Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar yardım eder misiniz ?
ferdabetul
03-31-2014, 19:10
değerli ak kardeslerim
çok sevdiğim ama devrimci bir arkadaşımla yaptığımız konuşmada seçim sonuclarina göre kendisinin düşüncesi doğuda kürtlere özel yetki özerklik yada onun gibi şeyler verileceğini pkk sürecinin çözülmesine basbakanimizla kürtler arasında yapılan bi anlaşma olup sonrasında daha büyük zararlar vereceğini savundu.
eğer dediği olursa ben onunla sokağa çıkcam ama olmazsa o ak partiye oy vercek sizce risk almaya değer mi ????
Recep beyin Kürt halkı ile bir anlaşma yaptığı doğrudur fakat bu anlaşma Kürt halkı iledir pkk ile değil arada büyük bir uçurum var anlam bakımından. Yozlaşmış eski iktidarlar gibi Kürt halkını paçavra kabul etmesi mümkün değil ve böyle bir olguyu olabilirlik çerçevesinde ön görmesi onun kaliteli kişiliğine ters düşmektedir.
pkk yıllar önce kurulmuş ermeni ve şii destekli bir terör örgütüdür, Kürt halkı ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Geçmiş hükumetlerin aşağılamalarına,yaşattıkları olumsuzluklara ve terkedilmişliklerine tepki olarak dağa çıkma diye tabir eden katılımlar ile devam etmekte olan terör örgütünün adıdır pkk ve kısacacı o devrimci dediğiniz arkadaşınız ile tutuştuğunuz lades zaten en başından yanlış bir girişimdir.
Devrim saçmalığı gece gündüz içip eğlenmeyi öngören bir milletin daha rahat içip daha çok eğlenmek için devlet imkanlarını kullanmayı hedefleyen bir zihniyetin ürünüdür. Bu ülkenin eğlenmeye değil kalkınmaya ihtiyacı var yani devrim diye bir şey var fakat Türkiye Devleti ve onun mensubu olan halk için geçersiz bir iştir.
Ben öyle bir arkadaşla asla iletişim halinde olmam, karıncanın bile safı bellidir.
ferdabetul
04-15-2014, 10:03
kesinlikle çok haklısınız zaten başbakanımızın yaptığı şeyleri sorgulamak bana düşmez ki o en iyisini zaten yapmıştır.
bu konuyla ilgili daha iyi bilen birine fikir danışmak istedim sonuçta kendimizi daha iyi anlatabilmek ve davamızin sonuna kadar arkasında durup bunu da diğerlerine göstermek.
1kişi bile doğruyu bulsa ne mutlu buna vesile olduğum için. tek gayem de bu zaten
Kardeşim Ne Kadar Kapsamlı Bir Anlaşma Yapacagına Baglı. II. Abdulhamid Han'ın Dedigini Yapıyor Başbakanımız "Hak isteyen varsa hakkını verin,baş kaldıran varsa başını kesin".Olay Bundan İbarettir Kardeşim. Anlaşmanı Ona Göre Yap. Devrimci Arkadaşına Da Sor Bakalım;Yaşadığı Süre Zarfında Başbakandan Büyük Devrimci Görmüş Mü?
ferdabetul
04-30-2014, 01:17
Kardeşim Ne Kadar Kapsamlı Bir Anlaşma Yapacagına Baglı. II. Abdulhamid Han'ın Dedigini Yapıyor Başbakanımız "Hak isteyen varsa hakkını verin,baş kaldıran varsa başını kesin".Olay Bundan İbarettir Kardeşim. Anlaşmanı Ona Göre Yap. Devrimci Arkadaşına Da Sor Bakalım;Yaşadığı Süre Zarfında Başbakandan Büyük Devrimci Görmüş Mü?
bu insanların düşüncesi zaten ak parti gitsin de nolursa olsun değil mi . akılları bunların yıkanıyor kanaatimce. biz de bunlara doğruyu gostermeliyiz diye düşünüyorum. biz neden bu davadayiz bilmeli hepsi biz ne kadar mantikli olursak o kadar ikna edici cevaplar veririz.
bence karşılıklı fikir alıp vermek çok önemli bu konuda bu sefer "ak partililer bizi dinlemiyo çünkü haklıyız" gibi laflar ediliyor.
bende yanlış bişey söylemek istemedim sizlerle paylaşıp akıl almak istedim. bir kişiyi bu yanlıştan cevirsem ne mutlu bana
teşekkür ederim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.