Orijinalini görmek için tıklayınız : Arınç, AK Parti'nin oy oranını açıkladı
Gönülden
03-14-2010, 19:55
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, canlı yayında Başbakan Erdoğan'ın elindeki son anketi açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Habertürk'te yayınlanan Basın Kulübü programında Muharrem Sarıkaya, Okan Müderrisoğlu, Mustafa Ünal ve Metehan Demir'in sorularını cevapladı.
Arınç, programda Erdoğan'ın elindeki son anketi açıkladı. AK Parti'nin oyunun yüzde 40-41'lerde olduğunu söyleyen Arınç, CHP ve MHP'nin oy oranlarını da söyledi. İşte AK Parti'nin son anketindeki oy oranları;
AK PARTİ: % 40
CHP: %21
MHP: %15
SP: %4
TDH: % 4-5
BDP: % 5-6
aşşa yukarı benimde tahminlerim bu yönde.
İntifada
03-15-2010, 00:27
Bana kalırsa biraz farklılıklar var chp %18 civarında alır.Tdh onların oyunu indirir çünkü.Tdh 6 yada 7 gibi bir oy alır.
saadet partiside bence %6 yada 7 oranında oy alır.Ama akparti için bu oran altsınırdır.Üstüne çıkacağına inanıyorum
İntifada
03-15-2010, 00:36
Seçimlerden sonra siz ağlayacsınız bence ağlayan insanlara çok gülmeyin :)
redyellow
03-15-2010, 00:38
İnşaallah saadet barajı aşar ve meclise girer.
İntifada
03-15-2010, 00:43
İnşaallah saadet barajı aşar ve meclise girer.
:olmaz: çook zor
Nasıl oluyorda %60 bir kayıp var, bu insanlar ya takım tutar gibi partiye oy veriyor yada Adalet ve Kalkınma Partisi hala bazı kişilere ulaşamıyor yahut insanlara gerçeklere hala anlatamıyor, ne yapabiliriz?
Bana kalırsa biraz farklılıklar var chp %18 civarında alır.Tdh onların oyunu indirir çünkü.Tdh 6 yada 7 gibi bir oy alır.
saadet partiside bence %6 yada 7 oranında oy alır.Ama akparti için bu oran altsınırdır.Üstüne çıkacağına inanıyorum
Katılıyorum.Benim tahminimce de Chp'nin biraz daha düşer.Tdh'nin oyu biraz daha yüksek olur.
redyellow
03-15-2010, 10:29
:olmaz: çook zor
İmkansızı başarırız, zor biraz zaman alır:)
öylemiydi bu yahu:)
romakudüs
03-15-2010, 14:30
aslında chp ve mhp yüksek görünmüş onca olaydan sonraa insanlar hala gerçekleri göremiyorlarsa daha çok çalışmamız gerekiyor demektir
akgençlk
03-15-2010, 21:05
Saadetin yaptığı oyları böymekten başka birşey değil. Tayyip Erdoğan çok ısrar etti Numan Kurtulmuş'a, ama sırf birşey yapamayacağını bile bile Akpartiye dahil olmayı kabul etmedi. Bu insanoğlu çok egoist, hep istiyor ki kendi biryerlere gelsin. Yahu insan biraz gerçekçi olur. Bu iş koltuk yarışından ziyade hizmet yarışı olmalıdır ve zaman birlik zamanıdır. Bu işi Tayyip Erdoğan'dan iyi yapamayacağın açıktır. O halde makam mevki hırsı baskın gelmiştir. Saadeti birlik olmaya davet ediyorum.
İntifada
03-15-2010, 22:15
İmkansızı başarırız, zor biraz zaman alır:)
öylemiydi bu yahu:)
Zor diye birşey yoktur imkansız ise sadece zaman alır
böyleydi sayın abim
redyellow
03-15-2010, 23:28
Saadetin yaptığı oyları böymekten başka birşey değil. Tayyip Erdoğan çok ısrar etti Numan Kurtulmuş'a, ama sırf birşey yapamayacağını bile bile Akpartiye dahil olmayı kabul etmedi. Bu insanoğlu çok egoist, hep istiyor ki kendi biryerlere gelsin. Yahu insan biraz gerçekçi olur. Bu iş koltuk yarışından ziyade hizmet yarışı olmalıdır ve zaman birlik zamanıdır. Bu işi Tayyip Erdoğan'dan iyi yapamayacağın açıktır. O halde makam mevki hırsı baskın gelmiştir. Saadeti birlik olmaya davet ediyorum.
Buyrun bizde birlik olun:)
Numan beyin bu işi Tayyip beyden daha iyi yapamayacağı nerden açıktır arkadaşım, biraz anlatır mısın?
Neye göre bunu yazdın?
redyellow
03-15-2010, 23:28
böyleydi sayın abim
hah işte ondan:)
Teşekkürler sevgili akıncı.
Zor zaten işimiz, imkansız zamanımızı alır ;)
İntifada
03-15-2010, 23:45
Zor zaten işimiz, imkansız zamanımızı alır ;)
Zoru çoktan geçtik abi imkansızıda al aşağı etmemize az kaldı
böyleydi sayın abim
ya herkesin görüşüne saygım var ama birazcık mantık ya...saadet partisi diye çırpınanlar neden hala akparti kendilerinden bir parti olarak görüyorlar..şunu bence iyi öğrenmeliler akparti seçime girmese bile onların oy oranı %13-14 leri geçmez geçtiğinde de olanlar zaten pek iç açıcı değildi vesselam...
MHP ile SP o kadar alamaz bence.
Hatta MHP tokat yiyecek seçimde.
MHP ile SP o kadar alamaz bence.
Hatta MHP tokat yiyecek seçimde.
MHP %15 leri zorlar. %20 civarına da çıkabilir diye düşünüyorum. Çünkü Ergenekoncular bir yandan pkk diğer yandan ciddi provakatif eylemler içinde. Ve ne yazık ki bu tuzağa düşen insanlarımız var. Kendi gözlemlerimizden de bunu anlayabiliriz. Korkutulan insanlarımızın da adresi muhtemelen mhp olacaktır.
Partimiz ise %40'ın altına düşmez. Sayın Arınç isabetli bir bilgiyi bizimle paylaştığı kanaatindeyim.
İntifada
03-16-2010, 03:57
ya herkesin görüşüne saygım var ama birazcık mantık ya...saadet partisi diye çırpınanlar neden hala akparti kendilerinden bir parti olarak görüyorlar..şunu bence iyi öğrenmeliler akparti seçime girmese bile onların oy oranı %13-14 leri geçmez geçtiğinde de olanlar zaten pek iç açıcı değildi vesselam...
Bunu bana mı söylüyorsunuz?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.