkat çeken Güzel, Türkiye'de gayri meşru güçlerin devleti ele geçirmeye çalıştığını ve böylelikle millete zorbalık yapıldığını savundu. AK Parti'nin kapatılma davasını da bu şekilde okumak gerektiğini söyleyen Güzel, 'Bunu bir hukuki dava şeklinde mütalaa etmek çok büyük bir sapkınlıktır. Ne yazık ki siyasallaştırılmış yargı üzerinden bir dava açılmıştır. Esasında siyasetçiye daha önceki yıllarda da yapıldığı gibi haddi bildirilmek istenmiştir. Daha da önemlisi halka haddi bildirilmek istenmiştir' şeklinde konuştu.

Konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi'ne de değinen Güzel, CHP despotizminin yıllardır devam ettiğini öne sürerek, Deniz Baykal için 'ulusalcı şef' benzetmesinde bulundu. Güzel daha sonra sözlerine şöyle devam etti; 'Sandıktan çıkamayan, halktan aslında şuur altında nefret eden bir despotizm. CHP'nin provokasyonuna maruz kalan TSK'nin içindeki darbeci unsurlar. Biz ordu milletiyiz, ordu bizim için peygamber ocağıdır. Ancak eğer vatan müdafaasındaysa kendi asli görevini yapıyorsa bu böyledir. Ancak halktan aldığı silahları halkın üstüne çeviriyorsa bir takım güçler, halkın üzerine tank yürütüyorsa artık meşrutiyetini kaybetmiş çeteden ibaret güçler haline gelmiştir. Onları yerden yere vurmak bizim hakkımız, hatta görevimizdir.'

Türkiye'de darbe olması halinde ciddi bir ekonomik krizin de geleceğini söyleyen Güzel, Özal'ın ölümünden 2002 yılına gelinceye kadar geçen yılları kayıp yıllar olarak tanımladı. Kimseyi korkutmak istemediğini belirten Güzel, 'Bir darbe arkasından ekonomik kriz getirir. Bu tip zorlamalar ekonomik kriz getirir. Katiyen korkutmak için söylemiyorum ama AK Parti'nin kapatılması halinde Türkiye'de son derece şiddetli bir kriz bekliyoruz.' diye konuştu.

'ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE BİR DARBE İHTİMALİ VARDIR BUNUN İÇİN DE TANKIN ÜZERİNE ÇIKMAK GEREKİR. BEN TANKIN ÜZERİNE ÇIKACAĞIM'

Türkiye'nin gündeminde çok ciddi bir şekilde darbe tehlikesi olduğunu öne süren Güzel, Türkiye'nin globalleştiğini bu yüzden de 'Darbe olmaz' diyenlerin yanıldığını savundu. Güzel, darbe olması halinde de tankların üzerine çıkmaya hazır olduğunu ifade etti. Türk halkının darbecilere kolay kolay teslim olmayacağına vurgu yapan Güzel, 'Bilsinler ki darbeciler, bu defa Türk halkı kolay teslim olmayacaktır. 1960'daki halk şimdi yoktur. Herkes ayağını ona göre denk almalıdır. Türkiye'de bu saatten sonra darbe olması demek, Türkiye'nin bölünmesi demektir. Bunu herkes bilsin, onun için herkes aklını başına toplamalı ve hesabı ona göre yapılmalıdır' ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan'ın kapatılma ile ilgili olarak Eski Başbakan Necmettin Erbakan gibi davranmayacağını da sözlerine ekleyen Güzel, 'Ben Erdoğan'ı tanıma fırsatı buldum. Erdoğan'ın Erbakan gibi yapacağını zannetmiyorum. Yapacaksa yuh olsun. Hiç zannetmiyorum teslim olacağını.' şeklinde konuştu.

Aktifhaber (http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=168447)

By_ÇAKIR
05-10-2008, 08:35
Mesaj tarafımca kaldırılmıştır. Çok sert olduğu kanaatine vardım. Benim başımın belaya girmemesi için siliyorum.

Eşref
05-10-2008, 10:38
Kapatılsa bile başbakanımız bir çözüm yolu bulacaktır.

BilgeAdam
05-10-2008, 11:54
kapatılması doğalda ... Bu adam Erbakan gibi yaparsa falan ne demiş... ne saçmalamış anlayamadım biri bana açıklasın.

Meftun
05-10-2008, 12:05
ya zaten bugün rüyamda kapatıldığımızı gördüm ağlamaktan öldüm ama en güzeli neydi biliyor musunuz halaa birdik,birlikteydik!!!!
bu onlara verilecek en güzel ceza..
muhteşem bir cevap verdik görüneN o ki savunmamız gerçekten 'demokrasi manifestosu' olacak ama ülkemizde hukuk işlemiyor.sezerin atadığı muhteşem 7 li ne derse o olacak! o bakımdan ne demiştik hatırlayın; kapansak bile BU SEVDA BİTMEZ!BİTMEYECEK!!!!

Enfal
05-10-2008, 13:06
Yok inanıyorum ki bu sefer onların istediği gibi olmayacak.

By_ÇAKIR
05-10-2008, 15:38

Ülkemizde millet egemen değil 3-5 kişi ne isterse o oluyor hukuk vs. hepsi onların elinde.

Müntesip
05-10-2008, 16:25
akparti'nin kapatılma hikayesi biraz kafa karıştırıc !!!
şimdi eger kapatılma dosyasını prosedür'e uygun oldugu için kabul etttilerse partimiz büyük ihtimal kapanabilir.çünkü saçma sapan delillerle hazırlanan dosyanın hiçbir tutarlı tarafı yok.eger dosyayı daha güzelini hazırlayıp getirmesinler diye kabul ettilerse o zaman partimiz kapatılmaz.
ama olay bu duruma geldiyse akpartinin ülkenin kaderini 7'sini Sezer'in atadıgı 11 kişiye bırakmamalı acilen yasa degişikliği veya daha önemlisi anayasa mahkemesi üyeleri içinde degişikliğe gitmeli(en azından üye sayısını 20'ye cıkarmalı)dir kanaatindeyim.çünkü bu insaların 367 kararını bile onayladıgını düşünürsek şikayeti veya savunmayı dikkate alacagını düşünmüyorum...

Enfal
05-10-2008, 16:29

Ülkemizde millet egemen değil 3-5 kişi ne isterse o oluyor hukuk vs. hepsi onların elinde.

Millet kime sahip çıkacağını bilirse sorun olmaz. Parti kapatılsa bile.

Esra KAÇ
05-10-2008, 16:33
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Zaman herşeyi gösterecektir.

Müntesip
05-10-2008, 16:34
parti kapatılırsa sorun olmaz diye bir bakış açısı yanlış kannatindeyim.eger partimiz kapatılırsa birçok kişiye siyaset yasağı gelecek ve belediye seçimlerinede az bir süre kalmış olacak !!! bunun sonucunda g.dogu'daki belediyelrin hepsi de dtp'nin eline geçmiş olacak ayrıca insanların hukuk'a olan güvenlerini sarsılacak ve kutuplaşmalar had safhaya ulaşacaktır. tabi bunlar içte olacak geliişmeler bir de dış dünyanın bize bakışları bugüne kadar hiç olmadıgı şekilde olumsuz olacak.

isimsiz
05-10-2008, 16:34
kapatılması doğalda ... Bu adam Erbakan gibi yaparsa falan ne demiş... ne saçmalamış anlayamadım biri bana açıklasın.

sözde Hocam pes etmiş ama Erdoğan etmiyecekmiş ederse yuh olsun demiş Hasan Celal Güzel. Hocamda bilirdi pes etmemesin ama o zaman kan gövdeyi götürürdü türkiye uçuruma sürüklenirdi. Hocam bu ülkeyi çok sevdiği için çekildi. Fevri davranıp koltuk sevdasına düşmedi :-*

isimsiz
05-10-2008, 16:35
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Zaman herşeyi gösterecektir.

amin!!!! ALLAH bu ülkenin hakkından hayırlısını versin

EpiVaTeS
05-10-2008, 19:27
Yargı reformu ve Yeni vede Sivil bir Anayasa çalışmalarına hız verilerek kapatılma sorununu halledebiliriz.
Bakalım Yeni Anayasaya nasıl bir kılıf bulunacak...
oda ayrı bir muamma olarak duruyor önümüzde

BilgeAdam
05-14-2008, 15:40
bu ülkede kimi yasaklandı kimileri ipte sallandı... 71 taneside yasaklansa ne olur kişiler önemlideğil ama bu yediğimiz kaçıncı darbe... müslüman aynı delikten iki defa sokulmaz, sokulmaması lazm.

Akmehmet_Akif
05-14-2008, 16:45
kapatılmasını istemiyorsanız http://www.kapatmayahayir.com/

romakudüs
05-14-2008, 17:29
rabbim hayırlısını nasip etsin

Orhu_N_utu_Kuran
05-14-2008, 18:37
KAPANSIN.HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR.BELKİ BU SEBEPLE O LİBOŞLARDAN DA ARINIR TAYYİP BEY.

BU TOPRAKLARIN ÇOCUKLARIYLA DEVAM EDER...

Gölge
05-14-2008, 18:44
KAPANSIN.HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR.BELKİ BU SEBEPLE O LİBOŞLARDAN DA ARINIR TAYYİP BEY.

Kapansın diyenlere ALLAH akıl fikir versin diyorum diyelim Akparti kapandı elinize ne geçecek ya da şöyle diyelim ülke olarak kara mı geçeğiz yoksa tarihe bir kara leke olarak mı geçeğiz bu günleri madem Akparti seçimle geldi kardeşim seçimle gider öyle ayak oyunları ile parti kapatmalar devam ederse eğer bu ülke daha çok ilerler sizde beklersiniz milletimiz refaha erecek diye boş yere muhalefet yapmayın sorunu herkes söyler önemli olan çözüm üretmek var mı çözümünüz onu sunun bizlere bırakın koca karı muhabbetleri yapmayı .... >:(

Müntesip
05-14-2008, 18:45
parti kapatılırsa sorun olmaz diye bir bakış açısı yanlış kannatindeyim.eger partimiz kapatılırsa birçok kişiye siyaset yasağı gelecek ve belediye seçimlerinede az bir süre kalmış olacak !!! bunun sonucunda g.dogu'daki belediyelrin hepsi de dtp'nin eline geçmiş olacak ayrıca insanların hukuk'a olan güvenlerini sarsılacak ve kutuplaşmalar had safhaya ulaşacaktır. tabi bunlar içte olacak geliişmeler bir de dış dünyanın bize bakışları bugüne kadar hiç olmadıgı şekilde olumsuz olacak.

bu yorumu daha önce yazmıştım ancak bir daha yazmakta fayda var sanırım...birtakım insaların temeli ve dayanağı olmayan kinlerinden ve hasetlerinden kurtulmaları için bu kadar zararlı bir olayı hoş görmemizi beklemeyin !!! artık anlasanız iyi olur ;
hükümetleri ancak onu hükümet yapanlar azad eder(evet azad diyorum çünkü o insanlar kendilerini halkın ve HAKK'ın köleleri hissederek calışıyorlar ALLAH(C.C) onlardan razı olsun,yar ve yardımcıları olsun) !!!

Orhu_N_utu_Kuran
05-14-2008, 18:50

Kapansın diyenlere ALLAH akıl fikir versin diyorum diyelim Akparti kapandı elinize ne geçecek ya da şöyle diyelim ülke olarak kara mı geçeğiz yoksa tarihe bir kara leke olarak mı geçeğiz bu günleri madem Akparti seçimle geldi kardeşim seçimle gider öyle ayak oyunları ile parti kapatmalar devam ederse eğer bu ülke daha çok ilerler sizde beklersiniz milletimiz refaha erecek diye boş yere muhalefet yapmayın sorunu herkes söyler önemli olan çözüm üretmek var mı çözümünüz onu sunun bizlere bırakın koca karı muhabbetleri yapmayı .... >:(

güzel kardeşim adamlar ülkeyi yönetemiyolarsa millet ne yapsın.her karşına çıkan sorunda millete gidersen bu milleti kamplaştırırsın.ondan sonra da anarşi çıkar.

bi başörtüsü yasası geçirecem diye mhp nin oltasına geldin.akıllı olsaydın beklerdin 2 sene daha.değiştirirdin yargıtay savcısını anayasa mahkemesi üyelerini.bu adamlar orda ebedi değil.bekle değiştir.kafana göre adamları ata oraya.şimdiye kapadar yaptığın gibi.ondan sonra başörtüsü mü yoksa yeni anayasa mı ne yapacaksan yap.sana kim ne diyecek.

kabul edin kardeşim akp bu başörtüsü içinde tam manasıyla çuvallamıştır.kendi beceriksizliğini de gidip halka ağlayarak hoş göstermeye çalışmasın...

Muhabbet-eri
05-14-2008, 18:56
ARKADAŞLAR ŞUNA AKP DEMESEK

ZORUMA GİDİYOR ONUN ADI VAR AKPARTİ

Gölge
05-14-2008, 18:59

güzel kardeşim adamlar ülkeyi yönetemiyolarsa millet ne yapsın.her karşına çıkan sorunda millete gidersen bu milleti kamplaştırırsın.ondan sonra da anarşi çıkar.

bi başörtüsü yasası geçirecem diye mhp nin oltasına geldin.akıllı olsaydın beklerdin 2 sene daha.değiştirirdin yargıtay savcısını anayasa mahkemesi üyelerini.bu adamlar orda ebedi değil.bekle değiştir.kafana göre adamları ata oraya.şimdiye kapadar yaptığın gibi.ondan sonra başörtüsü mü yoksa yeni anayasa mı ne yapacaksan yap.sana kim ne diyecek.

kabul edin kardeşim akp bu başörtüsü içinde tam manasıyla çuvallamıştır.kendi beceriksizliğini de gidip halka ağlayarak hoş göstermeye çalışmasın...

Boş muhabbetler bunlar akparti kapatılsın ya da seçim olsun yine akparti gelecektir iktidara sizde göreceksiniz boşu boşuna muhalefet yaptığınızı olan biten yine sana bana milletimize olacak o yüzden çözüm ve önerilerin varsa sun bizlere bizim öncelikli sorunumuz Türkiye'nin ilerlemesi ve demokrasi yolunda atılacak adımlardır ama zamanı geldiğinde ALLAH'ın izniyle başörtüsü sorununu da çözeceğiz temizlik halen devam ediyor .... ;)

tayyipleyiz
05-14-2008, 19:02
Başörtüsünün zamanlaması bir sistematik hata olarak kabul edilebilir. Bu hata belki daha geniş bir kanun ile kimsenin tepksini almadan, meşru zemine taşınabilirdi. Bu konuda ben de böyle düşünüyorum. Ancak sistemin de 2 yıl beklemek olduğunu düşünmüyorum. Anyasal hız ile bu çözümü getirici rol oynayacak belki de; kökten çözüm olarak kimsenin eline koz vermeden sonuçlanacak bir hadise olarak tarih sayfalarına geçecek bir "sorun" olacaktı.

Anyasal hız, AB kriterleri içerisinde en ehemmiyet taşıyanlar arasında ... Bir çok engelin bertaraf edilmesi adına sistemli bir şekilde hayat kazandırmalı ve daha başka bir koz elit! in eline tutuşturulmmalı ...

Bakıldığında bunun farkına varıldığı ve çoktan da ona uygun strateji üretildiği gözle görünür bir gerçek ... ;)

Müntesip
05-14-2008, 19:04
düşüncelerini açık ve net bir şekilde ifade ettiğin için teşekkür etmekle beraber kırıcı ifadelerinden dolayıda üzülmüyor değilim.biraz daha güzel kelimeler seçersen tartışmamız konusundan sapmaz güzel kardeşim...
dediklerin dışarıdan bakınca makul ve mantıklı aslında.ancak olayın içeriğine girecek olursak başörtüsü yasağının devam ettiği hergün hükümetin üzerine vebal'dir.erken mi oldu diyorsan bence geç bile kalındı ancak bulunduğumuz ortam şartları buna müsade etmedi.hükümetimiz de mhp'nin yasa tasarısını geri ceviremedi çünkü sadece bu sebeble aldıgı oy oldukca fazla...kimse tahmin edemezdi yozgat'ta başörtüsü dagıtan chp'nin buna karşı çıkacagına ve yine kimse tahmin edemezdi %5'lik bir kesimden 20 küsür tane rektör cıkacagına !!! akparti mhp'yi de yanına alarak haksızlıga son vermek istedi ancak bu hainlerin,halkın vergileriyle karınlarını doyurdukları halde bu denli ihanet edeceklerini hesab edemezlerdi !!!

Orhu_N_utu_Kuran
05-14-2008, 20:12
düşüncelerini açık ve net bir şekilde ifade ettiğin için teşekkür etmekle beraber kırıcı ifadelerinden dolayıda üzülmüyor değilim.biraz daha güzel kelimeler seçersen tartışmamız konusundan sapmaz güzel kardeşim...
dediklerin dışarıdan bakınca makul ve mantıklı aslında.ancak olayın içeriğine girecek olursak başörtüsü yasağının devam ettiği hergün hükümetin üzerine vebal'dir.erken mi oldu diyorsan bence geç bile kalındı ancak bulunduğumuz ortam şartları buna müsade etmedi.hükümetimiz de mhp'nin yasa tasarısını geri ceviremedi çünkü sadece bu sebeble aldıgı oy oldukca fazla...kimse tahmin edemezdi yozgat'ta başörtüsü dagıtan chp'nin buna karşı çıkacagına ve yine kimse tahmin edemezdi %5'lik bir kesimden 20 küsür tane rektör cıkacagına !!! akparti mhp'yi de yanına alarak haksızlıga son vermek istedi ancak bu hainlerin,halkın vergileriyle karınlarını doyurdukları halde bu denli ihanet edeceklerini hesab edemezlerdi !!!

anlayışınız için asıl ben size teşekkür ederim.bilmeden sizi incittiysek te affola.benim eleştirim sizlere değil akparti yönetiminedir.akpartiye yapılan her türlü eleştiriyi üzerinize alınmamanız gerekir.

yapılan yanlışları sahiplenmeyiniz.sahiplenmeyinizki,yanlış yapanlar,yerlerini yanlış yapmayacaklara bırakabilsinler.yoksa her yanlışa siper olursan yanlış yapanlar senin omuzlarına basarak yükselmeye devam ederler.sonuçta olan sizlere olur...

Müntesip
05-15-2008, 10:25
benim eleştirim sizlere değil akparti yönetiminedir.akpartiye yapılan her türlü eleştiriyi üzerinize alınmamanız gerekir.

yapılan yanlışları sahiplenmeyiniz.sahiplenmeyinizki,yanlış yapanlar,yerlerini yanlış yapmayacaklara bırakabilsinler.yoksa her yanlışa siper olursan yanlış yapanlar senin omuzlarına basarak yükselmeye devam ederler.sonuçta olan sizlere olur...

aslına bakarsan mantıklı konuşuyorsun,başkalarının yanlışlarını sahiplenmek safderunluk olur.ancak ben burada yanlışın sebeplerini sizin önyargılarınızı kırmak için açıklamak durumundayım.her tercih,insanı mesuliyet altına alır,eger ki ben akparti'ye oy vermişsem oy vermeyenlere neden oy verdiğimi delilleriyle anlatmak durumundayım.eger ki konu eleştiriye gelecek olursa ben eleştirilerimi seninle degil akparti'li arkadaşlarımla paylaşırım ve çözüm hakkında fikir edinirim.zaten çözümü olmayacak eleştiriyi paylaşmanın da bir anlamı yok !!!

Orhu_N_utu_Kuran
05-15-2008, 21:52
benim eleştirim sizlere değil akparti yönetiminedir.akpartiye yapılan her türlü eleştiriyi üzerinize alınmamanız gerekir.

aslına bakarsan mantıklı konuşuyorsun,başkalarının yanlışlarını sahiplenmek safderunluk olur.ancak ben burada yanlışın sebeplerini sizin önyargılarınızı kırmak için açıklamak durumundayım.her tercih,insanı mesuliyet altına alır,eger ki ben akparti'ye oy vermişsem oy vermeyenlere neden oy verdiğimi delilleriyle anlatmak durumundayım.eger ki konu eleştiriye gelecek olursa ben eleştirilerimi seninle degil akparti'li arkadaşlarımla paylaşırım ve çözüm hakkında fikir edinirim.zaten çözümü olmayacak eleştiriyi paylaşmanın da bir anlamı yok !!!

not:son iki seçimde akpartiye oy vermiş birisiyim.

ama verdiğim oyu öyle bedavaya vermedim.oy verdiklerimin beceriksizliğine tahammülüm yoktur.ayrıca orhan YAMUK ların,oy verdiğim insanlar tarafından kutsanmasına da tahammülüm yoktur.bu ülkenin milliyetçi gençlerini hayvanlıkla suçlayabilecek bir kişiliğe kabinede yer verecek bir partiye de oy vermediğimi düşünüyorum.yoksa yanıldımmı????

ayrıca eleştirilerim çözüm önerisi sunmuyor değil.ben başörtüsü düzenlemesini eleştirirken çözüm olarak ta bir iki sene daha beklenmesi gerektiğini,yargıdaki çarpıklaşmanın giderildikten sonra bu işlerin yapılmasını öneriyorum...

ve akparti eğer bu gün kapatılma noktasında ise kapatılmaktan kurtulmak için avrupa birliğinden destek istemek(bu destek karşılığında ne veriliyor bilmiyoruz) yerine,demokrasi ve insan hakları nutukları çekmek yerine arkasındaki halk desteğinin kıymetini bilip milli iradeye düşman odakları milletin gücüyle tehdit etmelidir.

hani diyor ya AKİF(sayın başbakanda çok sever bu dizeleri);kesilir belki fakat çekmeye gelmez boynumuz,yumuşak başlı isek uysal koyun değiliz.uysal koyunluktan vazgeçilsin.benim çözüm önerim budur.halkın gücünü kullanamazsan her zaman devrilmeye mahkumsun...yoksa yarın tanklar sokaklara çıktığında bir kaç kişi tanklara gül attı diye olay halk devrimi olarak lanse edilir.

netekim,yargıtay savcılarından olan bir iki ayaklı çıkıp ''27 mayıs devrimindeki idamlar halk tarafından coşkuyla karşılandı'' diyor.tabiii hakkında hiç bir şey yapılmıyor.ne bir görevden alma ne başka bir şey,sadece klasik yargıya laf söylenmez yargı bağımsızlığı zart zurt..

aslında bu konu hakkında en güzel çözüm önerisini getiren hiç te sevmediğim bir köşe yazarı olmuştur perihan mağden.bir makalesinde şöyle diyordu

Bu büyük çoğunluk, bu ezici sayıda kitle dindar olmasaydı, afyonlu olmasaydı, ezelden beri ezik büzük ve itaatkâr olmasaydı; NAH bu kadar uzun sürerdi onların ceberut/kıymeti kendinden menkul/yarı faşist/tam devletçi Hükümranlığı!

tabii burda perihan mağden yanılıyor.halkı itaatkarlığa atalete sürükleyen onların manevi duyguları değildir,halkın tepesine binildiğinde halkı bu güçlere karşı ayaklandıracak öndere hiç bir zaman sahip olamayışlarıdır..

saygılar değerli kardeşim....

anatolia
05-15-2008, 22:08
'Bilsinler ki darbeciler, bu defa Türk halkı kolay teslim olmayacaktır. 1960'daki halk şimdi yoktur. Herkes ayağını ona göre denk almalıdır. Türkiye'de bu saatten sonra darbe olması demek, Türkiye'nin bölünmesi demektir. Bunu herkes bilsin, onun için herkes aklını başına toplamalı ve hesabı ona göre yapılmalıdır'

hipermuhafazakar
05-15-2008, 22:16
Avatarımdaki resme bakarsanız bu işe kimler sevinecek görülüyor !

Orhu_N_utu_Kuran
05-15-2008, 22:29
'Bilsinler ki darbeciler, bu defa Türk halkı kolay teslim olmayacaktır. 1960'daki halk şimdi yoktur. Herkes ayağını ona göre denk almalıdır. Türkiye'de bu saatten sonra darbe olması demek, Türkiye'nin bölünmesi demektir. Bunu herkes bilsin, onun için herkes aklını başına toplamalı ve hesabı ona göre yapılmalıdır'

sen onu benim külahıma anlat.akparti içinde bile kapatma davası konusunda ayrımlar yaşanıyor.milletvekillerinin bazıları hatalar yapıldığını söylüyor.ben oy verdiğim partiyi tanımakta zorlanıyorum.

daha akparti kendi milletvekilleriyle bile hemfikir değil bu davayla nasıl mücadele edeceğİ konusunda.sen halkın topyekün ayaklanacağını söylüyorsun.eğer lider arkasındaki halk gücünü kullanmayı bilemezse hiç bişe olmaz.parti doğurganlığı devam eder.

şu cumhuriyet mitingleri gibi bir tane yapmaya cesaret bile edemiyolar.neden?çünkü halka güvenmiyolar.yarın tanklar çıktığında evlerinde oturacaklarını sanıyorlar.

halk 1960 taki halk değil demişsin.halk aynı halk.halkı yönetmek mesele.netekim istiklal harbinden önce istanbul hükümeti de öyle düşünüyordu.ama bir adam çıktıki GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.işte o bu milleti nasıl ateşleyeceğini biliyordu.ne demokrasi dedi,nede insan hakları dedi.YA İSTİKLAL YA ÖLÜM dedi.hem yedi düvele hem de payitahta karşı ayaklandı.bakın payitaht diyorum.anayasa mahkemesi demiyorum,yargıtay demiyorum.ondan sonrakilerin hiç biri zaten bunu beceremedi.

şimdi ben burda ATATÜRK diyorum onu övüyorum ama aynı zamanda ATATÜRK DEVRİMLERİ uğruna partiyi kapatmaya çalışanlarla mücadeleyi anlattığım için beni çelişkili bulabilirsiniz.aslında bu bir çelişki değildir.bunların hiç biri ATATÜRK çü değil (İSMETÇİDİR).

ben sana şunu söyleyeyim.bu gün burada yazı yazanlardan kaçı 'ben burda yazıyorum ama acaba yerim kimliğim tespit edilmişmidir,bunlar bir yerde kayıtlımıdır' diye düşünmemiştir.

Müntesip
05-15-2008, 22:46
son soruna cevap vererek başlayayım.benim hiçbir zaman takiyye yapmak gibi bir derdim olmadıgı için düşündüklerimi hesabını ALLAH(C.C)'a verecegimi düşünerek yazıyorum.
yorumunda yazmıssın ki cumhuriyet mitingleri gibi bir miting..işte sana KAZLIÇEŞME bir bak bakalım hangisi daha fazla !!!
evet akparti'de çözüm için farklı düşünceler var ama bu düşüncelerin olabilmesi bile büyük bir haslet.mesela bu chp'de yok çünkü Baykal tüm farklı görüşleri temizledi.şimdi milletvekillerinden bazıları anayasayı degiştirelim diyorlar bazıları ise kapatmazlar böylece girelim mahkemeye !!! bende anayasa değişikliğinden yanayım ama sonucu hep beraber göreceğiz...
halk destek olmaz veya karşı koymaz demişsin !!! neye karşı koyacak sorabilirmiyim ? gereken hukuki prosedür neyse uygulanıyor zaten !!! yok sen halkın ayaklanmasından bahsediyorsan bak orada ters düşeriz çünkü ne olursa olsun halk, ne a skerle ne de başka gruplarla karşı karşıya getirilmemeli !!!biz on sene daha bekleriz yeter ki bir insanımız haksız yere ölmesin !!!

Orhu_N_utu_Kuran
05-15-2008, 23:15
son soruna cevap vererek başlayayım.benim hiçbir zaman takiyye yapmak gibi bir derdim olmadıgı için düşündüklerimi hesabını ALLAH(C.C)'a verecegimi düşünerek yazıyorum.
yorumunda yazmıssın ki cumhuriyet mitingleri gibi bir miting..işte sana KAZLIÇEŞME bir bak bakalım hangisi daha fazla !!!
evet akparti'de çözüm için farklı düşünceler var ama bu düşüncelerin olabilmesi bile büyük bir haslet.mesela bu chp'de yok çünkü Baykal tüm farklı görüşleri temizledi.şimdi milletvekillerinden bazıları anayasayı degiştirelim diyorlar bazıları ise kapatmazlar böylece girelim mahkemeye !!! bende anayasa değişikliğinden yanayım ama sonucu hep beraber göreceğiz...
halk destek olmaz veya karşı koymaz demişsin !!! neye karşı koyacak sorabilirmiyim ? gereken hukuki prosedür neyse uygulanıyor zaten !!! yok sen halkın ayaklanmasından bahsediyorsan bak orada ters düşeriz çünkü ne olursa olsun halk, ne a skerle ne de başka gruplarla karşı karşıya getirilmemeli !!!biz on sene daha bekleriz yeter ki bir insanımız haksız yere ölmesin !!!

bu iş senin dediğin yoldan yapılabilirdi.ama fırsat kaçırıldı.mhp nin oltasına atlandı ve o gemi kaçtı.geriye benim dediğim yol kalıyor.tabii bunlar sadece benim fikirlerim.yanılıyorda olabilirim.ayrıca askerle karşı karşıya gelelim demiyorum.zaten askeriye bu konu için hiç bişe demedi.ben mehmetçiği kışkırtanları kastediyorum.

ne diyelim hakkımızda hayırlısı

Beritan
05-15-2008, 23:23
Erbakan gibi olmasını bende isteme ama istemememin sebebi.....hoca bianlık sinirle davranıyo...
ama ak partiye kapatılma payı%1 bile vermiyorum ki diyelim kapandı bu sefer daha kötü olcak onlar için çünkü %desi çoğalacak emin olun bunu onlarda
istemez :-*
ama bu partide kapanırsa bu demek oluyoki herzaman onların egoları tatmin olca
ve hiç bir zaman dini bir parti başa gelmeyecek

Müntesip
05-16-2008, 13:15
ne diyelim hakkımızda hayırlısı

aminnn. RABBİM hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin,muhakkak ki O(c.c) herşeyi hakkıyla gören ve bilendir !!!

fatos_erd
05-16-2008, 14:17
Parti inşaallah kapanmaz.. Gerçi gene rahat bırakmazlar ki .. Eminim gene bişeyler çıkarırlar :-\