fatih kısaparmak balon baskılı balon Allah'a Vatan'a Millet'e Koşanların Sitesi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Allah'a Vatan'a Millet'e Koşanların Sitesi

İ K R A
07-10-2011, 02:33
Allah'a
Vatan'a (yani asıl ulaşılması gereken vatan olan Cennet'e)
Millet'e (yani hiçbir ırk ayrımı yapmadan yalnızca, İslam Milletine)
Koşanların Sitesi

www.forumikra.com

Site 2009 temmuzundan beri yayındadır, elimizden geldiğince rıza-i ilahi ile bir şeyler yapmaya çalışmaktayız. Sitemiz internette Allah kelamının biraz daha fazla yer bulmasını ve birçok hakikatın, sesini duyurmayı amaçlamıştır.

Kesinlikle tarafsız değiliz ve geçmişten gelen masal tarihe de inanmıyoruz. Hakikatin peşindeyiz.
Hakka Tapar, Halkı Tutar

Sitemizde en iddialı olduğunu düşündüğüm bölüm, Merhum Osman Zeki Yüksel'in yani Serdengeçti'nin 40'lı yıllarda çıkarmaya başladığı Serdengeçti mecmuasının online olarak okunabilmesidir.

Sitemizde Bulabileceğiniz İçerikler;
- Kuran Dinle – Namaz Vakitleri – Görüntülü Elif Ba – Meal Dinle – Kuran Oku – Meal Oku – Holy Quran – Namaz Sureleri – Namaz Öğreniyorum – Boykot – Risale-i Nur – Tam İlmihal – Ayasofya Hitabesi – Alimlerin Hayatı – Hatim Setleri – Online Görüntülü Hatim Seti - Dualar – Yakın Tarih – İslami Filmler – Şiir – Kitap Tanıtımı – Osman Yüksel Serdengeçti - Gülünç Hakikatler – Necip Fazıl Kısakürek Savunmaları – Tarih Aynası - Siyer-i Nebi - About Holy Quran – İlahi & Ezgi – Kıssa’dan Hisse - Mescid-i Aksa Resimleri -

onurcan
07-10-2011, 02:36
hayırlısı olsun bizlerde katkı veririz..,ben biliyordum ama sizinle ilgisi olduğunu bilmiyordum..

Hüdavendigâr
07-10-2011, 02:39
eyvallah hocam uğramaya çalışırız.

BeldeiTAYYIBe
07-10-2011, 02:41
Tavsiye icin tesekkürler kardesim.

Özellikle bu bölüm'ü zevkle takip ederiz ins.

Sitemizde en iddialı olduğunu düşündüğüm bölüm, Merhum Osman Zeki Yüksel'in yani Serdengeçti'nin 40'lı yıllarda çıkarmaya başladığı Serdengeçti mecmuasının online olarak okunabilmesidir.

unnamed
07-10-2011, 03:03
Tavsiye icin tesekkürler kardesim.

Özellikle bu bölüm'ü zevkle takip ederiz ins.

aynı sebepten bende gideceğim büyük ihtimal...

İ K R A
07-10-2011, 17:55
Allah razı olsun.Alakanız beni çok memnun etti.

OTTOMAN
07-10-2011, 18:16
Sitenin görünüm çok hoş, içeriği gibi..
eyvAllah...

İntifada
07-10-2011, 18:23
Rahatsız etmeye geliriz inşallah...

BlueMoon
07-10-2011, 19:01
bende konuyu ilk okurken "ortak koşanların sitesi" diye okumuştum.

özür dilerim biraz evvel baktım güzel ve hoş. fakat forumun üye sayısı 1.000 civarı biraz daha aktif olsa çok daha iyi olur..

OTTOMAN
07-10-2011, 19:03
Görünüm hoş olsa da SMF değil de VBulletin tercihimdir..

İ K R A
07-11-2011, 12:18
2009 dan beri açık, lakin üye olan hatim setleri için oluyor, fazla üye sayısı yanıltmasın, en fazla 10 tane aktif üye var, günlük ziyaret sayısıda aşağı yukarı 300 civarında, elbet ziyaretimize gelen olur.

siteyi açarkende, açıkçası büyük hedeflerle açmadık, internette Allah kelamı daha çok yer bulsun diye, Hz. İbrahimin ateşine ağzıyla su taşıyan karınca misali...

Gelen her ziyretçi bize devam etme hususunda daha şevk veriyor, ziyarelerinizi bekleriz.