fatih kısaparmak balon baskılı balon Ali Bayramoğlu'nun demokratlığı iflas etti - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali Bayramoğlu'nun demokratlığı iflas etti


Necip Fazıl
09-20-2012, 09:54
http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/190920122300408991753_2.jpg
Ali Bayramoğlu, TESEV'in düzenlediği programda kendisine soru yönelten Zaman Gazetesi Muhabiri Büşra Erdal'ı 'cemaatin tetikçisi' olmakla suçladı. Bu suçlama karşısında Buşra Erdal ile Ali Bayramoğlu arasında sert tartışma yaşandı.

Zaman Gazetesi yargı muhabiri Büşra Erdal ile Yeni Şafak gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu, arasında çok sert bir tartışma yaşandı. Ali Bayramoğlu'nun tetikçilikle suçladığı muhabir, o tartışmanın ayrıntılarını açıkladı.

Sert tartışmanın fitilini Muhabirin şu sorusu ateşledi;

"Özel yetkili mahkemelerin kaldırılması tartışmalıydı. Daha önce bir sürü önemli işler yapan hakim ve savcıların görevden alınması yargıda bir travmaya neden olduğu hepimiz tarafından biliniyor. Ergenekon ve Balyoz gibi soruşturmaları yürüten mahkemelerin kaldırılmasının bundan sonra yürütülecek soruşturmalara etkisi olabilir mi? Bu görevliler yine taşın altına elini koyabilir mi? Bu konuda HSYK'nın yaklaşımı nedir? Bunu sorun olarak görüyor musunuz?"

Büşra Erdal'ın bu sorusu üzerine sinirlenen, Bayramoğlu, muhabire, "Sen angajesin" suçlaması yöneltti. Muhabir ile Bayramoğlu arasındaki tartışma giderek alevlendi. Muhabir Buşra Erdal, aralarında geçen diyoluğun ses kaydının çözümünü blog sayfasından yayınladı.

İşte o diyalog...

BÜŞRA ERDAL: Tekrar bir şey söyleyeceğim. Kısa bir şey çünkü çok ağır bir saldırı oldu. Sayın Ali Bey ile ilgili ben hiçbir şekilde gazeteye yazı yazmadım. Sadece twitlerimde şahsi hesabımda bir iki yazdığım şeyi bu kadar ağır ve cemaatin tetikçisi şekilde söylemesi çok ağır bir itham. Ben cemaat diye bir kurumu temsil etmiyorum, Büşra Erdal olarak gazeteciyim ve gördüğüm yanlış yada katılmadığım şeyleri twitterda yazdım. Olay bundan ibaret. Benim köşem yok, muhabirim…
ALİ BAYRAMOĞLU: Siz tetikçisiniz…
BÜŞRA ERDAL: Katılmıyorum bu sözlerine çok ağır… Haksız…
ALİ BAYRAMOĞLU: Ağır olsun, siz tetikçisiniz.
BÜŞRA ERDAL: İade ediyorum.
ALİ BAYRAMOĞLU: İnsanları karalayan bir tetikçisiniz. Cemaat sizin gibi insanlar yüzünden karanlık yerlere gidiyor kanaatimi soracaksan…
Ali Bayramoğlu'nun bu sözleri üzerine Buşra Erdal salonu terketti.
ROTAHABER

Asi_isyankar
09-20-2012, 12:55
Ali Bayramoğlu demokrat bir insandır
Asıl demokrat olmayanlar Akit'çi Tetikçilerdir...

Necip Fazıl
09-20-2012, 16:58
Ali Bayramoğlu demokrat bir insandır
Asıl demokrat olmayanlar Akit'çi Tetikçilerdir...


Bu sözüne anca :hihi2:

Necip Fazıl
09-20-2012, 17:14
http://www.habervaktim.com/resim/resim264352_1.jpg?t= (http://www.habervaktim.com/haber/264352/dovecek-miydi.html)

Terennüm
09-20-2012, 17:56
Ali Bayramoğlu demokrat bir insandır
Asıl demokrat olmayanlar Akit'çi Tetikçilerdir...
Ali Bayramoğlunun demokratlığı kendine..Akitin yaptığının asla tasvip etmem ama Bayramoğlunun hakkından karakaya gelsin diyorum..Savunulacak hiçbir yanı yok Ali Bayramoğlunun..