fatih kısaparmak balon baskılı balon AKP Kapatılamaz***%47 Oyu yok sayamazlar*** - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP Kapatılamaz***%47 Oyu yok sayamazlar***

VAROLİDER
03-15-2008, 10:52
SELAMALEYKUm arkadaşlar AKP partisini kapatmakla bir cözüm bulunmaz.
ÜLKEMİZin bu konularla zaman kaybetmeye zamanı yok çok çalışmalyız..
MUASIR medeniyete koşmalıyız***
%47 oy alan bir halk kitlesini laik düşmanı olarak göremeyiz..yok sayamazlar..
HERŞEY TÜRKİYE İÇİN***BİRLİK ZAMANI**

Abrek
03-15-2008, 13:33
KİMSE AK PARTİYİ KAPATAMAZ

SAHILL35
03-15-2008, 16:15
MSN'LERİMİZDE DEMOKRATİK TEPKİMİZİ GÖSTERELİM...
GÖRÜNEN AD YADA KİŞİSEL İLETİ KISMINA (I)PARTİME DOKUNMA(I) YAZALIM...
İRADEMİZE VE İDEALİMİZE SAHİP ÇIKALIM...
BÖYLECE BİZE YAKIŞAN SEVİYELİ VE DEMOKRATİK TEPKİMİZİ MSN'LERİMİZDE DE GÖSTERELİM..
BEN YAZDIM BİLE,
BENDEN Bİ TEKLİF..

fener_37
03-15-2008, 16:29
kimse merak etmesin biz ak partinin arkasındayız ve biz gibi %47 degil malesef diyorum %60 arkasında bu ülkenin 5 yılda geldigi 79 yılda gelemedigi durumu düşürmek isteyen bu vatanın evladı oldugu şüpeli olan insanlar bunu yapamaz biz yürekli olarak onların karşısında dimdik durmalıyız gerek duymuyorum ama gerekirse onların doldurdugu meydan dedikleri yerlerin kat kat büyüklerini dolduralım onlar %bilmeyenler belki gözleriyle görünce inanırlar ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ olsun

romakudüs
03-15-2008, 17:48
arkadaslar aslında bu adamların yargılanmasu gerekir çünkü rejimi tehdit edenler bunlar halkın yönetime katıldığı bu rejimde halkı getirdiklerini halktan bağımsız indirmeye çalışıyorlar

SAHILL35
03-15-2008, 19:36
http://img378.imageshack.us/img378/9509/akpamblemeu5.jpg
DOKUNMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
%47 OLUR %60 O ZAMAN ANLARSIN MİLLETİN İRADESİNİ....
YENİ PARTİ KURARIZ ADIDA hakikat partisi HAKPARTİ OLUR :D
AT'I ELİMİZDEN ALSANIZ BİLE YOLU ELİMİZDEN ALAMAZSINIZ...
ALAYINA İSYAN...
İNADINA AKPARTİ....

Hüdaverdi
03-15-2008, 19:43
Kapanmaz korkmayın :)
(I) yazarsanız ampul işareti çıkar msn iletisinde :)

Yola devam inşallah...

fatos_erd
03-15-2008, 19:51
Hem parti kapatmak hemde 71 kişiyi 5 yıl siyasetten uzaklaştırmak okadarda kolay değil..Ak partinin arkasında biz varız .. Seçmen var.. Durmak Yok Yola Devam.. (I)

malcolmxx
03-15-2008, 21:49
lanet iddianemeyi nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz

Hüdaverdi
03-15-2008, 21:54
lanet iddianemeyi nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=34296.0
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=34670.0

alitaspinar
03-16-2008, 17:21
selamınaleykum sayın başbakanım.

öncelikle saygıyla ellerinizden öperim.bir vatandaş olarak son duruma tepkili olduğumu benim ve çevremdeki insanların size çok sevgi ve saygı beslediğini belirtmek isterim.

bu parti kapatma söylemi ortaya çıktığında içi cız eden insanların, ülkenin önü açılmışken buda nereden çıktı diyen insanların bulunduğu bir cemiyet içersindeyim. biz sizin iktidarınızdan memnunuz. üzerimize düşen ne varsa milletimizin mutluluğu için yapmaya hazırız.çalışmalarınızda başarılar diler saygılarımı sunarım.

isra
03-17-2008, 00:03
yazıklar olsun ne yaptlğını bilmeyen adamları ele ele bitmiyor ama bir gün biter inşallah biter bu sıkıntılar......