fatih kısaparmak balon baskılı balon ankara mitingimiz bi program varmı? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara mitingimiz bi program varmı?

fati06
07-09-2007, 21:33
ankarada yapılacak olan miting için program bellimi arkadaşlar

murselyavuz
07-09-2007, 21:37
bende bekliyorum ve her türlü göreve hazırım....

bennur
07-09-2007, 22:08
evet bende bekliyorum. ::)

ak gençlerin buluşması
07-10-2007, 12:47
ANKARADAKİ MİTİNGDE BENDE SEVE SEVE GÖREV ALABİLİRİM VARMI BİR PRIGRAM ARKADAŞLAR SEVGİLİ AK GENÇLER

Bîçâre
07-10-2007, 13:19
14 Temmuz günü, Sıhhıye'de, saat 17'de buluşuyoruz. Bütün gençlik kolları otobüs ve minübüslerle alana gidecek. Bize düşen görev şimdilik bunun duyurusunu yapmak, tüm yakınlarımızı alana davet etmek.

İlgili bildiriye http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=850.0 buradan ulaşabilirsiniz.

Msn'de kullandığımız avatarlara 14 Temmuz'a kadar;

http://www.siyasetakademisi.org/showthumb_gnm2.asp?img_name=haber_resim/Ankara mitingi.jpg&img_t=2

Bu resimi koyarsak Ankara'lı arkadaşlarımıza internet vesilesiyle ulaşmış oluruz. Herşey Türkiye İçin..

Hasan ERBEK
07-10-2007, 13:41
gelemeyecem ama ordaki eşe dosta haber veririz.

Swornd
07-10-2007, 17:59
Mitingde görev alma konusunda sanırım eksiklerimiz olacaktır..Gereken duyuruyu yaparım inş. ilerleyen günlerde..

betul
07-10-2007, 21:49
bende ankarada olarak her türlü göreve hazırım zevkle yaparım elimden geleni..herkese duyurmaktan başladık şimdilik

betul
07-11-2007, 15:48
ya çok az kaldııı... herkese duyurmaktan baska yapılacak bişe varmı şuanda yada o gün orda???zevkle yaparım

bennur
07-11-2007, 18:14
ya çok az kaldııı... herkese duyurmaktan baska yapılacak bişe varmı şuanda yada o gün orda???zevkle yaparım

katılıyorum betül ve ben gençlik kollarında diiliz ama inanın elimizden geleni seve seve yorulmadan yaparız.Lütfen haber verin olmaz mı?

Bîçâre
07-11-2007, 18:25
İki gün evvel teşkilatımıza binlerce tanıtım broşürü geldi, 14 Temmuz Mitingi ile ilgili bir broşür, arkasında nerelerden otobüs kalkacağı yazmakta, bulunduğunuz ilçeye/beldeye en yakın Ak Parti teşkilatına gider bu broşürlerden dağıtabileceğiniz miktarda talep ederseniz o günün tanıtımı hakkında hayırlı bir iş yapmış olabilirsiniz.

Ayrıca miting günü görev alma ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Biz o gece/gündüz meydanı hazırlayacağız inşâallah, erkek kardeşlerimiz gençlik, hanım kardeşlerimiz kadın kollarından görev talep edebilir.

bennur
07-11-2007, 18:26
tamam sağol yardımların için.inşaallah en kısa zamanda gidelim.

betul
07-11-2007, 23:35
tşk.ederiz...gidiyoruz inş. dimi dilevinim

bennur
07-12-2007, 00:00
yarın gidelim canım inşaallah.balgata gidelim dimi?

Swornd
07-12-2007, 03:05
Arkadaşlar Balgattaki Gençlik kolları genel merkezi Çankaya SKM olarak devam etmekte ..bildiginiz üzere Genel Merkezimiz Sögütözüne taşındı..Bu görevde bize yani Çankaya Gençlik Kollarına yardımcı olursanız :D hem iletişim konusunda sıkıntı yaşamazsınız yani ilin başı çok kalabalık bu günlerde yakinen biliyorum hemde bizlere kıyak geçmiş olursunuz tabi isterseniz.:D...Gençlikle tanışma ve katılma hususunda da başlangıç ilçe olmalıdır zaten...;)

İlçe binamıza gelince Demirtepe Ankaray çıkışının yanında , Ego Müdürlügünün Karşısında Ak parti bayraklarını görürsünüz zaten...En yakın zamanda bekleriz..Gençlik Kollarından Ahmet Kılınç ismiyle gelebilirsiniz.Ben olmasam da sizinle ilgilenecekler ve benimle irtibata geçeceklerdir.Örnegin bugün Güvenparkta ve birkaç merkezde AK NOKTALAR kuruldu Broşür dagıtımı yapıldı, mitinge kadar da devam edecek...Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..Allah razı olsun.

betul
07-12-2007, 03:10
bugunden bilgilendirdiginiz için saolun çunku yrn ordayız inş. durmadan yola devam etmek için;)

bennur
07-12-2007, 03:11
hayırlı olsun durmak yok yola devam

Swornd
07-12-2007, 03:16
Peki arkadaşlar o zaman bekliyorum sizleri..:) Görüsmek dilegiyle.

yasinkirac
07-12-2007, 04:00
hocam haber verseydiniz bize.bende çankaya gençlik kollarındayım.gelir yardım ederim canı gönülden.sadece beni miting günü için çagırdılar.

MD1907
07-12-2007, 12:18
orada olacağız..

fati06
07-12-2007, 16:30
çalıştığım iş yerindeki arkadaşlarımla cumartesi miting alanındayım inşallah ondan sonrada memlekete oy kullanmaya ve seçim çalışmalarına devam...
durmak yok yola devam

Swornd
07-13-2007, 01:03
hocam haber verseydiniz bize.bende çankaya gençlik kollarındayım.gelir yardım ederim canı gönülden.sadece beni miting günü için çagırdılar.

kardes sizi çıkaramadım o halde..Toplantılara ne sıklıkla katılıyosun yada son zamanlardaki faliyetlere katılıyor musun?Orada bildirildi defalarca çalışmalar..Şimdiki çalışalar AK NOKTAlar kurulması ,Broşür dagıtımı, Bayraklama faliyetleri, Milletvekili adaylarımızla Esnaf ziyaretleri ve evlere dagıtım için hazırlanan broşürlerin kolilenmesi...

Hergün ,her saat birşeyler yapılmakta bu süreçte..Her zaman bekleriz ve görev üslenmen bizleri çok mutlu edecektir.. Gençlikten Ahmet diye benimle baglantı kurabilirsin..

Ayrıca Bugun Çalışmalarımıza katılan vede bizlere çok büyük yardımları olan Gönüldaşlarımızdan Betül ve dilevinakp 'ye çok teşekkür ediyorum ilçe teşkilatım adına...Allah razı olsun inşallah hakkınızı helal edersiniz. :D Ama sizin daha çok emegi geçecegi için şimdiden bu helallik istemem de yanlış olabilir :)

Tüm arkadaşları Bekleriz, sadece çalışmalar için degil tanışma ve karşılıklı bilgilendirme için.sadece buz dagının görünen yüzüyüz biliyoruz..Asıl o gövdeyi oluşturan kitleyle tanışmayı iple çekiyoruz..selamlar..

bennur
07-13-2007, 10:15
İnanın en mutlu insanlar dün bizdik.inanabiliyomusunuz sabredebildik:)toplantı hakkında inşaallah size bilgi verilmiştir :(ilginiz alakanız için gerçekten teşekkür ederiz

betul
07-14-2007, 02:14

kardes sizi çıkaramadım o halde..Toplantılara ne sıklıkla katılıyosun yada son zamanlardaki faliyetlere katılıyor musun?Orada bildirildi defalarca çalışmalar..Şimdiki çalışalar AK NOKTAlar kurulması ,Broşür dagıtımı, Bayraklama faliyetleri, Milletvekili adaylarımızla Esnaf ziyaretleri ve evlere dagıtım için hazırlanan broşürlerin kolilenmesi...

Hergün ,her saat birşeyler yapılmakta bu süreçte..Her zaman bekleriz ve görev üslenmen bizleri çok mutlu edecektir.. Gençlikten Ahmet diye benimle baglantı kurabilirsin..

Ayrıca Bugun Çalışmalarımıza katılan vede bizlere çok büyük yardımları olan Gönüldaşlarımızdan Betül ve dilevinAK Parti 'ye çok teşekkür ediyorum ilçe teşkilatım adına...Allah razı olsun inşallah hakkınızı helal edersiniz. :D Ama sizin daha çok emegi geçecegi için şimdiden bu helallik istemem de yanlış olabilir :)

Tüm arkadaşları Bekleriz, sadece çalışmalar için degil tanışma ve karşılıklı bilgilendirme için.sadece buz dagının görünen yüzüyüz biliyoruz..Asıl o gövdeyi oluşturan kitleyle tanışmayı iple çekiyoruz..selamlar..

sizdende Allah razı olsun ne hakkı seve seve yaptık hiç boyle tatlı yorgunluk olmamıştı;) yrnda mitingde elimizden geleni yapıcaz inşaallah tüm ankara duycak sesimiziii:)

iskenderpaşa
07-14-2007, 04:43
az once YAnı SAAT GECE 12 DEN SONRA BIR TELEFON GELDI ... TAHMIN EDIN KIM basbakanımızın ankara miting duyurusu :)
MİTİNGE CAĞIRIYOR İNŞALLAH GIDERIZ ;) YONTEM COK GUZEL DE GECE GECE DE RAHATSIZ EDILMEZ KI :D

Bîçâre
07-14-2007, 12:26
Saat 13'de toplantımız var, herkes Sıhhıye Meydanı'na, herşey Türkiye için.

mstf_06
07-14-2007, 15:34
insallah sozde cumhuriyet mitinglerine yanit olacak tum es dostla orada olacagiz.

murselyavuz
07-15-2007, 17:16
arkadaşlar ben dün mitinge katıldım müthiş bir atmosfer vardı...
mitingi en ön sıralarda izleyebilmek için saat 5 de başlayacak mitinge saat 2 de gittim ve en öndeki yerimi aldım...
ancak saat 5 de başlayacak olan miting başbakanımızın Sakarya Mitinginden dolayı biraz geç başladı...
Başbakanımız saat 7 sularında mitinge geldi...
çoğu kişi başbakanımız gelmeden ayrılmak zorunda kaldı...
mitingde önce Ankara il başkanımız ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek, ardından Adalet Eski Bakanımız ve ANkara 1. bölge MV adayımız Cemil Çiçek ve Ekonomi Bakanımız ve MV adayımız Ali Babacan, Devlet Bakanımız Beşir Atalay konuşma yaptılar....

Başbakanımızın gelmesiyle beraber Dışişleri bakanımız GÜl ve Ardındanda Başbakanımız sahneye çıktılar...
Müthiş bir atmosferde gerçekleşen mitingde herhangi bir olay çıkmadı....

bugra-akp
09-01-2007, 15:25
hep beraber göreve hazırıs