fatih kısaparmak balon baskılı balon ARKADAŞLAR TAM BİR AKPARTİ GİBİ(GİRİN YENİ KEŞFETTİM) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ARKADAŞLAR TAM BİR AKPARTİ GİBİ(GİRİN YENİ KEŞFETTİM)

bilgi müdavimi
07-16-2008, 02:48
Arkadaşlar buraya hergün girmeye başladım.Çok güzel bir yer.Üye olun.Bu sitede benim değil heralde.Reklam yapmıyorum.

Siteyi görün hayran kalacağınız.Necip Fazıl,Liderlik kitapları,Edebiuyat,Derslerle ilgili herşey var.Süper....Kütüphane gibi....

www.dersnotlari.biz

Duygu'Seli~
07-16-2008, 03:18
:) Tamam çok güzel faydalı bir site..Birde üst üste mesaj atmasan kardeşcan..Görenler göürecektir zaten.. :-* (+)

Enfal
07-16-2008, 03:19
Evet güzel. Fena değil. Ama sen çok heyecanlısın galiba :)

bilgi müdavimi
07-16-2008, 12:00

Neden? :)

Enfal
07-16-2008, 12:48

Neden? :)

Üst üste mesajlar yazmışsın. Sanki aklına geldikçe yazmışsın gibi. Bunu mesajlarından çıkarıyorum tabi. Olmaya da bilirsin. :)

RDönmezs
07-16-2008, 19:30
TeşekkürLer Mustafa kardeşim site gayet güzel konu yoruma açık reklamlık bir durum söz konusu değil, ancak üst üste attığın mesajları sildim ;)
Sen konunu paylaş görmek isteyen herkes görür ;)

bilgi müdavimi
07-17-2008, 02:11
TeşekkürLer Mustafa kardeşim site gayet güzel konu yoruma açık reklamlık bir durum söz konusu değil, ancak üst üste attığın mesajları sildim ;)
Sen konunu paylaş görmek isteyen herkes görür ;)

Pardon abi,aklıma geldikçe yazdım.Bilgilendirmek amaçlı.