fatih kısaparmak balon baskılı balon Ankara Belediye başkanının ilk projesi ne olsun? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Belediye başkanının ilk projesi ne olsun?

alobaskan.com
03-30-2009, 21:10
http://www.alobaskan.com (http://www.alobaskan.com/) sitesi Ankara belediye başkanının Melih Gökçek olması sebebi ile http://www.melihbaskan.com (http://www.melihbaskan.com/) ismi ile Ankara halkının mesajlarını Belediye başkanına sanal alemde iletmek amacı ile yayınına devam ediyor...

Terennüm
03-30-2009, 21:56
ilk icraatı olgunlaşmış kelleleri uçurmak.karayalçınla kolkala gezenlerin hesabını görmek.

Üç mevsim
03-30-2009, 21:58
ilk icraatı olgunlaşmış kelleleri uçurmak.karayalçınla kolkala gezenlerin hesabını görmek.

:-) :w:

Özgür Çağrı
03-30-2009, 22:04
Uğur Dündarla M.Ali Biranda dünayayı dar etmek :)

Terennüm
03-30-2009, 22:07
:-) :w:
haksızmıyım Allah aşkına söyleyin...

Katil
03-30-2009, 22:07
Karayalçın ve Baykal'ın ev sularını ücretsiz versin.

Üstünede iki bardak.

Dönüp dönüp bol bol soğuk su içmeleri içün!

Necip Fazıl
03-30-2009, 22:17
Minibüs sayısını artırsın ve belediye araçlarına kartsız da binilebilinsin... :evet:

babaaa
03-30-2009, 23:16
biraz daha az çalsın yeter.

Necip Fazıl
03-30-2009, 23:20

Adam gibi konuş itlik yapacaksan başka kapıya... burda izin vermiyorlar sizin gibilere... :kızdım: :@

ahmetermiş
03-31-2009, 03:10

terbiyesizlik etme..ve saygılı ol..balbay sen kendi partine ve liderine söyle onu.. yada neden yasaklı olduğunu bi araştır..sonuç çıkar açığa

hakanturkucu
04-06-2009, 17:46
Alıntı:
babaaa Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=564766#post564766)

KİMİN ÇALDIĞINA ANKARA KARARI VERDİ

Necip Fazıl
04-06-2009, 17:48
Alıntı:
babaaa Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=564766#post564766)

KİMİN ÇALDIĞINA ANKARA KARARI VERDİ

Kapak... :w: :hihi2:

Tarantula_
04-06-2009, 17:49
10 tane projesi hakkında bilgi sahibi olmuştum 10'uda Ankara'yı daha güzel bir şehir yapacak niteliklerin kat kat üzerindeydi. Ankara'da yaşamıyorum ama ilk fırsatta ziyaret etmek istediğim şehirlerin başında geliyor.

redyellow
04-06-2009, 18:10

Üstünede iki bardak.

Kesinlikle karşıyım, kurban olsun o suya:)

Bırak ücretsiz olmasını mümkünse zamlı bile olsun:)

redyellow
04-06-2009, 18:12

Biliyorsunuz her yerde kuraldır:

İddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir.

Çaldğını ispatlamanız lazım.

nedir belge ve bilgileriniz?

İSpatlayamazsanız müfteri olacağınızı da unutmayın.

FarukARSLAN.
04-06-2009, 18:14

Üstünede iki bardak.

Öyle... :hihi2:

ÇİLE
04-06-2009, 19:35

evet haksızsın..
MELİH BAŞKAN 'fikir öfkesine' sahip mümtaz bir şahsiyet..
Fikir öfkesi..
Hep bundan sevmişimdir Melih Gökçek'i..
Bundan büyük ve yenilmezdir o..
Ama fikirsiz öfke hele hele kelle uçurmak fikrin haysiyetine yakışmadığı gibi MELİH BAŞKAN'ın gölgesinin bile değdiği alanda yer almaz..

Bu arada öfkesi olmayan bununla birlikte 'sakat' olan fikirleri Kılıçdaroğlu'nun şahsında yüceltmeye çalışan bayağı propagandaların içine saplandığı kısırlığı göstermesi açısından son seçimler müthiş bir fırsat olmuştur!Bunu da belirtmek istedim.

Terennüm
04-06-2009, 19:47
evet haksızsın..
MELİH BAŞKAN 'fikir öfkesine' sahip mümtaz bir şahsiyet..
Fikir öfkesi..
Hep bundan sevmişimdir Melih Gökçek'i..
Bundan büyük ve yenilmezdir o..
Ama fikirsiz öfke hele hele kelle uçurmak fikrin haysiyetine yakışmadığı gibi MELİH BAŞKAN'ın gölgesinin bile değdiği alanda yer almaz..

Bu arada öfkesi olmayan bununla birlikte 'sakat' olan fikirleri Kılıçdaroğlu'nun şahsında yüceltmeye çalışan bayağı propagandaların içine saplandığı kısırlığı göstermesi açısından son seçimler müthiş bir fırsat olmuştur!Bunu da belirtmek istedim.
kardeşim bu açıklamayı niye şimdi yapıyorsun seçimden çıktıktan sonra ki duygularla yazsana aradan geçmiş kaç gün.
ayrıca seçimi kaybetse idi bu yazıları yazabilecekmiydin??

tolgamert
04-11-2009, 02:15
Bence en iyisi Çankaya ve Yenimahalle ye hiçbir şekilde hizmet vermesin özellikle Çankaya

Necip Fazıl
04-11-2009, 02:19
Bence en iyisi Çankaya ve Yenimahalle ye hiçbir şekilde hizmet vermesin özellikle Çankaya

Zaten çankaya da yaşayanların gelir durumları yüksek onların ne derece hizmete ihtiyacı oldukları ortada... ben şahsen çankaya yı AK PARTİ nin almasını istemem oradakiler zaten paralı insanlar ve hizmete ihtiyacı olmayan insanlar... ;;)

ÇİLE
04-29-2009, 19:35
kardeşim bu açıklamayı niye şimdi yapıyorsun seçimden çıktıktan sonra ki duygularla yazsana aradan geçmiş kaç gün.
ayrıca seçimi kaybetse idi bu yazıları yazabilecekmiydin??

Benim her zaman internete girme imkanım yok;ki bu zaten konumuz dışında bir alan..
Seçimden çıktıktan sonra da çıkmadan önce de hatta seçim olmadan da her zaman yazabilirim..
ve sizin şu 'seçimi kaybetseydi'li bir cümleniz var ki bu tuhaf ötesi tuhaf;dahası 'olmamış' şeyler üzerine beni tartışmaya sürüklemeye çalışan 'basit' mantık oyunu..Evet bu basit mantık oyunu!!Benden 'evet yazardım' şeklinde bir cevap bekliyor olabilirsiniz;fakat bu sizin basit mantık oyununuza alet olmaktan başka bir anlama gelmez!!!Zira seçim kazanılmıştır..Ki benim düşüncelerim seçim kaybetmeyen bir Melih Gökçek portresi üzerine kuruludur..Dahasını sorgulamak 'tartışmanın' içeriğine aykırı..
Yazık 'özür' bile dileyememişsin..
Ben senin adına özür diliyorum:Biz kelle uçurmak falan bilmeyiz...Aslında arkadaş yanlışlıkla böyle söyledi..
Hala 'kelle uçurmanın' uçurumlarında mısın???

Terennüm
04-29-2009, 20:31
Benim her zaman internete girme imkanım yok;ki bu zaten konumuz dışında bir alan..
Seçimden çıktıktan sonra da çıkmadan önce de hatta seçim olmadan da her zaman yazabilirim..
ve sizin şu 'seçimi kaybetseydi'li bir cümleniz var ki bu tuhaf ötesi tuhaf;dahası 'olmamış' şeyler üzerine beni tartışmaya sürüklemeye çalışan 'basit' mantık oyunu..Evet bu basit mantık oyunu!!Benden 'evet yazardım' şeklinde bir cevap bekliyor olabilirsiniz;fakat bu sizin basit mantık oyununuza alet olmaktan başka bir anlama gelmez!!!Zira seçim kazanılmıştır..Ki benim düşüncelerim seçim kaybetmeyen bir Melih Gökçek portresi üzerine kuruludur..Dahasını sorgulamak 'tartışmanın' içeriğine aykırı..
Yazık 'özür' bile dileyememişsin..
Ben senin adına özür diliyorum:Biz kelle uçurmak falan bilmeyiz...Aslında arkadaş yanlışlıkla böyle söyledi..
Hala 'kelle uçurmanın' uçurumlarında mısın???
haklısın kardeşim tüm forumdaki dostlardan özür dilerim
bence sayın başkanımızn yapması gereken ilk iş parti içindeki irlandalıları bir yemekte toplayıp kendilerine teşekkür edip birde plaket vermelidir...

Ertuğrul ÖZGÜL
04-29-2009, 20:53
ilk yapması gereken işi en iyi ankaralılar bilir...... yorumyok

ÇİLE
05-04-2009, 13:06
haklısın kardeşim tüm forumdaki dostlardan özür dilerim
bence sayın başkanımızn yapması gereken ilk iş parti içindeki irlandalıları bir yemekte toplayıp kendilerine teşekkür edip birde plaket vermelidir...

Melih Başkan ile yemek yemeği çok istiyorsun herhalde..Ama plaket biraz abartı olur..!

lazorihizir
05-04-2009, 15:25
değerli doslar melihe laf atanlar ondan ders almalılar.nedenmi onun kadar müşhiş bir siyasetçi vede çok değerli bir bşk olduğunu öğrenir.ankara ankara olalı böyle bir bşk görmedi, bunuda yaptığı işlerle görüyor tüm anklı dosltlarımız,ALLAH yar ve ydmcısı olsun,her zaman önce recep tayipin ve sonra anklı olara melihin destekçisiyiz.

-musa-
05-04-2009, 15:36
Hacıbayram camii ve kalenin etrafındaki pislikleri kaldırmasını ümitle bekliyorum ankarada bulunduğum yıllar: Melih Gökçek'e selam vermiştim mütavezi bir insan. Ankaranın çevresi onun sayesinde değişti inşaAllah dahada değişir.

Terennüm
05-04-2009, 18:21
Melih Başkan ile yemek yemeği çok istiyorsun herhalde..Ama plaket biraz abartı olur..!
yemek önemli değil ama kendisini gördüğümde söyleyeceklerim var tabiki ciddiye alır alırmaz kendisinin bileceği bir şey.ayrıca kinayeylede olsa irlandalığı kabul etmiyorum.çünkü kurulduğu günden beri bu partinin neferiyim.çok şükür beklentimde olmadı.bunun için çok rahat ve müsterihim.

melih218
05-24-2009, 19:22
İnternette paso küfür edenlere karşı mücadeleye başlasın.