fatih kısaparmak balon baskılı balon Amerika - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerika

Scorpio
08-01-2007, 00:16
Amerika Yanlisimisiniz?Yoksa Amerika Karsiti mi?
Cevaplarinizi bekliyorum.Bu anket benim icin cok onemli

dişi kartal
08-01-2007, 00:20
bunların ikiside değilim abd güçlü bir ğlke onla ters düşmemek lazım ama onun her yaptığını beğenmiyorum ırak gibi

Scorpio
08-01-2007, 00:23
Dogru diyorsun ama ben ABD'nin IRAK politikasini begenmiyorum.Sonuna kadar TURKIYE'nin yaninayiz sizi destekliyoru diyolar sonra PKK'nin eline silah veriyolar.SOn cikan habere gore PKK'nin elindeki silahlar ABD silahlari oldugu ortaya cikti.

Fahrenheit
08-01-2007, 00:24
şıklarda çıkarıma ne yararsa ondanım olmalıydı :D

pRoff
08-01-2007, 00:24
amerika : köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek :)

dişi kartal
08-01-2007, 00:25
o silahlar bombalar sadece abd malı değil italya portekiz çok ülke var türkiye karşıtı

CSCneyt
08-01-2007, 00:47
AMERİKA GÜÇLÜ Bİ ÜLKE OLABİLİR AMA BİZDE GÜÇLÜ Bİ ÜLKEYİZ GEREKİRSE YERİ GELİR AMERİKANINDA KARŞISINDA DURURUZ BİZİM MENFAATLERİMİZ NE İSE BU ÖYLE OLUR BİZ O GÜÇLÜ ONA LAF ETME HİÇ Bİ ZAMANIMIZDA DEMEMİŞİZDİR DEMEYİZDE BİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ AMERİKA KENDİNİ BİŞEY ZANNEDEN HALBUKİ GERÇEKTE HİÇBİŞEY İFADE ETMEYEN BİRYERDİR.ADAMLARIN AMACI SADECE SÖMÜRMEK KULLANMAK SONRA ATMAK NEYMİŞ IRAK YADA AFGANİSTANA BARIŞ GETİRMİŞLER BARIŞ KAVRAMI YA DEĞİŞTİ BİZİM BUNDAN HABERİMİZ YOK YADA BİZ BİLMİYORUZ...EĞER DÜNYADA ORTADAN KALKMASI GEREKN Bİ ÜLKE VARSA O IRAK DEĞİL AMERİKADIR.AMA HER MEDENİYETİN YÜKSELİŞİNİN BİR BATTŞI VARDIR.VE ŞİMDİ SIRA BZDE ESKİSİ GİBİ YÜKSELME AHLAK BARIŞ HUKUK DEVLETİ NASIL OLUNUR ONU BİZ GÖSTERİRİZ....
BEN TAMAMEN AMERİKA KARŞITIYIM TÜM DÜNYADA GÖZGÖRE KATLİAMLAR İŞLİYOR AMA KİMSENİN GIKI ÇIKMIYOR BUNA BİRİNİN DUR DEMESİ LAZIM ARTIK.BİZ YAPMADIĞIMIZ Bİ ERMENİ SOYKIRIMI YÜZÜNDEN BİRSÜRÜ SORUN YAŞIYORUZ ADAMLAR GÖZGÖRE GÖRE KATLİAM YAPIYORLAR BİZİM DİN KARDEŞLERİMİZE YAPMADIKLARINI BIRAKMIYORLAR...

BİLMİYORUM DUYMUŞSUNUZDUR BELKİ HAİNLERİN NE KADAR ACIMASIZ OLDUĞUNU ANLATN ÖRNEKLERDEN SADECE BİRİNİ ANLATAYIM:
SOKAKTA EVİNİN ÖNÜNDE ELİNDE SİLAH OLAN KÜÇÜK Bİ ÇOCUK ONLAR İÇİN TEHLİKE OLUŞTURUYOR.ORADN GEÇEN Bİ GRUP AMERİKAN KONVOYU ELİNDEKİ TEK Bİ TÜFEKLE KENDİLERİNE SALDIRACAĞINI DÜŞÜNEREK ÇOCUGA YAYLIM ATEŞİ AÇIYORLAR BU İNSANLAR BÖYLE İŞTE
SOKATA GEZEN Bİ Şİİ İNSANI ONLARIN ELİNE SİLAH VERDİĞİ PEŞMERGELER SADECE Şİİ OLDUĞU İÇİN YOL ORTASINDA YERE YATIRARAK ÜSTÜNÜ ARIYORLAR AMA ÜSTÜNDEN HİÇ BİŞEY ÇIKMIYOR.BU BİLE ONUN SUÇLU OLMADIĞINI KANITLAYAMIYOR ONU İLK ÖNCE YERDE YATTIĞI ŞEKİLDE TARIYORLAR SİLAHLARI ÜZERİNE BOŞALTIYORLAR VE GİTMEDEN DE ELİNE KENDİLERİNDE BULUNAN FAZLA SİLAHLARDAN BİRİNİ VERİP SUÇLU GİBİ GÖSTERİYORLAR.BUNU İTİRAF EDEN SAVAŞTAN GELEN AMERİKAN ASKERLERİDİR.BUNU YAPAN ONLAR VE PEŞMERGELERDİR.

ŞİMDİ SORARIM BÖYLE Bİ MİLLET BÖYLE Bİ DEVLET NEYİ HAKEDER.BUNU TABİKİ TÜM TOPLUMA MAL EDEMEYİZ AMA DÜNYAYA İNSANLIK ÖĞRETMEYE ÇALIŞAN İNSANLAR İNSANLIKTAN ÇIKMIŞLAR BİLE HABERLERİ YOK
KAHROLSUN ABD ALLAHIM ONLARI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN....

Scorpio
08-01-2007, 00:51
Cok dogru diosun.+1 ;)

unnamed
08-01-2007, 23:10
bunların ikiside değilim abd güçlü bir ğlke onla ters düşmemek lazım ama onun her yaptığını beğenmiyorum ırak gibi

arkadaşım ben amerika karşıtıyım dediğin doğru güçlü bir ülke ama zmamnında Osmanlı İmparatorluğu hepsinden daha güçlüydü şimdiye kadar hiç duydunuz mu bi yere zulüm götürdüğünün yada toplu katliamını ben hiç duymadım bence istediği kadar güçlü olsun zulüm getirdikten sonra o güç neye yarar ki o çocukların hesabını nasıl verecekler oları düşünsünler güçlerini değil!!!!

AKmetalci
08-01-2007, 23:12
amerıkan karsıtlıgı turkıyede cok komık derecede yanlız.bılınçsiz bir karşıtlık var. dunyada arastırmalarda en cok amerıkan karsıtı turkıyede. ama en enteresanı en cok amerıkan malı turkıyede. kardesım madem sevmıon adamları alma malını?hem adamın yaptıgını yıcen hem kufur etcen.yok oyle bir karşıtlık.yolda goruyorum amerıkaya karsı ımza topluyormus.uzerınde nike marka tshirt.bende sen ılk once amerıkan malını gıymemekle basla snra ben gelır ımza atarım dıyorum. bılmem anladınızmı olayı.

kayısıkentli44
08-01-2007, 23:15
amerıkan karsıtlıgı turkıyede cok komık derecede yanlız.bılınçsiz bir karşıtlık var. dunyada arastırmalarda en cok amerıkan karsıtı turkıyede. ama en enteresanı en cok amerıkan malı turkıyede. kardesım madem sevmıon adamları alma malını?hem adamın yaptıgını yıcen hem kufur etcen.yok oyle bir karşıtlık.yolda goruyorum amerıkaya karsı ımza topluyormus.uzerınde nike marka tshirt.bende sen ılk once amerıkan malını gıymemekle basla snra ben gelır ımza atarım dıyorum. bılmem anladınızmı olayı.

çok dogru tespitte bulunmuşun kardeşim...helal olsun sana....seni canı gönülden kutluyorum ve + begenini veriyorum...

Scorpio
08-01-2007, 23:23
Anket sonuclari herseyi gosteriyor.%100 Amerika Karsitiyim demis

kardelen007
08-01-2007, 23:31
yani sonuç ortada ...

AKmetalci
08-01-2007, 23:35

çok dogru tespitte bulunmuşun kardeşim...helal olsun sana....seni canı gönülden kutluyorum ve + begenini veriyorum...

eyw kardeşim.muzıgı bıle alet edıyorlar.barışarock a gıdenler turkler buyuk adamlr.rockncocke e gıdenler amerıkan yandaşı.abı barışarock da kullanılan tum aletler amerıkan malı daha ne dıyeyım sıze.en buyuk amerıkan yandaşı onlar be.sadece amac hep belli amerıka yı alet edıp toplumda belli başlı sınıflar olusturmak.amerıkaya en cok destek verenler sozde en cok karsıtlıgı yapar.ama en cok amerıkan malları onlarda olur.cola turka nın malını afedersınız ' tayyibin o ya' diyip almaz.bush un colasını ıcer. boyle zıhnıyet var bu ulkede

duman
08-02-2007, 13:26
Amerikan yönetimi dünyanın gördüğü en büyük koordinasyon halindeki terör birimidir. Amerikadan dost köpekten post olmaz. Bunlar super guç falan değil, bunlar super barbar.

Scorpio
08-02-2007, 15:49
Amerika Yanlisiyim.Sonuna Kadar ABD: 0 (0%)
Amerika Karsitiyim.Anti-ABD: 11 (100%)
Sonuc ortada

Bugra8
05-08-2015, 14:53
Karşı değilim tarafda değilim İngiliz sözü derki benim dostum yoktur venim müttefikim yoktur benim çıkarlarım vardır. Ama yinede karşıt işaretledim