fatih kısaparmak balon baskılı balon AKP'ye karşı 'Kutsal İttifak' çağrısı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP'ye karşı 'Kutsal İttifak' çağrısı

DoĞu
05-24-2008, 14:12
AKP'ye karşı 'Kutsal İttifak' çağrısı

Rahşan Ecevit, yaptığı yazılı açıklamada 50 yıldır Türk siyasi yaşamının içinde bulunduğunu belirtti ve son yılarda yaşanan gelişmelerden derin kaygı duyduğunu bildirdi.

http://image.haber5.com/haber/8908.jpg

Rahşan Ecevit, yaptığı yazılı açıklamada 50 yıldır Türk siyasi yaşamının içinde bulunduğunu belirtti ve son yılarda yaşanan gelişmelerden derin kaygı duyduğunu bildirdi.

Açıklamasında, “sağduyusuna, engin uzak görüşlülüğüne her zaman inandığım ve inanmaya devam edeceğim yüce halkımıza sesleniyorum” diyen Ecevit, şunları söyledi : "Eğer; Cumhuriyetin kazanımlarının korunmasını istiyorsanız; hükümet uygulamaları kutuplaşmalara yol açmasın istiyorsanız; dinin devletten ve siyasetten uzak tutulmasını istiyorsanız; yüce dinimizin siyaset, ticaret ve kimi devlet adamları tarafından çıkarlar için kullanılmasın istiyorsanız; bağımsız yargı istiyorsanız; etnik bölücülük yapılmasın istiyorsanız; yabancıya toprak satılmasın istiyorsanız; bitki ve hayvan türünün korunmasını istiyorsanız; Vakıflar Yasası'ndaki değişikliğin düzeltilmesini istiyorsanız; ülke yönetiminde takiyyeden kurtulmak istiyorsanız; rejimle ilgili kaygılarınızı üzerinizden atmak istiyorsanız; ülkemizin kendi seçtiklerimiz tarafından Ankara'da yönetilmesini istiyorsanız; o zaman seçimlerde sağlı sollu, işbirliğinin kaçınılmaz olduğunu düşünmelisiniz. Çünkü ancak bu görüş çerçevesinde, yaklaşan seçimlerde, bir bölgede iktidardaki partiye karşı işbirliği yapan partilerin hangisinin adayı güçlüyse o adayın diğer görüşlerdeki, partiler tarafından desteklenmesi yoluyla karanlığı yırtıp aydınlığa ulaşabilirsiniz."
ANKA

kanahmet
05-27-2008, 16:02
Arkadaşkar bu ittifak bunlara daha fazla oy kaybettirecek farkında değiller. İnşallah ittifakı kurarlarda akparti bu sefer 81 ilde de birinci olur.

Deniz.Feneri
05-28-2008, 01:39
karanlığı yırtabilmeleri için ışık hızına ulaşılması gerekir. Ancak ışık hızına ulaşıldığında karanlıktan kurtulunur. İttifak yapıldı ne oldu Ak partinin aldığı oyun yarısını iki parti başbaşa verdiler yine alamadılar gülünç :)

DoĞu
05-29-2008, 14:31
Arkadaşkar bu ittifak bunlara daha fazla oy kaybettirecek farkında değiller. İnşallah ittifakı kurarlarda akparti bu sefer 81 ilde de birinci olur.

malesef dediğin doğru türk siyaseti hep böyle...olaylarla duygusal konularla yönlendiriliyoruz.

YavuzSultanSelim
05-29-2008, 14:33
benim anlamadığım Rahşan Ecevit'e ne!!!

DoĞu
05-29-2008, 14:35

demokratik sol partinin kurucusu...ve şuan manevi lideri.

YavuzSultanSelim
05-29-2008, 14:40

demokratik sol partinin kurucusu...ve şuan manevi lideri.

kurucusu olabilir şu an faal olarak bir görevi yok. Ne Genel Başkan'ı nede başka birşey. Ülkeye engel olmaktan başka yaptığı birşey yok

Hüdaverdi
05-29-2008, 14:43
Bu kadını öldü diye biliyordum yaşıyormuş şaşırdım.Gerçi bu zihniyetteki her insan ölüdür benim gözümde :-*
dspnin başına geçsin,birde başını örtsün belki oy kazanabilirler :-X

kanahmet
05-29-2008, 15:37
Arkadaşlar Sayın Rahşan Ecevit kocası Sayın Bülent Ecevit yataktayken bile devlete yüklenmekten çekinmiyor.

Deniz.Feneri
05-29-2008, 15:54
Huylu huyundan vazgeçer mi hiç :D

AkSa- 34
05-29-2008, 22:08
rahşaaaaaaaan toprak seni çağırıyoooooooooooo...

romakudüs
05-30-2008, 09:42
bildiğim kadarıyla kutsal ittifakı avrupalı hristiyanlar müslüan osmanlıya karşı yapmıştı şimdi müslüman geçinen müslümana yapmaya çalışıyor