Orijinalini görmek için tıklayınız : AKPARTİDE NE YAPILMALI
DUNYASURGUNU
11-26-2007, 19:23
ARKADAŞLAR BEN 1 HAFTA KADAR OLUYOR AKP DİYARBAKIR GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ OLDUM.
AMA YETERİ KADAR BİLGİM YOK AKP VE GENÇLİK KOLLARI HAKKINDA
BEN NE YAPABİLİRİM VEYA NE YAPMAM GEREK BANA AYRINTILI BİLGİ VERECEK BİRİ VARSA BİLGİSİNİ PAYLAŞIRSA MEMNUN OLURUM..
BEKLİYORUM AKP VE TÜRK MİLLETİ İÇİN YARDIMLARINIZI...
hosgeldin kardesim..
ne tarz bilgiler istedigini söyle bizde o dogrultuda sana yardimci olalim kardesim ;)
DUNYASURGUNU
11-26-2007, 19:34
HER KONUDA SİZ YAZIN NELER YAPILABİLİR.
AKPARTİDE BULUNMANIN GAYESİ VE AMACI NE
HEDEF NE?
HER KONUDA SİZ YAZIN NELER YAPILABİLİR.
AKPARTİDE BULUNMANIN GAYESİ VE AMACI NE
HEDEF NE?
ak partide bulunmamam icin neden varmi ki?..
ak parti su andaki konjöktürde Türkiye yi muassir medeniyet seviyesine getirmek icin elinden gelen bütün cabayi gösteriyor bizlerde bu toplumun bireyleri olarak bu cabayi gösteren partiye elimizden geldigi kadar destek veriyoruz..
hedeflere gelince..hedefler ak partiyle paralel..ülkemize en güzelini sunmak ;) yani uzun lafin kisasi hersey türkiye icin..
peki kardesim sen sanirim diyarbakirlisin sen neden ak partidesin?
DUNYASURGUNU
11-27-2007, 20:47
BEN BİR AĞBİMİN SAYESİNDE...
YANİ DİYARBAKIR GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI SAYESİNDE ONDAN OLMAZSA HİÇ SİYASETLE UĞRAŞMAM DA AMA HAYIRLISI İNŞALLAH DEVAMI GELİR
YAVAŞ YAVAŞ..
aslında seni orada yönlendiriler...biraz zaman geçsin daha da alışırsın işleyişi anlarsın....hele ki senin de işin zor ...diyarbakır alınması gereken bir belediye var...çok çalışmak lazım çookk :D
DUNYASURGUNU
11-28-2007, 00:50
İNŞALLAH ALLAHIN İZNİ İLE BELEDİYELER DE ALINSA ÇOK İYİ OLUR...
gokalp_ozturk
12-04-2007, 15:23
öncelikle lütfen akp diye yazmayın ve telaffuz etmemenizi rica ederim ak parti dir kısaltması ve okunuşu. ak parti ailesine hoşgeldin. ak parti nin sitesinden arge başkanlığının içeriğine girersen ak partinin önemle üzerinde durduğu siyasal kimliği , sosyal politikaları , ekonomi ve dış siyasete bakış açılarını okumanda fayda olur. şimdiye kadar duyduğun tüm açılımları bulabilirsin .
berat_52
12-07-2007, 23:47
ARKADAŞLAR BEN 1 HAFTA KADAR OLUYOR AKP DİYARBAKIR GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ OLDUM.
AMA YETERİ KADAR BİLGİM YOK AKP VE GENÇLİK KOLLARI HAKKINDA
BEN NE YAPABİLİRİM VEYA NE YAPMAM GEREK BANA AYRINTILI BİLGİ VERECEK BİRİ VARSA BİLGİSİNİ PAYLAŞIRSA MEMNUN OLURUM..
BEKLİYORUM AKP VE TÜRK MİLLETİ İÇİN YARDIMLARINIZI...
ÖNCELİKLE ŞU AKP LAFINI BIRAKMAKLA BAŞLAYABİLİRSİN. PARTİMİZİN ADI AKP DEĞİL AK PARTİDİR. İLK ÖNCE BUNU BİR DÜZELT .
berat_52
12-07-2007, 23:53
ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ YEREL YÖNETİMLER OLMALI.İZMİR,DİYARBAKIR,TRABZON,ORDU,ESKİŞEHİR,ÇAN KAYA,ŞİŞLİ GİBİ ÖNEMLİ BELEDİYELERİN ALINMASI LAZIM BUNU İÇİN ÇALIŞMALARA BİRAZ HIZ VERMEK LAZIM.
Yazilanlari okudum.Oncellikle hosgeldin aramiza.Sanirim bilgi istiyorsun.Izin verirseniz bende yardimci olmak isterim.Partimizin oncellikli amaci Turk milletini, refah,guzel ve rahat bir yasam sunmak.Bu dogrultuda calismalar suruyor.Bunlarla ilgili bilgilere www.akicraatlar.com da da bulabilirsin.2.Amac Ulu onderimizin gosterdigi yollarda emin adimlarla ilerlemek.Cagdas,laik,hukuk ve demokratik bir Turkiye icin cabaliyoruz.Baska sorularin olursa buraya mesaj atabilirsin ;) ;)
kelepce14
12-24-2008, 01:58
diyarbakırla alakası yok ama nereye konu açacağımı bilemedim kusura bakmayın benim takıldığım bi nokta var özelleştirme
bence özelleştirme çok abartı oluyo devletten sonra belediyelerde her birimi özelleştiriyor durum böyle olunca herkes asgari ücretle çalışır hale geliyor halk fakirleşiyor alt ve üst tabaka arasında dağlar oluşuyor orta tabaka hemen hemen hiç kalmadı asgari ücretli hiç birşey yapamaz yaptıramaz durumda esnafada yansıyor bu ikincisi krediler faiz oranlarının düşürülmesi ekonomiyi iyiye götürür belki ama bizde öyle değil bizim halkımız faizin düşük olduğunu duyar duymaz 10 senelik borca girer önünü görmeden halkın büyük kısmının yaklasık 10 senelik borca girmesi demek 10 sene nerdeyse sıfır sosyal faaliyet zaruri ihtiyaçlar dışında sıfır harcama demek her yönü etkiliyor birde tokinin insaat ve berabewrindeki sektörlere verdiği zarar
bunlara önlem alınmalı
tekrardan özür diliyorum belki konuyu yanlış biryere açtım belki çok cahilce bir yaklaşım yalnızca ak partiye oyvermiş sıradan bir kişi olarak görüşlerimi ifade etmeye çalıştım bu aralar artık tartışmaya giremez ak partiyi savunamaz oldum o yüzden bunları yazabilecek biyerler aradım burayı uygun görüp yazdım insallah daha işler yapar ak parti yönetimi yüzümüzüde ak çıkarır
Üç mevsim
12-24-2008, 02:26
Estağfurullah. Forumu tanıdıkça daha uygun yerler de bulabilirsinz, şimdilik önemli değil.
Sizi kastetmiyorum ama Türkiye'de bugün Yüce ve Necip Türkiye Cumhuriyeti halkından yüz bulamayan bazı kesimler olanları olduğu gibi değil de görmek istedikleri gibi görüyorlar. Böyle olunca kimine göre 'Kriz Türkiye'yi vurdu' oluyor. Kimine göre 'memleket satıldı' oluyor. Kimine göre 'ekonomi berbat' oluyor.
Biz özeleşştirmeler konusunda böyle bir strateji belirledik, devlet demek hantallık demek. Onun için seri, verimli çalışma ve başarı için, dünyanın gelişmiş ülkelerinin yolundan giderek özelleştirmelere ağırlık veriyoruz. Abartılı bulmanızı saygı duyarız. Abdüllatif Şener'de abartılı bulmuştu, gemiyi terketti. Asgari ücreti özelleştirmeye bağlamanızı doğru bulmadım.
Faizlerin düşürülmesi çok olumlu bir gelişmedir. Bunu Merkez Bankası yaptı, hükümetle direk ilgili değil. Faizlerin düşürülmesiyle ilgili yorumunuzu ve ardındaki bağlantıyı çok çok afaki buluyorum. Nasıl görmek istiyorsak öyle bakıyoruz demektir bu.
TOKİ'nin bu müthiş çalışmasını, hizmetini ve başarısını görmeyip, TOKİ'nin çalışmalarının inşaat sektörüne yani diğer inşaat firmalarıa zarar verdiğini söylemeniz yine nasıl bir bakış açısına sahip olduğunuz gösterir.
değerli ak üyeler ak partinin ak insanları bu günlerde zor günler yaşıyoruz bir tarafta filistinli kardeşlerimiz bitarafta içten vatanımızı bölmeye çalışan vatan hainleri, saygıdeğer başbakanım olmasaydı acaba halimiz nice olurdu bilmem, ,ALLAH, büyükki bize böyle bir lider nasip etti vatanımızı böyle hainlere bırakmadı gelin bir olalım iri olalım diri olalım vatanımızı kurtaralım allaha emanet olun
aliozgursari26
02-11-2009, 20:03
kardeşim zamanında Turgut Özal'a da aynıları söylendi o da "elbet bir gün anlayacaklar" demişti. Özelleştirme ekonominin rahatlaması ve liberalizmin oturması için gereklidir...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.