fatih kısaparmak balon baskılı balon Arda'dan fenerbahçe taraftarına mesaj:KADIKÖYE GİDERİM - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arda'dan fenerbahçe taraftarına mesaj:KADIKÖYE GİDERİM

politikaci
08-01-2008, 13:42
Arda: Kadıköy'e giderim... 01 Ağustos 2008 12:10
Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların MTK maçında açtıkları pankartı yorumladı. Fanatik gazetesinin haberine göre; Euro 2008’de ortaya koyduğu nefis futbolla adını tüm Avrupa’ya ezberleten Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların da transferdeki 1 numaralı gözdesi haline geldi. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Inter ve Newcastle United’da sakatlıklarla boğuşan Emre Belözoğlu’nun Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalamasından feyz alan taraftarlar, MTK maçında, “Emre bitti, sıra Arda’da” pankartı açmıştı. Fenerbahçeliler’in bu dileğine Arda, yanıt gönderdi.

‘Üzmeyeceğim...’

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olup olmama ihtimali ile ilgili olarak şu ifadeyi kullandı: “Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!..” Konu hakkındaki en net cevabı veren Arda, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray benim ailem, yuvam, her şeyim...
Defalarca söyledim, yine tekrarlıyorum. Aslantepe’deki yeni stadımıza Galatasaray formasıyla çıkmadan hiçbir yere gitmem. Ben doğuştan, ölene kadar Galatasaraylı’yım. Beni sevenleri asla üzmeyeceğim...”

EpiVaTeS
08-01-2008, 13:44
˙·٠٠•● Aslında güzel bi durum istenmek bakın Fenerliler bile bizim kadromuzdaki Ardamız için yanıp tutuşuyor geçen sene Zico aynen şöyle demişti :Arda bizde olsaydı kesin şampiyonduk
Bence Arda türk futbolunun Gökhan Gönülle beraber nadide bir çiçeği kolay yetiştiremiyoruz bari kolay kaybetmeyelim˙·٠٠•●••٠·˙

YavuzSultanSelim
08-01-2008, 16:48
˙·٠٠•● Aslında güzel bi durum istenmek bakın Fenerliler bile bizim kadromuzdaki Ardamız için yanıp tutuşuyor geçen sene Zico aynen şöyle demişti :Arda bizde olsaydı kesin şampiyonduk
Bence Arda Türk futbolunun Gökhan Gönülle beraber nadide bir çiçeği kolay yetiştiremiyoruz bari kolay kaybetmeyelim˙·٠٠•●••٠·˙

Gökhan Gönül dedin de abi... Euro da oynayamadı çok üzüldüm

AK_Türk
08-01-2008, 18:01
“Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!..” :D

YavuzSultanSelim
08-01-2008, 18:02

Seviyorum bu adamı yaaa... :D

parabol
08-01-2008, 18:03

Sevimez mi hiç..Tam bir şirin ya.. ::)

YavuzSultanSelim
08-01-2008, 18:05

Çok sempatik röportajlarını falan hiç kaçırmam...

Yalnız burdada Emreye dokundurmuş biraz çakal seniiii :)

politikaci
08-01-2008, 18:05
hem tipide çok güzel yakışıklı :-[ :D

parabol
08-01-2008, 18:07

Çok sempatik röportajlarını falan hiç kaçırmam...

Yalnız burdada Emreye dokundurmuş biraz çakal seniiii :)

Tabi ne sandın..Hani dedin ya FBnın popülaritesini artırdınız diye bir kavgada burda çıkarayımda dengelensin dedim :D

Şaka bir yana yok Emreyi hiç düşünmeden yazdım...

oturanboğa
08-01-2008, 18:07
canım arda yaaa.....ama zamanında adı lazım değil o adam da böyle söylüyodu...sonra bi baktık ki profesyonel olmuş...heyhaaaaatt

YavuzSultanSelim
08-01-2008, 18:08
Tabi ne sandın..Hani dedin ya FBnın popülaritesini artırdınız diye bir kavgada burda çıkarayımda dengelensin dedim :D

Şaka bir yana yok Emreyi hiç düşünmeden yazdım...

Sevindim gelmene... Gitme kal iyidir burası :)

politikaci
08-01-2008, 18:09
ay ama yüzünde öyle bi tatlılık varki bi bakışı var kameraya bi gülüşü var sırıtarak.bi burnu var küçücük çok şeker .. birde bi takım tutması var galatasaraya gönülden bağlı .. canım canım ::) :D :-[

YavuzSultanSelim
08-01-2008, 18:10
ay ama yüzünde öyle bi tatlılık varki bi bakışı var kameraya bi gülüşü var sırıtarak.bi burnu var küçücük çok şeker .. birde bi takım tutması var galatasaraya gönülden bağlı .. canım canım ::) :D :-[

hopppp :D :D birde seni seviyorum arda de tam olsun :D

politikaci
08-01-2008, 18:11

aynı abim gibi buda..christiano ronaldoya hayranım bilgisayara resimlerini almamı yasakladı abim >:( :D

YavuzSultanSelim
08-01-2008, 18:12

aynı abim gibi buda..christiano ronaldoy ahayranım bilgisayara resimlerini almamı yasakladı abim >:( :D

Bende hayranıyım onun yaaa... :D

murat kurt
08-01-2008, 18:12
Sen daha yenisin galiba hele bir paraya alış..gelirsin anam gelirsin..

politikaci
08-01-2008, 18:13
:D :D :D hahahah ... arda bir numaran benim ...my number one ardamm .. hem yakışıklı hem süper oynuyor :)

politikaci
08-01-2008, 18:14
bizim taraftarlığmıza 10 tane fener kulübünün parası yetmez..o emre fenerliymiş..ne sandınız galatasaray aşkını

YavuzSultanSelim
08-01-2008, 18:14

Valla Emre'yi gördükten sonra gelmez demiyorum...

murat kurt
08-01-2008, 18:15
bizim taraftarlığmıza 10 tane fener kulübünün parası yetmez..o emre fenerliymiş..ne sandınız galatasaray aşkını

küçüğüm sen de bu para tadını bilmezsin adamda aşk falan bırakmaz..

politikaci
08-01-2008, 18:17

para tadını çok iyi bilirim..ama benim sahip olduğum bazı şeyleri almaya yetmez :)

murat kurt
08-01-2008, 18:19

para tadını çok iyi bilirim..ama benim sahip olduğum bazı şeyleri almaya yetmez :)

Trilyonun tadını da mı biliyorsun,adamlar multi zengin

Sukût-u_Hayal
08-01-2008, 19:54
işte ben bu Arda bu yüzden seviyorum hiç bir zaman takımını satmayacak "karakterli" futbolcu ... :-*

Demokrat
08-01-2008, 19:59
böyle büyük konusuyorlar ya beni deli ediyorlar..
zamaninda elvir balic "kefen giyerim, gs formasi giymem dedi " sonra bir baktik gs de ayni sekilde emre, tümer, rüstü, ayhan, feyyaz, fatih akyel, tanju, sergen, oktay, alpay gibi ekol isimler bile takim degistiyse arda neden degistirmesin!...

hipermuhafazakar
08-03-2008, 17:21

Onlara gelse gelse çuvalın dibindeki çürükler gelir. Arda dediği gibi kadıköye ancak deplasmana gelir.