fatih kısaparmak balon baskılı balon ANAYASA MAHKEMESİMİ KAOS MAKİNESİMİ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANAYASA MAHKEMESİMİ KAOS MAKİNESİMİ

akobalı-akkurt
06-17-2010, 14:59
ANAYASA MAHKEMESİMİ KAOS MAKİNESİMİ

BU SABIKALI KURUM DEFA KEZDİR KAOS ÜRETMEDE HİÇ ÇEKİNMEMİŞDİR...

MİLYARLACA DOLARIN OYNANDIĞI EKONOMİ DENİZİMİZDEKİ TUSUNAMİLER YARATMAK GÖREVİNİ ANAYASA MAHKEMESİ PARDON KAOS MAKİNESİ DONKİŞOTLARI KENDİNE VAZİFE YAPMIŞDIR...

YAHU ANLAMADIĞIM SEÇDİĞİM İKTİDARI MAAŞINI VERDİĞİM KAOS MAKİNASI ÜYELERİ YIKMAYA YIPRATMAYA KÖSTEK OLMAYA VAZİFELENDİRMEDİM...

VERMEYECEM MAAŞINI İŞTEN ATIYORUM ARKADAŞ...

DİYEN MAKAM OLMADIMI BU DONKİŞOTLAR YA DAVULCU SALAMON DEMİRELE KAÇAR YADA YENİ ZURNACI ZÜBÜKZADE KILIÇDAROĞLUNA KAÇAR...

akobalı-akkurt
06-17-2010, 15:00
Anayasa mahkemesi :

kaossilasyon hükümetçe seçilmiş çamhurbaşkanı ve onun seçdikleri tarafından işgal altındadır...

amaç ve gayesi kaos yaratmakdan başka bir şey olmayan bu kuruma derhal delilli belgeli tespit yapılmalı ve bu üyeler evrensel hukuk çerçevesinde cezalandırılamlıdır...

tespit teki delillere bakılacak olursa :

1 - 367 formülü üyelerin 2 + 2 = 367 denklemi dingilliğini yuturmaları ...

2 - '' 411 kaosa kalkan el '' hırriyet paçavrası manşetini üyelerin , emir telaki kabul etmesi...

3 - parti kapatma davası ha ha ha gülünür ancak bu karara seçilmiş hükümete millet devleti yönetme kararı veriyor; vatan devlet millet karşıtlığındada kapatma davası ile karşılaşıyor sabıkanın daniskası...

sabıkalı olan bu kurum referandum meselesin de de tekrar bir sabıka almak üzredir...

çözüm : bu üyeler acaba beyin yönledirmeyimi tabi tutulmuşlardır; diyerek komplike bir muayeneden geçirilmelidir...

veya kafalarımı basmıyor diyip zekaları ölçülmelidir.

veya da bu üyeler köy ensitüsü teneke kafa sendromu mu yaşıyorlar diyip pisikoljik tedaviye gidilmelidir...

ve son ihtimalde asil ve kutsal vatanımın yine asil ve kutsal vatandaşlarına karşı ittifakla hainlikle iştigal leridir...

ki bu düşünülemez boyutta bir seneryodurki ya gerçekse...

bu şüphe anayasa mahkemesinde olamaz ...

TEK ÇÖZÜMDE LAĞVEDİLMESİDİR...