fatih kısaparmak balon baskılı balon Ankara Adaylarımız Şaşırttı ..! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Adaylarımız Şaşırttı ..!

president18
01-14-2009, 02:14
Sizleri bilemem ama ben şaşırdım arkadaşlar..
Haşlak'ın devam ettirilmesi büyük handikap.
Gazi Şahin,elmadagda yogun etkisi oldugu için mamaktan oraya kaydırıldı.Orası chpden alınmaya çalışılacak.
Çankaya için Akarcalı'yı duydugumda çok üzüldüm.
Çok donanımlı birisi olabilir ancak,Ak Parti tabanı nasıl özümseyecek kendisini? Çankaya bu dönem alınabilirdi iyi birçalışmayla.Bence bu şans bir daha ele gelmeyecek..
Sincan'da rıza gezer ,hasan altın kapışması son buldu.Mustafa Tuna umarım sincandaki mhp direncini kırar.
Çubukta Mustafa Özdenin ismi geçiyor.Lokman Özden ve Hasan Coşkunu sollaması ilginç.

Mamak hala muamma..bakalım kim ipi göğüsleyecek..
Etimesgut kaynıyor hakeza..
Allah yardımcımız olsun,sürprz adaylarla zor biz seçim bizleri bekliyor.

FarukARSLAN.
01-14-2009, 05:36
Rabbim mukadderini her daim muzaffer eylesin bu yolun yoldaşlarının..

president18
01-15-2009, 01:50
mamakta da mesut akgül ipi göğüsledi hayırlı olsun.
ankaralı arkadaşlarım bu tür konulara ilgisizler mi ?
neden tartışılmıyor adaylar?

dadaşakıncı
01-20-2009, 02:40
Kim kim olrsa olsun biz Ak Gençler olarak adaylarımızın arkasındayız.İnşallah Ankara'yı tamamen alacağız.

FarukARSLAN.
01-20-2009, 02:45
Kim kim olrsa olsun biz Ak Gençler olarak adaylarımızın arkasındayız.İnşallah Ankara'yı tamamen alacağız.

İnşallah alacağız.. Zaten arada bi Çankaya var.. O 'kaya'yı da düzeltin mi Başkent tamamen AK'laşmış olacaktır..

Bu vesile ile sadana bi hoşgeldin diyeyim dadaşım.. ;1
Erzurum'dan mısın yoksa sende mi gurbet ??? :)

dadaşakıncı
01-20-2009, 02:51
Evet gurbetteyiz.Ama ak yolun yolcusuyuz.

dadaşakıncı
01-20-2009, 02:52
Hoşbulduk Sağolun

akmmr
01-20-2009, 03:54
arkadaşım bence öyle düşünme yerel seççimlerde farklılık olabiliyor..mesela ben kendi ilçemde akpartiye oy vermeyi düşünmüyorum çünkü mevcut başkan aday gösterildi ve hiçbir çalışma yapmadı 5 yıl boyunca şimdi ben akpartiye ihanet mi etmiş oluyorum.??

dadaşakıncı
01-20-2009, 16:09
arkadaşım bence öyle düşünme yerel seççimlerde farklılık olabiliyor..mesela ben kendi ilçemde akpartiye oy vermeyi düşünmüyorum çünkü mevcut başkan aday gösterildi ve hiçbir çalışma yapmadı 5 yıl boyunca şimdi ben akpartiye ihanet mi etmiş oluyorum.??
Hangi ilçede ikamet ediyorsunuz???

akmmr
01-20-2009, 18:39
Hangi ilçede ikamet ediyorsunuz???
ankarada değilim ben akıncı izmirde ikamet ediyorum genel olarak soylemiştim ben bu görüşümü..çünkü insanlar yaşadığı yeri dee düşünmek zorunda..