Orijinalini görmek için tıklayınız : Aralık Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!
Gönülden
12-13-2010, 17:01
ARALIK AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ..
ANKETİMİZ HEDİYE ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR.
HEDİYELERİMİZ...
1) 20 TL değerinde konuşma süresi[/B]
2) 10 TL değerinde konuşma süresi
3) 1000 BEĞENİ
UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım...
Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir.
Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım..
Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanımefendi/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım.
Her ay yenilenen kişiler ile yolumuza devam edeceğiz..
.
Gönülden
12-13-2010, 17:06
Oy kullanan arkadaşlarımdan özür diliyorum oy kullanma seçeneğini düzenlemeyi unutmuşum :) hatırlatma için sağol ALmi
Necip Fazıl
12-13-2010, 17:09
3. olmak istiyorum çünkü telefonum yok... :w: ;D
3. olmak istiyorum çünkü telefonum yok... :w: ;D
: ))) Tok gözlü insanın hali başka: )
Bu arada Cihannur bu sefer ne gibi tekliflerde bulunacak merak ediyorum: D
Ak_Kelebek
12-13-2010, 17:26
Canancım ya iki kez kullandırdın banada oyumu hıh :)
3 oy kullandım birisi laz uşağuna diğerleri bende kalsın ...
Şimdiden herkes için hayırlı olsun :)
Necip Fazıl
12-13-2010, 17:30
Canancım ya iki kez kullandırdın banada oyumu hıh :)
3 oy kullandım birisi laz uşağuna diğerleri bende kalsın ...
Şimdiden herkes için hayırlı olsun :)
EyvALLAH Hacı... :hihi2:
Meçhul ve Ak sevda'ya gitti oylarım..
Hüdaverdi
12-13-2010, 17:58
3. olmak istiyorum çünkü telefonum yok... :w: ;DMöhöm değil ben varım yollarsın kullanırım senin adına ;ı::karizmatik::utangaç:;D
Necip Fazıl
12-13-2010, 18:04
Meçhul ve Ak sevda'ya gitti oylarım..
EyvALLAH... :)
Necip Fazıl
12-13-2010, 18:05
Möhöm değil ben varım yollarsın kullanırım senin adına ;ı::karizmatik::utangaç:;D
:hihi2: ;D
M.Atilla
12-13-2010, 18:08
Oylarımı kullandım..Hayırlısı olsun...Anketteki tüm üyelere başarılar dilerim...
Özgür Çağrı
12-13-2010, 18:13
2 oy attım biri rotasız kaptana diğerini açıklamıyorum
Necip Fazıl
12-13-2010, 18:19
2 oy attım biri rotasız kaptana diğerini açıklamıyorum
Teşekkürler Furkan'ım... :saygılar:
oylarimi mechul, THY, suc ve ceza, Bluemoon, duygu ve AK üye den yana kullandim..
diger arkadaslar arasinda da cok takdir ettigim arkadaslar var ama mesela cihhanur, ak sevda gibi arkadadaslarimiz pek aktif degil ayni sekilde yukarida oy verdigim arkadaslar aktif olmanin yani sira farkli görüslerede sahip olsalar güncel ve gündeme dair konularda görüs bildiriyorlar ve buda benim aradigim en önemli kriter..
İntifada
12-13-2010, 21:13
Meçhul,Ak Sevda,Legend,Suç Ve Ceza,THY hayırlı olsun...
Gönülden
12-14-2010, 03:00
Anketimizin henüz başındayız...
Bu sefer oylarımı ayın sonuna doğru aktif ve katılımcı olan arkadaşların performansına göre vereceğim....herkese başarılar ;1
Necip Fazıl
12-14-2010, 03:08
Anketimizin henüz başındayız...
Bu sefer oylarımı ayın sonuna doğru aktif ve katılımcı olan arkadaşların performansına göre vereceğim....herkese başarılar ;1
Keşke herkez bu kırıterlere göre oylasa da hükmen galip gelsek vesselam... :hihi2:
Gönülden
12-14-2010, 03:12
Gözün doysun sevgili Hakan 8 oyun var ;1
Gördüğüm kadarıyla arkadaşlar doğru kriter üzere oy vermişler....buna alenen birincilik ilanı mı dersin bilemem artık:)
Necip Fazıl
12-14-2010, 03:18
Gözün doysun sevgili Hakan 8 oyun var ;1
Gördüğüm kadarıyla arkadaşlar doğru kriter üzere oy vermişler....buna alenen birincilik ilanı mı dersin bilemem artık:)
Beni bu günlere sizler getirdiniz Vesselam... :hihi2:
Hakan Özkan
12-14-2010, 09:37
Son günlere bırakıyorum tercihimi gözüme kestirdiğim heyecanlı arkadaşlar var.
Cihannur
12-14-2010, 10:42
: ))) Tok gözlü insanın hali başka: )
Bu arada Cihannur bu sefer ne gibi tekliflerde bulunacak merak ediyorum: D
Bu ay foruma fazla katılımda bulunamayacağım galiba Feride. Bu yüzden vaatde bulunmayı düşünmüyorum. Seneye bir ayda tekrar ayın üyesi anketi yarışmasında adaylar arasında olursam o zaman belki vaatlerim olabilir.http://img243.imageshack.us/img243/536/gzkrpanveglensmiley1.gif (http://img243.imageshack.us/i/gzkrpanveglensmiley1.gif/)
oylarimi mechul, THY, suc ve ceza, Bluemoon, duygu ve AK üye den yana kullandim..
diger arkadaslar arasinda da cok takdir ettigim arkadaslar var ama mesela cihannur, ak sevda gibi arkadadaslarimiz pek aktif degil ayni sekilde yukarida oy verdigim arkadaslar aktif olmanin yani sira farkli görüslerede sahip olsalar güncel ve gündeme dair konularda görüs bildiriyorlar ve buda benim aradigim en önemli kriter..
Yönetim foruma galiba fazla katılımda bulunamayacağım bir ayda beni anket listesine almış Mavera.http://img821.imageshack.us/img821/6295/alayansmiley1.gif (http://img821.imageshack.us/i/alayansmiley1.gif/)
Yönetim istifa, yönetim istifa!:hihi2:
Meçhul,Ak Sevda,Legend,Suç Ve Ceza,THY hayırlı olsun...
Sağol Akıncı.http://img405.imageshack.us/img405/4083/osdiyensmiley.gif (http://img405.imageshack.us/i/osdiyensmiley.gif/)
Asi_isyankar
12-14-2010, 12:47
Ay sonuna doğru oy kullanacağım...
Gönülden
12-17-2010, 23:38
Evet anketimizi güncelleyelim :) henüz 13 kişi oyunu kullanmış...
Yeni üye olmuş arkadaşlardan 30 mesajı doldurmamış olan arkadaşlarımızın oyu iptal edilecektir
aralik ayi icin anket aciyoruz ama forumumuz koca aralik ayinda topu topu iki gün acik kaliyor yok hangi ara arkadaslarin mesajlarini görüp, begenip, yorumlayalim bilemiyoruz..
o acidan oy kullanmayan arkadaslar oyunu kullansin mazallah forum giderse bir dahaki gelisinde yeni yila girmis olabiliriz :)
Gönülden
12-17-2010, 23:54
Anketi zaten ilk kesintiden sonra açtık...onu saymazsak 2 gün kesinti diyelim :) olmadı diğer ay devir ederiz bol bol yorumlardan nasipleniriz sevgili Mavera sorun yok yani :)
ne bileyim bana devamli kapali geliyor :) yok bazen artik her gün acildimi, acilmadimi bakmiyoruz acildigini bile gec farkediyoruz mesela bak reyizler daha forumun acildigini görmedi yoksa simdi damlamistilar :)
yok gelir bu sefer elestiri yaparlarsa "beyler hakli" diyecegim cünkü bana resmen gina geldi bu ac, kapa olayindan :)..
neyse biz ankete dönelim, oyumuzu kullandik bakalim sonuc ne olacak gerci birinci belli gibi ;)
Gönülden
12-18-2010, 00:00
Abicim yorumlara ne zaman bakacağım dedin daha 13 gün var oyunu kullandın :) işimi garantiye alayım diyorsun yani...
Bu forumda eleştiri reyizlere mahsus değil ki abi....forum bu kul yapısı yani... kalıcı çözümlerin en kısa zamanda devreye gireceğini umut ediyorum
Oy vermeden önce sonuçları görmezmiyiz?
Gönülden
12-18-2010, 00:02
Anketimiz yazısını tıkla görürsün sevgili Fırat
BlueMoon
12-18-2010, 00:04
oy veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..
Meçhul Cihannur ve Simit kardeşime verdim hayırlı olsun..
Anketimiz yazısını tıkla görürsün sevgili Fırat
Teşekkür ederim..
İntifada
12-18-2010, 00:30
kardeşlik legend bize kontör atar mı kazanırsa ?
Telefonu kırdım kardeşlik az önce atsada bana yaramaz. Sana gönderirim..
İntifada
12-18-2010, 00:44
kardeşlik :)
yinemi dellendin :)
Aynen kardeşlik.. Sohbetten devam edelim..
siyah gül 07
12-18-2010, 13:44
Bende Hakan ve Ak sevda ya kullandım oyumu hayırlı olsun
inşALLAH 3. olursun Hakan beğenileri alır benide görürsün :ayutandım:
Gönülden
12-18-2010, 14:24
Ayşecim Hakan'ın 3. olması için oy vermememiz gerekiyor sanırım :hihi2:
Evet anketimiz devam ediyor....henüz oy kullanım oranı düşük sonuçlar heran değişebilir...
siyah gül 07
12-18-2010, 15:11
Benim yorumumdan sonra belki vermezler die düşündüm:neki: ama hayırlısı artık 1000 yerine 100 beğeniyle yetinebilirim aslında ;ı:
BlueMoon
12-18-2010, 20:18
arkadaşlar konuya daha çok önem verelim ve katılımı sağlayalım teşekkürler...
THY mi TYH mi...
Yanlış yazılmış. Tyh olması lazım.. :)
ak üye hariç herkese oy verdim...
Hakan'a ve Rdönmezs e oyumu kullandım.
Necip Fazıl
12-19-2010, 01:49
Hakan'a ve Rdönmezs e oyumu kullandım.
:saygılar:
Türk Hava Yollarına oy verenlere beleş uçak bileti
Yarışmanın sonlanmasına bir hayli zaman olmasına rağmen. Hakan kardeşimizin sarfettiği efor listeye yansımış.
Necip Fazıl
12-19-2010, 15:54
Yarışmanın sonlanmasına bir hayli zaman olmasına rağmen. Hakan kardeşimizin sarfettiği efor listeye yansımış.
Bu efor 3 yıldır aynı vesselam...
Bu efor 3 yıldır aynı vesselam...
Buna şüphe yok .
cihannur arkadan geliyor hakan yani hemen havaya girme :)
Necip Fazıl
12-19-2010, 16:27
cihannur arkadan geliyor hakan yani hemen havaya girme :)
Ne haddimize efendim... :)
Demek istidiğim ben bu oylamada birinci olmak için ayrıca efor sarfetmiyorum bizi bilen bilir vesselam...
Ne haddimize efendim... :)
Demek istidiğim ben bu oylamada birinci olmak için ayrıca efor sarfetmiyorum bizi bilen bilir vesselam...
Böyle bir şey mümkünmü Hakan , kimse ödül için efor sarfetmez forum için sarfeder. Konuyu nereye çekmişsin kurtul şu vesveselerden. :)
besiktas sampiyon olamayacak bari hakan burada birinci olsun :)
Necip Fazıl
12-19-2010, 16:31
Böyle bir şey mümkünmü Hakan , kimse ödül için efor sarfetmez forum için sarfeder. Konuyu nereye çekmişsin kurtul şu vesveselerden. :)
Bu konuda yanlış anlaşılmaktan korktuğum için bunları söyledim efendim... :saygılar:
Necip Fazıl
12-19-2010, 16:32
besiktas sampiyon olamayacak bari hakan burada birinci olsun :)
İkimiz de gönüllerin şampiyonu olmakla yetinebiliriz vesselam... :hihi2:
Senin samimi ve geniş dünyan herkesin genetiğinde mevcut kardeşim. Bu noktada rahat olabilirsin.
İkimiz de gönüllerin şampiyonu olmakla yetinebiliriz vesselam... :hihi2:
yok biz bu sene gönülleri asip, reel sampiyon olmak istiyoruz :) bu arada icimdeki his bu aksam antep puan alacak diyor :D
Necip Fazıl
12-19-2010, 16:34
Senin samimi ve geniş dünyan herkesin genetiğinde mevcut kardeşim. Bu noktada rahat olabilirsin.
Böyle bir izlenim bırakabildiysek ne mutlu bize vesselam... :)
Necip Fazıl
12-19-2010, 16:36
yok biz bu sene gönülleri asip, reel sampiyon olmak istiyoruz :) bu arada icimdeki his bu aksam antep puan alacak diyor :D
İnşALLAH kardeşim... Tv de ilk kez sizi de şampiyon olarak görmek isteriz... ;D :hihi2:
Q7 Varsa sorun yok derim bu akşam... :karizmatik:
Gönülden
01-04-2011, 01:54
Aralık ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir
Ayın yıldız üyesi : Meçhul
Ayın Ak Üyesi : Cihannur
Ayın Üyesi : ak sevda-THY
Bu listede olup kazanmaya hak kazanan ilk dört arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz
Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun
Birinci ve ikinci olan arkadaşlarımız telefon numaralarını yönetimdeki bir arkadaşımıza gönderdikleri takdirde hediye konuşma süreleri yüklenecektir...3. ve 4. olan arkadaşımızın da beğenileri en kısa zamanda verilecektir....selametle
Kazanan kardeşlerimizi tebrik ediyorum.
THY'den kazandığımız beğenileri mil olarak kullanabilecekmiyiz :)
İntifada
01-04-2011, 03:37
THY'den kazandığımız beğenileri mil olarak kullanabilecekmiyiz :)
Cem özer terk :)
Cem özer terk :)
cem özer ? :|
Allah terkettirmesin
Cihannur
01-04-2011, 20:06
Cihannur, 2. oldu. Yaşasın.http://img209.imageshack.us/img209/7548/2likkupaskazanmsmiley.gif (http://img209.imageshack.us/i/2likkupaskazanmsmiley.gif/)
Verdikleri oylarla aralık ayının 2. si olarak Aralık Ayının Ak Üyesi seçilmemi sağlamış olan kardeşlerime teşekkür ederim. Sağolun arkadaşlar.http://img824.imageshack.us/img824/8014/gulverensmiley.gif (http://img824.imageshack.us/i/gulverensmiley.gif/)
Aralık ayının 1. üyesi olarak Aralık Ayının Yıldız Üyesi seçilmiş olan Meçhul'ü ve aralık ayının 3. üyeleri olarak Aralık Ayının Üyesi seçilmiş olan ak sevda ve TYH'yi de tebrik ediyorum.http://img838.imageshack.us/img838/4024/alkislayansmiley3.gif (http://img838.imageshack.us/i/alkislayansmiley3.gif/)
Oylamalarda azalma var ancak ilk üç üyemizin sıralaması bıraktığımız gibi.. :)
Tebrikler arkadaşlar..
Necip Fazıl
01-05-2011, 00:23
Bana oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ederim... ;1
Kazandığım kontörü benden çok hak eden Cihannur kardeşime vermenizi istiyorum eğer mümkünse... :)
Gönülden
01-05-2011, 00:27
Cihannur kardeşimin gönlü zengin :) onun kontöre ihtiyacı yok vesselam...
Sevgili Meçhul kontör ihtiyacın yok sanırım hala mı telefonun yok :)
Cihannur kardeşim Mevlam razı olsun kazandığınız kontörler yerine ulaşacak inşallah
Necip Fazıl
01-05-2011, 00:29
Cihannur kardeşim Mevlam razı olsun kazandığınız kontörler yerine ulaşacak inşallah
Yoo telefonum var kontöre de ihtiyacım var lakin hak edenin alması daha uygun olacaktır vesselam...
Gönülden
01-05-2011, 00:34
Yoo telefonum var kontöre de ihtiyacım var lakin hak edenin alması daha uygun olacaktır vesselam...
Telefonunu gönder sevgili Meçhul Cihannur abimiz zaten kontörleri farklı iki yardım kuruluşuna bağışlamamızı rica etti(abicim izniniz olmadan lanse ettim hakkınızı helal edin )
Her ikinizde aktif ve paylaşımcı her halinizle birinci olmayı hak eden değerli arkadaşlarımızsınız ;1
Efkâr-ı Mütemadi
01-05-2011, 00:39
İsmimi burada görünce şok oldum diyebilirim, forumda hiç sevenim olmadığını düşünüp kısa süreli olarak terketmiştim, tevafuken bu sayfayı açtım ilk... Çok mutlu oldum oy veren herkese çook teşekkürler.
İsmimi burada görünce şok oldum diyebilirim, forumda hiç sevenim olmadığını düşünüp kısa süreli olarak terketmiştim, tevafuken bu sayfayı açtım ilk... Çok mutlu oldum oy veren herkese çook teşekkürler.
oyle sey olurmu yav...
Allah icin tum kardeslerimizi ayrim gozetmeden seviyoruz(::saygılar:
Cihannur
01-05-2011, 16:27
Telefonunu gönder sevgili Meçhul, Cihannur abimiz zaten kontörleri farklı iki yardım kuruluşuna bağışlamamızı rica etti (abicim izniniz olmadan lanse ettim hakkınızı helal edin )
Her ikinizde aktif ve paylaşımcı her halinizle birinci olmayı hak eden değerli arkadaşlarımızsınız ;1
Amin. Güzel sözlerin için sağol sevgili Gönülden. Hakkım varsa helal olsun.http://img201.imageshack.us/img201/6863/utangacsmiley2.gif (http://img201.imageshack.us/i/utangacsmiley2.gif/)
Canım kazanan belli zaten:güzel::güzel:
top topu 30 kisimi oy kullandi ben bile tek basima 30 un üstünde oy almistim :) gerci aralik ayinda forum ne kadar acikti orasida tartisilir..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.