Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Gençlik Kolları
Selamun aleyküm, ben Pursaklar beldesinde gençlik kollarında âcîzane çalışmaktayım, forumumuzun yeni olması hasebiyle tam iştirak henüz sağlanamadı, ilerleyen zamanlarda inşâallah daha fazla gönül dostu ile interneti vesile edinerek bu yolda gayret gösteririz.
murselyavuz
07-08-2007, 15:34
hoşgeldin kardeşim!!
Acaba Ankara'dan gerek il olsun gerek il.eler olsun başka gençlik kolları üyesi arkadaşlar yok mu aramızda?
yasinkirac
07-09-2007, 01:28
ben varım :) çankaya gençlik koları
murselyavuz
07-10-2007, 00:54
ya ben ankarada yalnız hissettim kendimi....
kimseyi tanımıyorum gençlik kollarından....
neyse çankaya ya yolum düşerse yasin kardeş bir çayını içmeye gelirim inşallah...
yasinkirac
07-10-2007, 02:50
işallah kardeşim telefonlaşır haberleşiriz hatta en güzeli burdaki arkadaşlarla toplanıp hep beraber 14 temmuzda mitinge gideriz :)
yasinkirac
07-10-2007, 03:06
tabi neden olmasın ankarada bulunan o gün mitinge gidicek olan arkadaşlarla bir yerde toplanıp mitinge o şekilde gidebiliriz
Çankaya buraya uzak düşmekte, biz Pursaklar'dan otobüsler halinde alana gideceğiz, kalabalık içinde görüşemesekte, gönüllerde görüşebiliriz. Ne demişler;
"Ak'tan ak'a bir yol vardır görülmez
Gönülden gönüle gider, yol gizli gizli.." :)
yasinkirac
07-10-2007, 03:22
aa evet uzak.nese gönüller bir olsun :)
:oYILMA YIKILMA BU GENÇLİK ARKANDAaaaaa ANKARA GENÇLİK KOLLARII jub A kın ;)
nur_akp_63
07-18-2007, 15:03
ya ben de ankaradayım nasıl üye olabilirim gençlik kollarına?
murselyavuz
07-19-2007, 05:47
hangi semtteysen, o semtin ilçe teşkilatına başvuracaksın ve gençlik kollarına üye olmak istediğini dile getireceksin...
sana yardımcı olacaklardır...
zubeyr_emre
07-22-2007, 16:00
esselamın aleykum arkadaşlar ben 16 yaşındayım acaba akpartı gençlık kollarına uye olma şansım var mı ii gunler allahha emanet olun herşey turkıye ve gençlık için
BENDE ANKRDYIM YENIMAHLLE GENÇLİK KOLLARI YONETIM KURULU UYESIYIM
murselyavuz
07-26-2007, 01:42
merhabalar öncelikle sitemize hoşgeldiniz,
üyeliğiniz hayırlı ve uğurlu olsun...
tüm yenimahalle gençlik kollarını'da sitemize davet edersenizonlarlada tanışmak isteriz...
ayrıca bende yenimahhallede oturuyorum ama gençlik kollarından kimseyi tanımıyorum...
inşallah bir gün tanışırız...
ayrıca ankarada olduğum zamanlarda toplantılarınıza katılmak isterim...
aktürkiye
07-29-2007, 04:36
s.a arkadaşlar bende ankarada oturyorum gençlik kolları için araştırmalara başladım sizede sorayım ben 16 yaşındayım gençlik kollarına girmemde sorun olurmu yoksa 18mi olmak gerek??
merhaba hosgeldınız
aramızda sızın gıbı 16 yasındakı arkadasklarımızda var
bence sızde sımdıden geelın aktıf olun umarım 18 yasınıza geldıgınızde de farklı yerlere gelırsınız.
hosbulduk mursel arkdsm
her daım beklerız tabı buyurun gelın herkese kapımız acık iştirak edersenız gercekten memnun oluruz. ıı gunler
ankara dan bu kadarmıyız ak gençler hanı nerdesınızzzzzz
murselyavuz
08-02-2007, 18:47
sanırım ankaralı arkadaşlarımız sitemizden haberdar değiller
diğer ilçelere reklam etmemiz lazım...
toplantı günleriniz ve saatlerinizi öğrenebilir miyim
bana özelden atarsanız sevinirim!!!
bende gençlik kollarına üye olmak ve zamanım elverdikçe aktif olarak rol almak istiyorum...gençlik kollarının sitesine baktım ama bi adres bulamadım...
siteler/altındağ 'da oturuyorum....
yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba herkese..ben gençlik kolları ile ilgili bir başlık görünce buraya yazmak istedim normalde istanbulda oturuyorum 15 yaşındayım gençlik kollarının faaliyetlerine katılmam için 18 yaş sınırı zorunlu mu yoksa başka bir şekildede aktif olma şansım var mı?teşekkürler.
bende gençlik kollarına üye olmak ve zamanım elverdikçe aktif olarak rol almak istiyorum...gençlik kollarının sitesine baktım ama bi adres bulamadım...
siteler/altındağ 'da oturuyorum....
yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba
ak parti altındag ılce baskanllgına gıdıp uyeliğınızı yaptırabılırsınız daha sonra her hafta duzenlı olarak toplantılara katılırsanız cıddı rollerde gorev alabılırsınız.
s.a kardesım yas sınırı yok bulundugun ılcenın gençlik kollllarına gıdıp üyeliğini yaptırbılırsın
18 yaş sınırı zorunlu değil yanii
hadi ya bu kadar kolay ve kesin olduğunu bilmiyordum Allah razı olsun teşekkürler... :)
rıce edrım sımdıden hyrlı olsun kardesım
peki 18 yaşında olanlarla ben aynı kefeye mi konuluyorum? yani onların yer aldığı görevleri bende alabiliyor muyum?
o senın performansına baglı bısı
eet bende katılmak istiorm genclik kollarına keciorendeim .... 18 yasındaım abiler yardımcı olun :P
silvermann
08-12-2007, 14:43
kardesm keçiören ilçe başkanlığına gidip üye olcak o kadar
bıde haftada bır veya ıkı ytoplantıları olur. durumuna gore sevecegın bır gorev yaparsın
allah yardımcın olsun
kardesım aynen sılverman kardesımızın dedgı gıbı
kecıoren guzel bı ilçe teskılataına sahıp orası senın icın cok ıdeal simdiden hayrlı olsun
SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA ÜYE OLMAK İSTİYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.. DEMETEVLERDE OTURUYORUM Y.MAHALLE VE ÇANKAYA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI NERDE CVP YAZARSANIZ ÇOK İYİ OLUR.. ALLAHA EMANET OLUN..
silvermann
08-16-2007, 01:21
@.slm sevgılı kardesm demet te oturuyosan yenı mahallle senın ıçın daha uygun olur.
yukarıdakı form ları okursan daha ıı anlayacagını umuyorum. yapman gereken yenımalle ilçe başkanlığına git ve gençlık kollarna uye olmak ıstyrm de sadece bu kadar...
umarım senı ıcın hayırlı olur
allaha emanet
slm ve dua ıle
bye
AK_Genclik
08-16-2007, 12:04
Aslı kardeşim, sanırım sizi görmüştüm yenimahalle ilçe gençlik kollarında
AK_Genclik
08-16-2007, 12:06
Yenimahalle İlçe Teşkilatı Karşıyaka İş Merkezinin olduğu cadde üzerinde
ivedik caddesi mi oluyordu o cadde? ???
Bende y.mahallede oturuyorum gençlik kolunu araştırmak isterken bu siteyi buldum zaten(:
Yaş sınırı olduğu sanıyordum ama burda öğrendim olmadığını en yakın zamanda y.mahalle yada keçiören gençlik kollarına üye olmak isterim.Yalnız keçiören'in gençlik kollarının yeri neresi?
y mah ılce teskılatının toplantılarına artı faalıyetlerıne katıldıysanız gormenız mumkundur. ıı gunler
Bende y.mahallede oturuyorum gençlik kolunu araştırmak isterken bu siteyi buldum zaten(:
Yaş sınırı olduğu sanıyordum ama burda öğrendim olmadığını en yakın zamanda y.mahalle yada keçiören gençlik kollarına üye olmak isterim.Yalnız keçiören'in gençlik kollarının yeri neresi?
senı yenımahalleye beklıyruz sısyphe kecıorende guzel bı taskılat yanlız uzak gelmez mı sana ii gunler
senı yenımahalleye beklıyruz sısyphe kecıorende guzel bı taskılat yanlız uzak gelmez mı sana ii gunler
Peki teşekkür ederim en yakın zamanda aranızda olmak dileğiyle(:
yerını bılıosunuz dımı her pazartesı aksam 19.30 da toplantılarımız oluyor
aktürkiye
08-23-2007, 00:57
arkadaşlar ankarada bi hareketlilik yok galiba :D
keçiören belediyesi karşısında.şelale ve estergonun aşağısında ;)
BENDE ANKRDYIM YENIMAHLLE GENÇLİK KOLLARI YONETIM KURULU UYESIYIM
yeri neresi yenimahallenin?
bi adres alabilir miyim?
AK_Genclik
08-26-2007, 19:01
y mah ılce teskılatının toplantılarına artı faalıyetlerıne katıldıysanız gormenız mumkundur. ıı gunler
yaw ben zaten biliyorum yerini aslı kardeş :)
AK_Genclik
08-26-2007, 19:03
Yenimahalle Teşkilatı Demetevler'de Karşıyaka İş Merkezine doğru giderken yol üzerinde görebilirsiniz.
senacım yenı goryrm yazdıklarını uyelıgını y maahalleye yaptırmadan once bana ozel msj atrsan ıstersen sana yrdmcı olbılırım :)
tmm çok teşekkür ederim :)
pm geliyoo :)
aktürkiye
09-03-2007, 06:02
çankaya gençlik kolundan olan varmı ???
yasinkirac
09-06-2007, 06:18
ben varım ama bir kere toplantıya katıldım öyle kaldı iletişim problemimiz var zannedersem
bende seçim öncesi geliyodum ama sora gidemedim..
aktürkiye
09-07-2007, 03:11
neden fazla faaliyet yokmu nasıl gençlik kollu daha faal olması gerekmezi ???
yasinkirac
09-07-2007, 04:10
neden fazla faaliyet yokmu nasıl gençlik kollu daha faal olması gerekmezi ???
aynen katılıyorum.daha aktif olmamız gerekir.
aktürkiye
09-07-2007, 04:17
biz gençlerin büyük hedefleri varsa meselaa erdoğanın yerinde olmak gibi onlara layık genç olmak için bence daha çok çalışılmalı
yasinkirac
09-07-2007, 18:31
sanıyorum bu hafta sonu ertuğrul gaziyi anma programı var gençlik kollarıda buna yönelik bir faaliyet içinde.bağlı bulunduğunuz gençlik kollarıyla irtibata geçerseniz gereken bilgiyi vericeklermiş.
slm arkdaşlar bende ankarda ikamet etmekteyim bu formu yeni keşfettim.... umarım faydalı olurum ve faydalanırım ....
slm arkdaşlar bende ankarda ikamet etmekteyim bu formu yeni keşfettim.... umarım faydalı olurum ve faydalanırım ....
Hoş geldin aramıza ;)
ankara gençlik kollarının bu ay ramazan faaliyetleri varmış..yeni üye oldum teşkilata ama hala onaylanmadı..neler yaptıklarına dair de bi fikrim yok..ankaradan arkadaş varsa eger????????
Hoş geldin aramıza ;)
tesekkür ederim ...
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.HERKESE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM.BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ANKARADA OTURUYORUM. BENDE GENÇLİK KOLLARINA ÜYE OLMAK İSTİYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.HERKESE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM.BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ANKARADA OTURUYORUM. BENDE GENÇLİK KOLLARINA ÜYE OLMAK İSTİYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
hoş geldin hangi ilçede ikamet ettiğini de söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz ;)
Ben de Keçiören Gençlik Kollarına üyeyim..
Ben de Keçiören Gençlik Kollarına üyeyim..
Gerçekten mi?Ben çok yakın oturuyorum ilçeye ama bir türlü gelemedim oraya :(
Evet.Gelirsin inşallah,görüşüz : )
selam bende ankara gençlik kollarındayım. :)1 senedir ankara geçlik kolları üyesiyim.
selam bende ankara gençlik kollarındayım. :)1 senedir ankara geçlik kolları üyesiyim.
hangi ilçe
xxakifxx
05-19-2008, 15:10
YAHU ARKADAŞLAR PARTİ PARTİ PARTİ DİYOSUNUZ AMA İL GENÇ. KOLLARI BAŞKANINIZ HAKKINDA SÖYLENEN LAFLARA BAKMIYOSUNUZ...HAKAN HAN ÖZCAN İÇİN GENEL MERKEZİNİZDE BU ADAM SİYASETİN S SİNİ TEŞKİLATIN T SİNİ BİLE BİLMEZ DİYORLAR...Kİ HAKSIZDA DEĞİLLER GÖRDÜĞÜM KADARI İLE...YENİMAHALLEYMİŞ ÇANKAYAYMIŞ FALANMIŞ FELAN MIŞ...HADİ BAKALIM EĞER GÜCÜNÜZ VARSA YEREL SEÇİMLERDE HER İLÇEDEN BİRER TANE MECLİS ÜYESİ ÇIKARIN GENÇLİK OLARAK TA SİZİ TAKTİR EDELİM....AMA BAŞINIZ BAŞ DEĞİL SİZDE HAKLISINIZ ...BENİM BU DEDİĞİMİ ORHAN YEGİN DIŞINDA Bİ ALLAHIN KULU YAPAMAZ...TEŞKİLATTAKİ KOLTUKLARI İŞGAL ETMEKTEN BAŞKA BİŞEY YAPTIĞINIZ YOK...NE KENDİNİZE NEDE Bİ BAŞKASINA FAYDANIZ YOK...İL VE İLÇELERDE İÇİNDE SİYASET SEVDASI OLAN, SİYASİ HEDEFİ OLAN HİÇ KİMSE YOK..SADECE MUHABBETİNE TEŞKİLATA GİDİYOSUNUZ...
SİZ ÖNCE OTURUN Bİ BUNU TARTIŞIN YAHU.
xxakifxx
05-19-2008, 15:12
YAHU ARKADAŞLAR PARTİ PARTİ PARTİ DİYOSUNUZ AMA İL GENÇ. KOLLARI BAŞKANINIZ HAKKINDA SÖYLENEN LAFLARA BAKMIYOSUNUZ...HAKAN HAN ÖZCAN İÇİN GENEL MERKEZİNİZDE BU ADAM SİYASETİN S SİNİ TEŞKİLATIN T SİNİ BİLE BİLMEZ DİYORLAR...Kİ HAKSIZDA DEĞİLLER GÖRDÜĞÜM KADARI İLE...YENİMAHALLEYMİŞ ÇANKAYAYMIŞ FALANMIŞ FELAN MIŞ...HADİ BAKALIM EĞER GÜCÜNÜZ VARSA YEREL SEÇİMLERDE HER İLÇEDEN BİRER TANE MECLİS ÜYESİ ÇIKARIN GENÇLİK OLARAK TA SİZİ TAKTİR EDELİM....AMA BAŞINIZ BAŞ DEĞİL SİZDE HAKLISINIZ ...BENİM BU DEDİĞİMİ ORHAN YEGİN DIŞINDA Bİ ALLAHIN KULU YAPAMAZ...TEŞKİLATTAKİ KOLTUKLARI İŞGAL ETMEKTEN BAŞKA BİŞEY YAPTIĞINIZ YOK...NE KENDİNİZE NEDE Bİ BAŞKASINA FAYDANIZ YOK...İL VE İLÇELERDE İÇİNDE SİYASET SEVDASI OLAN, SİYASİ HEDEFİ OLAN HİÇ KİMSE YOK..SADECE MUHABBETİNE TEŞKİLATA GİDİYOSUNUZ...
:D :D :D :D :D
hakan han başkan benim en hayranlık duyduğum kişilerden biridir.Başbakan onunla bizzat görüşmüş ve onu bu göreve layık görmüştür.Yani bu konu tartışma götürmez artık..
oy oy icraatlere bakacaksın..İlçelere laf yok ne kadar uğraştığımız ortada.
bir kere berikanın da dediği gibi başbakanla 55 dk lık bir konuşma sonucunda hakan başkan göreve geldi...
ikincisi daha önceki dönemlerde teşkilat başkanlığı yaptı ve çok başarılıydı..ispat gerekirse: gölbaşı ilçe koordinatörüydü kendisi ve toplantıdan bile haberi olmayan ilçeyi bugün 'metropol ilçe' sıfatına yakıştıran hakan başkandır...
son olarak teşkilatlara muhabbete gittiğimizi söylemek seni iftiracı kılar... o kadar insan arasında çürük elma da çıkacaktır ama herkesi suçlayamazsın...
buna en güzel cevabı inşallah çankayayı alınca vermiş olacağız!!!
:-* :-*
Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları Resmi Web Sitesi Yenilenmiştir... (http://www.akgenclik.org/) A
Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları Resmi Web Sitesi Yenilenmiştir... (http://www.akgenclik.org/)
teşekkürler taya ;)
rica ederim ablacım...
Nadir ARSLAN
10-18-2008, 18:24
ÇANKAYA DEMİRTEPEDEKİ TEŞKİLAT 2007 temmuz seçimlerinden önce gittim.erzurum mitinginden önce.sordum miting nezaman yapılacak.oradaki bilgisayar başındaki soğuk insanlar anlamsızca baktılar.teşkilatlarda bi sıcaklık halkı kucaklamak göremiyorum RP çok farklıydı.ak partide o heyacanı göremiyorum.herkes gemisini kurtarmanın derdinde.burası nasıl güvenilir bir liman olacak arkadaşlar...........
Nadir ARSLAN
10-18-2008, 18:26
çankaya demirtepedeki teşkilat
ÇANKAYA DEMİRTEPEDEKİ TEŞKİLAT 2007 temmuz seçimlerinden önce gittim.erzurum mitinginden önce.sordum miting nezaman yapılacak.oradaki bilgisayar başındaki soğuk insanlar anlamsızca baktılar.teşkilatlarda bi sıcaklık halkı kucaklamak göremiyorum RP çok farklıydı.ak partide o heyacanı göremiyorum.herkes gemisini kurtarmanın derdinde.burası nasıl güvenilir bir liman olacak arkadaşlar...........
en guzel ornek kecıorende tam 2 beledıye meclıs uyesı var genclıkden ayrıca akyurt beledıye baskanı genclıkten ve ayrıca turkıyede bır ılk kecıoren ılce ana kademe baskanı genclıkden...
ankara_bjk
12-25-2008, 16:07
bende varım
dadaşakıncı
01-20-2009, 02:37
Arkadaşım daha önce teşkilat başkanlığını dört dörtlük yapmış birinden bahsediyorsun.Gölbaşı ilçesini adam eden birinden bahsediyorsun.Ama tam tanımadığın çok belli.İnş. Yerel Seçimlerde sen de göreceksin Hakan Başkan'ın kim olduğunu.
arkadaşlar bende mamakta oturuyorum gençlik kollarına üye olmak istiorum.mamakta nerdedir ilçe teşkilatı bilmiyorum.gençlik kollarındakiler ne yaparfaliyetleri neler.cevap yaarsanız sevininrim
Necip Fazıl
04-02-2009, 15:20
Bende girmeyi düşünüyorum fakat askerden sonra girmek daha iyi olacaktır sanırım...
selam
ya yeniyim de kiminle nasıl görüşeceğimi bilmiyorum
bilen biri yönlendirirse ii olur
şimdiden teşekkür ederim
yeri nere onu nasıl örenecem
onu da bilmiyorum
ferhatxyz
04-26-2009, 22:01
kocatepe camisinin yanında il başkanlığı var oraya gidersen bişeyler yapabilirsin
Raider84
04-29-2009, 15:53
Merhaba arkadaşlar.
Bende Ankaradan uzun zamandır gençlik kollarında siyasete başlamayı düşünen bir gencim.
Ama bazı soru işaretleri mevzut kafamda.
Çankaya da oturuyorum çankaya gençlik kollarına gitmeyi düşünüyrum ama burada çankaya hakkında bilgisi olan varmı acaba tavsiye edermi sıcak karşılarlarmı başarılı bir gençlik teşkilatı varmı acaba gidp de gençlik bumuymuş deyip soğumaktan korkuyorum.
ishakyilmaz
04-29-2009, 16:10
Merhaba aramıza hoşgeldiniz.Değerli arkadaşlar gençlik kollarına üye olmak için bulunduğunuz ilçenin AK Parti teşkilatına uğramanız kafidir.
ATmaCA53
04-30-2009, 02:14
Merhaba arkadaşlar.
Bende Ankaradan uzun zamandır gençlik kollarında siyasete başlamayı düşünen bir gencim.
Ama bazı soru işaretleri mevzut kafamda.
Çankaya da oturuyorum çankaya gençlik kollarına gitmeyi düşünüyrum ama burada çankaya hakkında bilgisi olan varmı acaba tavsiye edermi sıcak karşılarlarmı başarılı bir gençlik teşkilatı varmı acaba gidp de gençlik bumuymuş deyip soğumaktan korkuyorum.
raider aramıza hoş geldin... ;)
karademir
05-18-2009, 11:55
slm arkadaşlar ben afyonlu ayhan.............???????
karademir
05-18-2009, 11:56
evet kardeş ???????
karademir
05-18-2009, 11:57
etmek istemiyorlar
karademir
05-18-2009, 11:57
ben afyoluyum ama teşkilata üye etmiyorlar
tayyipçi nagiş
05-19-2009, 19:00
nie ki
merhaba arkadaşlar bu konuda bende biraz bilgisizim,üye olmak için ilçeyemi başvurmak gerekli?
Necip Fazıl
09-12-2010, 19:09
merhaba arkadaşlar bu konuda bende biraz bilgisizim,üye olmak için ilçeyemi başvurmak gerekli?
Sanırım bağlı olduğunuz ilçenin taşkilatına üye olabiliyorsunuz...
Fakat teşkilatta aktif çalışmayacaksanız fark etmez...
Bu arada hangi ankaranın neresi...
melike_06
10-26-2011, 18:47
slmm bende yenıyım. ama bı sorum olacak onemlı kadın kollarına nasıl uye olacagız?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.